Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo hangsugárzók
-
Vendég
Jamo hangsugárzók
Körbe kell nézni a Vaterán meg hasonló helyeken, de annyit biztosan nem fog érte kapni...15-öt talán állapottól függ, de 25 semmiképp...
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

- Értékelés: 211
Jamo hangsugárzók
Hát nem tudom, ezeknek így pénzbeli értéke nem sok van, nem tudom hány éves doboz lehet. Ha a régi Videoton dobozok árából indulok ki, akkor olyan 8-10 ezer forint maximum. Nem tudom milyen állapotban van esztétikailag. Ha szép nem agyonkopott, benyomott hangszórókkal akkor sztem olyan 10 ezer. De ez csak egy tipp..
Köszi!
Gábor barátom 15-25 közötti összeget mondott elsőre...
Továbbítom felé...
Üdv
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
-
Vendég
Jamo hangsugárzók
Hát nem tudom, ezeknek így pénzbeli értéke nem sok van, nem tudom hány éves doboz lehet. Ha a régi Videoton dobozok árából indulok ki, akkor olyan 8-10 ezer forint maximum. Nem tudom milyen állapotban van esztétikailag. Ha szép nem agyonkopott, és nem benyomott hangszórókkal, akkor olyan 10 ezer. De ez csak egy tipp..
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

Jamo hangsugárzók
Wáá szeva régen az egyik osztálytársamnak is volt ilyen doboza, akár az övét látnám, csak neki a földön figyeltek berugdosott porvédősapkával Ez tudom mire volt tucc tucc-ra. Nem tiszta a kép, de nem volt jó hangja. Harsány magas, és torz mélyek, de döngette állandóan. Sokat nem tudok róla mondani, de sztem ez inkább relikvia mint használati tárgy
Kinézetre is ilyesmire tippeltem (Harsány magas, és torz mélyek), de ez van, ezt kellene eladni, ide is feltenném neki, meg vakerára is, csak fogalmam sincs mekkora induló árat lehetne megadni.
Szerinted?
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
-
Vendég
Jamo hangsugárzók
Wáá szeva régen az egyik osztálytársamnak is volt ilyen doboza, akár az övét látnám, csak neki a földön figyeltek berugdosott porvédősapkával Ez tudom mire volt tucc tucc-ra. Nem tiszta a kép, de nem volt jó hangja. Harsány magas, és torz mélyek, de döngette állandóan. Sokat nem tudok róla mondani, de sztem ez inkább relikvia mint használati tárgy
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

Jamo hangsugárzók
Szépjónapot!
Ismeri valaki a Jamo av 15-ös hangfalat?
Egy ismerősöm új lakásba költözött, és sem stílusban sem méretben nem passzol a lakáshoz.
Ez kb. milyen kategória és mennyit lehetne elkérni érte?
Előre is köszönöm a választ.
Ezt a képet találtam róla neten:
Albert Einstein
Jamo hangsugárzók
Egyelőre megoldódott a sub problémám.A woofert elhelyeztem egy másik helyen+tettem alát tüskéket(.Végre a régi lett a hangja!Még egy kicsit zúg, be kell állítani a pontos helyét.A godzillát néztem projektoron, hát nagyon meggyz volt.Nagyon sokat számít az elehlyezés, cm-ek is nagyon számítanak.Eddig sarokban volt,kb 1m-re a faltól, most a hangfal és a tv között van.
A filmrl annyit hogy ajánlom mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Jamo hangsugárzók
Ajánlottak megvételre egy SW505E mélynyomót, ki kellene találni neki egy árat. Mennyit érhet egy ilyen reálisan? 96-97 körüli modell, nem tudom, mikor lett véve, ha élesre fordul a dolog, majd megkérdezem. Jó állapotú berendezésről van szó.
Hát, az se egy mai darab.. Mindenképpen nézd át a helyszínen, föleg a membránját, h milyen állapotban van, én, megmondom öszintén, csak akkor ajánlom, ha nagyon nagyon jó áron kapnád meg.. Egyéként -az én véleményem szerint- nem érdemes megvenni egy több mint 10 éves mélysugárzót. (..csak tényleg ha bagatel áron adódna egy ilyen..)
A membranjat nem tudom megnezni, bandpass lada, ha jol tudom.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Jamo hangsugárzók
Valószínű polk lesz belőle, de a wharfi pc 8+ mennyire rosszabb, 15EFt a különbség.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
-
Vendég
Jamo hangsugárzók
Nekem a kedvencem a még nem túl drága katban az a Velodyne CHT-10. De nagyon tetszett a Martin Logan kis Dynamoja is...
Jamo hangsugárzók
Én még ezzel akis yami 16-os subbal is meg vagyok elégedve, csak hiányzik belőle a high cut filt.
- Hangcenter
- Újonc fórumos

- Értékelés: 2
Jamo hangsugárzók
Akkor szerintem is a Polk. A "kosaradban" maradtak közül valóban az a legjobb.
Ettől függetlenül egy szubnál nem szabad (mindenáron) spórolni, vagy másképp fogalmazva, a lehető legalacsonyabb árszegmensből választani. Én mindig is azt vallottam, az 50ezer ft alatti kategóriát amennyiben teheti, ne erőltesse az ember.
Jamo hangsugárzók
Sub 300 drága nekem.
Ami maradt a ringben:
yamaha sw216 27EFt Sok jót írnak róla külföldön
Yamaha sw215 39EFt Ezt hallottam de nem nagy szám
Polkaudio 110 55EFt ???
Wharfedale pc 8 39EFt ???
De kipróbálni még egyiket sem tudtam.
Ez egy ördögi kör.Ha már 39EFt-t rászánok, akkor megdobom még egy 15-össel és a király polk enyém lehet, vagy annak a feléért egy yami sw216.
- Hangcenter
- Újonc fórumos

Jamo hangsugárzók
Hello!Segítséget szeretnék kérni.Szval Yamaha nsp 110 subját szeretném lecserélni egy high cut filteresre, szebbre, jobbra.25nm-es szobában már nincs a yaminak ereje, és zúúúúg, mivel nem sok bútor van bent és nem lehet szabályozni a vágást rajta.
Amit eddig nézegettem:
Yamaha sw015 32EFt
jbl balboa sub legkisebb39EFt
Wharfi power cube 8+ ??EFt
yamaha sw016 25cm.-es mélyhangszóró, high cut filter SWITCH30EFt!!!!!!!!?????!!!
jamo sw200 vagy mi.30EFt
polkaudió 110 50EFt
A lényeg hogy zenére is kellene.Nem kell nagy hangerő, de minőség igen.
Meghallgattam az üzletben az első kettőt de nem estem hanyat valószínű a tér miatt, de a filtert ki tudtam próbálni, és ilyen kellene mert levágja a zúgást(50-150Hz).
Szia,
Az én ajánlatom Sub 300.
Jamo hangsugárzók
Hello!
Segítséget szeretnék kérni.Szval Yamaha nsp 110 subját szeretném lecserélni egy high cut filteresre, szebbre, jobbra.25nm-es szobában már nincs a yaminak ereje, és zúúúúg, mivel nem sok bútor van bent és nem lehet szabályozni a vágást rajta.
Amit eddig nézegettem:
Yamaha sw015 32EFt
jbl balboa sub legkisebb39EFt
Wharfi power cube 8+ ??EFt
yamaha sw016 25cm.-es mélyhangszóró, high cut filter SWITCH30EFt!!!!!!!!?????!!!
jamo sw200 vagy mi.30EFt
polkaudió 110 50EFt
A lényeg hogy zenére is kellene.Nem kell nagy hangerő, de minőség igen.
Meghallgattam az üzletben az első kettőt de nem estem hanyat valószínű a tér miatt, de a filtert ki tudtam próbálni, és ilyen kellene mert levágja a zúgást(50-150Hz).
- Hangcenter
- Újonc fórumos

Jamo hangsugárzók
Ajánlottak megvételre egy SW505E mélynyomót, ki kellene találni neki egy árat. Mennyit érhet egy ilyen reálisan? 96-97 körüli modell, nem tudom, mikor lett véve, ha élesre fordul a dolog, majd megkérdezem. Jó állapotú berendezésről van szó.
Hát, az se egy mai darab.. Mindenképpen nézd át a helyszínen, föleg a membránját, h milyen állapotban van, én, megmondom öszintén, csak akkor ajánlom, ha nagyon nagyon jó áron kapnád meg.. Egyéként -az én véleményem szerint- nem érdemes megvenni egy több mint 10 éves mélysugárzót. (..csak tényleg ha bagatel áron adódna egy ilyen..)
- Hangcenter
- Újonc fórumos

Jamo hangsugárzók
jamo e 370es hangfalakhoz mien centert, mélynyomót és háttér hangfalakat érdemes venni? úgy 90ezrem lenne rá.
Szia,
Nem egyszerű találni hozzá tökéletesen passzoló sugárzókat találni, sőt, gyak. lehetetlen, mivel már régen kifutott termékről van szó.
Én szmsz egy System Fidelity CC-30-sas centert és hozzá hátra két SF 2010-et ajánlok, karakterileg és méretileg is passzolna a meglévő sugárzókhoz. Nagyobbat ezeknél nem érdemes a 3-as Jamokhoz.
köszi, és milyen mélynyomót érdemes hozzá venni?
Mekkora a helyiség kb, ahova beraknád a rendszert? Milyen zenét hallgatsz? (tudod, szokásos de elengedhetetlen kérdések.. )
egy 15 négyzetméteres szobába lesz. hát zenékből mindenfélét hallgatok de mostanában inkább hardcore, punk de hallgatok radioheadet meg ieneket.
ja és fontos h filmek alatt is jól szóljon.
Szia,
Értem. Én teljesen optimálisnak tartok a helyiségre egy SUB 250-eset, nagyobb felesleges, ennyi viszont meg kelleni fog. Sötét alma és fekete színben van nálunk, a bemutatótermünkben meg is tudod hallgatni.
- szabo_pitty
- V.I.P.

Jamo hangsugárzók
Nos?
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Jamo hangsugárzók
jamo e 370es hangfalakhoz mien centert, mélynyomót és háttér hangfalakat érdemes venni? úgy 90ezrem lenne rá.
Szia,
Nem egyszerű találni hozzá tökéletesen passzoló sugárzókat találni, sőt, gyak. lehetetlen, mivel már régen kifutott termékről van szó.
Én szmsz egy System Fidelity CC-30-sas centert és hozzá hátra két SF 2010-et ajánlok, karakterileg és méretileg is passzolna a meglévő sugárzókhoz. Nagyobbat ezeknél nem érdemes a 3-as Jamokhoz.
Mekkora a helyiség kb, ahova beraknád a rendszert? Milyen zenét hallgatsz? (tudod, szokásos de elengedhetetlen kérdések.. )
egy 15 négyzetméteres szobába lesz. hát zenékből mindenfélét hallgatok de mostanában inkább hardcore, punk de hallgatok radioheadet meg ieneket.
ja és fontos h filmek alatt is jól szóljon.
- szabo_pitty
- V.I.P.

Jamo hangsugárzók
- Hangcenter
- Újonc fórumos

Jamo hangsugárzók
Szia,
Jamo hangsugárzók
Szia,
- Hangcenter
- Újonc fórumos

Jamo hangsugárzók
üdv ANNEX.érdekelne a véleményetek a Jamo concert 8-as hangfalról,milyen elektronikával volt bemutatva, milyen rendszerbe vették a vásárlók őket,ha van még róla valami emlék,a vevők tapsztalatai is érdekelnének?előre is köszönöm.
kb mennyi fogyott belőle,csak kíváncsiságból mennyi lehet belőle az országban?
ha publikus .estleg privátban is .
milyen árban voltak ezek anno?
Szia,
Az, hogy mi milyen elektronikákkal hajtottuk anno a bemutatóteremben, nem feltétlen lesz 100%-os mérvadó az esetleges vásárlásod céljából, ill., azt sem fogom tudni megmondani vele, hogy igazából milyen elektronikában kell a 'kis' Concert-ek esetében gondolkoznod.. Nekünk anno Densen elő-végfokok, később pedig Rotel -szintén- szeparált elektronikák voltak a Jamok 'alatt', a mi fülünknek egy nagyon kellemes hang alakult ezekkel a párosításokkal ki, számos sikeres demo-bemutatónk is volt az évek során, melyek végül sikeres eladásokkal zárultak. A 8-as Concertek egy rendkívül finom megmunkálású, igényes hangsugárzók mind a mai napig, nagy sikerük volt a hifi-barátok körében, anno külön készült egy limitált pldszámú zongoralakk-bevonatú jubileumi sorozata is.
A végül árusított mennyiségről nem igazán tudok konkrét infot mondani ma már, a darabonkénti br. áruk 195.000.- környékén mozgott.
ps. Egyébként, megkérdezhetem, miért kérdezted ezeket? (jöhet akár privátba is)
Jamo hangsugárzók
üdv ANNEX.
érdekelne a véleményetek a Jamo concert 8-as hangfalról,milyen elektronikával volt bemutatva, milyen rendszerbe vették a vásárlók őket,ha van még róla valami emlék,a vevők tapsztalatai is érdekelnének?előre is köszönöm.
kb mennyi fogyott belőle,csak kíváncsiságból mennyi lehet belőle az országban?
ha publikus .estleg privátban is .
milyen árban voltak ezek anno?
HIGH-END.