Köszönöm szépen a meghívást és a vendéglátást!Alex_Aston írta: ↑2022.03.16., szer. 08:58BLX személyében tegnap egy nagyon szimpatikus, két lábon a földön állva zenét hallgató fórumtársat ismertem meg.
Örülök, hogy jöttél!![]()

Köszönöm szépen a meghívást és a vendéglátást!Alex_Aston írta: ↑2022.03.16., szer. 08:58BLX személyében tegnap egy nagyon szimpatikus, két lábon a földön állva zenét hallgató fórumtársat ismertem meg.
Örülök, hogy jöttél!![]()
Az egész úgy kezdődött, hogy tegnap délután Kimber sorstárssal megbeszéltük, hogy megfülelem a bejáratott remek JBL-eket. Utána meg átjön hozzám, megnézi (és megköpködi) az új malacokat, mivel közös kerületben lakunk.BLX írta: ↑2022.03.12., szomb. 07:10Hol voltatok?Alex_Aston írta: ↑2022.03.11., pén. 23:46Hejj skacok, ez jó buli volt. Máskor is meg lehet majd ismételni. Persze jobb háttérrel, mint a Malacok![]()
Hol voltatok?Alex_Aston írta: ↑2022.03.11., pén. 23:46Hejj skacok, ez jó buli volt. Máskor is meg lehet majd ismételni. Persze jobb háttérrel, mint a Malacok![]()
Mi már itt a fórumon megéltünk ezt-azt a témábanAlex_Aston írta: ↑2022.02.05., szomb. 16:17De mi az, hogy megijedtünk a hangjától? Hazáig menekül az ember, annyira bántja a fülét?tamagaba írta: ↑2022.02.05., szomb. 15:37Alex! Megnyugtatásképp: az én rendszerem itthon van amikor jól tud szólni, de megijedni még nem tudtam tőleAlex_Aston írta: ↑2022.02.05., szomb. 14:06
Igen, de ez csak a véletlen műve lehetett (és mint írod, nem is tartott soká), hisz malac hajtotta![]()
Örülök, hogy jöttetek!![]()
![]()
De mi az, hogy megijedtünk a hangjától? Hazáig menekül az ember, annyira bántja a fülét?tamagaba írta: ↑2022.02.05., szomb. 15:37Alex! Megnyugtatásképp: az én rendszerem itthon van amikor jól tud szólni, de megijedni még nem tudtam tőleAlex_Aston írta: ↑2022.02.05., szomb. 14:06Igen, de ez csak a véletlen műve lehetett (és mint írod, nem is tartott soká), hisz malac hajtotta![]()
Örülök, hogy jöttetek!![]()
Alex! Megnyugtatásképp: az én rendszerem itthon van amikor jól tud szólni, de megijedni még nem tudtam tőleAlex_Aston írta: ↑2022.02.05., szomb. 14:06Igen, de ez csak a véletlen műve lehetett (és mint írod, nem is tartott soká), hisz malac hajtotta![]()
Örülök, hogy jöttetek!
Igen, de ez csak a véletlen műve lehetett (és mint írod, nem is tartott soká), hisz malac hajtotta
Akkor az nem korona volt, mert az 2019 decemberében indult és Kinában.cannonball írta: ↑2021.12.17., pén. 09:06Én átestem a kóron rögtön az elején 2019 januárban. De van 1 szputnyikom is, többnek nem látom értelmét, figyelembe véve a mutánsokat...
Nagyon tetszett a naptárad a falon … itt minden a hifiről jól szól…nagyon hamar elment az a pár óra….tamagaba írta: ↑2021.12.31., pén. 09:43Én is köszönöm, hogy beugortatok!Alex_Aston írta: ↑2021.12.31., pén. 00:16Köszönjük meg egyszer a lehetőséget, remélem hamarosan folyt. köv.
Lett tök jó Tidal history-m. Nagyon tetszett az utazási történetek. Finom volt a süti és a pálesz. Attól később már betükerekitési problémáim lettek![]()
SL PS 700 a CD
Újévben megvizslatom Alexnál a Quadral tesókat
Köszi srácok BUÉK!
Én is köszönöm, hogy beugortatok!Alex_Aston írta: ↑2021.12.31., pén. 00:16Köszönjük meg egyszer a lehetőséget, remélem hamarosan folyt. köv.
Ez amolyan idióta újhullámos hipszter baromság, hogy menő ülés nélkül biciklizni. Utóbbi időben többször láttam ilyet a belvárosban.
Örülök, hogy újabb arcokat tudok tudok társítani a nevek mellé.