Vendég írta: ↑2015.11.17., kedd 22:37Sziasztok!
Budapesti Jamo Concert 8 tulajdonost keresek (kérem privátban levelét az illetőnek, előre is köszönöm!).
Üdv. TKR
Bár a kihívás megtörtént, a Concert 8 nem vállalja a mérkőzést a Technics M300 ellen. Érdekes lehetett volna pedig egy összehasonlítás.
... Latom, hogy nem egy "tegnapelőtti" poszt, de elsokezbol tudom mondani (technics sb m300m2
volt, jamo concert 8 jelenleg van).
Szóval, hogy... egy lapon sem lehet említeni a két produktumot. Nem egy szint, nem egy liga!
Nem is tudom, hogy merült fel a kettő osszehasonlitasa!??
A technics alapvetően egy tulbonyolitott (tettem fel képeket anno a "szetszerelt hangfalak" topicba) teremtmény és semmivel sem több/jobb, mint egy jó polchangfal. Viszont tényleg nagyon dögösnek néz ki, ezt el kell ismerni.
A Concert 8 meg a mai mapig egy versenyképes hang az audiofil környezetben - nem alaptalanul -.
Tényleg jóval magasabb szint...
Ugyanakkor egy olyan tervezési/kivitelezési bakival a melykozep hangszóró vonatkozasaban, amit még életemben nem láttam soha, sehol.
(a membrán belső része korrodalodik - szerintem már nincs olyan példány a vilagon, amiben ne indult volna el a folyamat.)
Ha valakinek hibatlan van, az valóban megeri az árát (300-400ezer), de amiben már korrodalt a melykozep membránjanak hatso/belso része az max. 200ezer a kabinet es a különleges elolap miatt. A magassugarzo ferrofluid folyadék cseréjét csak halkan említem ... (tobb, mint 30eves hangfalrol beszélünk)
Szóval: csak ésszel és korultekintoen vegye, aki veszi!
Ennek ellenére még mindig különleges a hang, amit tud és alapon sokak számára bakancslistas cucc.
De nagyon nézzétek meg, ha vásároltok.
Nekem nagy boldogság, hogy lett egy ilyen párosom.