Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
SERVICE TOPIK
SERVICE TOPIK
Nekem meg egy korrekt Kenwood szervizre lenne szükségem, a magnódecket vinném el átnézetni. Sajna a mo-i forgalmazóját sem ismerem, a neten csak autóhifi forgalmazót és szervizt találtam.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
SERVICE TOPIK
Sziasztok!
Tud valaki egy megbizható, korrekt Pioneer szervizt? DVD lejátszórol lenne szó.
A segitséget előre is köszi.
SERVICE TOPIK
Üdv!Tegnap egy enyhe villám súrolhatta a házunkat. Csak a szülők voltak otthon, ÉV relé lekapcsolt, fater nézte a tv-t ami állítólag elég nagyot csattant. Azt mondta miután bekapcsolta csak full piros képernyő jött be.
Hazaértem tszt először nálam, erősítő, tv, dvd bekapcs. Ok, bekapcsol, de nincs hang. Kikapcsoltam a dvd-t a főkapcsolóval, vissza és újra lett hang.
Apáméknál tv bekapcs, csíkos kép, kb. 5sec múlva visszajött a kép, semmi baja.
Mi lehetett a készülékekkel, mi ez a jelenség, károsodhattak valamennyire?
Ha minden működik rendesen, ahogy előtte, akkor szerintem nincs gond.
A csíkos kép az elállítódott tuner miatt lehetett, az automata hangolás szerencsére visszatalált az adóra. Külső antenna nem mozdult el?
SERVICE TOPIK
A piros led lemerült akksit jelent, lehet, hogy nem tud feltöltödni rendesen vagy ennyi volt, meg kéne próbálni töltövel bekapcsolni, ha múködik, akkor az akksi a hibás.
Töltővel se megy . . . hagyjam rajta egy ideig??
Hali mérj rá az aksira müszerrel,ha 3,4 volt alatt van,akkor túlmeritetted az aksit nem gáz csak macerás újra éleszteni.Ez a li-ion aksik betegsége,sokan ilyenkor dobják az aksit pedig semmi baja.
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
SERVICE TOPIK
Üdv!
Tegnap egy enyhe villám súrolhatta a házunkat. Csak a szülők voltak otthon, ÉV relé lekapcsolt, fater nézte a tv-t ami állítólag elég nagyot csattant. Azt mondta miután bekapcsolta csak full piros képernyő jött be.
Hazaértem tszt először nálam, erősítő, tv, dvd bekapcs. Ok, bekapcsol, de nincs hang. Kikapcsoltam a dvd-t a főkapcsolóval, vissza és újra lett hang.
Apáméknál tv bekapcs, csíkos kép, kb. 5sec múlva visszajött a kép, semmi baja.
Mi lehetett a készülékekkel, mi ez a jelenség, károsodhattak valamennyire?
UPSakku.hu
SERVICE TOPIK
A piros led lemerült akksit jelent, lehet, hogy nem tud feltöltödni rendesen vagy ennyi volt, meg kéne próbálni töltövel bekapcsolni, ha múködik, akkor az akksi a hibás.
Töltővel se megy . . . hagyjam rajta egy ideig??
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
SERVICE TOPIK
SERVICE TOPIK
Helló Mindenki!
Mobiltelefonokhoz ért valaki?
Az SE610-es telóm nem kapcsol be, csak 3-at villog pirosan a led és annyi . . .
mi lehet a gáz?
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
SERVICE TOPIK
Amikor egy időben volt két műsor, amit fel akartam venni (Pl. szilveszter).
Nálam is előfordul ilyen. Egyik adón nagyfilm, a másikon a kedvenc sorozatom. Én meg alszok, legfeljebb megnézem a filmek elejét, mert minek éjszakázni, ha másnap du. kényelmesen megnézhetem úgy, hogy a reklámokat sem kell végigvárni? Havonta 1-2 alkalommal van ilyen időátfedéses műsor. Meg most a haveroknak írom át a kazettáit DVD-re, úgyhogy jól jön a VHS.
SERVICE TOPIK
Elvégra van jófajta Panasonic DVD felvevőm, ami 90%-ban elégnek is bizonyul.
És mi volt az a 10% amire a VHS kellett?
Amikor egy időben volt két műsor, amit fel akartam venni (Pl. szilveszter).
TV: LG 65" OLED Media Player: Dune AVR: Denon x4400h Front: Quadral QLX-205 Center: Quadral QLX Base MkII Surround: Quadral QLX-120
SERVICE TOPIK
Elvégra van jófajta Panasonic DVD felvevőm, ami 90%-ban elégnek is bizonyul.
És mi volt az a 10% amire a VHS kellett?
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
SERVICE TOPIK
Sziasztok!
Kérdésem elvi jellegű. Van egy kehes Panasonic videóm (Panasonic NV-FJ632). Igazából a megvásárlása ót voltak vele gondok. Kifogtam egy hibás szériát. A lényeg a lényeg gyanítom, hogy fejcsere lenne a történet vége. Mennyibe fáj egy ilyen műtét? Van értelme a mai egyre inkább digitalizálódó világban költeni rá? Olyan sokat nem videózok. Leginkább felvételre használtam, illetve használám. De sajnos már a saját felvételeit sem tudja visszajátszani.
Üdv.
Mr. Grizzly
Egy Pana fej 15-20 ropi, az új Pana NV-HV51 ára meg 25 ropi.
Más márka mégolcsóbb, pl. 6 fejes LG 16 ropi.
Úgyhogy javítani nem érdemes. Szerintem add oda egy műszerésznek, hátha kapsz érte pénzt. Hirdesd meg a www.elektronline.hu/wwwboard/index.php oldalon a videók között, hogy ki mennyit ad érte.
Egyébként csodálkozom, hogy gond van a 632-essel, nálam 3 évig ment egy ilyen, aztán eladtam egy kollégámnak, nála a mai napig üzemel (a gyereke gyakran vesz fel időzítve tévéről 1x megnézős dolgokat), persze hibátlanul. Nem valami rosszul elsült fejtisztítás miatt lett ilyen?
Nem fejtisztítás miatt. Mindegy, akkor meghirdetem. Hátha rámoccan valami jóember.
Egyébként én is azért vettem Panasonic-ot anno, mert a koliban bizonyított. Napi 16 órában ment rajtuk a filmnézés több éven keresztül. Na de nem idegesítem magam már emiatt.
Venni nem fogok helyette semmit. Elvégra van jófajta Panasonic DVD felvevőm, ami 90%-ban elégnek is bizonyul. Meg van TV tuner kártya a gépemben, de ezt nem szeretem, mert zajos a gépem.
TV: LG 65" OLED Media Player: Dune AVR: Denon x4400h Front: Quadral QLX-205 Center: Quadral QLX Base MkII Surround: Quadral QLX-120
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
SERVICE TOPIK
igen, idáig is volt, csak most, hogy a mezzo ment, majd jött, azóta nem, de ez sem igaz, mert a tévén bejön, csak a vhs-en nem
De régebben bejött a videón?
be, gond nélkül.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
SERVICE TOPIK
igen, idáig is volt, csak most, hogy a mezzo ment, majd jött, azóta nem, de ez sem igaz, mert a tévén bejön, csak a vhs-en nem
De régebben bejött a videón?
- GTomi
- V.I.P.
SERVICE TOPIK
köszi néztem a beosztást, a pax után jelezte(sok kis kockában az adások ), de a pax sem jön be
Egyáltalán az előfizetésed érvényes ezekre az adókra?
( kihúzták a számaimat a lottón! -és feladtad? - ja azt nem )
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
SERVICE TOPIK
köszi néztem a beosztást, a pax után jelezte(sok kis kockában az adások ), de a pax sem jön be
Egyáltalán az előfizetésed érvényes ezekre az adókra?
SERVICE TOPIK
Sziasztok!
Kérdésem elvi jellegű. Van egy kehes Panasonic videóm (Panasonic NV-FJ632). Igazából a megvásárlása ót voltak vele gondok. Kifogtam egy hibás szériát. A lényeg a lényeg gyanítom, hogy fejcsere lenne a történet vége. Mennyibe fáj egy ilyen műtét? Van értelme a mai egyre inkább digitalizálódó világban költeni rá? Olyan sokat nem videózok. Leginkább felvételre használtam, illetve használám. De sajnos már a saját felvételeit sem tudja visszajátszani.
Üdv.
Mr. Grizzly
Egy Pana fej 15-20 ropi, az új Pana NV-HV51 ára meg 25 ropi.
Más márka mégolcsóbb, pl. 6 fejes LG 16 ropi.
Úgyhogy javítani nem érdemes. Szerintem add oda egy műszerésznek, hátha kapsz érte pénzt. Hirdesd meg a www.elektronline.hu/wwwboard/index.php oldalon a videók között, hogy ki mennyit ad érte.
Egyébként csodálkozom, hogy gond van a 632-essel, nálam 3 évig ment egy ilyen, aztán eladtam egy kollégámnak, nála a mai napig üzemel (a gyereke gyakran vesz fel időzítve tévéről 1x megnézős dolgokat), persze hibátlanul. Nem valami rosszul elsült fejtisztítás miatt lett ilyen?
SERVICE TOPIK
Sziasztok!
Üdv.
Mr. Grizzly
Én nem költenék VHS-készülékre. Nekem is vannak régi, fontos felvételeim, ezeket felvettem DVD-re. Tárolni mondjuk biztonságosabb talán a kazi, de a magnó sérülékeny.
Hogy a fejcsere mibe kerül ma nem tudom, de kb 10 000-es nagyságrend, attól függően hogy milyen fej kell bele. Ennyiért kapsz használtan jó VHS magnót, vagy újonnan valami gagyi 8 fejest (a felvételeid bedigizésére akár egy kölcsön videjó is megteszi).
TV-műsor, focimeccs stb. felvételére egy olcsó (2x 000 Ft-os) asztali DVD felvevőt, vagy ha HTPC-zel akkor egy tunerkártyát ajánlanék.
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
SERVICE TOPIK
.. köszi néztem a beosztást, a pax után jelezte(sok kis kockában az adások ), de a pax sem jön be
- lehet, hogy a tuner-ed nem tudja venni azt a savreszt..!?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- GTomi
- V.I.P.
SERVICE TOPIK
több mint fél óra játék, eredmény nélkül...
UPC közleménye:
"Végül a digitális átállásra fenntartott tartalék csatorna felhasználásával sikerült lehetővé tenni, hogy a zenerajongók továbbra is élvezhessék kedvenc adásukat. A MEZZO-t a budapesti előfizetők az új helyén, a hipersáv ESB 33-as csatornáján, a 399,25 MHz-en találhatják meg."
Tehát a Bp.-i központi fejállomás listája alapján a hangoláskor a PaxTV után találhatod meg.
SERVICE TOPIK
Sziasztok!
Üdv.
Mr. Grizzly
SERVICE TOPIK
UPC közleménye:
"Végül a digitális átállásra fenntartott tartalék csatorna felhasználásával sikerült lehetővé tenni, hogy a zenerajongók továbbra is élvezhessék kedvenc adásukat. A MEZZO-t a budapesti előfizetők az új helyén, a hipersáv ESB 33-as csatornáján, a 399,25 MHz-en találhatják meg."
Tehát a Bp.-i központi fejállomás listája alapján a hangoláskor a PaxTV után találhatod meg.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
SERVICE TOPIK
Pontosan hol akadtál el? Menj egy csatornával följebb és finomhangolással lefelé, ill. fordítva, nem tudom, most kapásból, hogy hol helyezkedik el a csatorna.
- GTomi
- V.I.P.
SERVICE TOPIK
Nem vészes, kb 2 perc alat megtalálod.
SERVICE TOPIK
Nálunk az m2-t nem találta meg a Pana videó, érdekes módon a Pana felvevő mindent megtalált.