Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
CAV hangfalak
CAV hangfalak
atc:Hallgattam Denon, Marantz, HK, Onkyo kis kategóriás erősítőit de kövezzetek meg nekem a Yamaha élettelen hideg hangja nameg a rengeteg hasznos állítgathatóság megtetszett.
Házimozis erőssítő megfelel, de hdmi meg felskálázás stb. parasztvakítás nem hiányzik. Ami jól jönne kis %thd, jó DAC(burr-down elég) 5.1, jó trafó, okos digitális dolgok. Soha nem fogok: bakelitezni, 5324323db s-video/compositot használni , THX-et, ipodot dokkolni.
Azért egy jó harman kardon avr 130-al nem lenne magas próblémátok
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
CAV hangfalak
atc:Hallgattam Denon, Marantz, HK, Onkyo kis kategóriás erősítőit de kövezzetek meg nekem a Yamaha élettelen hideg hangja nameg a rengeteg hasznos állítgathatóság megtetszett.
Házimozis erőssítő megfelel, de hdmi meg felskálázás stb. parasztvakítás nem hiányzik. Ami jól jönne kis %thd, jó DAC(burr-down elég) 5.1, jó trafó, okos digitális dolgok. Soha nem fogok: bakelitezni, 5324323db s-video/compositot használni , THX-et, ipodot dokkolni.
Miért nem veszel Yamahát
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- 2Fast
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
CAV hangfalak
atc:
Hallgattam Denon, Marantz, HK, Onkyo kis kategóriás erősítőit de kövezzetek meg nekem a Yamaha élettelen hideg hangja nameg a rengeteg hasznos állítgathatóság megtetszett.
Erősítő:Harman/Kardon AVR 355 Front: Monitor Audio Silver Rx8, CAV DC88A+DS88A, Sub: Yamaha SW320
Stereo: Cambridge Audio A300, Sound Art W2
PC i7 4770K, R7 250x, 6,0TB+
TV: Samsung UE55KU6500
CAV hangfalak
Mivel garaciális még 1 évig így +2dB treble és .
Mit gondoltok megérné cserélni egy kicsit nagyobb Yamaha erősítőre?
A Yamahák elég vackok zenére.
Én inkább Denont javasolnék.
Tudom,hogy nem ide való kérdés de azért felteszem!Mivel meg vok elégedve a CAV al ezért megnéztem a subokat belőle!Az lenne a kérdésem,hogy a W250 milyen és hogy nem e lesz valamikor az is akcióban?Előre is köszi!
CAV hangfalak
A Yamahák elég vackok zenére.
Én inkább Denont javasolnék.
Webáruház:
CAV hangfalak
A magas hiány csak azért tűnt fel ert előtte ugyanebben a felállásban szinte centire pontosan 2db Heco Vitas 200 volt a helyén és abban nagyon jónak találtam a magas hangokat, viszont abban a mélyközép méretéből adódóan nem tudja teljesen lefedni a hangtartományt azért vettem a cav-ot.
Na, en pont ugyanezert csereltem le a Victa 500-asaimat. A magasai szepek voltak, de a melytartomanyt kicsit elmosta...
SB Classic > H/K970LE > CAV DP880A
- 2Fast

CAV hangfalak
Kicsit off de a belső kábelezés cserélgetése komoly javulást hozott már sok gyengébb doboznál is. Pl a Subomban egy egyszerű vilamosságban használt vezeték volt gyárilag a gyártó adatlapja szerint. Kicseréltem egy 2,5OFC hangfalkábelre és azonnal jobb lett. Ugyanez a hecoban, ezelőtti eltax concept 400,stb.
Viszont ebben a dobozban erre már "látszólag" figyeltek mégis a hivoxosok ezt is cserélik valahol olvastam hogy cat.7 es kábelre. Hangváltóval nem érdemes legózni míg a doboz/kábelezés nincs véglegesítve.
Erősítő:Harman/Kardon AVR 355 Front: Monitor Audio Silver Rx8, CAV DC88A+DS88A, Sub: Yamaha SW320
CAV hangfalak
Tényleg ez az ár ezért a dobozért nem sok mert maximálisan megérte!Nagyon jó kis cucc!Ez a kis magashiány meg nem nagy probléma a többi amit nyújt bőven kárpotol érte:)
- 2Fast

CAV hangfalak
Látom beindult a topik A magas hiány csak azért tűnt fel ert előtte ugyanebben a felállásban szinte centire pontosan 2db Heco Vitas 200 volt a helyén és abban nagyon jónak találtam a magas hangokat, viszont abban a mélyközép méretéből adódóan nem tudja teljesen lefedni a hangtartományt azért vettem a cav-ot. Félrene értsen senki tökéletesen elégedett vagyok a dobozzal csak ezt vettem észre. Amúgy a forrás számítógép és hallgattam audio cd-vel és flac-al is. Kábeleim 2méteres 4*Cat.5e ftp már bejáratva.
CAV hangfalak
Nekem egyáltalán nem kevesek a magasak!!Méha még huuhh....Elég jó magasai vannak.Régen a jamo s406-osokat úgy hallgattam hogy felvettem a magasakat +3db-vel , de itt le kellett fokozni!Én a mélyeket vettem le -4db vel, egy kicsit dünnyögött mert kicsi yami erősítő hajtja+szinte üres szoba, és így tökéletes.Ott baj a forrással, kábellel, de szerintem a régi erősítőben van.Egy 10- 15 éves erősítőnél előfordul hogy gyengülnek a magasak (oxidálódás), nekem volt egy 15 éves panám, na azon nagyon gyenge volt a magas, így rá kellett venni.
A másik dolog: minőséget kell hallgatni!Nehogy már 720p-s projektoron video szalagot nézzl!!
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
CAV hangfalak
Alapvetoen elegedett vagy a hangfallal, szoval kicsit felnek is megbutykoltetni. Egyedul ez a magashiany zavar, de akkor inkabb egyutt elek vele (mert azt sem szeretnem, hogy utana meg az eddig jol szolo albumokat se tudjam joizuen hallgatni )
Pont ez a lényeg.
Arról nem tehet egy hangdoboz,ha gyenge a forrás.
Hiába vennél sokmilliós hangfalat,ha vacak felvételeket hallgatnál csak rajta.
Erre találták ki a hangszínszabályzót.
Ha a hangváltót valaki megbütyköli,akkor a garanciát is egyből elveszti.
A mechanikai tuning és kábel csere még megengedett,de csak kizárólag a Hivox által tuningoltakra vállalunk garanciát.
Webáruház:
CAV hangfalak
Alapvetően ez egy nagyon jó hangfal!Majd ha meglesz a másik erősítő akkor lesz viszonyitási alapom:):)Van igazság abban amit mondtok!Én azért kaptam kedvet a tuninghoz mert az írták,hogy nagyon sok pozítív változást hoz!
CAV hangfalak
Én nem kapkodnám el azt a tuningot.Elsősorban akkor érdemes tuningoltatni,ha nagyon döng a doboz.
A váltót kell ahhoz megváltoztatni,ha több magasat szeretnél.Én ehhez nem nyúlnék a helyetekben.
Inkább próbáljatok először ki más kábelt és más erősítőt.
Alapvetoen elegedett vagy a hangfallal, szoval kicsit felnek is megbutykoltetni. Egyedul ez a magashiany zavar, de akkor inkabb egyutt elek vele (mert azt sem szeretnem, hogy utana meg az eddig jol szolo albumokat se tudjam joizuen hallgatni )
CAV hangfalak
De az engem is erdekelne, hogy a hivox tuning milyen iranyban befolyasolja a hangjat. A szaktopicban nem kaptam ra egyertelmu valaszt.
Én nem kapkodnám el azt a tuningot.
Elsősorban akkor érdemes tuningoltatni,ha nagyon döng a doboz.
A váltót kell ahhoz megváltoztatni,ha több magasat szeretnél.Én ehhez nem nyúlnék a helyetekben.
Inkább próbáljatok először ki más kábelt és más erősítőt.
Webáruház:
CAV hangfalak
Kérjetek kölcsön egy igazi jó lemezt.mi itt kipróbáltuk.Higyjétek el,hogy a CD-k 90%-a hihetetlen fakó hangú.
Ezt meg tudom erositeni... Van par albumom, amik nagyon jol szolnak, de a legtobbnel en is kevesnek erzem a magast. Ha az erositon raadok +2 vagy +4-et, ugy mar elfogadhato, de igy meg bizonyos reszeknel tul sok lesz. Szoval sehogy sem jo.
De az engem is erdekelne, hogy a hivox tuning milyen iranyban befolyasolja a hangjat. A szaktopicban nem kaptam ra egyertelmu valaszt.
CAV hangfalak
Én hallottam szólni őket hát szerintem elég jól szólt de azt mondja hiába állitgatja neki nem tetszik:):)Mondtam semmi baj én viszem:):)majd én eltekergetem itthon:)
CAV hangfalak
Biztos,hogy igazad van már más is ajánlotta:)Úgynézki a bátyám lecseréli a házimozi erősítőjét és megkapom azt SONY VA777ES!Nem tudom az milyen lesz de remélem az jó lesz ahogy elnéztem az elég komoly masina:)
Azért ez a Sony nem olyan rossz vas.
Jó fej a batyid. (mennyit kér érte tőled? )
Szerencsém van ingyen kapom:)DVolt egy sony dvp 7700 dvd je azt már nekem adta mondván ő nem használja!Azt mondja a Jamo concert 11 hez nem illik ez a sony erősítő ezért nekem adja:):)de tényleg rendes tőle:D
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
CAV hangfalak
Biztos,hogy igazad van már más is ajánlotta:)Úgynézki a bátyám lecseréli a házimozi erősítőjét és megkapom azt SONY VA777ES!Nem tudom az milyen lesz de remélem az jó lesz ahogy elnéztem az elég komoly masina:)
Azért ez a Sony nem olyan rossz vas.
Jó fej a batyid. (mennyit kér érte tőled? )
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
CAV hangfalak
nagyon sok múlik a rendszer többi elemén..Erősítő szólhat nagyon tompán fakón...De egy gyenge kábel is elronthatja a hangot ilyen szinten...Nálad ez itt elkezdődött a tuning helyett egy komolyabb erősítővel többre mennél...
-
Vendég
CAV hangfalak
nagyon sok múlik a rendszer többi elemén..Erősítő szólhat nagyon tompán fakón...De egy gyenge kábel is elronthatja a hangot ilyen szinten...Nálad ez itt elkezdődött a tuning helyett egy komolyabb erősítővel többre mennél...
CAV hangfalak
Én is tapasztaltam a magas hangok hiányosságát!Nekem Számitógép van az erősítőre kötve akkor lehet az a probléma?
Kérjetek kölcsön egy igazi jó lemezt.
mi itt kipróbáltuk.Higyjétek el,hogy a CD-k 90%-a hihetetlen fakó hangú.
nam ártana egy tisztességes hangfalkábel,erösitő,ha az ember megszokja a forszírozott,kiemelt magastartományt ,nehéz elfogadni a jót
Lehetséges,hogy tényleg csak megkell szokni!Nálam sok féle zene szól a bnöm miatt elég széles a skála!De nagyon sok minőségi különbség van közöttük!Tesómtól kértem egy két eredeti zenei DVD-t nekem azoknak nagyon tetszik a hangja,jó minőségű tisztán szól!Biztos,hogy egy jobb minőségű CD is nagyon jó!
CAV hangfalak
Én is tapasztaltam a magas hangok hiányosságát!Nekem Számitógép van az erősítőre kötve akkor lehet az a probléma?
nam ártana egy tisztességes hangfalkábel,erösitő,ha az ember megszokja a forszírozott,kiemelt magastartományt ,nehéz elfogadni a jót
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
CAV hangfalak
Én is tapasztaltam a magas hangok hiányosságát!
Esetleg az is szóbajöhet hogy csak hozzá kell szoknia az ember fülének, agyának ehhez a hanghoz...
Megérkezett a DP880A-m! Hihetetlen a hangja. Egyedül a magas hangokban lehetne kicsit erősebb. A hivox tuning ezt orvosolná vajon? Ahogy olvastam nem változtatnak nagy mértékben semmin szóval itthon is elvégezhtő a tuning? Egy márkatársal már fontolóra vettük a dolgot.
Bravúros dolgokat lehet elérni a tuning-al, de a szakértelem nem helyettesíthető.
Már a hangváltóban elvégzett tudatos átalakítás is félelmetes változást hoznak.
Én is játszok a gondolattal hogy "zenére hangoltatom" a dobozaim (valamikor, valakivel).
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
CAV hangfalak
Webáruház: