Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

SERVICE TOPIK

jswilly
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: jswilly »

Szívesen ajánlanám a Pioneer-t, de már nem merem... Igaz, az én 585-öm még eddig mindent lejátszott (jópár olyan lemezt is ami máshol problémás volt), de a barátom nemrég vett egy 600-ast és több lemeznél is gondjai voltak a rétegváltás környékén...
Mellesleg a Faun labirintusáról több helyen is írták hogy gond van a rétegváltással...

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Mire gondolsz? 
Denon?

A kis Denonok sem jobbak. Vidd magaddal a problémás lemezeidet és nézz végig néhány játékost, ami szóba jöhet nálad.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

monty
Újonc fórumos
Újonc fórumos

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: monty »

Nekem eddig minden filmet gond nélkül játszott az Onkyom. Viszont most 1 héten belül két filmmel is gondok voltak. Az Ocean's Twelve még a harmincadik perc előtt szétakadozott a kép. Átugrani se lehetett azt a részt, képtelen volt lejátszani a lemezt. Van egy Sony lejátszóm a nappaliban, az gond nélkül vitte ezt a lemezt.Tegnap pedig a Faun labirintusa 59:59-nél megállt. Itt áttudtam pörgetni , és 60:00-tól le is játszotta a filmet probléma nélkül.
Ennyi hiba még belefér, vagy ez már intő jel lehet egy lejátszó cserére? 
Vagy kellene egy tisztítás? 
Volt egy olcsó Daewoo lejátszóm a sony előtt, az lefagyott egy jelenetnél (Tigrisek földjén), azt onnantól se előre se hátra. Semmilyen gombra nem reagált.

Én ezért nem veszek Onkyo DVD-t, korábban a Pioneer butább változata volt drágábban, most nem tudom, hogy mi a helyzet, de a videotechnikában sohasem volt valami nagy név.
Szerintem cseréld le valami megbízhatóbb márkára.

Mire gondolsz?

Denon?

Projektor: InFocus SP 4805; A/V erősítő: Onkyo TX-DS595; DVD: Onkyo DV-SP500; Front: Wharfedale Diamond 8.4; Center: Wharfedale Diamond 8C; Surround: Wharfedale Diamond DFS Sub: Polkaudio PSW-10
Hi-Fi:
Erősítő: Sony TA-F245R; CD: Sony CDP-XE700; Hangfalak: Wharfedale Diamond 8.3

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

Nekem eddig minden filmet gond nélkül játszott az Onkyom. Viszont most 1 héten belül két filmmel is gondok voltak. Az Ocean's Twelve még a harmincadik perc előtt szétakadozott a kép. Átugrani se lehetett azt a részt, képtelen volt lejátszani a lemezt. Van egy Sony lejátszóm a nappaliban, az gond nélkül vitte ezt a lemezt.Tegnap pedig a Faun labirintusa 59:59-nél megállt. Itt áttudtam pörgetni , és 60:00-tól le is játszotta a filmet probléma nélkül.
Volt egy olcsó Daewoo lejátszóm a sony előtt, az lefagyott egy jelenetnél (Tigrisek földjén), azt onnantól se előre se hátra. Semmilyen gombra nem reagált.

Én ezért nem veszek Onkyo DVD-t, korábban a Pioneer butább változata volt drágábban, most nem tudom, hogy mi a helyzet, de a videotechnikában sohasem volt valami nagy név.
Szerintem cseréld le valami megbízhatóbb márkára.

monty
Újonc fórumos
Újonc fórumos

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: monty »

Nekem eddig minden filmet gond nélkül játszott az Onkyom. Viszont most 1 héten belül két filmmel is gondok voltak. Az Ocean's Twelve még a harmincadik perc előtt szétakadozott a kép. Átugrani se lehetett azt a részt, képtelen volt lejátszani a lemezt. Van egy Sony lejátszóm a nappaliban, az gond nélkül vitte ezt a lemezt.
Tegnap pedig a Faun labirintusa 59:59-nél megállt. Itt áttudtam pörgetni , és 60:00-tól le is játszotta a filmet probléma nélkül.

Projektor: InFocus SP 4805; A/V erősítő: Onkyo TX-DS595; DVD: Onkyo DV-SP500; Front: Wharfedale Diamond 8.4; Center: Wharfedale Diamond 8C; Surround: Wharfedale Diamond DFS Sub: Polkaudio PSW-10
Hi-Fi:
Erősítő: Sony TA-F245R; CD: Sony CDP-XE700; Hangfalak: Wharfedale Diamond 8.3

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

Üdv mindenkinek! Téma tárgya egy nokia n70 tipusú teló lenne. Hibajelenség: nincs térereje egyáltalán. Haveromé bevitte szervizbe felküldték Bp-re is de leszarják mert nem gyárilag függetlenített a teló. Valamiféle ötletetek lenne mit tud kezdeni vele? Dizájnos szobadísz lenne az tuti
tudnék Neked egy helyet, ahol valóban megjavítanák... nekem barát telefonszevíz privi

Döcögős telefont a múltkor Lacy által említett hőlégfúvó is előfordul, hogy megjavít. A paneljét jó át kell melengetni vele föleg az ic-ket. Ha szét mered szedni akkor az érintkezőket is megradírozhatod jobb kontakt miatt. Ezek házilag. De ha antenna beteg vagy elhangolódott akkor csak szervíz ami jóesetben orvosolja.

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: phazer »

ment
Under Construction

Vendég

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Üdv mindenkinek! Téma tárgya egy nokia n70 tipusú teló lenne. Hibajelenség: nincs térereje egyáltalán. Haveromé bevitte szervizbe felküldték Bp-re is de leszarják mert nem gyárilag függetlenített a teló. Valamiféle ötletetek lenne mit tud kezdeni vele? Dizájnos szobadísz lenne az tuti
tudnék Neked egy helyet, ahol valóban megjavítanák... nekem barát telefonszevíz privi

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: phazer »

Under Construction

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

Felületszerelt. Ragasztás után hullámforrasztással forrasztják az összes alkatrészt pár másodperc alatt. Nehéz ügy. Szerviz nem segít?
A szerencse segített. Szétkaptam a gépet, hogy megnézzem, tényleg olyan proci van-e benne, mint ami a szervizkönyvben meg van adva, mert az eggyel kisebb készülékben teljesen másfajta van feltüntetve, már az első betűjeltől kezdve eltér az enyémtől. Mivel az IC a nyáklap hátulján van, ki kellet vennem a készülékből. A csatik miatt le kellett építenem a hátlapot is, kihuzigáltam 1-2 kábelt, hogy meg tudjam fordítani. Ilyen béna állapoban készítettem a makrós fényképet is remegős kézzel, szobai világítás mellett. Az IC száma stimmelt, nem jó más típus. Gondoltam, hátha valami érintkezési hibája lehet, megkocogtattam a procit, kicsit megmozgattam a nyáklapot is, majd összeszereltem. Most azóta jó a gép!

Vendég

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Van egy cimborám, aki GSM telóket szerel Ő az ilyeneket hőlégfúvóval szereli le és fel.

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: Lex »

Felületszerelt. Ragasztás után hullámforrasztással forrasztják az összes alkatrészt pár másodperc alatt. Nehéz ügy. Szerviz nem segít?
Üdvözlettel: Lex

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

De kiszedik,mondjuk egy ilyennel .
Kézi forrasztóállomások a munkahelyemen is vannak, de ilyen gépi forrasztást nem tudnak még utánozni sem.

petyka2
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: petyka2 »

Köszi a címeket, meg a teflonszámot, utánanézek. 
Köszi, felejtős a dolog. Az IC sűrű lábai géppel vannak úgy ráforrasztva a nyáklapra, mintha a nyomtatott vezetékek folytatásai lenének. Ezt élő ember kézzel nem fogja ki- és beforrasztani nekem.

De kiszedik,mondjuk egy ilyennel .
TV: LG 42LF652V Media Player:  PC, MED600X3D, X96 MAX+, Panasonic DMP-BD35 , GRUNDIG GV470+TBC: Panasonic DMR-E85H A/V Erősitő: Yamaha RX-V3900  
Speakers : Front: Jamo S708  Center: C60 CEN  Surround: Jamo C601
Sztereó: Marantz PM-35II, JAMO Cornet 145, Kenwood KX-7030, BRZHIFI BT20

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

Köszi, felejtős a dolog. Az IC sűrű lábai géppel vannak úgy ráforrasztva a nyáklapra, mintha a nyomtatott vezetékek folytatásai lenének. Ezt élő ember kézzel nem fogja ki- és beforrasztani nekem.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: Tami »

- PT100 -at merre tudtok olcson? johet bontott is
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: blakey »

Találtam még 2 címet, de gondolom már mentél egy kört.
http://www.elektrofok.hu/
http://www.fat2000.hu/arwill/

blakey
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

Esetleg itt, még nem néztem át a kinálatot, de igéretes.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

Sürgősen szükségem lenne egy ilyen IC-re: LC-866524A-5P85 (eseleg 1-2 kötőjel nélkül).
Sajnos én is csak olyan oldalakat találtam, de itt próbáld meg:
Kenwood márkaszerviz, 1136, Pannónia u. 25., 339-0930 - hívd fel és kérdezd meg ôket, hátha tudnak megoldást.
Régen volt ilyen szervízbolt, Kispesten a Corvin körúton, hirtelen nem jut eszembe a neve, de mindent lehetett kapni, komplett cuccot össze lehetett rakni alkatrészekbôl.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

Sürgősen szükségem lenne egy ilyen IC-re: LC-866524A-5P85 (eseleg 1-2 kötőjel nélkül).
A Kenwood deckemnek megdöglött a vezérlő IC-je (proci), sikerült megállapítani a típusszámát. Ez pár évvel ezelőtt kommersz cucc volt, több gyártó is gyártotta (pl. Sanyo, NEC, stb.). A neten már csak kínai és amerikai honlapokon találtam nagyker lerakatokat, Mo-on semmit. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy alkatrészboltok, szervizek tudnak ilyet szerezni. Akinek van valami ötlete, kérem, ossza meg velem!
(Ezt a hozzászólást a Csináld magad! fórumba is beírtam.)

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

Nekem meg egy korrekt Kenwood szervizre lenne szükségem, a magnódecket vinném el átnézetni. Sajna a mo-i forgalmazóját sem ismerem, a neten csak autóhifi forgalmazót és szervizt találtam.
Kenwood szerviz?

Giraffe
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: Giraffe »

A piros led lemerült akksit jelent, lehet, hogy nem tud feltöltödni rendesen vagy ennyi volt, meg kéne próbálni töltövel bekapcsolni, ha múködik, akkor az akksi a hibás.
Töltővel se megy . . . hagyjam rajta egy ideig??

Lemerült az aksid utána jött a hiba ( nem indul a töltés) vagy töltött aksinál makkant meg?

Telefon csere lett a vége. Javíthatatlan lett ....
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Sziasztok! 
Tud valaki egy megbizható, korrekt Pioneer szervizt? DVD lejátszórol lenne szó.
A segitséget előre is köszi.

asszem az egyik pioneer dvd lejátszó-s topikban volt róla szó, nem is olyan régen.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

A piros led lemerült akksit jelent, lehet, hogy nem tud feltöltödni rendesen vagy ennyi volt, meg kéne próbálni töltövel bekapcsolni, ha múködik, akkor az akksi a hibás.
Töltővel se megy . . . hagyjam rajta egy ideig??

Lemerült az aksid utána jött a hiba ( nem indul a töltés) vagy töltött aksinál makkant meg?

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

Lezárt

Vissza: “Szervízek”