Mondjuk nem tudom, mik kéne mérnem, meg nincs is mivel...cannonball írta: ↑2021.04.21., szer. 10:23Úgy, úgy! Monnyon le a kormány :-)!asebestyen írta: ↑2021.04.21., szer. 10:09Először is ki kéne szűrnie a hibát a garanciális szerviznek. Aztán kijavítani azt és rávezetni a garjegyre.
Koránt sem biztos, hogy a hangszóró a hibás. Ezekbe a próbálkozásokba nem szabad belemenni. Javítsák ki rendesen, készítsenek mérési jegyzőkönyvet, hogy megfelelően működik. Igazából ennek ártól függetlenül is így kéne működnie. Sőt, az el- és visszaszállításról is illene gondoskodniuk.
Amúgy szerintem simán lehet, hogy a jó kínai munkásember laza sarut tett fel, és az a ludas. Eleve nem értem,miért nem forrasztott a kábel...
Amúgy ha úgyis belemennek a garanciális cserébe, hogy Alex veszi-viszi a hangszórókat, akkor előtte én csak belenéznék, megmozhatnám a sarukat, hogy igazam van, vagy igazam van...rámérve a hangszóróra meg kiderülne, hogy lehet a hangváltó, vagy az ott levő csati a hibás...
Szvsz. sokkal macerásabb az egész sérülékeny dobozt oda-vissza cipelgetni.
Szerintetek mit fognak bemérni rajta? Rádugják az Ohm mérőt, oszt jóvanazúgy_!
De kábel saru vizsgálat meglesz. Lehet, az lötyög valami okból. Meg azért beszélek még velük, hogy biztos így akarják e.
Hosszú mailben leírták, hogy kivehető, és cserélhetem, ebből garancia vesztés nem lesz.