Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

SERVICE TOPIK

bozso
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: bozso »

Köszi szépen, mindjárt kipróbálom!
dvd: SONY DVP S-715, PANASONIC DVD RA82. video: SANYO VHR-D 700G 6FEJES FULL, TELEFUNKEN S-VHS A1200 HI-FI 7FEJES, LG AF 998NY HI-FI 6FEJES. deck: SHERWOOD DS-5015C. equalizer: SHERWOOD EQ-5010C. digitális műhodvevő: HUMAX F1. erősítő: YAMAHA RX-V 630RDS. hangfal front: B&W DM-603 S3. center: LCR-60 S3. rear: jelenleg JAMO STUDIO 180. rear center: jelenleg SAJÁTÉPÍTÉSŰ. MÉLY KÖZÉP KEVLÁROS, MAGAS FERROFLUID HŰTÉSŰ. mélyláda: YAMAHA YST-SW315. tv: SONY KV32 FX66. kivetítő: SONY VPL-CS4. stb...

Vendég

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A www.dvdrhelp.com-on szerintem megleled a megoldást.
Én is próbáltam egyszer régiófüggetleníteni a Panám, de csak annyit sikerült elérni, hogy a 2-est sem játszotta le, a szöveg hasonló volt, amit kiírt.
Az inicializálás az 3 gomb egyszerre történő lenyomásával segített, ott találtam a megoldást is rá.
Nekem a pause-visszaugrás és a kidobó gomb egyszerre lenyomása kell, próbáld meg. hosszan kell nyomni.

Közben megtaláltam:

Well, currently I have no idea how to make the multiregion hack, but I discovered how to put this player into service mode...

To do it:
- make sure there no disc in player
- press and hold on the players front: STOP + PAUSE + EJECT
- then press a number button on remote control.

In example, pressing the "7" shows on players display serial of firmware!

Any more ideas?

Próbáld ki.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

garancia?

www.panasonic.hu
tel: 382-60-60
o v e r p o w e r e d

bozso

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: bozso »

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van nekem egy PANASONIC RA-82-es DVD lejátszóm. Az a gond vele, hogy egyszer beleraktam egy másolt DVD-t, (előtte több is volt benne) és elkezdett kerregni, gondolom a lemez elejét kereste, nemtalálta meg hanem kikapcsolt magától. Ezután én bekapcsoltam és azóta nem játsza le a lemezeket. Amikor bekapcsolom akkor a kijelzőn KIÍR EGY HIBAKÓDOT: F897 , és a TV képernyőjén ez olvasható: THIS DISC MAY NOT BE PLAYED IN YOUR REGION. aladta meg ez: NO INITIALIZED! Ha berakok egy gyári lemezt akkor egyáltalán nem játsza le hanem a fenti szövegeket írja ki. Ha viszont egy másolt lemezt rakok be azt rendesen lejátsza csak a képernyő közepén, kék alapon ezt írja ki: NO INITIALIZED! és hát így élvezhetetlen a fílm mert szinte semmit nem látok a képből. Az MP3, meg az AUDIO CD rendesen megy rajta. Aki tud kérem segítsen, mert vagy 3hónapja nem tudom hagynálni dvd nézésre. Vagy esetleg aki tud olcsó, korrekt panasonic szervízt ajánlani, azt kérem írja meg. Szerintem csak valami szoftweres hiba lehet. Előre is köszi.
dvd: SONY DVP S-715, PANASONIC DVD RA82. video: SANYO VHR-D 700G 6FEJES FULL, TELEFUNKEN S-VHS A1200 HI-FI 7FEJES, LG AF 998NY HI-FI 6FEJES. deck: SHERWOOD DS-5015C. equalizer: SHERWOOD EQ-5010C. digitális műhodvevő: HUMAX F1. erősítő: YAMAHA RX-V 630RDS. hangfal front: B&W DM-603 S3. center: LCR-60 S3. rear: jelenleg JAMO STUDIO 180. rear center: jelenleg SAJÁTÉPÍTÉSŰ. MÉLY KÖZÉP KEVLÁROS, MAGAS FERROFLUID HŰTÉSŰ. mélyláda: YAMAHA YST-SW315. tv: SONY KV32 FX66. kivetítő: SONY VPL-CS4. stb...

Lezárt

Vissza: “Szervízek”