Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Budapest Audio Expo vol1

Ki melyik kiállításra látogat el?

Budapest Audio Expora megyek
46
43%
HIFI Showra megyek
6
6%
Mindkettőre megyek
37
34%
Egyik sem érdekel
19
18%

Szavazatok száma: 108

nagyatt
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 55

Re: Budapest Audio Expo vol1

Hozzászólás Szerző: nagyatt »

kaef2 írta:
2024.09.28., szomb. 19:50
Csináltam egy közel 100 perces lejátszási listát, jazz műfajban.

Az alapja a ma korábban posztolt amerikai szakblogger által a legfontosabbnak ítélt 25 track, de kiegészítettem könnyedebb, majdnem poposabb és fúziósabb, dallamosabb nótákkal is, illetve elhagytam a legismertebb trackeket.

Semmiféle audiofil tesztelési szempont nincs mögötte, nem a hangminőség a kiválasztás alapja. Olyanokat válogattam be, amiket szeretek, ismerek és van valamiféle "flow"-juk, húzzák bele az embert a zenébe. Ahol (számomra) átjön, hogy a zenészek mennyire szerették az adott nótát EGYÜTT eljátszani, megvolt közöttük az összhang.

Az a tervem, hogy jövő szombaton a Budapest Audio Expon a 602 szobában fél ötkor elindítom a listát és zárásig végighallgatjuk. Tisztán a zene élvezetéért.

Csak 20 szék lesz bent, és állva sem lesz sokkal több hely.
A linket a böngészőbe bemásolva el kellene a Tidalban indulnia a listának.

Kép

https://tidal.com/browse/playlist/27117 ... 26f648eb56
Köszi ez nagyon jó, ezzel hangolok jövő hétre. :tutiok:
Audia Flight FL3S
Dynaudio Contour 20i + Stand 20
Lindemann Musicbook:Source
Hid D5 Speaker, D6 IC, D3,D2 Power

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3638

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

zoli73 írta:
2024.09.28., szomb. 20:50
kaef2 írta:

Az alapja a ma korábban posztolt amerikai szakblogger által a legfontosabbnak ítélt 25 track, de kiegészítettem könnyedebb, majdnem poposabb és fúziósabb, dallamosabb nótákkal is, illetve elhagytam a legismertebb trackeket.

Semmiféle audiofil tesztelési szempont nincs mögötte, nem a hangminőség a kiválasztás alapja. Olyanokat válogattam be, amiket szeretek, ismerek és van valamiféle "flow"-juk, húzzák bele az embert a zenébe. Ahol (számomra) átjön, hogy a zenészek mennyire szerették az adott nótát EGYÜTT eljátszani, megvolt közöttük az összhang.

Az a tervem, hogy jövő szombaton a Budapest Audio Expon a 602 szobában fél ötkor elindítom a listát és zárásig végighallgatjuk. Tisztán a zene élvezetéért.

Kép

Ez így elsőre nagyon kívánatos! Úgy érzem, nálatok szeretni fogok zenét hallgatni! :smile32:
Majd kiderül. :)
Már csak párat kell aludni.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3192

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

kaef2 írta:

Kép

Ez így elsőre nagyon kívánatos! Úgy érzem, nálatok szeretni fogok zenét hallgatni! :smile32:
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Kép

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 864

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Snipi írta:
2024.09.27., pén. 12:39
kaef2 írta:
2024.09.27., pén. 12:22
Snipi írta:
2024.09.27., pén. 12:10

Szerintem is úgy pofásabb lesz, már ha ez számít valamit, mert ugye fő a hangminőség, de van abban valami, hogyha külön lesz, a hang is jobb lesz. (Gondolom én így laikusan.)
Mondjuk láttam én már erre nagyon hajazó (lefelé szélesedő) nem túl szép magyar fejlesztésű hangsugárzót (azon felül volt még egy széles sávú "felépítmény" is valami csepp alakú dobozban - ebből aki tudja, akár ki is találhatja :D - ), no annak a hangjától is lecsüccsentem egy pöttyet ...
Olyanról nem tudok, nemzetközileg sem, ahol a 18 inches mély a talpában lenne és lefelé sugározna. :smile53:

Nincs még neve a konstrukciónak, de ideiglenesen a "19 Hz" munkanév talán megteszi. :smile53:
"Nineteen Hertz". És akkor az angoloknak, meg a németeknek is tetszeni fog. :D
Akkor mar "Nineteen HZ MK II". :)
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 533

Hozzászólás Szerző: Snipi »

kaef2 írta:
2024.09.27., pén. 12:22
Snipi írta:
kaef2 írta:
2024.09.27., pén. 09:36
A végleges verzió két dobozos lesz, már csak a szállíthatóság miatt is, meg úgy jobban is szól majd, sokkal nagyobb élkerekítéssel. A 4 db 5 inches közép alatt el lesz vágva és 3 rövid tüskén csatlakozik majd a szub részhez.
Szerintem is úgy pofásabb lesz, már ha ez számít valamit, mert ugye fő a hangminőség, de van abban valami, hogyha külön lesz, a hang is jobb lesz. (Gondolom én így laikusan.)
Mondjuk láttam én már erre nagyon hajazó (lefelé szélesedő) nem túl szép magyar fejlesztésű hangsugárzót (azon felül volt még egy széles sávú "felépítmény" is valami csepp alakú dobozban - ebből aki tudja, akár ki is találhatja :D - ), no annak a hangjától is lecsüccsentem egy pöttyet ...
Olyanról nem tudok, nemzetközileg sem, ahol a 18 inches mély a talpában lenne és lefelé sugározna. :smile53:

Nincs még neve a konstrukciónak, de ideiglenesen a "19 Hz" munkanév talán megteszi. :smile53:
"Nineteen Hertz". És akkor az angoloknak, meg a németeknek is tetszeni fog. :D

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Snipi írta:
kaef2 írta:
A végleges verzió két dobozos lesz, már csak a szállíthatóság miatt is, meg úgy jobban is szól majd, sokkal nagyobb élkerekítéssel. A 4 db 5 inches közép alatt el lesz vágva és 3 rövid tüskén csatlakozik majd a szub részhez.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

kaef2 írta:

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

tottyi írta:
2024.09.27., pén. 09:18
kaef2 írta:
2024.09.27., pén. 08:42
Az egyik, a szobánkban bemutatásra kerülő aktív hangsugárzó mérése, finomhangolása megkezdődött.
A csarnok közepén, távol minden faltól, felülettől egy állványon felhúzva a levegőbe, csinálják a tervezők.
19 Hz a -3 dB pont. A lábazatban elhelyezett 18 inches mélysugárzó teszi a dolgát.

Kép
Akkor ehez tenyleg nem kell sub, mindig is ilyen hangfalakat reszesitettem elonyben. :) Mondjuk nekem a kulalak nem annyira tetszik de gondolom az also hangszoro vegett ilyen a kialakitas. Meg nem hallotttam alul hangszoros hangfalat, kivancsi volnek egy szobaban hogyan oszlodik el a melyhang. Sajnos a kiallitasra nem tudok elmenni. :(
Parameterekrol lehet valamit tudni? Esetleg arrol? De a 19 Hz -3 dB-en az nagyon impozans, nekem az ATC csak 25Hz -6dB-en. :)
Lesz róla a jövő héten részletesebb specifikáció, előzetesen az alábbiakat lehet tudni:

- 3 utas
- 1x 6,5 inches Air Motion hangszóró egy rövid, 3D nyomtatott tölcsérrel (a végleges tölcsér fából lesz valószínűleg, trükkös lakkozással)
- 4x 5 inches közép sugárzó (a diszperzió korlátozása miatt elsősorban)
- 1 db 18 inches mélysugárzó a lábazatban
- Hazai fejlesztésű DSP AKM csipekkel, 4 memóriával, egyelőre 96 kHz FIR szűréssel
- Hazai fejlesztésű D osztályú végfokok, passzív hűtéssel, nincs bennük ventillátor
- A 3 útra összesen 5000 W erősítő teljesítmény, a hangszórók érzékenysége 100 dB körüli
- Kb 100 kg a dobozok súlya
- a zárt dobozos konstrukción belül a hangszórók 4 különálló kamrában vannak elhelyezve
- Lesz belőle hibrid verzió is ( ha lesz belőle termék valaha is), ahol csak a szub aktív
- Frekvenciamenet: 19 Hz - 24 kHz (+/- 3 dB)
- Praktikusan nincs fázishiba 50 Hz és 14 kHz között
- Nagyon alacsony torzítás
- Erősítők jel-zaj viszonya 130 dB
- Állítható lábak a döntéshez
- A tervezett diszperzió 30 fok (függőlegesen), 80 fok vízszintesen (vagyis bizonyos szoba akusztikai anomáliákra az átlagnál kevésbé lesz érzékeny)
- Opcionáisan lehet kérni majd 15 fokos függőleges diszperzióval
- A hangszórókészlet tranziens - és impulzusválasz alapján lett összeválogatva, nagyon hasonló karakterisztikával bírnak ebben a tekintetben, mivel a fő célközönség az élő zenei élményt keresők tábora lesz
- Javasolt szoba méret: 30 m2 - csillagos ég
- Egyedi DSP programozás lehetséges természetesen

Dióhéjban.
A tervezők jelen lesznek a kiállításon, több évtizedes pro audios gyakorlattal bíró, nemzetközileg is ismert személyekről van szó, magyarok természetesen. :)

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 864

Hozzászólás Szerző: tottyi »

kaef2 írta:
2024.09.27., pén. 08:42
Az egyik, a szobánkban bemutatásra kerülő aktív hangsugárzó mérése, finomhangolása megkezdődött.
A csarnok közepén, távol minden faltól, felülettől egy állványon felhúzva a levegőbe, csinálják a tervezők.
19 Hz a -3 dB pont. A lábazatban elhelyezett 18 inches mélysugárzó teszi a dolgát.

Kép
Akkor ehez tenyleg nem kell sub, mindig is ilyen hangfalakat reszesitettem elonyben. :) Mondjuk nekem a kulalak nem annyira tetszik de gondolom az also hangszoro vegett ilyen a kialakitas. Meg nem hallotttam alul hangszoros hangfalat, kivancsi volnek egy szobaban hogyan oszlodik el a melyhang. Sajnos a kiallitasra nem tudok elmenni. :(
Parameterekrol lehet valamit tudni? Esetleg arrol? De a 19 Hz -3 dB-en az nagyon impozans, nekem az ATC csak 25Hz -6dB-en. :)
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Kép

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Taarzan írta:
2024.09.24., kedd 18:52
Van parkolási lehetőség?
Igen, a Dózsa György úton a szemben lévő múzeum mély garázsában, kb 3-4 perc séta.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Vinkler írta:
2024.09.19., csüt. 21:29
Mi ott leszünk!
Te ott leszel? :rolleyes:

.
IMG_1454.jpeg
Majd beszéljünk, adnék LP-t (Doky-féle gyűjtés miatt), árverezési céllal, esetleg ha gondolod, hogy segítség.

Taarzan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 229

Hozzászólás Szerző: Taarzan »

Van parkolási lehetőség?
Naim CD5x - FlatCap XS - Naim ND5 XS - Rega Planar 6 AT VM760SLC / Naim StageLine N - Naim HiCap2 / Naim NAC282 / NAP250DR - AudioSolution Figaro BL
ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable

Bécó
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 360

Hozzászólás Szerző: Bécó »

Várunk minden érdeklődőt! A rendszer elemei:
-Holbo Airbearing lemezjátszó
-Koetsu Azule Platinum mc hangszedő
-Flow by Allegro One integral erősítő
-Franco Serblin Ktema hangsugárzó
-Viard Audio Design kábelezés
-Rogoz Audio állványok
Csatolmányok
Ktéma_Allegro_hird.jpeg

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8965

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Mi ott leszünk!
Te ott leszel? :rolleyes:

.
IMG_1454.jpeg
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Luxor Audio írta:
2024.09.16., hétf. 15:39
zoli73 írta:
2024.09.16., hétf. 13:33
Bevallom kicsit meglepett a kérdésed, mert azt feltételeztem, hogy potenciális kiállítóként, nálam sokkal több információval rendelkezel, és nem innen akarsz morzsákat felcsippenteni. Leírtam, milyen különbségeket tudok a két helyszín között, nekem ezek elég nyomós indokok, de azt nem tudhatom, hogy Te is így látod-e?

Ha már "potenciális kiállítónak" nevezted magad, akkor veled, és a hangsugárzóiddal is találkozhatunk, valamelyik rendezvényen? Jó volna! :smile32:
Engem az érdekel, Te, vagy mások mit gondolnak az új rendezvényről, a tegnapi kérdésem erre irányult. Nem gondolom, hogy - ahogy fogalmaztál - az új helyszín "egész más jellegű", de a saját véleményem itt most lényegtelen. Ha a közönség az új rendezvényre szavaz, akkor ott kell kiállítani és kész.

A Luxor Audio nem állít ki az Audio Expon, aminek prózai oka van: félkész cuccal nem akartam megjelenni, a regisztráció idején pedig még nem volt biztos, hogy a hangsugárzók fejlesztésével októberre becsületesen bemutatható szintre érünk. Ez mostanra kiderült, de az idei rendezvényről már lecsúsztunk. Ettől függetlenül elvileg kint leszek a kiállításokon más cégek színeiben előadóként.
Nézd, ezt lehet két féle szemüvegen át nézni.
Ha úgy vesszük, hogy ez egy hotelben megrendezésre kerülő esemény, ahol audiofil, és high-end rendszerekkel lehet találkozni, és meghallgatni őket, akkor nincs különbség.
Viszont ha úgy nézzük, hogy a korábbi, hasonló rendezvények hibáiból tanulva, azokat kiküszöbölve, új alapokra helyezve szervezik meg, ha olyan kiállítókkal találkozhatunk, akik még soha nem állítottak ki idehaza, vagy már nagyon régen, és olyan szakmai programokat, előadásokat hallhathatok meg, amikre még máshol nem volt lehetőség, akkor ez látogatói szempontból új, más "jellegű" rendezvény lesz.
A kritikák, amiket Mi itt megfogalmaztunk, nagyon úgy fest, hogy a szervezők, és a kiállítók kritikáival elég nagy átfedést mutat. Ha nem így volna, akkor aki él, és mozog, mindenki menne a Rezsőshowra, bármilyen is az.
Ahogy látom a kiállitók összetételét, bizony igény van egy másik helyszínre.
Hogy jó lesz-e? Az előjelek azt mutatják, hogy igen, én bizakodó vagyok.
Hogy ha ez jobb lesz, akkor ezt kell-e továbbvinni? Szerintem ezt, így nem lehet kijelenteni, ez azért sok mindentől függ, senkire nem lehet ráeröltetni, hogy hová menjen, de egy egészséges konkurenciaharc nem árthat.
Úgy gondolom, hogy a hazai hifi/high-end piac hosszú távon nem tud két ilyen rendezvényt "eltartani", de ezt majd az idő eldönti.
Néhány hét múlva már okosabbak leszünk, addigra mindenki levonja a következtetéseket, és eldönti, hogy a következő évben merre tovább.
Mindenesetre én ezt az Audio Expo-t már előre átgondoltabbnak tartom.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11003
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Vinkler írta:
2024.09.16., hétf. 18:23
Én úgy gondolom, hogy teljesen mindegy melyik hotelben, vagy akár, ahogyan Münchenben egy expo helyszínén alakítanak ki kiállítási szobákat, termeket, rendezik meg a legyen bármi is a neve "HIFI show-t". Ami szerintem a látogatókat érdekli, az a kiállítók mennyisége és összetétele. Engem is ez érdekel, és ez most az Audio Expo malmára hajtja a vizet. A sokak által kritizált "nafalinszagú" Rezsőshow is laginkább a kiállítók részéről az, mert mint kilátogató, ez nem érzékelhető.
Abszolút így gondolom én is. A Soltész-féle kiállítást kielemeztük már ezerszer. Volt ott nem kevés kiállítói hiszti, a szervező beszámolóit is tanulságos volt néha meghallgatni, de mindegy már. Az új rendezés és helyszín új lendületet hozott, amit használni és támogatni kell.
[OFF - katt ide ha látni akarod]
Aztán hogy a régi helyszínt kritizálók most itt mennyire lesznek elégedettek, arra nagyon kíváncsi vagyok. A téteimet már megtettem.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8965

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Luxor Audio írta:

Engem az érdekel, Te, vagy mások mit gondolnak az új rendezvényről, a tegnapi kérdésem erre irányult.
Én úgy gondolom, hogy teljesen mindegy melyik hotelben, vagy akár, ahogyan Münchenben egy expo helyszínén alakítanak ki kiállítási szobákat, termeket, rendezik meg a legyen bármi is a neve "HIFI show-t".
Ami szerintem a látogatókat érdekli, az a kiállítók mennyisége és összetétele. Engem is ez érdekel, és ez most az Audio Expo malmára hajtja a vizet. A sokak által kritizált "nafalinszagú" Rezsőshow is laginkább a kiállítók részéről az, mert mint kilátogató, ez nem érzékelhető.
Természetesen, mivel részese vagyok valmilyen szinten a magyar HIF/Hiend/Házimozi életnek, pontosan hallom, hogy mik a problémák vele évek óta, de Rezső a füle botját sem mozgatja ezek orvoslása érdkében. És akkor jön egy lelkes, fiatal brigád, aki azonnal össze tudtak rántani majdnem dupla annyi kiállítót, mint Rezső, ami önmagában fél siker. Ha ezt tovább fogják tudni fejleszteni a következő években és kis hazánk szinte összes gyártója, kereskedője részese lehet ennek a kiállításnak, mint kiállító, az csak a magyar HIF/Hiend/Házimozi közösségnek az előnyére válik, és része lehet annak a célkitűzésnek, amit én is kitúztem a fórummal kapcsolatban, mégpedig azt, hogy ébresszük fel ezt a közösséget csipkerózsika álmából! Ezért is vállaltam a médiapartnerséget a Budapest Audio Expo-val, mert hiszem, hogy csakis közös erővel tudjuk ezt megtenni. Ellenségeskedés helyett, összefogásra van szükség ennek érdekében és, mint a legnagyobb ilyen jellegű portál tulajdonosa bízom benne, hogy sikerülni fog! Ezen dolgozom, mióta átvettem a fórumot, mert hiszem, hogy ezt csak közös erővel lehet megtenni.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2036

Hozzászólás Szerző: wittao »

Luxor Audio írta:
zoli73 írta:
Bevallom kicsit meglepett a kérdésed, mert azt feltételeztem, hogy potenciális kiállítóként, nálam sokkal több információval rendelkezel, és nem innen akarsz morzsákat felcsippenteni. Leírtam, milyen különbségeket tudok a két helyszín között, nekem ezek elég nyomós indokok, de azt nem tudhatom, hogy Te is így látod-e?

Ha már "potenciális kiállítónak" nevezted magad, akkor veled, és a hangsugárzóiddal is találkozhatunk, valamelyik rendezvényen? Jó volna! :smile32:
Engem az érdekel, Te, vagy mások mit gondolnak az új rendezvényről, a tegnapi kérdésem erre irányult. Nem gondolom, hogy - ahogy fogalmaztál - az új helyszín "egész más jellegű", de a saját véleményem itt most lényegtelen. Ha a közönség az új rendezvényre szavaz, akkor ott kell kiállítani és kész.

A Luxor Audio nem állít ki az Audio Expon, aminek prózai oka van: félkész cuccal nem akartam megjelenni, a regisztráció idején pedig még nem volt biztos, hogy a hangsugárzók fejlesztésével októberre becsületesen bemutatható szintre érünk. Ez mostanra kiderült, de az idei rendezvényről már lecsúsztunk. Ettől függetlenül elvileg kint leszek a kiállításokon más cégek színeiben előadóként.
Ugy tudom talan meg van 1 szoba, ami kerdojeles es nem foglalt. Ez mult heti info.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

zoli73 írta:

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

[OFF - katt ide ha látni akarod]
Sajnos ilyet én is tapasztaltam, tapasztalok. A múltkor is egy teljesen ártatlan, és tényleg csak az érdeklődés és őszinte tudatlanság irányította kérdésemre egy csípőből tüzelő támadás jellegű választ kaptam, mintha nem is tudom odaszegeztem volna a válaszoló torkának a rozsdás kést. Sajnos ilyenek vagyunk mi magyarok, nincs mit tenni.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Luxor Audio írta:
2024.09.16., hétf. 12:26
zoli73 írta:
2024.09.16., hétf. 09:41
Luxor Audio írta:
2024.09.15., vas. 23:44
Miben látod a nagy különbséget?
Biztos voltam benne, hogy valaki ezen a kijelentésen fogást talál.
Elszomorít, hogy egy ilyen egyszerű kérdést fogásnak tekintesz. Tényleg érdekelt volna (potenciális kiállítóként is), miért látod "egész más jellegűnek" az új helyszínt. Sokunknak bemutatták már a szervezők és mivel a Soltész-féle HiFi Shown is sokszor részt vettem, a magam (egyelőre felületes) összevetése már megvan, de itt most másokéra, pl. a tiedre lettem volna kíváncsi. Jó lenne néha feszültség és prekoncepció nélkül is beszélgetni, pláne egy ilyen fontos eseményről, ha már mások vették a fáradtságot és megvalósították azt, amiben eddig mindenki csak a reklamálásig jutott.
Én sajnálom, ez a mondatom után egy szmájlit kellett volna tegyek...
Viszont úgy néz ki, a válaszom számodra nem volt kielégítő, hogy csak erre az egy mondatra reagáltál.
Bevallom kicsit meglepett a kérdésed, mert azt feltételeztem, hogy potenciális kiállítóként, nálam sokkal több információval rendelkezel, és nem innen akarsz morzsákat felcsippenteni.
Leírtam, milyen különbségeket tudok a két helyszín között, nekem ezek elég nyomós indokok, de azt nem tudhatom, hogy Te is így látod-e?
Ha már "potenciális kiállítónak" nevezted magad, akkor veled, és a hangsugárzóiddal is találkozhatunk, valamelyik rendezvényen?
Jó volna! :smile32:

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

zoli73 írta:
Luxor Audio írta:
Elszomorít, hogy egy ilyen egyszerű kérdést fogásnak tekintesz. Tényleg érdekelt volna (potenciális kiállítóként is), miért látod "egész más jellegűnek" az új helyszínt. Sokunknak bemutatták már a szervezők és mivel a Soltész-féle HiFi Shown is sokszor részt vettem, a magam (egyelőre felületes) összevetése már megvan, de itt most másokéra, pl. a tiedre lettem volna kíváncsi. Jó lenne néha feszültség és prekoncepció nélkül is beszélgetni, pláne egy ilyen fontos eseményről, ha már mások vették a fáradtságot és megvalósították azt, amiben eddig mindenki csak a reklamálásig jutott.

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2527

Hozzászólás Szerző: supravox »

zoli73 írta:
Luxor Audio írta:
zoli73 írta:
2024.09.15., vas. 21:51
... a Budapest Audio Expo egy egész más jellegű helyen kerül megrendezésre...
Nade, a beszélgetésben elhangzik, hogy hosszú hónapokig, nagy körültekintéssel keresték, és végül választották ki a legalkalmasabb helyet(elhiszem, hogy jól döntöttek, igen fiatalok, de nem most jöttek le a falvédőről).
Ezen kívül beszéltem egy olyan emberrel, aki járt a helyszínen(az egyik kiállítónak segédkezik), akinek a véleményében megbízok, Ő azt mondta, hogy ilyen jó adottságú szobákat utoljára a Margit Szigeti Nagyszálóban látott/hallott.
A részleteket amúgy Viktor már leírta.
A feltételezhetően sokkal jobb akusztika, a jobb adottságú szobák miatt, szerintem már fél siker. A "Rezsőshow" gipszkarton szobáinál látatlanban is jobb lehet.
Azért az jelent valamit, hogy több olyan kiállitó/gyártó is első szóra(sőt, megkeresés nélkül is) igent mondott, akik idehaza még soha nem állítottak ki, vagy olyanok, akik a "Rezsőshow"-ból már rég kihátráltak. Ezek közűl többen a megfelelő körülményekre hivatkozva maradtak távol. Hogy pontosan mik ezek a körülmények(akusztika? Anyagiak? Emberi ellentétek?), ebbe neked egészen biztos, hogy nagyobb belelátásod van, mint nekem, de itt egészen biztosan adottak, ha ilyen nagy számban jönnek, egy először megrendezésre kerülő eseményre.
Ennek köszönhetően a kínálat is sokkal színesebb lesz, mint azt az elmúlt években megszokhattuk.
Látogatói szemszögből ezért ez a kiállítás egészen másnak, és jobbnak ígérkezik.
Zoli!
Szerintem Fapaci ezt vegytisztán érdeklődésből kérdezte.
Én nem érzek benne semmi olyat amiért "védekezned" kellene.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Válasz küldése

Vissza: “Készülék tesztek, találkozók”