Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Samsung televízió probléma!
Ime egy kép a jelenségről:
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükséggem.
A történet nem rövid.
Van egy Samsung CW29Z68P tv-m és egy Samsung DVD P355-ös Divx-es DVD lejátszóm.
A tv-t nemrég javítani kellett mert "folyos" lett rajta a kép. A statikus képekkel semmi gond nem volt ellenben ha mozgás volt a képen akkor elmosodott a kép.
A javítás után először azt vettem észre, hogy mintha függőlegesen nyujtottak lennének az alakok. Ki is hívtam a tv szerelöt aki természetesen nem akarta észre venni, hogy mi a gondom, aztán miután egy másik tv-n megmutattam neki, hogy a tv adók logója sokkal lejjebb van mint az enyémen akkor már "egyböl eszébejutott" a szervíz menü amivel be lehet állítani a kép "alakját" rendesen.
Na ezt be is tudtam állítani.
Most jön a problémám.
Ha DivX-es filmet nézek a DVD lejátszón a akkor egy bizonyos felbontás felett a kép balra és lefele eltolódva jelenik meg a tv-n.
Próbálkoztam a szervíz menüvel ezt orvosolni, de dvd lejátszás közben nem lehetséges az alkalmazása.
Kipróbáltam több tv-n is a lejátszót ott gond nélkül megjelenítette a képet, tehát a lejátszónak véleményem szerint nem lehet baja.
Van valakinek valami ötlete. hogy mit lehetne vele tenni, vagy hívhatom vissza a tv szerelőt?