Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Clarus hangfalak

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: Doky »

Köszönöm a sok segítséget és javaslatot:)
Nézem a hírdetéseket és beszámolok majd a fejleményekről!
Fejlemény?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

stomi76
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: stomi76 »

Köszönöm a sok segítséget és javaslatot:)
Nézem a hírdetéseket és beszámolok majd a fejleményekről!

Vendég

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Beszállok az onkyot(876)-ot támogatók sorába.
Onkyo használóként teszem.
Hallottam Clarusokat,meggyőződésem,igénylik a hajtást és az erőt,még ha színezett is a mozihang egy kicsit ami az onkyokra jellemző,de pont ezt kajálja a clarus.100.000ftig ne keress tovább AVR-t hozzájuk.
A 876 kiszolgálja őket.
Még egyszer leírom,100.000ftig ársávban...

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Clarus hangfalak

Max 100 eFt, esetleg ezen kategóriákban is tudnál egy-két konkrét típust javasolni?
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... v-erősítő/
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... i-erősitő/
És van pár Pioneer AX5, 10xx, Denon 3805...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Értem. Közben nézelödtem, és ahogy látom már ooyan 100 eFt környékén hozzá lehet jutni.Esetleg ebben az árban tudnál még javasolni más típust is?

Szia! Én csak megerősíteném a 876 + Clarus párosítást. Igaz nekem titánok vannak rajta. Ha úgy hozná a sors, hogy a jövőben egyáltalán nem tudnék a mozira költeni, akkor sem esnék kétségbe, mert hosszútávon is korrekt páros. Szóval ajánlom!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1699

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Max 100 eFt, esetleg ezen kategóriákban is tudnál egy-két konkrét típust javasolni?

linn classik movie di.

stomi76

Clarus hangfalak

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Clarus hangfalak

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat, bárkinek van további tapasztalta, ajánlása erősítő terén továbbra is várom!

Egyébként, nekem is még az első szériás bikábelezhegő, biampolható szettem van, még 2004 ben vettem azóta élek vele együtt:), egyedül a subot cseréltem le (abból a mostani szériákhoz gyártott charon subot vettem), amit most sikerült Károllyal megjvítatnom.

Megfogadva tanácsotokat mindenképpen valami "combosabb" vas után fogok nézni, mivel használtam erősítőben gondolkozom, megpróbálkozom azzal, hogy otthoni körülmények között tesztelem őket.

Nem tudom mekkora a kereted, de pl nagyobb Pio., CA., Nad is jó az általam favorizált H/K mellett!

stomi76

Clarus hangfalak

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat, bárkinek van további tapasztalta, ajánlása erősítő terén továbbra is várom!

Egyébként, nekem is még az első szériás bikábelezhegő, biampolható szettem van, még 2004 ben vettem azóta élek vele együtt:), egyedül a subot cseréltem le (abból a mostani szériákhoz gyártott charon subot vettem), amit most sikerült Károllyal megjvítatnom.

Megfogadva tanácsotokat mindenképpen valami "combosabb" vas után fogok nézni, mivel használtam erősítőben gondolkozom, megpróbálkozom azzal, hogy otthoni körülmények között tesztelem őket.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Clarus hangfalak

Sziasztok!

Eddigi erősítőmet leszeretném cserélni (DENON 1705), az lenne a kérdésem, hogy mit tudtok ajánlani clarus charon szetthez?
Mivel jó pár évig éltem együtt Charon szettel (Callisto center) ami még az első szériás volt (bikábelezhegő, biampolható), utánna Charon Pro lett...Mindenképpen combosabb vasat ajánlanék én is!
Most itt az apróban is vannak nagyvasak igen kedvező áron!
Nekem a Charon az Onkyo 600-al annyira nem tetszett (a 8xx-as sokkal jobb), én inkább H/K AVR 235, 435-öst javasolnám!

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2106

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Értem. Közben nézelödtem, és ahogy látom már ooyan 100 eFt környékén hozzá lehet jutni.Esetleg ebben az árban tudnál még javasolni más típust is?
Az nagyon jó ár, én még pár éve 200-ért vettem. Én ezt hallottam Clarus-al, ezért tudom ezt ajánlani és ez, mint a súlyáról is látszik nehéz fiú a szakmában.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

stomi76

Clarus hangfalak

szepi0808
Őslakos
Őslakos

Clarus hangfalak

Hangfalak tekintetében egyenlőre nem fogok vàltani,mivel álló hangfalak nem férnek el a nappaliban.
Figyelembe véve, h milyen hangfalakat halytottatok ezzel az erősítővel nem lesz ez túlmsok a charon szetthez?

Nem hiszem, hogy túl tudnád hajtani őket, tartalék lesz, de minőségben jobb, ha nagyobb kategóriás erősítőt használsz.
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000

stomi76

Clarus hangfalak

Hangfalak tekintetében egyenlőre nem fogok vàltani,mivel álló hangfalak nem férnek el a nappaliban.
Figyelembe véve, h milyen hangfalakat halytottatok ezzel az erősítővel nem lesz ez túlmsok a charon szetthez?

szepi0808
Őslakos
Őslakos

Clarus hangfalak

Sziasztok!

Eddigi erősítőmet leszeretném cserélni (DENON 1705), az lenne a kérdésem, hogy mit tudtok ajánlani clarus charon szetthez?

Tudnám ajánlani, ha nem fontos a 3D jelátvitel az erősítőn az Onkyo TX-SR876-ot. Egy fórumtársunknál és nálam azelőtt is ilyen erősítőt használtam Clarus Rhea szettel, de egy másik fórumtársunknál pedig Titán szettel is negálja a helyét. Ezzel az erősítővel lehet hangfalban is fentebb lépni, akár, de Charon szettet is tökéletesen meghajtja.
Epson EH-TW9300
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000

stomi76

Clarus hangfalak

Sziasztok!

stomi76

Clarus hangfalak

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy hogyan tudom elérni a CLARUSosokat?
Kb 1,5 hónapja elszált a charon subom, de szerencsére sikerült összefutnom Károllyal,aki mint mindég most is segítőkész volt és elvitte javításra a ládát.
Rà 1,5 hétre ismét beszéltünk, hogy sikerült megjavîtania és Pesten át is tudja adni nekem,de a megbeszélt napon nem tudtam elérni telefonon.
Azóta többször hívtam, sms-t emailt küldtem neki, de sajnos semmi válasz

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Clarus hangfalak

nem fáj. csupán annyi, hogy marhára nincs kedvem újrakezdeni az évekkel ezelőtt lejátszott párbeszédeket. szépen csendben el van mindenki és béke van. nekem tökre bejön ez az állapot.

Történt valami fejlesztés Clarusék háza táján?

Véleménye mindenkinek van...
Szerintem párbeszédet is lehet folytatni...
Vitatkozni viszont nem érdemes olyanon ami nincs ill értelmetlen vitatéma...

És egy kis téma...

Ha valakit érdekel akkor eladó a Clarus Alu sub-om!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Clarus hangfalak

Miért fáj?

nem fáj. csupán annyi, hogy marhára nincs kedvem újrakezdeni az évekkel ezelőtt lejátszott párbeszédeket. szépen csendben el van mindenki és béke van. nekem tökre bejön ez az állapot.

Történt valami fejlesztés Clarusék háza táján?

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Clarus hangfalak

minek? minek? minek kellett felhozni ezt megint? 
Miért fáj?

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Kíváncsi vagyok, hogy megy nekik.
Nem irígylem őket sem. Mi lehúztuk a rólót, pedig az ár/érték aránnyal nem lehetett gond. Az ismertség is megvolt.
Sajnos a komplett hifis üzletág keményen visszaesett.

Már közel sem csak a hifi a lényeg. Nem igazán azon van a hangsúly manapság. De a hangsugárzó gyártás is megmarad. Így többlábon állva minden rendben van s lesz.
Naim-ZU

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ha esetleg unatkoznál.
Amúgy meg miért ne.

Kíváncsi vagyok, hogy megy nekik.
Nem irígylem őket sem. Mi lehúztuk a rólót, pedig az ár/érték aránnyal nem lehetett gond. Az ismertség is megvolt.
Sajnos a komplett hifis üzletág keményen visszaesett.

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 464
Kapcsolat:

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

Érdekelt a Clarus "jelenség". Csak ezért. Most fejeztem be.
Az biztos, hogy nem csak sz*rt gyártanak. Egy rendes nagyobb szettet mindenképp meghallgatnék, nem kiállításon, hanem "házias" környezetben.
Ha valakinek van Békés megyében, akkor könnyebben tudnék rá időt szakítani.
Leginkább Szepi vagy Fodesz rendszerét nézném meg (mivel mindketten komoly energiát fektettek a rendszereikbe, és gondolom megvan az eredménye), de sajnos nem sok időm van, és nem itt laknak ők sem.
Mivel nem hallottam, a rendszert csak kiállítás keretein belül talán a Luna szettet, következtetéseket nem vonnék le a hangjáról.
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Clarus hangfalak

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Ha esetleg unatkoznál.
Amúgy meg miért ne.
Naim-ZU

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Clarus hangfalak

Rajta vagyok, az első hozzászólástól. Még 38 oldal van hátra napjainkig.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”