Én is csatlakozam azokhoz, akik szerint jó volt. a kiállítás, a tapasztalt hibák ellenére.
Én a második napon (ma), vasárnap jartam be a szobák nagy részét, amikoris sokkal kisebb volt a tömeg, ezért mindenhol kellemes körûlmények között, tömegnyomor nélkül tudtam élvezni a bemutatott hangot és zenét. Sokat gondolkodtam, hogy nekem melyik volt a legjobb, de - bar ebben még a helyszínen is megoszlott a vélemény - én a legtermészetesebbnek és ezáltal végül nálam győztesnek az Allegro Audio Flow One Mk2-re épülő rendszerét hallottam a Holbo+Koetsu forrással és Franco Serblin hangfalakkal. Valamivel halkabban szólt, mint a tipikus többi, és talán ezért volt, aki erőtlennek tartotta, nálam viszont az győzött, a fantasztikus terével és eszméletlen felbontásával, meg valahogy az egész olyan természetes volt. Talán az én szerencsém, hogy épp egy klasszikus, zenekari művet (is) hallhattam, LP-ről, és becsukva a szemem, simán előttem voltak a zenészek, és a hang is nagyon rendben volt.
De azt mar ott megtudtam, hogy nem mindenki hallotta így, szóval nem vagyunk egyformák…
Több nagyon tetsző rendszer volt még, Az ADM-D legfelső emeleti szobája szerintem fantasztikus hallgatási élményt nyújtott, és nemkülönben Sütiék (Sabo Audio), akiknek külön gratulálnék.
Sajnos voltak problémás szobák, a Devialet-szoba nagyon búgott, ezért talán nem lett volna nagy hiba legalább egy-egy basszuscsapdát betenni.
A Moon-okra nagyon kíváncsi voltam, és nem is csalódtam, a rendszer maga szerintemnagyon jól szólt, de a folyamatosan itt-ott bezörgő-rezonáló valamilyen berendezési tárgyak nagyot rontottak az élményen.
Ja, és nagyszerű volt dumálni a korábban ismert vagy kevésbé ismert fórumtársakkal. Viktor, ha olvasod, megvan ám a fénykép a “FYW:)”-ról az új DAC-otok nyákján

Vidám társaság vagytok, az szent
Én egyébként (már?) nem tapasztaltam az egymás túlharsogását, mindenhol, ahol jartam, tökéletesen sikerült a hallgatózás, de lehet, hogy ez is a vasárnapi kisebb iramnak tudható be. Fapaci lesújtó véleményét én nem osztom, és az én tapasztalatom ellentétes vele - egy kivétellel, az pont ahol mi voltunk, a -1-en, ahol a szomszéd úgy bömböltette a rendszerét, hogy sokan a megsüketüléstől való félelmükben nem mentek be - szerintem az teljesen kontraproduktív volt - ráadásul nem volt, akit túlharsognia, mert a szomszédban a nagy alagsori előadóterem volt, ott ha szólt is, nem volt hangos a zene. Ellenben az előadásoknak biztosan nem vált előnyére a szomszédban bömbölő Hotel California :)
Összességében nekem teszett, a helyszín elhelyezkedése is jó, a közeli mélygarázs minden igényt kielégítő, kulturált parkolási lehetőséget biztosít az autóval érkezőknek, és a beszélgetéseim alapján úgy érzékeltem, hogy ezúttal a Rezső-show is komoly kihívóra talált (elég sokan mondták, hogy oda már nem mennek el).