Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Külföldi kiállítások beszámolói
Re: Külföldi kiállítások beszámolói
Aktuális infó...
A HIGH END nemzetközi audiokiállítás 2026-ban új helyszínre költözik. A müncheni helyszínről Bécsbe költözés úttörő lépés, amelyet a HIGH END SOCIETY jelentett be a Kiváló Minőségű Audio- és Videoreprodukciós Szövetség (Association for High Quality Audio and Video Reproduction) mai éves közgyűlésén. A döntéssel a szervező fontos mérföldkövet jelent a világ vezető, a kiváló minőségű audiotechnológia rajongói számára szervezett szakkiállítás jövőjében.
https://audiophilestyle.com/forums/topi ... a-in-2026/
A HIGH END nemzetközi audiokiállítás 2026-ban új helyszínre költözik. A müncheni helyszínről Bécsbe költözés úttörő lépés, amelyet a HIGH END SOCIETY jelentett be a Kiváló Minőségű Audio- és Videoreprodukciós Szövetség (Association for High Quality Audio and Video Reproduction) mai éves közgyűlésén. A döntéssel a szervező fontos mérföldkövet jelent a világ vezető, a kiváló minőségű audiotechnológia rajongói számára szervezett szakkiállítás jövőjében.
https://audiophilestyle.com/forums/topi ... a-in-2026/
Vergődő nyugat izzadságszagú nyomorúságai.....
Axpona 2025
https://www.youtube.com/watch?v=f2fFAjwHPzs
https://www.youtube.com/watch?v=_VAp_YWxwsY

Axpona 2025
https://www.youtube.com/watch?v=f2fFAjwHPzs
https://www.youtube.com/watch?v=_VAp_YWxwsY
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 18
Sziasztok!
Van valakinek infója a hétvégi prágai kiállátásról?Mire lehet számítani?!
Van valakinek infója a hétvégi prágai kiállátásról?Mire lehet számítani?!
- tunerman
- V.I.P.
- Értékelés: 2688
Érdemes belehallgatni a különböző HiFi kiállítások "video" hanganyagába:
https://youtube.com/@tabi-1?si=nhk0MvjfkhALyz0H
https://youtube.com/@tabi-1?si=nhk0MvjfkhALyz0H
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-3S mod/SRX-III
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2626
Hifipig az egész kiállitást átfogó beszámolója:
https://www.hifipig.com/finest-audio-sh ... 24-report/

https://www.hifipig.com/finest-audio-sh ... 24-report/

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Na szuper.
Nem direkt volt a duplázás.
De ha már ATC és kiállítás.
Sajnos nem szólt valami meggyőzően a 150-es.
Főleg délután.
A demonstrálóknak sikerült egy Mytek brooklyn+mezei laptop kombóval meghajtani szegény jobb sorsra érdemes ATC-t..
Igen gyatra volt a produkció.
Még szerintem is
Nem direkt volt a duplázás.
De ha már ATC és kiállítás.
Sajnos nem szólt valami meggyőzően a 150-es.
Főleg délután.
A demonstrálóknak sikerült egy Mytek brooklyn+mezei laptop kombóval meghajtani szegény jobb sorsra érdemes ATC-t..
Igen gyatra volt a produkció.
Még szerintem is
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Ez igaztottyi írta: ↑2024.11.26., kedd 08:13Azert Te ennel nagyobb ATC "harcos" voltal. Masokat ennel joval kevesebbert is megszoltal ha ATsupravox írta: ↑2024.11.25., hétf. 17:54Nem megyek bele,hogy "gyalázod" az ATC-t és istenited a Halcro-t.ELEX írta: ↑2024.11.24., vas. 21:07
Visszatérve a Hlacrora, bár nem te írtad.
Igen, nem való mindenkinek a hangzása, fel kell nőni hozzá. Csak borzasztó nehéz úgy, hogy valaki ezred árú és vele azonos minőségű erősítőcskékkel meghajtott hangszórókkal szerelt hangsugárzót hallgatott műveleti erősítők tömkelegét tartalmazó aktív váltókon keresztül hosszú éveken át.
C-rol volt szo.
Viszont értelmetlen vitába már nem bocsátkozom.
Gábor szerint az ATC ipari hulladék.
Szerintem meg a Halcro hallgathatatlan.
Ebből nem nagyon lesz összeborulás.
Azt halkan jegyzem meg,hogy valószínűsíthetően a kedvelt lemezeinek egy részét is olyan stúdióban vették fel ahol ATC-n kevertek...
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Annyit azért el lehet árulni az említett NE5534 műveleti erősítő ügyében, hogy jelenleg is sokan használják valamely variánsát. Ugyanis az idők folyamán több gyártó is gyártotta, manapság már csak a Texas Instruments beszerezhető ipari tételben. Mellesleg ennek nem sok köze van a valóban régi, tömegesen alkalmazott példányokhoz, mármint hangzás szempontjából sem. A manapság kapható kínai hamisítványokat nyilván meg sem említjük.
Egy készülék hangzását nem a műveleti erősítő határozza meg önmagában, hanem a közvetlen környezetével együttesen létrehozott rendszer.
Az ATC-s képen is látható régebbi Philips gyártmányt, pl. a még jelenleg is gyártott, és 26.800 euros MBL 6010D is alkalmazza...a Budapest Audio Expon meghallgatható is volt.
egy teszt róla:
https://www.stereophile.com/audaciousau ... index.html
készülékbelső fotók:
https://hifi-inside.com/hifi-ht/categor ... ifier.html
http://bbs.hifidiy.net/thread-337194-1-1.html
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 860
Azert Te ennel nagyobb ATC "harcos" voltal. Masokat ennel joval kevesebbert is megszoltal ha ATC-rol volt szo.supravox írta: ↑2024.11.25., hétf. 17:54Nem megyek bele,hogy "gyalázod" az ATC-t és istenited a Halcro-t.ELEX írta: ↑2024.11.24., vas. 21:07Visszatérve a Hlacrora, bár nem te írtad.SoundMania írta: ↑2024.11.24., vas. 16:46Akkor mégis érdemes lett volna jönnöd ha ezt gondolod ! :)
Igen, nem való mindenkinek a hangzása, fel kell nőni hozzá. Csak borzasztó nehéz úgy, hogy valaki ezred árú és vele azonos minőségű erősítőcskékkel meghajtott hangszórókkal szerelt hangsugárzót hallgatott műveleti erősítők tömkelegét tartalmazó aktív váltókon keresztül hosszú éveken át.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2HC R | Ethernet kabel: VIABLUE EP-7 SILVER RJ-45 CAT6A
Úgy látom nem ment át a lényeg.
Azt azért elmondanám,hogy az általatok is forgalmazott
Soulution is sikított.
De nyílván rossz volt az install.
Én amúgy nem gondoltam ítélkezni a kiállításon hallottakon.
Csak megjegyeztem,hogy nekem és akikkel mentem teljesen rendben volt a rendezvény.
Számomra pozitívum ,hogy nem kell megküzdenem azért,hogy be tudjak ülni valahova.
És egyáltalán nem volt gyér a látogatottság.
Persze ha a barátod nyitvatartási időn KÍVÜL volt ott...
Azt azért elmondanám,hogy az általatok is forgalmazott
Soulution is sikított.
De nyílván rossz volt az install.
Én amúgy nem gondoltam ítélkezni a kiállításon hallottakon.
Csak megjegyeztem,hogy nekem és akikkel mentem teljesen rendben volt a rendezvény.
Számomra pozitívum ,hogy nem kell megküzdenem azért,hogy be tudjak ülni valahova.
És egyáltalán nem volt gyér a látogatottság.
Persze ha a barátod nyitvatartási időn KÍVÜL volt ott...

- ELEX
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 707
Nézd, én értek az elektronikákhoz, te nem.
Én nem értek a kapukhoz, te igen. Én nem vitatkozom veled kaputechnikában.
Az ATC-ben a lehető legprimitívebb elektronika van. Kutya közönséges AB osztályú erősítők.
Ez akár még elfogadható lenne, de ami előttük van, az maga a legalja a kapcsolástechnikának.
NE5534-es műveleti erősítőkkel megvalósított aktív keresztváltók. Ennél már nem nagyon van lejjebb.
Talán csak ha uA741-ekkel csinálták volna meg.
Akkor most mit vársz tőlem?
Kőkemény 24 Centes IC. A minőségét hűen tükrözi az ára. Hidd el, a világ nem hülye (maximum a hívő hifisták azok).
https://www.shengyuic.com/products/deta ... 42769.html
Én nem gyalázom, csak a kőkemény tényeket tártam fel, amikkel a hozzá nem értők nem szembesülnek, csak ha a képükbe nem tolják a valóságot.
Egyébként pont ma beszélgettem egy számomra hiteles barátommal, aki kint volt. Lesújtó volt a véleménye kiállításról, az ott hallottakról. Szó szerint gyalázatnak nevezte azokat a hangokat, amiket kint hallott, még a kb 1 mill Euros YG rendszert is. A barátjával volt, akinek ATC-je van. Meg is kérdezte tőle, szerinted ez jól szól? Szinte minden rendszer szúróan fájdalmasan szólt. Idegesítő, kemény, minden valóság alapot nélkülöző hatásvadász hangzással. Szerinte borzalom volt, amit kint (is) hallott a csattogó elektronikus zenékkel együtt, amivel demóztak sokan. Magáról a kiállításról is annyit mondott, hogy kongott az érdektelenségtől.
Nem megyek bele,hogy "gyalázod" az ATC-t és istenited a Halcro-t.ELEX írta: ↑2024.11.24., vas. 21:07Minek? Én nem keresgélek már semmit. Elégedett vagyok a saját rendszeremmel.SoundMania írta: ↑2024.11.24., vas. 16:46Akkor mégis érdemes lett volna jönnöd ha ezt gondolod ! :)
Voltam már ezer kiállításon, mindig ugyanazok tetszettek és nem tetszettek.
Minek menjek el az ezeregyedikre is. Semmi sem késztet már rá.
20+ éve határozott elképzelésem van a nekem megfelelő hangzásról, azt kb 15 éve sikerült megvalósítanom.
Nagyon minimális fejlesztések voltak, de mindegyik ugyanabba az irányba történt, csak valamivel magasabb szinten.
Volt néhány leépítésem: a stream rohadtul nem érdekel, nekem semmi pluszt nem adott a zenehallgatáshoz, sőt csak időt vett el tőle. Ezért ma már nincs streamerem (vagy 3-4 éve már). Ha zenét akarok hallgatni, 90%-ban felrakok egy lemezt és élvezem.
Igen, nem való mindenkinek a hangzása, fel kell nőni hozzá. Csak borzasztó nehéz úgy, hogy valaki ezred árú és vele azonos minőségű erősítőcskékkel meghajtott hangszórókkal szerelt hangsugárzót hallgatott műveleti erősítők tömkelegét tartalmazó aktív váltókon keresztül hosszú éveken át. Az MP3 után is egy fakónak tűnik az élő koncert a MÜPA-ban. Panaszkodnak is sokan, hogy otthon jobb a hang, mint ott. Ezért nem is járnak oda. Ja, persze.
A Halcro a valaha épített legneutrálisabb hangú erősítő, ami semmit nem tesz a hanghoz és semmit nem vesz el belőle.
Aki hozzászokott a torzítási komponensektől feldúsított hanghoz, nyilvánvalóan hiányérzete van.
Egyetlen félvezetős erősítő sem képes ennyire eszköztelen lenni. Mint az élő zene (nem, nem a hangosított koncertek!).
Minden rezdülése a zenének megvan a hangjában, a mikro- és makrodinamika, felbontás, minden. És mindez egy végtelen simasággal, puhasággal, lágysággal - koncert élmény.
Na, mindegy. Elfogadom, hogy más nem így értékeli. Nem vagyunk egyformák, mások a zenehallgatási szokásaink.
Gyakrabban kell élő zenét hallgatni!
Mert az nem visz előre.
Ami a fura volt,hogy a SEMMIRE elkezdted "lenézni" azokat akik elmentek a kiállításra.
Elhiszem,hogy úgy gondolod Te már megérkeztél és semmi újat nem tudnak mutatni.
De én és a többiek hagy ne érezzék már cikinek,hogy még kíváncsiak és érdeklődők.
Én pld. 35 éve foglalkozom kaputechnikával és el el járok szakmai kiállításokra mert a fejlődés még ott sem állt meg.
- switch_
- Nincs visszaút
- Értékelés: 35
Valamiért nem jok az első feltoltott képek ...
Szoval Canor elektronnikak es Epos ES-28N
Szoval Canor elektronnikak es Epos ES-28N
Copland CSA14, KEF Reference Model Two, Lumin D2, Yamaha CDX1060
- switch_
- Nincs visszaút
Epos ES-28N és Canor elektronikak
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1014
BLX írta: ↑2024.11.24., vas. 21:09Nagyon jó volt idén is a bécsi hifi kiállítás. Jó volt találkozni Wittaoval a Core Audio szobában.BLX írta: ↑2024.11.11., hétf. 21:43Megy valaki november végén a bécsi kiállításra? https://www.highendsociety.de/fas-vienna-1080.html
Tudtok magyar kiállítóról, aki jelen lesz?![]()
Szuper cuccokat hoztak ide is. Nagyon jól volt belehallgatni.![]()
Nekem azért tetszik ez a kiállítás, mert bőven van hely. Nagyon kényelmesen el lehet férni. Idén sajnos nem találkoztam Mike Creekkel...
Gondolom még voltak sokan mások is. Ha vannak jó képeitek, rakjatok fel párat kérlek.
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1014
Nagyon jó volt idén is a bécsi hifi kiállítás. Jó volt találkozni Wittaoval a Core Audio szobában.BLX írta: ↑2024.11.11., hétf. 21:43Megy valaki november végén a bécsi kiállításra? https://www.highendsociety.de/fas-vienna-1080.html
Tudtok magyar kiállítóról, aki jelen lesz?

Szuper cuccokat hoztak ide is. Nagyon jól volt belehallgatni.

Nekem azért tetszik ez a kiállítás, mert bőven van hely. Nagyon kényelmesen el lehet férni. Idén sajnos nem találkoztam Mike Creekkel...
Gondolom még voltak sokan mások is. Ha vannak jó képeitek, rakjatok fel párat kérlek.
- ELEX
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 707
Minek? Én nem keresgélek már semmit. Elégedett vagyok a saját rendszeremmel.SoundMania írta: ↑2024.11.24., vas. 16:46Akkor mégis érdemes lett volna jönnöd ha ezt gondolod ! :)
Voltam már ezer kiállításon, mindig ugyanazok tetszettek és nem tetszettek.
Minek menjek el az ezeregyedikre is. Semmi sem késztet már rá.
20+ éve határozott elképzelésem van a nekem megfelelő hangzásról, azt kb 15 éve sikerült megvalósítanom.
Nagyon minimális fejlesztések voltak, de mindegyik ugyanabba az irányba történt, csak valamivel magasabb szinten.
Volt néhány leépítésem: a stream rohadtul nem érdekel, nekem semmi pluszt nem adott a zenehallgatáshoz, sőt csak időt vett el tőle. Ezért ma már nincs streamerem (vagy 3-4 éve már). Ha zenét akarok hallgatni, 90%-ban felrakok egy lemezt és élvezem.
Igen, nem való mindenkinek a hangzása, fel kell nőni hozzá. Csak borzasztó nehéz úgy, hogy valaki ezred árú és vele azonos minőségű erősítőcskékkel meghajtott hangszórókkal szerelt hangsugárzót hallgatott műveleti erősítők tömkelegét tartalmazó aktív váltókon keresztül hosszú éveken át. Az MP3 után is egy fakónak tűnik az élő koncert a MÜPA-ban. Panaszkodnak is sokan, hogy otthon jobb a hang, mint ott. Ezért nem is járnak oda. Ja, persze.
A Halcro a valaha épített legneutrálisabb hangú erősítő, ami semmit nem tesz a hanghoz és semmit nem vesz el belőle.
Aki hozzászokott a torzítási komponensektől feldúsított hanghoz, nyilvánvalóan hiányérzete van.
Egyetlen félvezetős erősítő sem képes ennyire eszköztelen lenni. Mint az élő zene (nem, nem a hangosított koncertek!).
Minden rezdülése a zenének megvan a hangjában, a mikro- és makrodinamika, felbontás, minden. És mindez egy végtelen simasággal, puhasággal, lágysággal - koncert élmény.
Na, mindegy. Elfogadom, hogy más nem így értékeli. Nem vagyunk egyformák, mások a zenehallgatási szokásaink.
Gyakrabban kell élő zenét hallgatni!
- switch_
- Nincs visszaút
Mondtam is a baratomnak, hogyha nalam ekkora helyen lenne hifi, es ilyen hangeron zenelnek, 100 meteres korzetben atjonnenek a szomszédok reklamálni 
Nem tudod a boszme monoblokkok márkáját /típusát ?

Nem tudod a boszme monoblokkok márkáját /típusát ?
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8806
Nagyon köszönjük a képeket! 

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Ezekkel teljesen egyet tudok érteni.switch_ írta: ↑2024.11.24., vas. 17:01Tegnap egy remek napot töltöttünk el Bécsben, az immár második alkalommal rendezett Finest Audio Shown. Bár érzésre kevesebb kiállító volt, mint tavaly, és jópár kiállítót hiányoltam, akik múlt évben maradandó nyomot hagytak bennem (Aries Cerat, TAD, a magyar Bayz és Taylor Acoustic) mégis, a top 3 hangot olyan cégektől hallottam, akik most szerepeltek először itt. Ráadásul az egyik egy magyar cég , a Core Audio! A Core Audio szolgáltatta a digitális/stream műsorforrást (média lejátszó , dac, clock) ezek NAT elektronikákkal szólaltak meg Odeon tölcséres hangfalakon keresztül , lenyűgöző prezentációt adva. Nagy, és -jól, mélységében- is tagolt tér, nagy volumenű, szellős, könnyed hang, rengeteg részlettel rendelkező nyitott hangzás, ami mégis finom, lélekhez és szívhez szóló volt , nem pedig sebészi pontosságú steril valami. Távozásunkkor pont Bob Dylan: Man in the long black coat című száma szólt (amit pont tavaly gyűjtöttem az Aries Cerat szobában ) olyan szintű előadásban, hogy csak pislogtam.
A nap legtöbbször hallott száma a Liberty volt, vagy négy szobában volt hozzá szerencsém. Második a Tin pan alley volt Steve Ray Vaughn-től.
Számomra a legnagyobb döbbenetet az Auer Acoustic okozta: kezdve azzal a nem egyszerű ténnyel, hogy akusztikai panelekkel csinálták meg a két(!) kiállító helyiségüket, ezzel olyan környezetet teremtve, amiben teljesen ki tudta futni magát a döbbenetesen jól szóló hangfal: óriási, és mély teret rajzoltak, könnyedén jött ki belőlük a nagy volumenű hang. Gyors, pontos, iszonyat dinamikus előadás volt (Dacoit Duel: A.R. Rahman) a mélyek abszolút rendben voltak, semmi döngés, semmi feldúsulás, összebúgás...ide is kétszer visszamentunk.
Azzal a kiegészítéssel,hogy az Auer szobában gyakorlatilag padlón hajtották a 600W-os monoblokkokat.
Néha túlságosan is...
Ez kellett ahhoz a dinamikához amit tapasztaltunk.
Ezt az Odeon töredék erőfeszítéssel megoldotta.
[/quote]
- switch_
- Nincs visszaút
Tegnap egy remek napot töltöttünk el Bécsben, az immár második alkalommal rendezett Finest Audio Shown. Bár érzésre kevesebb kiállító volt, mint tavaly, és jópár kiállítót hiányoltam, akik múlt évben maradandó nyomot hagytak bennem (Aries Cerat, TAD, a magyar Bayz és Taylor Acoustic) mégis, a top 3 hangot olyan cégektől hallottam, akik most szerepeltek először itt. Ráadásul az egyik egy magyar cég , a Core Audio! A Core Audio szolgáltatta a digitális/stream műsorforrást (média lejátszó , dac, clock) ezek NAT elektronikákkal szólaltak meg Odeon tölcséres hangfalakon keresztül , lenyűgöző prezentációt adva. Nagy, és -jól, mélységében- is tagolt tér, nagy volumenű, szellős, könnyed hang, rengeteg részlettel rendelkező nyitott hangzás, ami mégis finom, lélekhez és szívhez szóló volt , nem pedig sebészi pontosságú steril valami. Távozásunkkor pont Bob Dylan: Man in the long black coat című száma szólt (amit pont tavaly gyűjtöttem az Aries Cerat szobában ) olyan szintű előadásban, hogy csak pislogtam.
A nap legtöbbször hallott száma a Liberty volt, vagy négy szobában volt hozzá szerencsém. Második a Tin pan alley volt Steve Ray Vaughn-től.
Számomra a legnagyobb döbbenetet az Auer Acoustic okozta: kezdve azzal a nem egyszerű ténnyel, hogy akusztikai panelekkel csinálták meg a két(!) kiállító helyiségüket, ezzel olyan környezetet teremtve, amiben teljesen ki tudta futni magát a döbbenetesen jól szóló hangfal: óriási, és mély teret rajzoltak, könnyedén jött ki belőlük a nagy volumenű hang. Gyors, pontos, iszonyat dinamikus előadás volt (Dacoit Duel: A.R. Rahman) a mélyek abszolút rendben voltak, semmi döngés, semmi feldúsulás, összebúgás...ide is kétszer visszamentunk..
A harmadik döbbenetes tapasztalás egy körsugárzó volt: aktív meghajtás DSP/szobakorrekcióval. Itt az általam már hangról-hangra ismert: Nenad Vasilic: Bass Drops című száma /két nagybőgő virtúóz játéka/ nyűgözött le. Annak ellenére , h korsugarzo, a tere pontos, és mélységben kiterjedt volt, hatalmas dinamikával tolmácsolta a két nagy hangszer minden apró rezdülését. Szinte vibrált a levegő...itt is volt Liberty, az is jó nagyon jó volt...érdekésség, h úgy volt kiállítva, h a helyiség közepén volt a két hangfal, és a hallgatók előtte is, mögötte is helyet tudtak foglalni, hiszen a kialakitasabol adódóan mindket helyen ugyanaz volt hallhato-ezt ki is probaltam (előtte jobb volt , mert ott a székek mögött volt még bőven hely) Jah, és Viablu volt a kábelezés , amit valami komolyabbra lecserélve még jobb lehetne a hang (a műsorforrásról nem is beszélve )
Tetszett még az idén sokkal nagyobb helyen kiállító Canor - Epos ES-28N páros, ahol számomra furcsa módon extrém módon beforgatták a hangfalakat.
Volt még számos érdekes szoba, és cucc, én a top háromról akartam bővebben írni (lehet idaig sem sokan jutnak el az olvasásban :) )
Képeket csak párat teszek be, ujat nem nagyon tudnek mutatni .
Számomra a legnagyobb döbbenetet az Auer Acoustic okozta: kezdve azzal a nem egyszerű ténnyel, hogy akusztikai panelekkel csinálták meg a két(!) kiállító helyiségüket, ezzel olyan környezetet teremtve, amiben teljesen ki tudta futni magát a döbbenetesen jól szóló hangfal: óriási, és mély teret rajzoltak, könnyedén jött ki belőlük a nagy volumenű hang. Gyors, pontos, iszonyat dinamikus előadás volt (Dacoit Duel: A.R. Rahman) a mélyek abszolút rendben voltak, semmi döngés, semmi feldúsulás, összebúgás...ide is kétszer visszamentunk..
A harmadik döbbenetes tapasztalás egy körsugárzó volt: aktív meghajtás DSP/szobakorrekcióval. Itt az általam már hangról-hangra ismert: Nenad Vasilic: Bass Drops című száma /két nagybőgő virtúóz játéka/ nyűgözött le. Annak ellenére , h korsugarzo, a tere pontos, és mélységben kiterjedt volt, hatalmas dinamikával tolmácsolta a két nagy hangszer minden apró rezdülését. Szinte vibrált a levegő...itt is volt Liberty, az is jó nagyon jó volt...érdekésség, h úgy volt kiállítva, h a helyiség közepén volt a két hangfal, és a hallgatók előtte is, mögötte is helyet tudtak foglalni, hiszen a kialakitasabol adódóan mindket helyen ugyanaz volt hallhato-ezt ki is probaltam (előtte jobb volt , mert ott a székek mögött volt még bőven hely) Jah, és Viablu volt a kábelezés , amit valami komolyabbra lecserélve még jobb lehetne a hang (a műsorforrásról nem is beszélve )
Tetszett még az idén sokkal nagyobb helyen kiállító Canor - Epos ES-28N páros, ahol számomra furcsa módon extrém módon beforgatták a hangfalakat.
Volt még számos érdekes szoba, és cucc, én a top háromról akartam bővebben írni (lehet idaig sem sokan jutnak el az olvasásban :) )
Képeket csak párat teszek be, ujat nem nagyon tudnek mutatni .
- SoundMania
- V.I.P.
- Értékelés: 1168
Ne haragudj de ez egy teljesen felesleges beírás volt.
Mondhatni,hogy baromság.
Mi hárman teljesen jól éreztük magunkat.
Egy percét nem sajnáltam.
Ja és ha már itt tartunk a Halcro az egyik leggatyább erősítő a műfajban.
Szerintem.
És itt is csak rontott a helyzeten.
- tunerman
- V.I.P.
A különítmény véleménye, hogy gyér látogatottság mellett nem történt említésre méltó esemény.
TJ.
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-3S mod/SRX-III
- tunerman
- V.I.P.
Nyolcadik