Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Az elöbb írtam le egy másik topicban, de látom, hogy itt is beautósozódott a mélynyomók világa.
Valaki is belegondolt, hogy az autóban hány m3 levegőt kell megmozgatnia a szubnak és a szobában mennyit?
Autós szub egy az egyben tuti. hogy semmire sem jó egy házimozinál. Új kabinatet kell készíteni, méretezni hozzá, valószínű új erősítést, de lgalábbis átalakítani a meglévőt. Ennyi vesződségből és pénzből már lehet venni boltit, ami arra is való!
gordon314.fw.hu
Mélysugárzók
Haveromnak van megoldva autós szubládával. Egy Magnat Xpress1200-as somogyi csőben, amit egy Technics SU-V valahányas erősítővel hajt. Én alig érzem a mélyláda jelenlétét, valóban puffog, remeg, de nem szól rendesen. Pedig ilyen cucc volt nekem is az autóban, ott meg gyilkos dolgokat művelt (egy MacEnergy 3000-essel párosítva)
Mélysugárzók
Ezekkel az a baj hogy ha van benne erősítő, akkor meg kell oldanod, hogy 12V-ról tudd hajtani, tehát kell egy jó tápegység.
Meg aztán az ócsó 30e ft-os autós szubládák sztem semmiképp se fognak emelni a házi mozi szinvonalán. Puffogós, csúnya dobozos mélyhangokkal fogják rontatni az összhatást.
Én kísérletképpen beüzemeltem idehaza az autós szubomat, ami egy jó alapkategóriás darab, Magnat PowerBull 300 névre hallgat. Egy régebbi, de izmos Sony ES erősítő hajtotta (2x90W 8 Ohmon), és alig bírta megmozdítani a membránt, rá kellett adni a max hangerőt hogy hallható eredményt produkáljon, de akkor is elég csúnya basszust adott, szóval katasztrófa volt.
Én nem javasolnám ezt az autós szubos megoldást, bár biztos ki is lett már vesézve valahol.
Mélysugárzók
Egy nagyon jó autós subláda már komplett 20-45ezer közt kapható. A SAL meg árul Sub erősítőt az 39900 Ft.
A kettő együtt se adja ki egy kisebb magnat árát.
hát akárhogyis számolom ez minimum 60. egy magnat meg 30-tól felfelé. a clarus is 29 ft. 60-ért meg már elég sok szubládát lehet kapni.
Mélysugárzók
Vagy talán nem is a legjobb az erősítőm SUBot meghajtani?
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
Mélysugárzók
Egy nagyon jó autós subláda már komplett 20-45ezer közt kapható.
A SAL meg árul Sub erősítőt az 39900 Ft.
A kettő együtt se adja ki egy kisebb magnat árát.
Mélysugárzók
Szóval a fő kérdés a Milyen láda.
Hány hangszórós.
Erősítő elhelyezése.
Nálam a speciálís kérdés hogy a négy csatornát hogy érdemes bekötni.
Egyenlőre azt sem tudom róla hogy hidalható-e.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok