A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szerinted miért jön ilyen sok ember el…legalább megtudja ki van a nick nevek mögött és jól elbeszélget velük és nagyon megváltozik a véleménye remélem pozitív irányba néhány témaváltás után
Egyébként előre is gratulálok a szervezés és a helyszín megválasztása sztem kitűnő lesz…ahogy elnézem a képeket a házigazda nagyon készül …sok csillagot neki…
Akkor találkozóra fel….
Mint kiderült, szabad lesz a szombatom, így ezzel a lehetőséggel élnék. Viszek ki akkor vagy 100 lemezt meg pár CD-t.
Szuper!
Akinek van eladó, vagy cserélhető lemeze, hozza csak magával.
Kell emiatt korábban menni, vagy csak essek be mint bárki más? Plusz szerintem végig sem leszek, amit visznek visznek, amit nem az marad - természetesen.
Ennyi! Jössz, amikor tudsz, visznek, amit visznek.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Említettem már, hogy a találkozón egy külön helyiségben lemezbörzét tartunk, amire mindenkit várunk szeretettel! Mindenki elhozhatja megunt, vagy éppen nem hallgatott lemezeit, lehet csereberélni, eladni, venni.
Mint kiderült, szabad lesz a szombatom, így ezzel a lehetőséggel élnék. Viszek ki akkor vagy 100 lemezt meg pár CD-t.
Szuper!
Kell emiatt korábban menni, vagy csak essek be mint bárki más? Plusz szerintem végig sem leszek, amit visznek visznek, amit nem az marad - természetesen.
Tegnap 11.59-kor egy jó nagy képes hirdetményt tett ki a szervező, szíveskedjél megtekinteni, ott minden információ megtalálható.
Köszi, meg van az infó - egy kedves fórumtárs rám írt - 10 percre tőlem lesz a buli !
De, közben szíveskedtem a hivatalos hirdetményt is megtalálni és megtekinteni...
Én akkor most másodszor is bejelöltem, hogy megyek, csak azt nem tudom, hogy hova és hányra...
Biztosan le van írva valahol, de megtenné valaki, hogy megosztja velem ?
Köszi.
Én viszek szendvicset és itókát, szerintem azt mindenki meg tudja oldani magától...
Tegnap 11.59-kor egy jó nagy képes hirdetményt tett ki a szervező, szíveskedjél megtekinteni, ott minden információ megtalálható.
Én akkor most másodszor is bejelöltem, hogy megyek, csak azt nem tudom, hogy hova és hányra...
Biztosan le van írva valahol, de megtenné valaki, hogy megosztja velem ?
Köszi.
Én viszek szendvicset és itókát, szerintem azt mindenki meg tudja oldani magától...
Említettem már, hogy a találkozón egy külön helyiségben lemezbörzét tartunk, amire mindenkit várunk szeretettel! Mindenki elhozhatja megunt, vagy éppen nem hallgatott lemezeit, lehet csereberélni, eladni, venni.
Szuper!
Evés, ivásra van valami terv?
Mármint vigyen magával mindenki kulacsot, vagy lesz mondjuk ott egy vizes bödön/csapvíz, vagy bármi?
Mivel több órát leszünk ott, gondolom mindenki meg fog éhezni, lévén ebéd idő lesz a találkozó közben.
Én sütök egy tepsi sütit, és elviszem. Az egészet felszeletelve.
Én is sütök és hozok valami sós finomat.
Köszönjük!
Mármint vigyen magával mindenki kulacsot, vagy lesz mondjuk ott egy vizes bödön/csapvíz, vagy bármi?
Mivel több órát leszünk ott, gondolom mindenki meg fog éhezni, lévén ebéd idő lesz a találkozó közben.
4. Előadónk Lovas Gergely lesz, az Audio Forum üzletvezetője.
Az előadás témája: Bang & Olufsen: Szórakoztatóelektronika iparművészeti kivitelben
A márka születése és története szorosan együtt haladt a skandináv formatervezés kialakulásávál és az azt övező viták sem kerülték el. A technológiai nóvum és a markáns formaterv évszázados elegye különleges státuszt kölcsönöz a Bang & Olufsennek az AV & a HiFi világában.
A B&O történetét, kurrens kínálatát és rendszereinek sajátos ismérveit, a gyártó szertifikált installátora: Lovas Gergely - az Audio Forum és Magyarország legnívósabb Bang & Olufsen szalonjának üzletvezetője fogja ismertetni.
Ha a Feri visszajön a müncheni kiállításról akkor leegyeztetem az előadási időpontokat is.
Kérem, hogy, aki a még nem döntöttem el kategóriára szavazott, de már döntött, hogy jön, vagy mégsem, az annak megfelelően változtassa meg a szavazatát, hogy lássuk a pontosan hány résztvevővel tudunk számolni!
Büfével nem készülünk, de szerintem egy pár karton ásványvizet viszek. Csapvíz is megoldható persze. A környéken szerintem megoldható az étkezés is, ha valaki szeretné.
A süti szuper ötlet!
A találkozóra a házigazda Audio Forum biztosít használatra egy Pro-Ject VC E2 lemezmosót. Ki lehet próbálni, hozhattok pár lemezt, amit le lehet majd mosni. Annyi kérdésem lenne, hogy van olyan fórumtárs, aki segítene kezelni a lemezmosót?
IMG_0533.jpeg (32.92 KiB) Megtekintve 4571 alkalommal