cables írta: ↑2024.10.19., szomb. 21:39
teddysnow írta: ↑2024.10.19., szomb. 16:29
KáCsáék délután még ott voltak? Nem zavarta haza őket a Rezső?
Miért kellett volna elzavarni a KáCsáékat?
Meg volt hirdetve 12:00 KÁCSA AUDIO: előadás a kábelekről, csatlakozókról. Én ebből azt gondoltam, hogy szó lesz a kábelekről, csatlakozókról. Típusok, fajták, anyagok. Árnyékolás, csavarás, fonás, digitális, analóg, vastag, vékony, különbségek, előnyök, hátrányok. Ezzel szemben annyi volt, hogy árulnak sokféle kábelt és sokféle csatlakozót. Sokféle kábelre szerelnek sokféle csatlakozót. Haza lehet vinni kipróbálni vagy náluk meghallgatni. Nahát! Egy-egy szóban hangzott el, hogy réz, ezüst, ródium valamint pár mondat, hogy mi a Furutech NCF. És ennyi.
Rendben, ők nem gyártók, ellenben van saját márkás kábelük. Úgy gondolom, hogy valamilyen paraméterek alapján kiválasztották, úgy gondolom birtokában vannak valamilyen technikai adatoknak, amik segítettek eldönteni, hogy miért, melyik kábelre, csatlakozóra esett a választásuk. Melyiket, milyen felhasználásra ajánlják.
Azt gondoltam, hogy majd úgy állok fel, hogy hű ezt nem is tudtam, hű ennek utánanézek, hű nekem is kell egy ilyen.
Azért bosszantottam fel magam, mert míg az utcán álltam a sorban, várva a bejutásra, komolyabb beszélgetéseket hallottam magam körül. Szó szerint ketten vekengtek a kábelekről és csatlakozókról, nem volt méltó a rendezvényhez, nem volt méltó egy jövőre 30 éves, komoly céghez.