Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

Jano.3
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: Jano.3 »

Amúgy még annyit, hogy ne az legyen, hogy agyonhippolok mindent ami H/K csoport tagja. Eddig akárhány HK cuccom volt, mindegyikbe csalódtam. Nem vagyok oda értük....

Jano.3
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ez már nagyon OFF.
Ez egy üres doboz.A KEF 207 gyári doboza.Van még belőle 3 pár.

Ezt így nem irtad le. Nekem a 4Mft-s KEF doboz = 4 milliós KEF hangfallal, nem üres dobozzal. De így Ok, nem volt igazam.

Jano.3
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Csak arra akartam kilyukadni, hogy én nem ajánlgatnék egy gyári dobozt egy alap rendszerbe, mikor nekem se nem gyári dobozom nincs, se alap rendszerem. (ez elsősorban Kimbernek szólt) Merthogy lehet nem nyújtja azt az élményt, amiről beszélek. Switch JBL l19-esét is ismerem, azt is én csesztem el, tudod.
Elhiszem, hogy a nagyobb, komolyabb dobozaik, sokkal jobbak, és el is tudom képzelni, mert egyébként a régi alap L szériában is rengeteg potenciál van, én ezt mindig elmondom. Persze minek is magyarázkodjak.
Komolyan szeretném veled megtalálni a közös nyelvet, de nem úgy hogy beállok a sorba JBL-t hájpolni együtt veled. Sajnos eddig úgy vettem észre másként nem megy, mert amint a legkisebb kritika éri a nagy márkát, te azonnal superman-ként érkezel, és mindenkit elküldesz a pi***ba.
Te dolgod. Remélem az életben nem ilyen vagy, mert akkor nagyon nehéz dolga lehet a körülötted élőknek.

Peace!

Persze az embere forumon magabiztosabb, de szerintem Te is. Másrészt azért nem szoktam hagyni magam az életbe sem.

Igen van bennük potenciál, főleg mondjuk egy aktiv hajtással (itt a nagyobbakra gondolok) ahol tényleg kiadhatja magából amit tud. Itt jön hogy valóban sokan ezt ki is használják, és azért megy a hippolás külföldön is. Legtöbb komolyabb rendszer már ott aktiv.

Nekem eredeti állapotban egy HK-hoz bőséggel megfelel egy széria l16 is. Ugyis több sebből fog vérezni. Én is kinöttem már az l16-ból, azért is van Bélánál De 35-ért szerintem nehéz dobozt venni, ami a minőség mellet teljesitményt is tud, meg még potenciál is van benne.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Hozzászólás Szerző: AVX »

Aha annyira jó az a 4 misis Kef minek szétszedegetni? Nyilván a választ Te is tudod.

Ez már nagyon OFF.
Ez egy üres doboz.A KEF 207 gyári doboza.Van még belőle 3 pár.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

OK, Te, meg más miért nem jött ide segiteni? Kötöszködni idejöttök, de valamit ajánlani csak mi?

Olvass már vissza.
Én is ajánlottam neki a JBL dobozt,meg a Proera dobozt is.

Egyébként jó lenne ha ezt az alpári stílust nagyon gyorsan abbahagynád,mert ha nem,akkor sajnos egy időre el kell búcsúznunk egymástól.Nem én fogok elutazni.

Jano.3
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Most indul a project.
Gondolom a B&W 802-es hangszórókészlet nem tartozik a legbóvlibb kategóriába.
Egy 4 Mft-os KEF gyári dobozát fogjuk szét szabdalni.Abba lesz beépítve.Mundorf passzív és elektronikus váltás is lesz.

Aha annyira jó az a 4 misis Kef minek szétszedegetni? Nyilván a választ Te is tudod.

Jano.3
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nem szeretnék dicsekedőbe átmenni,de picit kukkants már fel a felső képekre.

Szerintem se kezd el elterelni a vitát olyan területre aminek semmi köze ahhoz ahonnan kiindultunk....mert ugye bolhából nem kellene elefántot csinálni megint, mert kezdetben mégcsak egy nyamvadt HK erősítőhöz beszélgettünk dobozról, amibe megint bele kellett köpni. Holott se Kimber, se mondjuk mások, se én nem rosszindulatból ajánljuk ezeket. Csak megint megy a faszkodás ezen a kibaszott forumon. Tehát a rosszindulat, most kurvára nálatok volt, nálunk a segítőszándék.

OK, Te, meg más miért nem jött ide segiteni? Kötöszködni idejöttök, de valamit ajánlani csak mi?

Kalmi is ajánlhatta volna a dobozát, senki nem szolt volna be, nem fikálodással kellett volna kezdeni megint, és akkor minden OK.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

No azt mit csinált neked Ó nagy Kalmi mester, hamár így felhoztad...

Most indul a project.
Gondolom a B&W 802-es hangszórókészlet nem tartozik a legbóvlibb kategóriába.
Egy 4 Mft-os KEF gyári dobozát fogjuk szét szabdalni.Abba lesz beépítve.Mundorf passzív és elektronikus váltás is lesz.

Jano.3
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Amilyen játékdobozt nekem most csinál,szerintem neked ilyen a büdös életben nem lesz.
Ez az L16 egy régi kacat.Nem azt mondom,hogy használhatatlan,de az idő eljárt felette.
Felejtsük már el a márkaneveket,mert ez is kezd átmenni dynos beszélgetésbe.
Pár 10000 Ft-ért aki azt hiszi,hogy egy csodás hangú dobozt tud venni,az jobb,ha felébred.

No azt mit csinált neked Ó nagy Kalmi mester, hamár így felhoztad...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

ne vegyél rá mérget....

Nem szeretnék dicsekedőbe átmenni,de picit kukkants már fel a felső képekre.

kalmi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 850

Hozzászólás Szerző: kalmi »

Csak arra akartam kilyukadni, hogy én nem ajánlgatnék egy gyári dobozt egy alap rendszerbe, mikor nekem se nem gyári dobozom nincs, se alap rendszerem. (ez elsősorban Kimbernek szólt) Merthogy lehet nem nyújtja azt az élményt, amiről beszélek. Switch JBL l19-esét is ismerem, azt is én csesztem el, tudod.
Elhiszem, hogy a nagyobb, komolyabb dobozaik, sokkal jobbak, és el is tudom képzelni, mert egyébként a régi alap L szériában is rengeteg potenciál van, én ezt mindig elmondom. Persze minek is magyarázkodjak.
Komolyan szeretném veled megtalálni a közös nyelvet, de nem úgy hogy beállok a sorba JBL-t hájpolni együtt veled. Sajnos eddig úgy vettem észre másként nem megy, mert amint a legkisebb kritika éri a nagy márkát, te azonnal superman-ként érkezel, és mindenkit elküldesz a pi***ba.
Te dolgod. Remélem az életben nem ilyen vagy, mert akkor nagyon nehéz dolga lehet a körülötted élőknek.

Peace!

Jano.3
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Amilyen játékdobozt nekem most csinál,szerintem neked ilyen a büdös életben nem lesz.
Ez az L16 egy régi kacat.Nem azt mondom,hogy használhatatlan,de az idő eljárt felette.
Pár 10000 Ft-ért aki azt hiszi,hogy egy csodás hangú dobozt tud venni,az jobb,ha felébred.

Szerintem erről szó nem votl, hogy 10.000-ért csodás hangú dobozt ajánlunk, pusztán relativ ár/értékben jót. Amúgy érdekesen néznél az l20t-mre is. Jó előfordulhat, hogy az l16 nem jött be, de lehet a 20-at hallva furcsán néznél.

Kinek milyen hangú doboza nem lesz sosem, arról nem kellene elhamarkodott kijelentéseket tenni, lehet csalódnál..

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Nem kell lenézni a másikat csak azért, mert pár nyamvadt hangszóróból fabrikáltal valami játékdobozt.

Jano.3
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nagyon jól tudom, hogy Kimbernek nagyon jó rendszere lett. De szerintem Őt ne keverjük ide, nem szeretnék vele vitát. L36-ot azért hoztam fel, mert azt ismered, hallottad. Senki nem kritizált már, hogy mit tetté vele, vagy mi lett annak a doboznak a sorsa. Pusztán az a doboz a 35 évvel ezelötti erős belépődoboz az L szériában. Ami valóban lehet már technikailag elavult, de még akkoriban sem volt a csúcs.

Bár ütöd egyik szavad a másikkal. Ha valóban be van tolva alá pár nem épp filléres elektronika akkor miért is állja meg a helyét köztük?

Elhiheted nekem , hogy nálad több JBL-es rendszert hallottam, komolyabb dobozaikat komolyabb intallba, úgyhogy lehet jobban tudom miről beszélek mint Te. Bár lehet nem

De hogy maradjunk a stilusnál (csövi+JBL)mit szólsz egy Thorens+AR+4311 pároshoz, ugyhogy elhiheted nagyjából be tudom lőni Te milyen hangot hallottál. Nem kell lenézni a másikat csak azért, mert pár nyamvadt hangszóróból fabrikáltal valami játékdobozt.

És igen, egy tajtparaszt vagyok, mert megint nem épp a legjobb hangulatomban kaptál el... Ismét

AVX
V.I.P.
V.I.P.

az l26 ugye nem ilyen csörgő magasba húzó?

Nekem L16-os van.Szerintem ez is csörög.A magas egyforma ebben a 3 dobozban.
Próbáltam vele szórakozni,de nincs értelme.Annnyit bőven megér,mint amennyiért vettem,de egy fillérrel sem többet.Ilyen régi vackoknál nagy a veszély arra,hogy bármikor valamelyik hangszóró tönkremegy.én ezért vettem egyből egy tartalékot hozzá.

kalmi
V.I.P.
V.I.P.

Nem feltétlenül. Hallgasd meg, mert valóban tud jó lenni. Csak úgy vegyél bármit is, ha meghallgattad, lehetőleg a saját környezetedben.

csonti
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: csonti »

az l26 ugye nem ilyen csörgő magasba húzó?

kalmi
V.I.P.
V.I.P.

Te ahol JBL van ott megjelensz mindig Nekiállsz fikálódni, mintha kötelező volna. Érdekes, kérdés, hogy mikor ki kinek a faszát veri, vannak ellenpéldák is, ha nem tévedek ugye Ameddig nem hallottál normális JBL dobozt, (jah l36 még azért közel nem a csúcs), addig hiszed, hogy bárki tud hangfalat gyártani, utánna már fogod tudni, hogy nem tud más

Fingod sincs semmiről... Elvakult idióta. Van úgyis reflexlyuk a dobozaidon, tedd bele, hátha viszket majd az üveggyapottól....

Kimber L36-jai nem JBL L36-ok már. Éredemes azt is leírni, hogy mennyit vacilált, hogy mi legyen a magasba húzó - csörgő - csengő L36-jaival. Aztán úgy döntött jól elb@szatja velem. Sikerült is jól elszarnom. Már el is tüzelte...

Nem szeretném kimber rendszerének anyagi részleteibe beavatni a nagyközönséget, de annyit azért elárulhatok, azok alá a MODOLT (nem gyári) L36-jai alá be van tolva egy két nem éppen pár filléres cucc.

Jano.3
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kezdem kicsit úgy érezni, hogy csak JBL-dobozt lehet kapni használtan...
Szerintem eléggé félreviszitek csontit, de ez a ti felelősségetek, ja nem is, hiszen más f@szával könnyű verni a csalánt.
Valóban nem rosszak ezek a régi JBL-ek, de azért nem kell szétesni tőlük. Értem én, hogy szeretitek, de egy kicsit óvatosabban azért.

...na itt ez a s***fej... Mármint én...

Te ahol JBL van ott megjelensz mindig Nekiállsz fikálódni, mintha kötelező volna. Érdekes, kérdés, hogy mikor ki kinek a faszát veri, vannak ellenpéldák is, ha nem tévedek ugye Ameddig nem hallottál normális JBL dobozt, (jah l36 még azért közel nem a csúcs), addig hiszed, hogy bárki tud hangfalat gyártani, utánna már fogod tudni, hogy nem tud más

Baromarcú.....mármint én

csonti
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

persze még az eredeti állókat is megpróbálom majd meghallgatni, hátha...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

hát nem tudom ,hogy félrevisznek-e, lehet:D
ha télleg mennek a h/k-khoz nekem pedig az van, és tényleg mondhatni mindenevő doboz persze tudom h ennyi pénzért csodát ne várjak.
+ úgyis meghallgatom szal majd elválik:D

Nem rossz,csak fülelj meg ,mást is.

csonti
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

hát nem tudom ,hogy félrevisznek-e, lehet:D
ha télleg mennek a h/k-khoz nekem pedig az van, és tényleg mondhatni mindenevő doboz persze tudom h ennyi pénzért csodát ne várjak.
+ úgyis meghallgatom szal majd elválik:D

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Szerintem eléggé félreviszitek csontit, de ez a ti felelősségetek, ja nem is, hiszen más f@szával könnyű verni a csalánt.
Valóban nem rosszak ezek a régi JBL-ek, de azért nem kell szétesni tőlük. Értem én, hogy szeretitek, de egy kicsit óvatosabban azért.

Én is imádom a JBL dobozaim.3-at is vettem belőlük.
Remélem más is imádni fogja és elviszi.Utána is imádni fogom...azt aki elvitte.

kalmi
V.I.P.
V.I.P.

csonti
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

rendben majd ledumáljuk:D

http://elektronika.vatera.hu/hangfal_ha ... 74211.html
ez jobb állapotúnak néz ki.
ez mennyiben más mint az l26?

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”