Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
-
Vendég
Mélysugárzók
Ha jól vettem észre, igencsak megnő az ára a suboknak, ahogy nő a teljesítmény. Van egy két kivétel, ami olcsóbb jóval mint az átlag. Pl Yamaha YSTSW-315 a maga 270Wattos telejsítményével, ami többek szerint nem szól szépen csak nagyot, vagy amivel szemezgetek a Klipsch KSW-12 440Wattal, amiről nem tudok semmit. Most ezek sz*ok, vagy miért ilyen olcsók?
Azét mert ezek a teljesítményadatok nem a valóságot fedi.
Mélysugárzók
Tami!...írtam privátot!
Mélysugárzók
Hello!
Regisztráltam magam, így mostmár poiuz-ként létezek (eddig voltam vendég_ace)...
-
Vendég
Mélysugárzók
Ha jól vettem észre, igencsak megnő az ára a suboknak, ahogy nő a teljesítmény. Van egy két kivétel, ami olcsóbb jóval mint az átlag. Pl Yamaha YSTSW-315 a maga 270Wattos telejsítményével, ami többek szerint nem szól szépen csak nagyot, vagy amivel szemezgetek a Klipsch KSW-12 440Wattal, amiről nem tudok semmit. Most ezek sz*ok, vagy miért ilyen olcsók?
-
Vendég
Mélysugárzók
Igen, azzal kezdtem h végigolvastam...de zömmel vagy nekem drága, vagy kis teljesítményű egyedekről volt szó. Pl nem akarok csak 100Wattos subot venni, mint pl a WH-210.
Mélysugárzók
- amugy vard meg mas beirasat is, vagy olvass vissza ebben a topic-ban, irtak mas sub_tipusokat is...
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
-
Vendég
Mélysugárzók
Na jó, asszem várok egy kicsit...ne pont egyszerre írjak már veled
-
Vendég
Mélysugárzók
Közben válaszoltál is...ez aztán a telepátia
Hát elhiszem hogy jó az Klipsch RW-10 ...de sajnos ennyi pénzem nincs rá ...pedig nekem pont h akkor kellene brillíroznia amikor zenét hallgatok...
Mélysugárzók
Igen, asszem "meggyőződtem"... várok január végéig, akkor valszleg leszek fenn BP-n. Én főként zenehallgatásra használnám, a filmek csak másodlagosak...sőt. Tami neked volt yamaha-d is...vélemény?
- az elobb utaltam ra zenenel.., de kicsit kiegeszitve: hazim oziban sem volt rossz, igazan az csak hazimozira volt jo hasznalni, de ott is kompromisszumos volt.
T A M I . H U
-
Vendég
Mélysugárzók
Igen, asszem "meggyőződtem"... várok január végéig, akkor valszleg leszek fenn BP-n. Én főként zenehallgatásra használnám, a filmek csak másodlagosak...sőt.
Tami neked volt yamaha-d is...vélemény?
Mélysugárzók
- a Klipsch RW-10-esrol tudnek barmit is mondani: nem brummog, nem dormog, nem rezonal, meglepoen melyre megy le, pontos, gyors es nem fullad ki, nem fullad be nem erzekelni honnan szol-csak rzed a jelenletet az also tartomanyokban stb.stb.stb.tomoren
és ezeket a képességeit igazán dts-ben vagy dd5,1 ben csillogtatja amikor zenét hallgatsz. más mélyládák zenénél képesek nagyon összeomlani, még ha filmnél igen jót is tudnak teljesíteni. ( na jó most kicsit hazabeszéltem, de nekem a klipsch mélyláda nagyon bevált)
- pl. eppen zenenel az elozo melynyomom votl kepes ossze vissza brummogni, megha nem is omlott ossze inkabb kikapcsoltam, a Klipsch RW-10-es pedig epp ellenkezoleg viselkedik.. en ajanlani tudom zenere is ha ez szukseges.
T A M I . H U
Mélysugárzók
- a Klipsch RW-10-esrol tudnek barmit is mondani: nem brummog, nem dormog, nem rezonal, meglepoen melyre megy le, pontos, gyors es nem fullad ki, nem fullad be nem erzekelni honnan szol-csak rzed a jelenletet az also tartomanyokban stb.stb.stb.tomoren
és ezeket a képességeit igazán dts-ben vagy dd5,1 ben csillogtatja amikor zenét hallgatsz. más mélyládák zenénél képesek nagyon összeomlani, még ha filmnél igen jót is tudnak teljesíteni. ( na jó most kicsit hazabeszéltem, de nekem a klipsch mélyláda nagyon bevált)
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Mélysugárzók
- egy nagyon fontos dolog!!!
azt, hogy valami nagyot szol, messze nem azt jelenti {az esetek zomeben nem }, hogy jol is szol!! ezert hallgasd meg es ugy valaszd ki!
T A M I . H U
Mélysugárzók
Csak segíteni akarunk.
Ahogy már írtam lentebb : Yamaha SW-315. A klipsch ksw-10nél szerintem nagyobbat szól és olcsóbb is. Ennek utána tudsz nézni mert elég népszerű sub.
Az XMS dolgot pedig vedd fontolóra, odatelefonálsz, biztos meg tudtok beszélni
valami időpontot, eljössz és meghallgatod, ezután mondjuk elmész ittveddmeghez, ott meghallgatod a yamahát - és utána hazamész. Ez lényeges, aludni kell rá nehogy elkapkodd, utána meg pár nap mulva tapasztalattal és pénzel a zsebedben visszatérsz a tettek mezejére és megveszed
Itt a legolcsóbb: www.laser.zapteam.hu 65e (ez is akciós ár, 100e környékén mozgott eddig)
Én is most fogok venni (elég régóta húzom), első kiszemelt áldozatom Wharfedale WH-210 volt, még nem tettem le róla, de elég jó áron van most ez a yamaha és a klipsch.
-
Vendég
Mélysugárzók
Értem...megfontolandó...
Csak már annyira jó lenne ...
Van eseteleg valami egyéb ötlet ilyen árban?...csak tájékozódásképpen
Mélysugárzók
Mostanában kizárt dolog, nemsoká államvizsgázok, közben dolgozok. Csak azért akarom megvenni mert az ittveddmeg.hu-n most 85000-ért ideadnák 100000 helyett. Igazad van, nem akarok kis cuccot venni mert úgysem lenne jó. Szted teljesítményre ez megfelel?
Nyugi! Később is meg fogod kapni ennyiért. Tényleg nem kell elkapkodni. Az hogy mi a véleményünk egy ilyen konkrét dologról az elég szubjektív. Számodra kiindulásnak jó, de mindenképpen a saját füledre hagyatkozz. Az árak pedig inkább csak lefele fognak menni.(Ha nem is sokkal)
Tv:Panasonic TH-42PA60E DVD/SACD:Pioneer 585-A Erősítő:Pioneer VSX-AX3 Hangfalak:Front:Dali AXS 5000 Center:Dali AXS center Sorrund:Dali AXS 1000 Sorrund back:Saját gyártmány Sub:Klipsch RW10 Kábelek:Front, Center,Sorrund,: SilverLine, Sub: Vianco digital coax
Szinti: Yamaha PSR520 Roland RA95
-
Vendég
Mélysugárzók
- nem kellene elhamarkodni, 1x csak jarsz fenn pesten, megbeszelsz egy idopontot elmesz xms-be, meghallgatod es eldontod. - Latatlanba neugorj bele, tovabba gyengus cuccot ne vegy magadnak, mert masodik nap mar banni fogod, es, akkor jon a keseru a szolo mese
Mostanában kizárt dolog, nemsoká államvizsgázok, közben dolgozok. Csak azért akarom megvenni mert az ittveddmeg.hu-n most 85000-ért ideadnák 100000 helyett. Igazad van, nem akarok kis cuccot venni mert úgysem lenne jó. Szted teljesítményre ez megfelel?
Klipsch KSW-12
Frekvencia átvitel:
26Hz-100Hzą3dB
Hangnyomás szint:
113dB SPL 1/8, 1méter
Felépítés:
Aljzatba épített Bass reflex
Típus:
12" Bass reflex
Erősítő
Class A/B különálló MOSFET kimenetek
Erősítő teljesítmény:
440 watt
Automatikus bekapcsolás:
2 másodperces bekapcsolási késleltetés, 15 perces kikapcsolási késleltetés
Alacsony frekvenciás hangváltó:
Folyamatosan változtatható 40-120Hz között, 24dB/nyolcad elhajlás120Hz felett
Bemenetek:
2 db RCA és 2 darab magas minőségű hangszóró csatlakozó
Kimenetek:
2 magas minőségű hangszóró kimenet, 6dB/nyolcad elhajlás 100Hz-nél
Fázis:
0 és 180 fok között váltható
Hangszórók:
Mélynyomó rendszer egy darab 12" (30.5cm) alulsó, fiber-composite kónuszos mélynyomóval
Mélysugárzó:
K-1071-K 12" (30.5cm) Fiber-composite kónusz
Méretek (M x SZ x M):
17" (43.18cm) x 15" (38.1cm) x 15" (38.1cm)
Súly:
15.9kg
Burkolat:
Közepes tömörségű farost lemez konstrukció (MDF)
Szín:
Fekete matt
Feszültség:
110/120 VAC/60Hz
Kimeneti feszültség:
230 VAC 50/60Hz
és mégegyszer:
Mélysugárzók
- nem kellene elhamarkodni, 1x csak jarsz fenn pesten, megbeszelsz egy idopontot elmesz xms-be, meghallgatod es eldontod.
- Latatlanba neugorj bele, tovabba gyengus cuccot ne vegy magadnak, mert masodik nap mar banni fogod, es, akkor jon a keseru a szolo mese
T A M I . H U
-
Vendég
Mélysugárzók
Értem...de az drágább is!
Akkor lehet mondani, hogy jók a Klipsch-ek.
"hallatlanban" meg merjem rendelni a kiszemeltet szted?
Mélysugárzók
- a Klipsch RW-10-esrol tudnek barmit is mondani: nem brummog, nem dormog, nem rezonal, meglepoen melyre megy le, pontos, gyors es nem fullad ki, nem fullad be nem erzekelni honnan szol-csak rzed a jelenletet az also tartomanyokban stb.stb.stb.
tomoren
T A M I . H U
-
Vendég
Mélysugárzók
Ok ezt tudom....csak nem tudtam feltenni normálisan a kérdést....igazából csak arra lettem volna kívváncsi hogy ha hallgatok hangosan zenét (mert szoktam gyakran) akkor is hallható lesz a mély...de gondolom igen...csak mert egy 100Wattos (mint pl a Wharfedale Power Cube 10+) nem volt elég
Tami, ahogy láttam neked is Klipsch-ed van, bár gondolom az jobb mint az általam kiszemelt(már csak árából ítélve is)...tudsz esetleg mondani valamit...szépen szól, mert hallottam már pár nem túl jót is ami hangos volt de csak dörmögött, egyáltalán nem volt szép hangja...mondjuk az Koda volt, ami elég olcsó is.
Szóval valaki valami véleményt a Klipsch KSW-12 -ről?
És azért erőlködök ennyire most mert nagyon rászántam magam, és minnél előbb venni akarok egyet...még mielőtt elköltöm a pénzem
Köszönet h "felkaroltatok"
Mélysugárzók
Klipsch KSW-12 ....erről valakinek valami véleménye?.. Létezik az h ez 440Watt teljesítménnyel bír?...legalábbis papír szerint...és ebből mennyi igaz, mmint a tényleges teljesítménye. Tehát mondjuk ha megaraom hajani egy erősítővel hány wattal tehetem meg, úgy hogy még értelmesen szóljon?
- az emlitett tipusok sajat erositovel rendelkeznek, nem az AVR-el kell meghajtani, abbol csak az alacsonyszintu LFE jelet kell belejuk-kotni.
T A M I . H U
-
Vendég
Mélysugárzók
Klipsch KSW-12 ....erről valakinek valami véleménye?
Csak egy kérdés:
Létezik az h ez 440Watt teljesítménnyel bír?...legalábbis papír szerint...és ebből mennyi igaz, mmint a tényleges teljesítménye. Tehát mondjuk ha megaraom hajani egy erősítővel hány wattal tehetem meg, úgy hogy még értelmesen szóljon?
-
Vendég
Mélysugárzók
Hello!
Ki az a H.András?
Az XMS tulaja!
mint mondtam szegeden vagyok
Mélysugárzók
Hello!
Ki az a H.András?
Az XMS tulaja!