Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

Meg merjem venni?

Nem, a mai elvárásoknak nem felel meg, szvsz, de ha elrettentô példának szánod, akkor vedd meg és soha többé nem veszel lcd-t.

Petyus87
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -2

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Petyus87 »

A kérdés egyszerű...
Meg merjem venni? Hannspree SJ25DMAB
Átrágtam, ennyi pénzért, ilyen tudású új Lcd-t sehol se kapok...
Vélemény?
Köszi

batagy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 97

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: batagy »

lemaradtam úgy látom
betagy hol látod azt a badarságodat hogy én azt írtam hogy felveszi mind a 100%-o? ((((A tápegységre ráírt 400W nagyjából csak úgy 60-95%-ossal dolgozik))) ebben a mondatban te hol fedezed fel a 100%-os szót?

Hali!

Csepp félreértés van köztünk....
Ezt írtad:
A tápegységre ráírt 400W nagyjából csak úgy 60-95%-ossal dolgozik. Hogy pontosan mennyivel, az nagyban függ a tápegység kidolgozásán, tehát egy 400as min240watt.
A hangsúly a "min" szón van, én erre értettem a kommentemet! Az világos mindenki számára hogy van minden tápnak egy hatásfoka. Ami azt jelenti, hogy a gép mondjuk igényel 240W-ot, de a táp a hatásfok miatt mondjuk felvesz 400W-ot a hálózatból. Ez OK! Ezzel nincs semmi gond.

Csakhogy a "min" szót a mondatodban úgy érteni hogy a táp le is adja a 240W-ot. Én legalábbis így értettem, de lehet rosszul.
Szóval lényeg az hogy a gép annyit vesz fel, amennyi a pillanatnyi igény. Ha idle, akkor mondjuk 80W-ot, ha meg a proci 100%-on megy, akkor mondjuk 150W-ot. Ez a lényeg. Ha te is így értetted akkor Storno, akkor túl van tárgyalva.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Pasallusz »

Figyelj mán egri kolléga!
Kicsit kiigazítanálak, mert az idézett szövegből úgy tűnik hogy szerinted egy táp felveszi az összes néveleges teljesítményt! De javíts ki ha rosszul értettelek.

Az hogy egy tápegység 400W-os, az nem azt jelenti, hogy fel is veszi mind a 400 W-ot. Azt csak akkor veszi fel, ha teljes terhelésen megy.
A táp annyit vesz fel, amennyi a terhelés a gépről, illetve hozzájön a hatásfoka, amivel több lesz a felvett teljesítmény.
Vannak egyszerű fogyasztásmérők, amiket csak be kell dugni a konnektorba (a fal és a mérendő cucc közé) , és kijelzi a fogyasztást.

Akár hiszed, akár nem, nekem egy Core 2 Duo gép 3 Ghz-es, két vinyóval, monitor nélkül, egy 400 W (névleges) táppal csak 30-35 W-ot eszik!

lemaradtam úgy látom
betagy hol látod azt a badarságodat hogy én azt írtam hogy felveszi mind a 100%-o? ((((A tápegységre ráírt 400W nagyjából csak úgy 60-95%-ossal dolgozik))) ebben a mondatban te hol fedezed fel a 100%-os szót?

batagy
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Én is szeretnék egy olyan gépet ami csak 30-35 W-ot eszik! Ez azért kicsit hihetetlen számomra! Még integrál VGA-val is...
Nekem 2,8-as Core 2 Duo-m, energiatakarékos ASUS lapom (igaz 4 vinyóval) meg egy átlagos VGA-m van, de 75-80 Watt alá (monitor nélkül) még nem sikerült tornázni a fogyasztást!
Monitor meg még rátesz 37 Wattot... (32"-os LED LCD) Router meg 10-et... Tehát netezés közben egy kis zenehallgatással kb. 125 Watt a fogyasztás.

Mondjuk a lentebb írt háromszáz-néhány Wattos fogyasztású gépet már biztosan rég kivágtam volna!

Hali!

A HTPC (Home Theatre PC) topikban adok választ neked, mert nem akarok itt offtopikolni.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Én is szeretnék egy olyan gépet ami csak 30-35 W-ot eszik! Ez azért kicsit hihetetlen számomra! Még integrál VGA-val is...

Ez 35W-os pl.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Petyus87
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha "mozizni" akarsz, akkor a lehetőségekhez képest a lehető legnagyobbat vedd. A hannspre nem egy rossz márka, de látni kell, hogy a mai modellek mire képesek. Érdemes egy picit többet fizetni és hosszabb távon is jó lesz. Nem csak a samu, lg van, ott a sony, sharp, panasonic, jvc. Nézd meg élőben, írd le, a konkrét típusokat, amik tetszenek és akkor könnyebb véleményt alkotni.

70% Tvzés 30% mozizás kb, Természetesen tudom, hogy ott a többi nagy márka, nem véletlen nem írtam őket, mert eléggé árérzékenyek vagyunk hogy úgy mondjam, olcsó legyen...
A Sharpról csak jót hallottam, állítólag nagyon jók a panelek, jó a fogyasztása, de drága, a többit amit felsoroltál detto, a "nagyok" közül talán az LG-Samu kettős van a legnagyobb versenyben, ár ügyileg is... szeretnénk 60 ezerből megúszni, a karácsony közeledtével talán nem is lehetetlen ez a dolog...
Amúgy igaz az az állítás, hogy ha megérintünk 1-1 működő LCD-t, amelyiknek a képernyője nem meleg, annak valószínűleg jobb a hűtése és ez által tartósabb is lesz?

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Üdv Mindenkinek!
A hozzáértők tanácsát/segítségét kérném...
Mit lehet tudni a CMX, Hannspre LCD-kről? Érdemes velük foglalkozni, vagy inkább felejtő? Esetleg Orion?

Ha "mozizni" akarsz, akkor a lehetőségekhez képest a lehető legnagyobbat vedd. A hannspre nem egy rossz márka, de látni kell, hogy a mai modellek mire képesek. Érdemes egy picit többet fizetni és hosszabb távon is jó lesz. Nem csak a samu, lg van, ott a sony, sharp, panasonic, jvc. Nézd meg élőben, írd le, a konkrét típusokat, amik tetszenek és akkor könnyebb véleményt alkotni.

Petyus87
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Üdv Mindenkinek!
A hozzáértők tanácsát/segítségét kérném...
Mit lehet tudni a CMX, Hannspre LCD-kről? Érdemes velük foglalkozni, vagy inkább felejtő? Esetleg Orion?
Árban a sorrend kb ez... Vagy maradjon az ember a Samunál meg az LG-nél?
Minden tapasztalatot, tanácsot szívesen fogadok... Mindenképpen full hd-ben gondolkodnék, és nem muszáj 80 centisnek lennie, 60-66 os is tökéletesen megfelelne, kb 15m2-s szobába lenne...
Köszi előre is.

davidka33
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 371

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: davidka33 »

Akár hiszed, akár nem, nekem egy Core 2 Duo gép 3 Ghz-es, két vinyóval, monitor nélkül, egy 400 W (névleges) táppal csak 30-35 W-ot eszik!

Nekem 2,8-as Core 2 Duo-m, energiatakarékos ASUS lapom (igaz 4 vinyóval) meg egy átlagos VGA-m van, de 75-80 Watt alá (monitor nélkül) még nem sikerült tornázni a fogyasztást!
Monitor meg még rátesz 37 Wattot... (32"-os LED LCD) Router meg 10-et... Tehát netezés közben egy kis zenehallgatással kb. 125 Watt a fogyasztás.

Mondjuk a lentebb írt háromszáz-néhány Wattos fogyasztású gépet már biztosan rég kivágtam volna!

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

A samu 220voltos dugóját hová dugod be a gépedbe vagy egy220Voltos elosztóba????????????mert ha oda akkor hogy méred a gépeden a teljesítményt vagy a hangfalak és router is a gépedről kapja a 220Voltot? Hahahaha

A lefényképezett fogyasztásmérő egy hatos elosztódugóaljnak ad áramot, amibe egy szünetmentes tápon keresztül csatlakozik a gép, és egy négyes dugalj, amiről a monitor, ruter, 2,1 hangrész működik. Hidd el valamicskét konyítok az elektromos dolgokhoz, és nincs szándékomban becsapni Téged.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

batagy
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

A tápegységre ráírt 400W nagyjából csak úgy 60-95%-ossal dolgozik. Hogy pontosan mennyivel, az nagyban függ a tápegység kidolgozásán, tehát egy 400as min240watt.

Figyelj mán egri kolléga!
Kicsit kiigazítanálak, mert az idézett szövegből úgy tűnik hogy szerinted egy táp felveszi az összes néveleges teljesítményt! De javíts ki ha rosszul értettelek.

Az hogy egy tápegység 400W-os, az nem azt jelenti, hogy fel is veszi mind a 400 W-ot. Azt csak akkor veszi fel, ha teljes terhelésen megy.
A táp annyit vesz fel, amennyi a terhelés a gépről, illetve hozzájön a hatásfoka, amivel több lesz a felvett teljesítmény.
Vannak egyszerű fogyasztásmérők, amiket csak be kell dugni a konnektorba (a fal és a mérendő cucc közé) , és kijelzi a fogyasztást.

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Szia!.
Nos ebben minden benne van, ugyanis a teljes gép-monitor és ruter fogyasztása ennyi internetezés közben. A táp egy 2004-es 400W-csúcsterhelésű egyszerű modell, a proci I3G-ás LGA775-ös, a monitor egy Samu 226BW modell, önmagában elvileg 50W körüli fogyasztással.Link

A samu 220voltos dugóját hová dugod be a gépedbe vagy egy220Voltos elosztóba????????????mert ha oda akkor hogy méred a gépeden a teljesítményt vagy a hangfalak és router is a gépedről kapja a 220Voltot? Hahahaha

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Az érdekes ha neked a géped csak 166wattot fogyaszt, A tápegységre ráírt 400W nagyjából csak úgy 60-95%-ossal dolgozik. Hogy pontosan mennyivel, az nagyban függ a tápegység kidolgozásán, tehát egy 400as min240watt.és te még csak a gépedről linkeltél képet a Monitort is add már légyszi hozzá, ha nem led akkor egy 19"-os esetében az 75Watt is lehet

Szia!.
Nos ebben minden benne van, ugyanis a teljes gép-monitor és ruter fogyasztása ennyi internetezés közben. A táp egy 2004-es 400W-csúcsterhelésű egyszerű modell, a proci I3G-ás LGA775-ös, a monitor egy Samu 226BW modell, önmagában elvileg 50W körüli fogyasztással.Link

Ne keverjük!

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

ha végig olvasod írásom rendesen akkor tényleg "megszívtad", mert nem neked írtam azt :bebebebebebe:
az szamócának szólt,nekem 24"-os Led van :bebebebebebe: akkor én győztem ,mert enyém nagyobb
csak nem akartam szamócának külön erről neki válaszolni, azt hittem érthető ha mindenki írását végig olvasod,

Ne haragudj, de pontosan idéz, nem fogok végig olvasni egy egész oldalt ahhoz, hogy rájöjjek kinek címezted, nyilván tudom, hogy nem nekem szólt, de az idézet igen. Egyébként meg nem a mérettel foglalkoztál hanem a fogyasztással.

Valami tévedésben vagy a ghost-al , a 10 éves plazmán is csak 1mp, sztem rögeszméd a ghostolás és a beégés :)nálad ez égett be?

Nem vagyok tévedésben, saját és mások tapasztalatai alapján írom, de mindegy, inkább informálódj. Gondolom, hogy az sem tűnt fel, hogy pl. az idei pana hd-ready plazmák "visszaestek" a felbontásban. A samu plazmák ghostolnak, az lg-k talán a legjobban teljesítô plazmák ár/érték arányban. Most a végtelenségig lehetne sorolni, hogy melyik/miért a jobb, szvsz, felesleges. Mindenkinek az, ami tetszik.

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Van akinél hosszabb a ghosting, sajnos. De milyen gépről beszélsz? Nem említettem semmit a gépemről, de ha szóba hoztad, akkor "megszívtad", mert led-es iMac-et használok és nem fogyaszt sokat, ráadásul 21,5"-os. :bebebebebebe:

ha végig olvasod írásom rendesen akkor tényleg "megszívtad", mert nem neked írtam azt :bebebebebebe:
az szamócának szólt,nekem 24"-os Led van :bebebebebebe: akkor én győztem ,mert enyém nagyobb
csak nem akartam szamócának külön erről neki válaszolni, azt hittem érthető ha mindenki írását végig olvasod,
Valami tévedésben vagy a ghost-al , a 10 éves plazmán is csak 1mp, sztem rögeszméd a ghostolás és a beégés :)nálad ez égett be?

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Az érdekes ha neked a géped csak 166wattot fogyaszt, A tápegységre ráírt 400W nagyjából csak úgy 60-95%-ossal dolgozik. Hogy pontosan mennyivel, az nagyban függ a tápegység kidolgozásán, tehát egy 400as min240watt.és te még csak a gépedről linkeltél képet a Monitort is add már légyszi hozzá, ha nem led akkor egy 19"-os esetében az 75Watt is lehet

Van akinél hosszabb a ghosting, sajnos. De milyen gépről beszélsz? Nem említettem semmit a gépemről, de ha szóba hoztad, akkor "megszívtad", mert led-es iMac-et használok és nem fogyaszt sokat, ráadásul 21,5"-os. :bebebebebebe:

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Sajnos nem, még 2010-ben is jelen van a jelenség (beégés), sőt a ghosting is. Bizonyos panelek hajlamosak tv-adás esetén is beégni, ez a "gazdaságos" panelekre értendő.
LCD topikban nem illik az lcd-t bántani :bebebebebebe:
Jó beállítással szép képet lehet kicsikarni az lcd-ből is.
TV adás Full HD - hahaha, az csak 1080i max., blu-ray-el meg az lcd-n beszarás képet látsz. Értelmetlen ez a rugózás egyik másik technológia mellett, egyik sem tökéletes.

SŐT A GHOSTING IS: ezt úgy kiemeled mintha ennek ez egy brutális hiba lenne. ez egyetlen pillanatra látható csak program váltáskor egyetlen-egy mp-ig, ez az a hiba mikor váltasz csatornát és a fekete váltáskor még egy pillanatig látod az álló képet, de ez nem 3 mp mint azLCD-nél hanem 1másodperc, amint megjelenik új csatorna képe elis tűnik.
TV-adás FullHd -én is tudom nincs az csak félreértés volt, blu-ray-el meg a Plazmán-n még jobban beszarás képet látsz
LCD-ét csak SD azaz Tv adásnál szidtam saját topikjában :bebebebebebe:
bocs, szeptemberben még nem volt 60"-os LED LCD, mondjuk van is ár különbség :)aPlazma400ezer,LED1.2milla

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

A plazma beégés meg csak KONZOLOZÁS közben jöhet elő TV adásnál és Mozizásnál egyáltalán nem, főleg a 2009-es modellektől meg már egyre nehezebben fordul ilyen elő KONZOLNÁL is.PC-nél is nem véletlenül találták fel a képernyő kímélőt is, olyat meg hogy valakinél a TV adó címere vagy a korhatár kör beégett volna, talán a 10évvel ezelőtti modelleknél lehetett de ma már ez csak rém hír és kacsa beszéd, de van olyan ismerősöm akinek több mint 10éves a plazmája és semmi beégés nincs nála, pedig nyüstölik rendesen, nekem van mind 2-ő és tudom milyen gyenge az LCD a TV adásoknál, pedig UPC dv-r-em van!és igen ,az úgy van hogy veszel kis LCD-ét és jó távolról nézed hogy a hibáját ne vedd észre, na már most,én nézhetem a 150cm-ert 2méterről akkor is élvezhető és ami vicc, hogy 3,5méterről kell nézni és addig látható a FULL HD és lehet is nézni és álom szép,még a TV adás is

Sajnos nem, még 2010-ben is jelen van a jelenség (beégés), sőt a ghosting is. Bizonyos panelek hajlamosak tv-adás esetén is beégni, ez a "gazdaságos" panelekre értendő.
LCD topikban nem illik az lcd-t bántani :bebebebebebe:
Jó beállítással szép képet lehet kicsikarni az lcd-ből is.
TV adás Full HD - hahaha, az csak 1080i max., blu-ray-el meg az lcd-n beszarás képet látsz. Értelmetlen ez a rugózás egyik másik technológia mellett, egyik sem tökéletes.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Létezik 60"os lcd (led).
Pl: Sharp LC-60LE925E

A 4szeres áram fogyást nagyon cáfolnám, a 60"-os plazmám fogyaszt 300wattot , Lcd-ből ilyen nem is létezik akkor hogy fogyaszthat 4szer kevesebbet?

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

csak jelzem hogy egy asztali PC gép amin pötyögünk 300-350 wattot fogyaszt minimum, akkor miről is beszéltek ÁRAM FOGYÁSKOR .

Ha videót videót konvertálsz, vagy játszol. Amúgy sima esetben egy átlag gép 150 W körül eszik.

Ne keverjük!

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Tényleg jobb a plazma, de vagy 4-szer több áramot fogyaszt! Gondolkozom még egy led tv-n, de abból kisebbet! Sajnos a piszkos anyagiak miatt nem tudok nagyot venni! Most a napokban láttam az Lg LE325500-ast és az nagyon tetszett! Az ára sem rossz!

A 4szeres áram fogyást nagyon cáfolnám, a 60"-os plazmám fogyaszt 300wattot , Lcd-ből ilyen nem is létezik akkor hogy fogyaszthat 4szer kevesebbet? de egy 55"-os LED TV érdekes 240wattot fogyaszt átlag, azaz a 150cm-es Plazma csak 60wattal fogyaszt többet mint egy 140CM-ES LED tv, csak jelzem hogy egy asztali PC gép amin pötyögünk 300-350 wattot fogyaszt minimum, akkor miről is beszéltek ÁRAM FOGYÁSKOR .
A plazma beégés meg csak KONZOLOZÁS közben jöhet elő TV adásnál és Mozizásnál egyáltalán nem, főleg a 2009-es modellektől meg már egyre nehezebben fordul ilyen elő KONZOLNÁL is.PC-nél is nem véletlenül találták fel a képernyő kímélőt is, olyat meg hogy valakinél a TV adó címere vagy a korhatár kör beégett volna, talán a 10évvel ezelőtti modelleknél lehetett de ma már ez csak rém hír és kacsa beszéd, de van olyan ismerősöm akinek több mint 10éves a plazmája és semmi beégés nincs nála, pedig nyüstölik rendesen, nekem van mind 2-ő és tudom milyen gyenge az LCD a TV adásoknál, pedig UPC dv-r-em van!és igen ,az úgy van hogy veszel kis LCD-ét és jó távolról nézed hogy a hibáját ne vedd észre, na már most,én nézhetem a 150cm-ert 2méterről akkor is élvezhető és ami vicc, hogy 3,5méterről kell nézni és addig látható a FULL HD és lehet is nézni és álom szép,még a TV adás is

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Tényleg jobb a plazma, de vagy 4-szer több áramot fogyaszt! Gondolkozom még egy led tv-n, de abból kisebbet! Sajnos a piszkos anyagiak miatt nem tudok nagyot venni! Most a napokban láttam az Lg LE325500-ast és az nagyon tetszett! Az ára sem rossz!

A plazma tartalomnak megfelelően fogyaszt, az lcd egyenletesen, természetesen jól kell beállítani és nem fogyaszt sokat egyik sem.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok!

Kinéztem magamnek eg LG 42LD450-es lcd tv-t! De nem tudom, hogy megfelelő lenne nekem, mert 2,8méter távolságból nézném! Szerintetek kisebb kell vagy jó ez a méret is? Még annyit,hogy pont szemből nézném!

Ha tetszik a tv, akkor bátran megveheted. Nekem volt több lcd-m és egyiken sem volt gyatra a jóminőségű sd adás. Rossz minőséget meg nem nézek. Az lg-nek meg általában jó a tunerje.

deniel86
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: deniel86 »

Nyugodtan vehetsz sima lcd-t is nem akkora para a sima tv adás sem SZERINTEM.
Persze az sem mind1 melyik szolgáltatótól milyen tv adást kapsz... a plazma meg többet fogyaszt ja... de én speciel hülyét kapok az ilyen energiagazdaságos műsoroktól... áramtalanítsunk meg minden hasonló okosság.
Éves szinten pár ezresről van szó... A plazmával nekem csak annyi a gondom h félek a beégéstől.
Ha még 1x pontpontpontozok valaki verjen nyakon

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”