Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Budapest Audio Expo vol2

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2751

Re: Budapest Audio Expo vol2

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Sajnos idén nem tudtam kijutni, pedig szerettem volna...Köszi a beszámolókat és képeket, bár tudom ez olyan mintha csukott szemmel néznék egy festményt, de kis kárpótlás mégis. Nagyon jó látni, hogy a "HI-FI" él, és még élni is fog egy jó darabig.
Nagyon szép dolog, hogy a régi "Nagyokról" is sokan megemlékeztek, itt és máshol is. A zene összeköt! Végre nem acsarkodást érzek, hanem valami pozitív dolgot :smile53:
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

pantera
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: pantera »

egedzs írta:
Tegnap, 23:49
Valaki megmondaná, itt milyen monitorok szóltak? Köszönöm!IMG_8774.jpeg
Opera Mini, de nem az eredeti magasakkal. Ez vagy berillium, vagy kerámia így ránézésre.
Csatolmányok
Opera_mini.jpg
Opera_mini.jpg (55.71 KiB) Megtekintve 257 alkalommal

bigpocok
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 362

Hozzászólás Szerző: bigpocok »

Szeretném megemlíteni Ozorai Gábor(OZ Audio) nevét is aki az idén hunyt el.
“A zene mindenkié” kifejezést nemcsak egyfajta szlogenként használta, hanem küldetésének is tekintette.
Nyugodj békében!
Sugden Masterclass ANV-50 - Cyrus Stream XA - Philips CD304 - Dynaudio Contour Legacy - Bowers & Wilkins 802 F Special - Black Rhodium
2 X Dénes Péter Tube Mono Power Amplifier PP 8W - Dénes Péter Tube Line Preamplifier - Sugden Masterclass DAC-4 - Chario Aviator Ghibli- Black Rhodium

Fody
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 24

Hozzászólás Szerző: Fody »

"Azonban szomorúan tapasztaltam, hogy egyes kiállítók behordtak egy csomó drága eszközt a szobákba"
Én személy szerint örültem neki, hogy itt is van ilyen, hogy meglehet hallgatni ilyen elborult árú rendszereket is

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3798

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

Bécó írta:
Ma, 00:47
huszti-zsolt írta:
Tegnap, 22:32
ELEX írta:
Tegnap, 21:06
Köszönet a szervezőknek, hogy megemlékeztek azokról, akik már nincsenek köztünk és jelentős alakjai voltak a hazai audio kultúrának.

Darvas László,
Újházy László,
Szilvai Tibor

Vass Andrási György,
Pelczer Tamás,
Zártos Alajos

Degrell László,
Kürthy Tamás,
Csontos István

Nyugodjanak békében!
Köszönet a szervezőknek és köszönöm neked Gábor, hogy itt megosztottad. Legalább amíg mi, pályatársak élünk, ne feledkezzünk meg róluk. Nagyrészt nekik köszönhető, hogy van ma magyar audiofilia, hogy mi ebben a szakmában dolgozhatunk. leborulok.gif
Szalai Lacinak az ötlete volt. Sajnos a tavalyi kiállításon nem valósult meg.
Nem az önfényezés, vagy Szalai Laci fontosságának a kisebbítése miatt, csupán a tényszerűség és történelmi hűség okán jegyzem meg, hogy a 2023-as Hifi Kiállításon megemlékeztünk Jurecz Lacival (Kürti Tamás (RIP), Busánszky Lajos és családtagok, barátok, barátnő, élettárs segítségével, több hónapig tartó előkészülettel) Vass Andrási Gyuriról és Csontos Istvánról és Életmű-díjat osztottunk Darvas Lászlónak, a HFM szerkesztőségének, valamint Dr Balogh Gézának, a BEAG egykori főmérnőkének és az Interton Csoport alapítójának.

https://medium.com/@mediaengineering/%C ... 9e49281a04

https://medium.com/@mediaengineering/%C ... 8d8e69c562

A Facebookon több csoportban a 2023-as Hifi kiállítás előtt hetekkel szavazásokat indítottam és vártam a javaslatokat arra, hogy kiket is kellene említeni és Életmű-díjjal (akár poszt humusz) is elismerni. Száznál több javaslat érkezett. Kiadtam egy HFM véleményeket, emlékeket is összefoglaló füzetecskét is, aminek az alapját ezek a posztok jelentették, dr Mihalik Judit előszavával. Néhány minőségi hibás, de teljes értékű megmaradt példányt pár hónapja osztottam szét, megemlítve a lehetőséget itt is.

Kép

Kép

A megemlékezést a kiállításon kb százan ülték végig. Talán az akkor készült videó felvételt is megosztom.

Kép

Kép

Persze a lényeg az, hogy volt ismét megemlékezés, minden a képeken látható szakember igen sokat tett hozzá a hazai audio kultúra fejlődéséhez és helyük van a történelmi arcképcsarnokban.

Bécó
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 393

Hozzászólás Szerző: Bécó »

huszti-zsolt írta:
Tegnap, 22:32
ELEX írta:
Köszönet a szervezőknek, hogy megemlékeztek azokról, akik már nincsenek köztünk és jelentős alakjai voltak a hazai audio kultúrának.

Darvas László,
Újházy László,
Szilvai Tibor

Vass Andrási György,
Pelczer Tamás,
Zártos Alajos

Degrell László,
Kürthy Tamás,
Csontos István

Nyugodjanak békében!
Köszönet a szervezőknek és köszönöm neked Gábor, hogy itt megosztottad. Legalább amíg mi, pályatársak élünk, ne feledkezzünk meg róluk. Nagyrészt nekik köszönhető, hogy van ma magyar audiofilia, hogy mi ebben a szakmában dolgozhatunk. leborulok.gif
Szalai Lacinak az ötlete volt. Sajnos a tavalyi kiállításon nem valósult meg.

egedzs
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: egedzs »

Valaki megmondaná, itt milyen monitorok szóltak? Köszönöm!
IMG_8774.jpeg

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 2679

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

ELEX írta:

Darvas László,
Újházy László,
Szilvai Tibor

Vass Andrási György,
Pelczer Tamás,
Zártos Alajos

Degrell László,
Kürthy Tamás,
Csontos István

Nyugodjanak békében!

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 601
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

tunerman írta:
Tegnap, 18:40
szépen fogytak az elkészített szórólapok :smile53:
Az elkészült 650 darabból 221 darab maradt meg.
TJ.
Jenő, kötelezően osztottad mindenkinek, ott voltam
Nem ettől volt jó a cuccod :rolleyes:
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...

ELEX
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 803

Hozzászólás Szerző: ELEX »

Darvas László,
Újházy László,
Szilvai Tibor

Vass Andrási György,
Pelczer Tamás,
Zártos Alajos

Degrell László,
Kürthy Tamás,
Csontos István

Nyugodjanak békében!
Csatolmányok
20251005_122049.jpg
20251005_122040.jpg
20251005_122029.jpg

Bécó
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 393

Hozzászólás Szerző: Bécó »

Nagyon köszönjük minden érdeklődőnek, aki kilátogatott a kiállításra! Külön köszönet, aki az Allegro Audio szobába meglátogatott bennünket!
Csatolmányok
IMG_5130.jpeg

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2947

Hozzászólás Szerző: tunerman »

Audio Hobby jelentés :D

Ahhoz képest, hogy az utolsó utáni pillanatban sikerült bekerülni a kiállítók közé (a katalógusban még Sabo Audio volt a 307-es szobában), szépen fogytak az elkészített szórólapok :smile53:
Az elkészült 650 darabból 221 darab maradt meg.
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009

hericstamas
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 45

Hozzászólás Szerző: hericstamas »

Kihagytam pár évet mostanában kiállítások terén. Most azonban a vasárnapot rászántam erre az Expora és nem bántam meg. 10:30-17:40 között nagyon jól be lehetett osztani a szobákat. Rengeteg türelem kellett, de vittem magammal. ;peace;

Összeségében arra jutottam, hogy jó az irány. A random, de jellemzően kicsi szobákhoz jól passzoló rendszerekkel jelentek meg a kiállítók. Sokan előtte (a jónak vélt koncepció kitalálásával), sokan a helyszínen sok energiát fektettek az előadásba, ezt köszönöm szépen nekik! Nekem olyan 70:30 volt az arány a jobban sikerültek javára, pontosabban ahol valami megfogott, érdekelt. Azonban szomorúan tapasztaltam, hogy egyes kiállítók behordtak egy csomó drága eszközt a szobákba, összedugták őket látszólag minden koncepció nélkül, gondolták ebből baj nem lehet, jelentem, de lehet. A kevesebb néha több elv itt nagyon jól érvényesült.

Direkt nem emelnék ki senkit, akik tetszettek ott úgyis több időt töltöttem, jó néhány helyen még beszélgetni, kérdezni is volt értelme. Az előadásokat pedig kifejezetten élveztem, köszönet ezekért is!

A nagy tanulság persze megint az lett, hogy nagyon nem egyszerű, de nem is lehetetlen egymáshoz jól illeszkedő komponensekből kifejezetten kellemes hangú rendszereket építeni. Igazán szörnyű rendszerrel nem találkoztam, korábbi kiállításon előfordult sajnos. Itt inkább a trehányság fájt néha, minimális energia befektetéssel többet ki lehetett volna hozni, de bízom benne, hogy ők is fejlődni fognak.

A komoly szakértelemmel rendelkező helyekben pedig nem csalódtam most sem. leborulok.gif

Az egyetlen komoly hátrány, hogy megint megindult az a bizonyos hifibogár, pedig... Na majd lecsillapodik.
Amiről zenét hallgatok és filmezek:
WiiM Ultra STREAMER » DH Labs D-75 COAX » Auralic ARK MX+ DAC » Clarus Venus 4 RCA » Naim Nait 5si INTEGRÁLT » Naim NAC A5 HANGFALKÁBEL » Rogers P-24a NAGY MONITOROK
Einstein Ultimate tápszűrő az ösvény végén gyári tápkábelek

Robici
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1195
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Robici »

wasiliy888 írta:
Tegnap, 10:48
Sok helyen lehetett zenét is kérni, vagy épp szó nélkül konfigurálták át a bemutatott rendszert. Például: trióda/pentóda üzemmódot, aktív szubot, stb.
Az Aymara-nál konkrétan a bemutató része volt hogy az olcsóbb Indiana Line hangsugárzókról kapcsoltak át a sokszorosába kerülő B&W-re meg vissza, zene közben. Az is érdekes volt és jó ötlet.

wasiliy888
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 168

Hozzászólás Szerző: wasiliy888 »

Nagyszerű élmény volt számomra az idei expo is, még jobban tetszett, mint a tavalyi. Ehhez kellett az, hogy az elmúlt év tapasztalata alapján vasárnapra tervezzem a látogatásom. Így kényelmesebb, lazább, kevésbé zsúfolt volt a helyszín.

Először is óriási köszönet illeti a kiállítókat és a szervezőket egyaránt!
Mielőtt fanyalgásba kezdünk érdemes belegondolni, mennyi órát töltőttek ők ott (bepakolás már pénteken volt), megkűzdöttek a szobák nem kifejezetten ideális adottságaival, kiszolgálták kívánságainkat. Többen a saját otthoni rendszerüket megbontva demóztak egy-egy új fejlesztést, vagy berendezést. És sokan hozták magukkal nagy becsben tartott lemezeik, cd-ik legjobbjait.

Számomra a legfontosabb tanulsága az egésznek az volt, sokféle jó hang létezik, mégha azok elég távol állnak is egymástól megszólalásban. A L'auditeurnél ezt ékesen bizonyította a felváltott digitális és analóg forrás bemutatása. Mindkettő remek volt, de akkor és ott, én a lemezjátszót favorizáltam. Ilyen alkalmak során kissé bánom, hogy eladtam a lemezjátszómat, de a digitális forrás nyújtotta kényelem feledtetni tudja esetleges hiányosságait, illetve más jellegű erősségei azért annak is megvannak. Szóval, mindig van pro és kontra.
Vannak dolgok, amihez türelem kell. A kiállítás is ilyen. A legtöbb szobában tovább időzve azt a "taktikát" alkalmaztam, hogy kivártam amíg jönnek mennek az emberek, majd átültem egy jobb(nak vélt) helyre. Ez szinte kivétel nélkül bevált, és érdemes volt, mert mindenhol megjött a jó hang. A Heedhez nagyon nehéz volt bejutni, az állandó tömeg miatt, de megérte kivárni. Huszti Zsolt nagy kedvel beszélt a felvételekről, zenéről, amiben némi tervezői filozófia is felfedezhető volt. És nagy meglepetés volt, hogy a jelenlévő készülékeik közül az egyik legolcsóbb összeállítás szólt az új Dorn Anonymus állványos dobozokkal, igencsak jól.
Egyébként is leginkább a hazai gyártókra igyekeztem fókuszálni, és a Gauss új hibrid erősítőjét muszáj kiemelni, ami elképesztő energiákat képes megszólaltatni. Persze ehhez szükség volt a Darsana remek kábeleire is. Ahogy többen már írták a Core Audio/Qualiton bemutatója az Odeon kis tölcséres dobozával az egyik legjobb volt, de ide sorolható még a Parabox/Sirius kettőse, vagy az Allegro Flow is, akik új hangszedőjüket mutatták be.
Sok helyen lehetett zenét is kérni, vagy épp szó nélkül konfigurálták át a bemutatott rendszert. Például: trióda/pentóda üzemmódot, aktív szubot, stb.
Csatolmányok
EC Nemo monoblokkok, nagy Sonus és ADMD
EC Nemo monoblokkok, nagy Sonus és ADMD
Malfox futómű és hangszedő
Malfox futómű és hangszedő
Dynavox X4000
ValhallA Raindrops(SRC/PWR/DAC), CuAgSSmk8/3(SRC)
2xTPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC2015(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-ValhallA AgPtRXFv2usb-AudioGD M11-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed Sign.Rev.-DIY 2WVB20Lmk3

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1041

Hozzászólás Szerző: BLX »

tunerman írta:
2025.10.02., csüt. 22:49
57verses írta:
2025.10.01., szer. 10:40
Üdv,
milyen felvételeket hallunk majd ?CD és szalag…
Hogyan készüljünk ?
Köszi

Audio Hobby CD play list :smile53:
TJ.
A magam részéről, én lementettem a képet. Innen fogok szemezgetni, mit érdemes meghallgatni azok közül, amit még nem ismerek. :smile32: Nagyon klassz volt az Audio Hobby szoba a kiállításon. Jó zenék, jó hang. Pedig én nem vagyok szélessávú fan...

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 806

Hozzászólás Szerző: lacy »

Elég sok helyre próbáltunk (Gyuri barátommal voltam ezért a királyi többes :) ) bejutni, de volt pár olyan szoba, ahová a temérdek ember miatt nem sikerült, de volt olyan is (abból is nagyon sok) ahol a kihallatszódó zene hallatán fordultunk meg és "menekültünk" el :smile51:
Valahogy egyik ilyen rendezvényen sem azt veszik alapul, hogy a zemberek többsége nem prütty - prütty zenéket meg gitáros-lányos max 3 hangszeren előadott pintyogásokat hallgat.
Persze azt is tudom, hogy amint sok hangszer szólal meg azonnal lelepleződnek a rendszer hangzásbeli hiányosságai, már amennyiben van.
Jópár éve a Rezső són volt az Avantgarde acoustic 3 utas hangfala (2 tölcsér plusz aktív sub, normál hangszórós) ott merészeltek pl Yellóval demózni - na azon én is elaléltam, hogy nekem ilyen KELL otthonra (az árát leszámítva) de mikor a Katie Melua számnál elkezdett veszettül torzítani a tölcsér, meggondoltam a dolgot. de mindenesetre ők nem a "szokásos" 3 hang meg gitáros lány esetleg Diana Krall féle demót nyomták.
Most is rengeteg helyen ment olyan prüntyögés, ami sok mindenre nem alkalmas pl arra, hogy egy rendszer kvalitását bemutassa.
Itt meg kell említenem a 3345-öt ahol is bárki vihetett (előzetes jelentkezés után) saját lemezeket, és azok mentek míg a csapat ráért a többi érdeklődővel szóbaelegyedni.
Örömmel láttam, hogy pl a Zodiac zenekar nem csak nekem kedves előadó :)
Meg is füleltük, sajnos ez a minimálkoncepció, noha nem volt rossz, de a két aktívhangfalon "vérzett el" szerintem. Egy hagyományosabb erősítő+hangdoboz kombi jobb lehetett volna.
A már említett Odeon hangfalak igen meglepően szóltak, ez jó értelemben volt meglepő.
Amúgy az mindenesetre tetszett, hogy többen is a minimálkoncepcoó jegyében a készletük- termékskálájuk legkisebb árcéduláit birtokló eszközökből állították össze a demóláncot. De még így is, vagy épp ezért :D sok helyen volt igen jó a hang és hallgatható.
Szóval nekem tetszett a rendezvény, a hely szelleméről miszerint kissé átláthatatlan elvarázsolt kastély jelleggel bír, at meg már tavaly is kibeszéltük
És ami a főleg jó volt, hogy sikerült sok sok ismerőssel összefutni, és jókat beszélgetni. Mindenről nem csak a hifiről.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9292

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Fogadjatok pár képet szeretettel!

.
IMG_8771.jpeg
IMG_8803.jpeg
IMG_8800.jpeg
IMG_8797.jpeg
IMG_8793.jpeg
IMG_8789.jpeg
IMG_8788.jpeg
IMG_8783.jpeg
IMG_8782.jpeg
IMG_8781.jpeg
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

IMG_8759.jpeg
IMG_8760.jpeg
IMG_8762.jpeg
IMG_8765.jpeg
IMG_8766.jpeg
IMG_8767.jpeg
IMG_8774.jpeg
IMG_8777.jpeg
IMG_8778.jpeg
IMG_8780.jpeg

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

IMG_8776.jpeg
IMG_8745.jpeg
IMG_8748.jpeg
IMG_8749.jpeg
IMG_8750.jpeg
IMG_8751.jpeg
IMG_8753.jpeg
IMG_8755.jpeg
IMG_8756.jpeg
IMG_8757.jpeg
IMG_8758.jpeg

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

IMG_8726.jpeg
IMG_8727.jpeg
IMG_8728.jpeg
IMG_8729.jpeg
IMG_8731.jpeg
IMG_8738.jpeg
IMG_8740.jpeg
IMG_8741.jpeg
IMG_8742.jpeg
IMG_8743.jpeg

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 192

Hozzászólás Szerző: merida »

lacy írta:
2025.10.04., szomb. 22:45
..ez valami igen jól szólt.. Gyuri barátom kereste a subokat :)
Csatlakozom! Számomra, a legjobb hang, itt volt!
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2

switch_
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 44

Hozzászólás Szerző: switch_ »

tunerman írta:
2025.10.05., vas. 07:10
switch_ írta:
2025.10.04., szomb. 22:21
...a tömegnek ennek ellenére örülni kell, mert ez azt jelenti, hogy ennyi embert érdekel a zene, a hobbink-és ez jó dolog. A látogatók többsége szerintem 40+-os volt, ami fel is vetett bennem egy kérdést/problémát: mi lesz az iparággal, ha a mi generációnk kihal? A mostani fiatalokat később fogja érdekelni ez a hobbi? Majd kiderül...Ami nem tetszett még, az az, h sok helyen hallható olyan demózene, amit otthon csak elmélyült zenehallgatás során tesz be az ember: lassú, kevés hangszeres darabok, sok finom hanggal, történéssel, amik a kiállítási környezetben (zaj, jövés-menés, beszélgetések) egyszerűen nem hallatszódnak, és unalmasnak tűnnek. Nincs idő kivárni, míg kibomlik, kifejlődik a téma, lassan felépül a zenemű...vagy olyan darabok, amikben percekig tűnő ideig szólózik valaki...ez kontraproduktív, mert az emberek kifordulnak a szobából. Mozgalmas darabok kellenek...

A szalagos magnón nincs léptetés, kb. 45 percig szól zene :D
Mint ebben az esetben is, Paganini / Sarasate / Perlman.
TJ.
Nálad pont három számot is meghallgattunk a Brubeck albumról :) Tetszett...nagyon légies, szellős, könnyed volt Desmond játéka.
Lumin D2, Luxman L550, Sonus Faber Grand Piano Domus, Yamaha CDX1060

teddysnow
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 39

Hozzászólás Szerző: teddysnow »

Én második esélyt adva voltam másodszor és utoljára. Nekem sem tetszik a hely amőba formája, Takács Jenőt nem is találtam meg. Nem tetszett, hogy egy ponyva sátor az udvar végén a büfé. Másoknak bejön, mert 11-re kb fullon megtelt ház. Én a HiFi Show-al jobban együtt tudok rezgni.
A be/feltett zene a kiállítókon áll. Jó lenne hallani, hogy az "otthoni kötelező", amit lehet kapni a boltokban (Dave Brubeck-Take Five, Eric Clapton, Doors, Rolling Stones és társai) is hogyan szól a rendszeren, a Stockfisch DMM helyett (kereskedelmi céllal ilyen lemezzel demózni szerintem nem illő). Kérhetünk zenét és szerintem várják is hogy kérjünk, de a gyakorlatban ez sem működő dolog. Mert lekérni senki nem fogja, amit más épp hallgat (vagy úgy csinál). Kivárni meg, én speciel nem tudom, hogy a kedves énekes ezekben a steril, "demo-mérő" zenékben vágja már fel az ereit végre vagy selypítve nyöszörögje már el, hogy mit akar, hogy tudjunk haladni (öngól).
AudioMe rendhagyó volt azzal, hogy az eszközeinek a hátulját fordította felénk a jó nagy gubanccal.
Rossz nem volt, de a magam részéről maradok a HiFi Shownál.

https://sfrshop.de/STOCKFISCH-DMM-Dubplate-Vol1-LP/en

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3232
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Aki tegnap nem ért volna rá, még ma bepótolhatja. Aki szeretne velem személyesen is találkozni, a Limar nagyszobájában, a 601-ben megtalál.
Remélem elnézitek nekem az önfényezést, jópár kiállítást végigcsináltam már, de úgy érzem, hogy most tényleg kivételesen jó hangot sikerült összerakni.
557549406_10229460079902042_7848423612549218702_n.jpg
557549406_10229460079902042_7848423612549218702_n.jpg (90.05 KiB) Megtekintve 2140 alkalommal
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alto 2025.10.05., vas. 07:53-kor.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Válasz küldése

Vissza: “Készülék tesztek, találkozók”