Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
SERVICE TOPIK
SERVICE TOPIK
Szívesen ajánlanám a Pioneer-t, de már nem merem... Igaz, az én 585-öm még eddig mindent lejátszott (jópár olyan lemezt is ami máshol problémás volt), de a barátom nemrég vett egy 600-ast és több lemeznél is gondjai voltak a rétegváltás környékén...
Mellesleg a Faun labirintusáról több helyen is írták hogy gond van a rétegváltással...
SERVICE TOPIK
Mire gondolsz?
Denon?
A kis Denonok sem jobbak. Vidd magaddal a problémás lemezeidet és nézz végig néhány játékost, ami szóba jöhet nálad.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
SERVICE TOPIK
Nekem eddig minden filmet gond nélkül játszott az Onkyom. Viszont most 1 héten belül két filmmel is gondok voltak. Az Ocean's Twelve még a harmincadik perc előtt szétakadozott a kép. Átugrani se lehetett azt a részt, képtelen volt lejátszani a lemezt. Van egy Sony lejátszóm a nappaliban, az gond nélkül vitte ezt a lemezt.Tegnap pedig a Faun labirintusa 59:59-nél megállt. Itt áttudtam pörgetni , és 60:00-tól le is játszotta a filmet probléma nélkül.
Ennyi hiba még belefér, vagy ez már intő jel lehet egy lejátszó cserére?
Vagy kellene egy tisztítás?
Volt egy olcsó Daewoo lejátszóm a sony előtt, az lefagyott egy jelenetnél (Tigrisek földjén), azt onnantól se előre se hátra. Semmilyen gombra nem reagált.
Én ezért nem veszek Onkyo DVD-t, korábban a Pioneer butább változata volt drágábban, most nem tudom, hogy mi a helyzet, de a videotechnikában sohasem volt valami nagy név.
Szerintem cseréld le valami megbízhatóbb márkára.
Mire gondolsz?
Denon?
Projektor: InFocus SP 4805; A/V erősítő: Onkyo TX-DS595; DVD: Onkyo DV-SP500; Front: Wharfedale Diamond 8.4; Center: Wharfedale Diamond 8C; Surround: Wharfedale Diamond DFS Sub: Polkaudio PSW-10
Hi-Fi:
Erősítő: Sony TA-F245R; CD: Sony CDP-XE700; Hangfalak: Wharfedale Diamond 8.3
SERVICE TOPIK
Nekem eddig minden filmet gond nélkül játszott az Onkyom. Viszont most 1 héten belül két filmmel is gondok voltak. Az Ocean's Twelve még a harmincadik perc előtt szétakadozott a kép. Átugrani se lehetett azt a részt, képtelen volt lejátszani a lemezt. Van egy Sony lejátszóm a nappaliban, az gond nélkül vitte ezt a lemezt.Tegnap pedig a Faun labirintusa 59:59-nél megállt. Itt áttudtam pörgetni , és 60:00-tól le is játszotta a filmet probléma nélkül.
Volt egy olcsó Daewoo lejátszóm a sony előtt, az lefagyott egy jelenetnél (Tigrisek földjén), azt onnantól se előre se hátra. Semmilyen gombra nem reagált.
Én ezért nem veszek Onkyo DVD-t, korábban a Pioneer butább változata volt drágábban, most nem tudom, hogy mi a helyzet, de a videotechnikában sohasem volt valami nagy név.
Szerintem cseréld le valami megbízhatóbb márkára.
SERVICE TOPIK
Nekem eddig minden filmet gond nélkül játszott az Onkyom. Viszont most 1 héten belül két filmmel is gondok voltak. Az Ocean's Twelve még a harmincadik perc előtt szétakadozott a kép. Átugrani se lehetett azt a részt, képtelen volt lejátszani a lemezt. Van egy Sony lejátszóm a nappaliban, az gond nélkül vitte ezt a lemezt.
Tegnap pedig a Faun labirintusa 59:59-nél megállt. Itt áttudtam pörgetni , és 60:00-tól le is játszotta a filmet probléma nélkül.
Projektor: InFocus SP 4805; A/V erősítő: Onkyo TX-DS595; DVD: Onkyo DV-SP500; Front: Wharfedale Diamond 8.4; Center: Wharfedale Diamond 8C; Surround: Wharfedale Diamond DFS Sub: Polkaudio PSW-10
Hi-Fi:
Erősítő: Sony TA-F245R; CD: Sony CDP-XE700; Hangfalak: Wharfedale Diamond 8.3
SERVICE TOPIK
Üdv mindenkinek! Téma tárgya egy nokia n70 tipusú teló lenne. Hibajelenség: nincs térereje egyáltalán. Haveromé bevitte szervizbe felküldték Bp-re is de leszarják mert nem gyárilag függetlenített a teló. Valamiféle ötletetek lenne mit tud kezdeni vele? Dizájnos szobadísz lenne az tuti
tudnék Neked egy helyet, ahol valóban megjavítanák... nekem barát telefonszevíz privi
Döcögős telefont a múltkor Lacy által említett hőlégfúvó is előfordul, hogy megjavít. A paneljét jó át kell melengetni vele föleg az ic-ket. Ha szét mered szedni akkor az érintkezőket is megradírozhatod jobb kontakt miatt. Ezek házilag. De ha antenna beteg vagy elhangolódott akkor csak szervíz ami jóesetben orvosolja.
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
SERVICE TOPIK
Üdv mindenkinek! Téma tárgya egy nokia n70 tipusú teló lenne. Hibajelenség: nincs térereje egyáltalán. Haveromé bevitte szervizbe felküldték Bp-re is de leszarják mert nem gyárilag függetlenített a teló. Valamiféle ötletetek lenne mit tud kezdeni vele? Dizájnos szobadísz lenne az tuti
tudnék Neked egy helyet, ahol valóban megjavítanák... nekem barát telefonszevíz privi
SERVICE TOPIK
Under Construction
SERVICE TOPIK
Felületszerelt. Ragasztás után hullámforrasztással forrasztják az összes alkatrészt pár másodperc alatt. Nehéz ügy. Szerviz nem segít?
A szerencse segített. Szétkaptam a gépet, hogy megnézzem, tényleg olyan proci van-e benne, mint ami a szervizkönyvben meg van adva, mert az eggyel kisebb készülékben teljesen másfajta van feltüntetve, már az első betűjeltől kezdve eltér az enyémtől. Mivel az IC a nyáklap hátulján van, ki kellet vennem a készülékből. A csatik miatt le kellett építenem a hátlapot is, kihuzigáltam 1-2 kábelt, hogy meg tudjam fordítani. Ilyen béna állapoban készítettem a makrós fényképet is remegős kézzel, szobai világítás mellett. Az IC száma stimmelt, nem jó más típus. Gondoltam, hátha valami érintkezési hibája lehet, megkocogtattam a procit, kicsit megmozgattam a nyáklapot is, majd összeszereltem. Most azóta jó a gép!
SERVICE TOPIK
Van egy cimborám, aki GSM telóket szerel Ő az ilyeneket hőlégfúvóval szereli le és fel.
SERVICE TOPIK
Felületszerelt. Ragasztás után hullámforrasztással forrasztják az összes alkatrészt pár másodperc alatt. Nehéz ügy. Szerviz nem segít?
Üdvözlettel: Lex
SERVICE TOPIK
De kiszedik,mondjuk egy ilyennel .
Kézi forrasztóállomások a munkahelyemen is vannak, de ilyen gépi forrasztást nem tudnak még utánozni sem.
SERVICE TOPIK
Köszi a címeket, meg a teflonszámot, utánanézek.
Köszi, felejtős a dolog. Az IC sűrű lábai géppel vannak úgy ráforrasztva a nyáklapra, mintha a nyomtatott vezetékek folytatásai lenének. Ezt élő ember kézzel nem fogja ki- és beforrasztani nekem.
De kiszedik,mondjuk egy ilyennel .
TV: LG 42LF652V Media Player: PC, MED600X3D, X96 MAX+, Panasonic DMP-BD35 , GRUNDIG GV470+TBC: Panasonic DMR-E85H A/V Erősitő: Yamaha RX-V3900
Speakers : Front: Jamo S708 Center: C60 CEN Surround: Jamo C601
Sztereó: Marantz PM-35II, JAMO Cornet 145, Kenwood KX-7030, BRZHIFI BT20
Speakers : Front: Jamo S708 Center: C60 CEN Surround: Jamo C601
Sztereó: Marantz PM-35II, JAMO Cornet 145, Kenwood KX-7030, BRZHIFI BT20
SERVICE TOPIK
Köszi, felejtős a dolog. Az IC sűrű lábai géppel vannak úgy ráforrasztva a nyáklapra, mintha a nyomtatott vezetékek folytatásai lenének. Ezt élő ember kézzel nem fogja ki- és beforrasztani nekem.
SERVICE TOPIK
- PT100 -at merre tudtok olcson? johet bontott is
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
SERVICE TOPIK
SERVICE TOPIK
Találtam még 2 címet, de gondolom már mentél egy kört.
http://www.elektrofok.hu/
http://www.fat2000.hu/arwill/
SERVICE TOPIK
Esetleg itt, még nem néztem át a kinálatot, de igéretes.
SERVICE TOPIK
Sürgősen szükségem lenne egy ilyen IC-re: LC-866524A-5P85 (eseleg 1-2 kötőjel nélkül).
Sajnos én is csak olyan oldalakat találtam, de itt próbáld meg:
Kenwood márkaszerviz, 1136, Pannónia u. 25., 339-0930 - hívd fel és kérdezd meg ôket, hátha tudnak megoldást.
Régen volt ilyen szervízbolt, Kispesten a Corvin körúton, hirtelen nem jut eszembe a neve, de mindent lehetett kapni, komplett cuccot össze lehetett rakni alkatrészekbôl.
SERVICE TOPIK
Sürgősen szükségem lenne egy ilyen IC-re: LC-866524A-5P85 (eseleg 1-2 kötőjel nélkül).
A Kenwood deckemnek megdöglött a vezérlő IC-je (proci), sikerült megállapítani a típusszámát. Ez pár évvel ezelőtt kommersz cucc volt, több gyártó is gyártotta (pl. Sanyo, NEC, stb.). A neten már csak kínai és amerikai honlapokon találtam nagyker lerakatokat, Mo-on semmit. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy alkatrészboltok, szervizek tudnak ilyet szerezni. Akinek van valami ötlete, kérem, ossza meg velem!
(Ezt a hozzászólást a Csináld magad! fórumba is beírtam.)
SERVICE TOPIK
Nekem meg egy korrekt Kenwood szervizre lenne szükségem, a magnódecket vinném el átnézetni. Sajna a mo-i forgalmazóját sem ismerem, a neten csak autóhifi forgalmazót és szervizt találtam.
Kenwood szerviz?
SERVICE TOPIK
A piros led lemerült akksit jelent, lehet, hogy nem tud feltöltödni rendesen vagy ennyi volt, meg kéne próbálni töltövel bekapcsolni, ha múködik, akkor az akksi a hibás.
Töltővel se megy . . . hagyjam rajta egy ideig??
Lemerült az aksid utána jött a hiba ( nem indul a töltés) vagy töltött aksinál makkant meg?
Telefon csere lett a vége. Javíthatatlan lett ....
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
SERVICE TOPIK
Sziasztok!
Tud valaki egy megbizható, korrekt Pioneer szervizt? DVD lejátszórol lenne szó.
A segitséget előre is köszi.
asszem az egyik pioneer dvd lejátszó-s topikban volt róla szó, nem is olyan régen.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
SERVICE TOPIK
A piros led lemerült akksit jelent, lehet, hogy nem tud feltöltödni rendesen vagy ennyi volt, meg kéne próbálni töltövel bekapcsolni, ha múködik, akkor az akksi a hibás.
Töltővel se megy . . . hagyjam rajta egy ideig??
Lemerült az aksid utána jött a hiba ( nem indul a töltés) vagy töltött aksinál makkant meg?
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház