lacy írta: ↑2024.05.17., pén. 12:06
kaef2 írta: ↑2024.05.17., pén. 08:12
Szerintem ha ismernéd a helyszínt, és az Audio Forum hozzáállását a hasonló eseményekhez, meggondolnád a leírtakat.
Az Audio Forum elegáns, mondhatni világszínvonalú, közel 500 nm nagyságú hely, legalább 7 egymástól jól elkülönülő helységgel.
….
Én az emberekre a történetekre a fóruon túli dolgokra volnék kíváncsi, ami itt kb talán említve sem lesz
Nincs baj a hellyel a tulajdonosával, és hidd el értékelem a gesztust, de ez akkor sem egy klasszik fórumos találkozó …..
Nézőpont kérdése. Amikor nálunk volt egy összejövetel, nem tudom mennyien voltunk 2011 környékén, talán 25- 30 - an, volt a kertben sütögetés, meg néha zenét is hallgattunk. Ma kevésbé a kaja volt a fókuszban, kevesebbet ettünk, ez tény, lényegesen kevesebb alkohol fogyott, ez tagadhatatlan.
Viszont tudtunk egymással beszélgetni, meg zenét is hallgattunk, és el kell ismerni, nagyon jó rendszerek is voltak. Szóval, szerintem a lényeg megvolt, lehetett beszélgetni (a fórumról ismert emberekkel mindenféle dolgokról), meg lehetett zenét is hallgatni.
Más volt, mint a hifishow, ahol hatalmas a tömeg, egy rohanás az egész, örülök, ha találok parkolóhelyet, irányított demozenék mindenhol. Sokkal barátibb volt, bensőségesebb.
Nyilván, voltak hasonlóságok is, de itt a fő cél a közösség építése volt, ami sikerült, rendkívül kulturált körülmények között. Szóba került az is, hogy mikor és hol legyen a következő találkozó. Tegyél javaslatot helyszínre és időpontra, szerintem sokan elmennénk akár egy színvonalas étterembe, akár egy kerti partira enni- inni- beszélgetni.
Személy szerint örülök, hogy ma ott lehettem, és köszönöm a szervezést a szervezőknek, a házigazdának meg a színvonalas helyszín biztosítását.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.