K P írta: ↑2021.04.16., pén. 21:50
Szerelem első hallásra, reméljük az együttélés is menni fog.
Amúgy milyen elektronikára volt ráakasztva?
Muszáj lesz, drága volt
Amúgy fogalmam sincs (tudom, barbár vagyok). Kérdezte a csóka, mire kössük, jó e az alap 300e Ft-os Vincent, de mondtam, hogy annál valami komolyabb kéne talán. Szóval talán erre kötötte rá, ha jól emlékszem.
https://streamaudio.hu/audia-flight-thr ... eo-erosito
A lejátszó meg pici streamer, rajta egy USB CD olvasó. Szép hangja volt, bár buta volt a cucc, mert két szám között ugrik, vagyis szünetet tart, nem képes folyamatosan léptetni a CD-t...
Egyébként ilyen egy jó bemutató terem, és meghallgatás. A "híres neves" Aymara tanulhatna tőlük, de a Denon shop is. Közvetlen hangnem, ajánlás, és hallgatás közben nem szól bele, nem tekerget, csak amikor én kérek szám léptetést, vagy lemez cserét, akkor kérdez. Nem, nem meggyőzni akár, hanem kérdez. Ez az értékesítés alapja. Tanulni kéne ez sokaknak, nem csak beállni eladni, mert azt hiszik elég az, ha esetleg ismeri a terméket, pedig az értékesítés teljesen másról szól.
Na szóval igen, egyébként szinte egy zeneszám elég volt ahhoz, hogy lássam, jó cucc. Utána meg pár szám, és nem is volt kérdés. A kistesó is jó hangfal, nem kérdés. De az nem volt jobb, mint a Mission szerintem. Ez viszont igen. Egyértelműen. Mondjuk az ára sem egy liga. Bár, mint láttam máshol, ez nem jelentené feltétlen azt, hogy jobb is...
Hétfőn megyek Kácsához, nézek valami drótot hozzá, hogy keddre, amikor elhozom, legyen az is. Várom, na. Bár állítólag 300 óra! a bejáratása, hogy tökéletes legyen.