Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3861
Re: Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Bent vannak az új csipogók. Jónak tűnnek, talán szebben is szól most így a páros. De lehet csak beleképzelem. Mindenesetre 300 óra most újra indul...
Lakkozott hangfalat mivel érdemes tisztítani? Kinek mi vált be, karcmentes megoldásnak?
Stream szerint sima Clin ablak tisztító és mikroszálas kendő.
Lakkozott hangfalat mivel érdemes tisztítani? Kinek mi vált be, karcmentes megoldásnak?
Stream szerint sima Clin ablak tisztító és mikroszálas kendő.
Csak a Marantz! :-D
-
cécó
- Fórumlakó

- Értékelés: 133
Sziasztok!
Szeretnék tapasztalati vélemények alapján érdeklődni,mely konkrét hangsugárzó típusokat ajánlanátok Naim xs mellé?
20nm. ben használom és leginkább jazz-bluest hallgatok maximum közepes hangerőn.
Használt dobozt szeretnék 400ezer ft.ig bezárólag.Most Xavian Piccolát hallgatok, nem is rossz, de szeretnék az Angol vonallal is próbát tenni.Kisebb álló típus esetleg bevált e valamelyikőtöknél?
Hálás üdvözlettel és köszönettel
Jani
Szeretnék tapasztalati vélemények alapján érdeklődni,mely konkrét hangsugárzó típusokat ajánlanátok Naim xs mellé?
20nm. ben használom és leginkább jazz-bluest hallgatok maximum közepes hangerőn.
Használt dobozt szeretnék 400ezer ft.ig bezárólag.Most Xavian Piccolát hallgatok, nem is rossz, de szeretnék az Angol vonallal is próbát tenni.Kisebb álló típus esetleg bevált e valamelyikőtöknél?
Hálás üdvözlettel és köszönettel
Jani
HydraSound tápellátás - Oyaide MTS 6e - Naim Power Line - Naim CD5i-2/SR Pink/ - Naim Hi Line ic - WireWorld Platinum Electra 7 - Naim SuperNait 2/SR Pink/ - Naim Naca5/Furutech FT212r/ - WireWorld Platinum 8 jumper - ProAc Response D18 - IsoAcoustics Gaia & zaZen/VibRacsi V4exex.
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6329
:)SoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 12:31Nem volt egyértelmű : "Mert, nemhogy 2 hangszórót cserélt benne, de kiszedte az összeset, meg a tömítést is. Ezt már eladni nem lehet, csak ha fizet érte."Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 12:28Nem engem zavar, azt hittem ez egyértelmű.SoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 12:19
Pont ezt kérdezem ! Ha ma egy 100 eurósnál ezt kizáró oknak tartod, a tiedénél minek fog számítani ? Sztem azonnal mehet tüzifának akkor az is!![]()
Egyébként lakkozott, így nem szabadna eltüzelni. De alátétnek még jó lesz![]()
Engedjétek már el. Valamiért nem vetted észre Alex szarkazmusát (lehet, hogy nem követted az előzményeket), így viszont kezd süketek hangos párbeszédének kinézni az üzenetváltásotok...
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1299
Nem volt egyértelmű : "Mert, nemhogy 2 hangszórót cserélt benne, de kiszedte az összeset, meg a tömítést is. Ezt már eladni nem lehet, csak ha fizet érte."Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 12:28Nem engem zavar, azt hittem ez egyértelmű.SoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 12:19Pont ezt kérdezem ! Ha ma egy 100 eurósnál ezt kizáró oknak tartod, a tiedénél minek fog számítani ? Sztem azonnal mehet tüzifának akkor az is!![]()
Egyébként lakkozott, így nem szabadna eltüzelni. De alátétnek még jó lesz![]()
Egyébként lakkozott, így nem szabadna eltüzelni. De alátétnek még jó lesz
- Alex_Aston
- V.I.P.

Nem engem zavar, azt hittem ez egyértelmű.SoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 12:19Pont ezt kérdezem ! Ha ma egy 100 eurósnál ezt kizáró oknak tartod, a tiedénél minek fog számítani ? Sztem azonnal mehet tüzifának akkor az is!Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 11:0715 év múlva mennyire lesz szempont az én dobozomnál?SoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 10:57
Ööööö..... 100 euros dobozoknál ez már kizáró ok ? 4000-nél ? :) Ez nekem kicsit skizofrén! :)![]()
Egyébként lakkozott, így nem szabadna eltüzelni. De alátétnek még jó lesz
- SoundMania
- Törzsgárda

Pont ezt kérdezem ! Ha ma egy 100 eurósnál ezt kizáró oknak tartod, a tiedénél minek fog számítani ? Sztem azonnal mehet tüzifának akkor az is!Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 11:0715 év múlva mennyire lesz szempont az én dobozomnál?SoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 10:57Ööööö..... 100 euros dobozoknál ez már kizáró ok ? 4000-nél ? :) Ez nekem kicsit skizofrén! :)Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 10:50
Mert nem fogják tőle megvenni, ha a csavarokon látszik, hogy már kicsavarták. Erre céloztam![]()
![]()
- Alex_Aston
- V.I.P.

Megjött a hangszóró mégis ma, csak nem így készültem, mert tegnap még azt mondták, németben van.
De jó fej volt az Ákos, mondta, hogy otthon nála átvehetem (XV. ker), mert amúgy csak kedden nyitnak.
Vasárnap úgy is megyek a Neptun utcába, ami tőle pár sarok, így akkor ott majd megejtjük a cserét.
Ez talán több is, mint elvárható egy kereskedőtől asszem. Nagy piros pont nekik részemről.
De jó fej volt az Ákos, mondta, hogy otthon nála átvehetem (XV. ker), mert amúgy csak kedden nyitnak.
Vasárnap úgy is megyek a Neptun utcába, ami tőle pár sarok, így akkor ott majd megejtjük a cserét.
Ez talán több is, mint elvárható egy kereskedőtől asszem. Nagy piros pont nekik részemről.
- Alex_Aston
- V.I.P.

15 év múlva mennyire lesz szempont az én dobozomnál?SoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 10:57Ööööö..... 100 euros dobozoknál ez már kizáró ok ? 4000-nél ? :) Ez nekem kicsit skizofrén! :)Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 10:50Mert nem fogják tőle megvenni, ha a csavarokon látszik, hogy már kicsavarták. Erre céloztamSoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 10:00
Pontosabban miért is ? Miért rosszabb ha kiszedi a hangszórókat és a tömítést és visszarakja, mintha cserél 2 hangszórót és azokkal nem lesz már újra mérve sem , nemhogy beállítva a doboz ? Nem mintha a te új vagy régi dobozod még abba a kategóriába tartozna amiket így méréssel, meg főleg beállítással hoznának forgalomba? Ráadásul az egy 100 eurós doboz a tied meg 4000 ?
Nem teljesen ehhez tartozik, de kb 15 éve 800 ezer-1M árú dobozokba még nagyoncsak elkók voltak a hangváltókban! Azok még hogy működnek vajon ? Pár elpukkantat már cserélnem kellett ilyet . Szóval vannak velük bajok..... Számomra nem nagyon megnyugtatóak az ilyenek. Bár a wima mkp-kkel sem lennék nyugod, igaz más miatt.... :)![]()
- SoundMania
- Törzsgárda

Ööööö..... 100 euros dobozoknál ez már kizáró ok ? 4000-nél ? :) Ez nekem kicsit skizofrén! :)Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 10:50Mert nem fogják tőle megvenni, ha a csavarokon látszik, hogy már kicsavarták. Erre céloztamSoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 10:00Pontosabban miért is ? Miért rosszabb ha kiszedi a hangszórókat és a tömítést és visszarakja, mintha cserél 2 hangszórót és azokkal nem lesz már újra mérve sem , nemhogy beállítva a doboz ? Nem mintha a te új vagy régi dobozod még abba a kategóriába tartozna amiket így méréssel, meg főleg beállítással hoznának forgalomba? Ráadásul az egy 100 eurós doboz a tied meg 4000 ?Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 09:49
Mert, nemhogy 2 hangszórót cserélt benne, de kiszedte az összeset, meg a tömítést is. Ezt már eladni nem lehet, csak ha fizet érte.![]()
Nem teljesen ehhez tartozik, de kb 15 éve 800 ezer-1M árú dobozokba még nagyoncsak elkók voltak a hangváltókban! Azok még hogy működnek vajon ? Pár elpukkantat már cserélnem kellett ilyet . Szóval vannak velük bajok..... Számomra nem nagyon megnyugtatóak az ilyenek. Bár a wima mkp-kkel sem lennék nyugod, igaz más miatt.... :)![]()
- Alex_Aston
- V.I.P.

Mert nem fogják tőle megvenni, ha a csavarokon látszik, hogy már kicsavarták. Erre céloztamSoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 10:00Pontosabban miért is ? Miért rosszabb ha kiszedi a hangszórókat és a tömítést és visszarakja, mintha cserél 2 hangszórót és azokkal nem lesz már újra mérve sem , nemhogy beállítva a doboz ? Nem mintha a te új vagy régi dobozod még abba a kategóriába tartozna amiket így méréssel, meg főleg beállítással hoznának forgalomba? Ráadásul az egy 100 eurós doboz a tied meg 4000 ?Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 09:49Mert, nemhogy 2 hangszórót cserélt benne, de kiszedte az összeset, meg a tömítést is. Ezt már eladni nem lehet, csak ha fizet érte.SoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 09:07
ami amúgy talán 100 euro lehetett..... Bár miért csökkent ez nullára szted ?![]()
Nem teljesen ehhez tartozik, de kb 15 éve 800 ezer-1M árú dobozokba még nagyoncsak elkók voltak a hangváltókban! Azok még hogy működnek vajon ? Pár elpukkantat már cserélnem kellett ilyet . Szóval vannak velük bajok..... Számomra nem nagyon megnyugtatóak az ilyenek. Bár a wima mkp-kkel sem lennék nyugod, igaz más miatt.... :)
- SoundMania
- Törzsgárda

Pontosabban miért is ? Miért rosszabb ha kiszedi a hangszórókat és a tömítést és visszarakja, mintha cserél 2 hangszórót és azokkal nem lesz már újra mérve sem , nemhogy beállítva a doboz ? Nem mintha a te új vagy régi dobozod még abba a kategóriába tartozna amiket így méréssel, meg főleg beállítással hoznának forgalomba? Ráadásul az egy 100 eurós doboz a tied meg 4000 ?Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 09:49Mert, nemhogy 2 hangszórót cserélt benne, de kiszedte az összeset, meg a tömítést is. Ezt már eladni nem lehet, csak ha fizet érte.SoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 09:07ami amúgy talán 100 euro lehetett..... Bár miért csökkent ez nullára szted ?Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 06:26
Pfff. Ez a csóka most csökkentette nullára ennek a doboznak az értékét....![]()
Nem teljesen ehhez tartozik, de kb 15 éve 800 ezer-1M árú dobozokba még nagyoncsak elkók voltak a hangváltókban! Azok még hogy működnek vajon ? Pár elpukkantat már cserélnem kellett ilyet . Szóval vannak velük bajok..... Számomra nem nagyon megnyugtatóak az ilyenek. Bár a wima mkp-kkel sem lennék nyugod, igaz más miatt.... :)
- Alex_Aston
- V.I.P.

Mert, nemhogy 2 hangszórót cserélt benne, de kiszedte az összeset, meg a tömítést is. Ezt már eladni nem lehet, csak ha fizet érte.SoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 09:07ami amúgy talán 100 euro lehetett..... Bár miért csökkent ez nullára szted ?Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 06:26Pfff. Ez a csóka most csökkentette nullára ennek a doboznak az értékét....
- SoundMania
- Törzsgárda

ami amúgy talán 100 euro lehetett..... Bár miért csökkent ez nullára szted ?Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 06:26Pfff. Ez a csóka most csökkentette nullára ennek a doboznak az értékét....-KP- írta: ↑2021.04.29., csüt. 22:34youtubeSoundMania írta: ↑2021.04.29., csüt. 14:57Ez a te döntésed volt a saját nézeteid alapján. Kíváncsi lennék kinek milyen állapotúak lehetnek a 10-20-30 éves dobozaik a mindenféle elkókkal a hangváltójukba és mégis boldogan hallgatják a pár 10--100 ezer forintos, vagy akár (néhány)millió forintos árkategóriájú dobozaikat. Vagy éppenséggel eladják....
Ez simán lehet 15 éves is.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Pfff. Ez a csóka most csökkentette nullára ennek a doboznak az értékét....-KP- írta: ↑2021.04.29., csüt. 22:34youtubeSoundMania írta: ↑2021.04.29., csüt. 14:57Ez a te döntésed volt a saját nézeteid alapján. Kíváncsi lennék kinek milyen állapotúak lehetnek a 10-20-30 éves dobozaik a mindenféle elkókkal a hangváltójukba és mégis boldogan hallgatják a pár 10--100 ezer forintos, vagy akár (néhány)millió forintos árkategóriájú dobozaikat. Vagy éppenséggel eladják....
- SoundMania
- Törzsgárda

Azt hittem, hogy a hangszórókat nem fontos külön kiemelnem, mivelhogy hangsugárzóról van szó. De így legalább eszedbe juttattam miért van gond a hallásoddal.... És ezt most meg is tudtuk..... :)bitrograde írta: ↑2021.04.29., csüt. 21:32Én az utóbbi időben elhanyagoltam az egyik tömésemet. Valahol a jobb felső hármas környékén. Egy kicsit másképpen is hallom tőle a magas hangokat.
Nagyjából annyi köze van a használt hangsugárzók hangváltóinak is Alex történetéhez, mint az én tömésemnek.
youtu.be/KjT7ZmDqr8k
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
Tessék:SoundMania írta: ↑2021.04.29., csüt. 14:57Ez a te döntésed volt a saját nézeteid alapján. Kíváncsi lennék kinek milyen állapotúak lehetnek a 10-20-30 éves dobozaik a mindenféle elkókkal a hangváltójukba és mégis boldogan hallgatják a pár 10--100 ezer forintos, vagy akár (néhány)millió forintos árkategóriájú dobozaikat. Vagy éppenséggel eladják....
youtu.be/KjT7ZmDqr8k
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Én az utóbbi időben elhanyagoltam az egyik tömésemet. Valahol a jobb felső hármas környékén. Egy kicsit másképpen is hallom tőle a magas hangokat.
Nagyjából annyi köze van a használt hangsugárzók hangváltóinak is Alex történetéhez, mint az én tömésemnek.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
- SoundMania
- Törzsgárda

Az, hogy fikázzák a hangszórócseréd, de lehet, hogy az övék sokkal szarabb állapotban van, bármennyibe kerül is.Alex_Aston írta: ↑2021.04.29., csüt. 16:03Ezzel most nem egészen értem, mit akartál mondani nekem...SoundMania írta: ↑2021.04.29., csüt. 14:57
Ez a te döntésed volt a saját nézeteid alapján. Kíváncsi lennék ! kinek! milyen állapotúak lehetnek a 10-20-30 éves dobozaik a mindenféle elkókkal a hangváltójukba és mégis boldogan hallgatják a pár 10--100 ezer forintos, vagy akár (néhány)millió forintos árkategóriájú dobozaikat. Vagy éppenséggel eladják....![]()
Nem vettem észre hogy amit felkiáltójelek közé tettem most (kinek) azt a szójavító átírta nekikről kinekre. :)
- Alex_Aston
- V.I.P.

Ezzel most nem egészen értem, mit akartál mondani nekem...SoundMania írta: ↑2021.04.29., csüt. 14:57
Ez a te döntésed volt a saját nézeteid alapján. Kíváncsi lennék kinek milyen állapotúak lehetnek a 10-20-30 éves dobozaik a mindenféle elkókkal a hangváltójukba és mégis boldogan hallgatják a pár 10--100 ezer forintos, vagy akár (néhány)millió forintos árkategóriájú dobozaikat. Vagy éppenséggel eladják....
- SoundMania
- Törzsgárda

Ez a te döntésed volt a saját nézeteid alapján. Kíváncsi lennék kinek milyen állapotúak lehetnek a 10-20-30 éves dobozaik a mindenféle elkókkal a hangváltójukba és mégis boldogan hallgatják a pár 10--100 ezer forintos, vagy akár (néhány)millió forintos árkategóriájú dobozaikat. Vagy éppenséggel eladják....Alex_Aston írta: ↑2021.04.29., csüt. 14:13Miért ne lenne a többi része hibátlan?bitrograde írta: ↑2021.04.29., csüt. 13:02Nem tudjuk, hogy a doboz többi része hibátlan-e. Nem tudjuk, mi történt a magassal, miért hibásodott meg. A cserehangszórók még meg sem érkeztek.
De persze, oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló.
Amúgy ha valamikor, hát most lenne itt az ideje, hogy a fórumon lévő kereskedők véleményt nyilvánítsanak az ilyenkor szokásos és/vagy elvárható eljárásról.
Át lett cserélve a két hangszóró még az első nap, és ment vele a hiba a másik oldalra. Ez szerintem 99%-ban kizárja egyéb hiba lehetőségét. Azóta ment vagy 30-40 órát. Valami belső kontakt hiba lehet, mert ha nem szól rendesen, egy kis hangerő emelés "bekapcsolja" a hangszórót. De most pár napja el sem halkult.
Ma még németbe volt a DPD csomag követője szerint, így holnap nem fog már megjönni sajna.
Amúgy meg mint mondtam, lett volna lehetőség cserélni a dobozt, de az bő 2 hónap...
Ettől több, nem tudom, mi az elvárható még a kereskedő részéről. Oda is vihettem volna hozzájuk, ezt is felajánlották.
Át lett cserélve a két hangszóró még az első nap, és ment vele a hiba a másik oldalra. Ez szerintem 99%-ban kizárja egyéb hiba lehetőségét. Azóta ment vagy 30-40 órát. Valami belső kontakt hiba lehet, mert ha nem szól rendesen, egy kis hangerő emelés "bekapcsolja" a hangszórót. De most pár napja el sem halkult.
Ma még németbe volt a DPD csomag követője szerint, így holnap nem fog már megjönni sajna.
Amúgy meg mint mondtam, lett volna lehetőség cserélni a dobozt, de az bő 2 hónap...
Ettől több, nem tudom, mi az elvárható még a kereskedő részéről. Oda is vihettem volna hozzájuk, ezt is felajánlották.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Miért ne lenne a többi része hibátlan?bitrograde írta: ↑2021.04.29., csüt. 13:02Nem tudjuk, hogy a doboz többi része hibátlan-e. Nem tudjuk, mi történt a magassal, miért hibásodott meg. A cserehangszórók még meg sem érkeztek.
Amúgy ha valamikor, hát most lenne itt az ideje, hogy a fórumon lévő kereskedők véleményt nyilvánítsanak az ilyenkor szokásos és/vagy elvárható eljárásról.
Itt úgy kell csinálni, ahogy én mondom - ezt minden építkező fogadja meg, azt ajánlom!
Ez is jó információ lehet, de amikor építkeztem, a legfontosabb tanulság az volt, hogy amikor a mester így szólt: így szoktuk csinálni, akkor soha ne hallgassak rá.bitrograde írta: ↑2021.04.29., csüt. 13:02Amúgy ha valamikor, hát most lenne itt az ideje, hogy a fórumon lévő kereskedők véleményt nyilvánítsanak az ilyenkor szokásos és/vagy elvárható eljárásról.
Itt úgy kell csinálni, ahogy én mondom - ezt minden építkező fogadja meg, azt ajánlom!
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Nem tudjuk, hogy a doboz többi része hibátlan-e. Nem tudjuk, mi történt a magassal, miért hibásodott meg. A cserehangszórók még meg sem érkeztek.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
Szerintem kezd a túlzás kategóriába fordulni ez az egész. A doboz egyéb részegységei semmilyen hibától nem szenvednek, nem terjedt tovább semmilyen hiba sehová. Rossz a hangszóró, ki lett cserélve, pont.
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2772
ahogyan irtam,ez mindenkinél más-más pszihés állapotot okozhat..én egy nagynevű lemezjátszó gyártónak a termékével jártam hasonlóan,1 mondjuk úgy komolyabb hiba,szivárgott a szilikonolaj az unipivot karnál a kitámasztó tengely és a "teknő" találkozási pontjánál,gariban orvosolva lett,és elpattant egy vékony gumigyűrű amely a hangar azon pontjára van felhúzva ahol a kar találkozik a karliftel,és az a feladata hogy a filc amely a karlift tetején van,azzal a gumigyűrűvel gátolja a kar csuszkálását felemelt állpotban,no erre már nem volt kedvem ismét reklamálni,és ment a háztol az egész "csodaszerkezet",mint az amerikai fociban az első kirúgás....az eladása,szerencsémre,nem volt bukta,mert külföldre adtam el,de a házam közelében sem akarok látni semmilyen terméket a gyártótol,nem hogy a rendszeremben,akármilyen fáin kritikákat kap a nemzetközi sajtókbanA barátod inkább bukott rajta? Ez mondjuk már az ő dolga. Bár aki ilyen hangfalat vesz, gondolom nem vágta a földhöz az összeg.
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)