Luxor Audio írta: ↑2024.10.07., hétf. 08:43
Némi félreértést érzek soraid mögött. A kiállításról nem írtam véleményt, mivel kint sem voltam, csak a pénteki pakolásban segédkeztem. A bömböltetést sem én kifogásoltam, hanem többen mások. A szobák közötti, néhol tényleg durva áthallást műszerrel mértem, tehát ez sem véleményt tükröz, hanem az objektív valóságot. Számomra ez fontos info volt, mert így tudom, hogy ha esetleg kiállítunk a jövőben, melyik szobákat kell megcélozni, vagy elkerülni.
Nagyon örülök annak, hogy ilyen sokan és lelkesen kimentek körülnézni, hallgatózni és a szokásos lehúzás helyett sok pozitív beszámolót lehet olvasni. Én a kiállítói oldal véleményére vagyok nagyon kíváncsi, mert a program jövőjét leginkább ez fogja meghatározni, no meg ők voltak kint legtöbb ideig, nekik van átfogó képük a programról. A napokban kiderül.
Nem volt félreértés részemről, mert olvastam amit írtál:
"A helyszínen tapasztalt körülmények miatt ezt a programot töröltük."
Utána pedig, hogy a kiállítóknak csak annyi maradt, hogy vagy háttérzenét adnak a kiállításra érkezőkkel való beszélgetéshez, vagy próbálják egymást túlharsogni (most ezt azért nem pontosan idéztem, mert nem kerestem vissza, szóval cáfolj meg, ha nem ezt írtad)
Szerintem én írtam akkor félreérthetően, mert annyit akartam leírni, hogy ez az egymás túlharsogása (vasárnap, amikor én jártam a kiállítói szobákban, mert bár mindkét napon kinn voltam, nem az volt az elsődleges célom, hogy mindkét napot a kiállítói szobákban töltsem), részemről nem volt tettenérhető, ezért nem értek egyet a kijelentéseddel. Objektív mérésen alapul vagy sem. Láthatóan/hallhatóan megtalálták a kiállítók a harmadik utat. Én személy szerint mindegyik emeleti kiállítói szobában zavartalanul élvezni tudtam a hallgatózást vasárnap (vagy ha nem, az nem a szomszéd általi túlharsogás miatt volt).
A másik mondatodhoz hozzáfűzésként: bár nem vagyok/voltam (klasszikus) kiállító, ha az lennék, én a közönségnek állítanék ki, és kíváncsi lennék a közönség visszajelzéseire. A pozitívakra megerősítésként, a negatívakra pedig még inkább, hogy esetleg van-e pont, ahol fejlődhetek. Nyilván laikusként mondom ezt, és kibicnek minden könnyű. Mellesleg én másfél óra kivételével végig ott voltam a hivatalos kiállítási időben.
Viszont: mi itt felületet adunk ezekra a visszajelzésekre, és úgy tűnik, az AVX közönségének azon része, aki közönségként volt ott, ezt a visszajelzést kiegyensúlyozottan meg is adja, és az eddigiek alapján nekem nem az jött le, hogy a többség lehúzta volna. Talán még a szervezők is beleolvasnak, ki tudja... és ők is hasznosnak találjaák a visszajelzéseket, mert a végcél nekik is az kell(ene) legyen (hosszútávon mindenképp), hogy a közönség szeresse a kiállítást.
Biztosan mindenki hiányolta a nagy Luxor Audio-t, de a mi, a közönség szerencséjére voltak azért olyan kiállítók is bőven, akik a helyszínen tapasztalt körülmények ellenére úgy döntöttek, hogy kiállítanak. Én is kívámcsi vagyok, hogy ezek után hogyan élték ők meg az egészet, megérte-e a fáradságot.