Köszönöm a szakértő méltatást!vidor2009 írta: ↑2022.09.12., hétf. 11:28T.Fórumtársak!
Múlt héten ellátogattam Cannonball (Zsolt)-hoz egy kis zenehallgatásra.
Bevallom,egy kis fenntartással vártam a találkozást a JM Lab Mezzo Utopiával,mivel egyszer már hallottam őket egy elképesztően drága rendszerben,nagyon rosszul szólni.
Nos Zsoltnál egy lényegesen olcsóbb rendszerben egészen kiemelkedőt nyújtott, műfajtól függetlenül,a legjobbak között van,amiket ezidáig hallottam!!!![]()
![]()
A megszólalás testes volt,csodálatos,valós hangszerhangokkal,mellbevágó basszusokkal és mindenekelőtt elsöprő dinamikával.
(A nagydob beütéseket például a mellkasunkban éreztük,pont úgy,ahogy a valóságban!)
Zsolt és Párja nagyszerű házigazda volt,mindketten igen széles látókörűek,minden témában jó tájékozottsággal.
Köszönöm Nekik a nagyszerű estét!![]()
Üdv. Gyuri![]()
Anno egy tesztben is úgy tapasztalták, hogy egy budget kategóriájú Marantz-al jobban szólt, mint jóval drágább vasakkal.
Ezt csak megerősíteni tudom, volt itt jó pár erősítő, és nem a legdrágább volt a legjobb. Ha nincs szinergia, nincs jó hang. Elég hamar kimutatják a "foguk fehérjét" ha nem jó a kiszolgálás. Ugyanakkor könnyen hajtható dobozok a maguk 92 dB érzékenységével, illetve a relatív egyenletes impedancia menettel. (3,2 Ohm a legkisebb a 4 Ohmos dobozoknál)
Ez volt az ominózus teszt, amiben írt releváns dolgokat, de kapitális baromságokat is az ember. (pl. a hangváltó helyéről, illetve a hangsugárzók hátrafelé kibontakozó szerinte sekélyes teréről...)
https://www.enjoythemusic.com/magazine/ ... utopia.htm