Nem én hoztam fel...dixie-chicken írta: ↑2021.04.28., szer. 17:46@Alex:nem kéne keverni az autóiparágat és aAlex_Aston írta: ↑2021.04.28., szer. 15:31Ha egy autó gyárból defektes kerékkel jön ki, és kap 4 új kereket, szerintem nem gyári hibásként lesz elkönyvelve, de lehet rosszul gondolom.bitrograde írta: ↑2021.04.28., szer. 15:21
Egy a forgalmazótól hibásan kijött, javított termék lesz belőle.
Nekem is van egy bemutatóautóm, megvennéd új árában? Úgyis csak 6-8 év múlva adod el?
Annyit nekünk is megérne.![]()
Egy 4 csavarral rögzített, egyszerűen, 2 perc alatt cserélhető dologról van szó. Tényleg nem értem, mi az értékcsökkentő tényező ebben?![]()
szórakoztató elektonikához köthető garanciális feltételeket...más szegmensek,más paraméterek,más feltételek
...már a sima személyautós szegmens,és a haszongépjárműágazatban,mások a játékszabályok,és ezeket még meg lehet variálni országonként,hogy egy adott országban,esetleg még milyen "tekervény" van rögzitve a jogszabályban...
![]()
De még mindig nem tudom a választ azon kívül, hogy ezzel ringatják egyesek a népet, amit nyilván el is hisznek sokan, és emiatt igazuk is lesz végső soron...