Szerintem totál felesleges egy ilyen TÖMEGRENDEZVÉNYbe ilyen dolgokat belelátni. Esetleg, ha kétszer-háromszor ennyi kiállító lett volna, fele ennyi emberre.cables írta: ↑2022.10.24., hétf. 07:35----
Még néhány gondolat a kiállításon tapasztaltakról. Valahol egy ilyen rendezvény lényege a közvetlen emberi kommunikáció lenne kiállító és a látogatók között. Ez az ami kevés kiállításon volt tetten érhető. Félhomályos szoba, bemegy és leül 3 ember, akik talán vidékről jöttek órákig utazva. Szól egy zene, aztán feláll a kiállító, forrást vált, új zene szólal meg. Aztán a 3 ember feláll és kimegy. Mindezt egyetlen szó nélkül. Nyilván nem énekelhet minden szobában opera énekes, mint a közönséggel is jól kommunikáló Hábetler András, de a másik véglet, a szótlan járkálás nem vezet sehova. Egy ilyen kiállítás alkalmat adhat a kiállítónak, arra, hogy valami módon személyes kapcsolatba kerüljön a látogatókkal, a potenciális vevőkkel. A kiállító, aki forgalmazó esetleg gyártó biztosan tud olyat a termékekről, ami érdekes és nincs leírva, publikálva. Vagy kommunikálhat velük zenékről, mit szeretnének hallani, vagy hogy tetszett az amit hallottak. Ezt persze iszonyú fárasztó egész nap csinálni, de ennek lenne értelme, a látogatók személyes megszólításának.szvsz
Nyugodt, odakoncentrált zenehallgatás egy ekkora nyüzsgésben képtelenség. (Szombati nap ugye.) Ha nem hallom rendesen a produkciót, akkor meg miről beszélgessünk a kiállítókkal. Én személy szerint már annak is örültem, hogy láthattam azokat a frankó technikákat, amik ki voltak állítva.
A My Reel Club többek között azért tudott lenyűgöző lenni a show-n, mert volt hozzá tere, moderált és színvonalas programjai, műsorai stb. Mondjuk a High-End-re felvázolt jövőképük (aktív dobozok, D-osztályú erősítéssel és beépített sztrímerrel a sok száz millió letölthető zeneszám elérése érdekében) nekem egyáltalán nem tetszett, de hát a világ már csak ilyen, hogy nem tetszhet mindenkinek minden. Az élőzenés prezentációk, a hangszer készítésről szóló előadás nagyon-nagyon szuperek voltak.
Összességében nekem mindenki nagyon tetszett, főleg akik az én ízlésemnek megfelelő műfajban prezentáltak és köszönöm szépen mindegyikőjüknek azt a sok munkát, odafigyelést, amit a szórakoztatásom érdekében belefektettek ebbe a hifiről és zenéről szóló hétvégi rendezvényükbe.