Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
- Megyer
- Nincs visszaút

- Értékelés: 31
Mélysugárzók
Igen, akkor ezt a tesztet írtátok le itt elég rendesen... és utána elszállt az egész a szerverrel együtt, igaz?
Mélysugárzók
Jöhet bárki, lenyomom egyből... :taps:
Miért, olyan nehéz?
Hát nem teljesen... de kérdezd meg azokat, akik már hallották
(súgó: AV 2,5 bt topic)
AVBT 2.5
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- Megyer
- Nincs visszaút

Mélysugárzók
Hát nem teljesen... de kérdezd meg azokat, akik már hallották :taps: (súgó: AV 2,5 bt topic)
asszem olvastam, mert valami rémlik.
-
Vendég
Mélysugárzók
Miért, olyan nehéz?
Hát nem teljesen... de kérdezd meg azokat, akik már hallották
(súgó: AV 2,5 bt topic)
- Megyer
- Nincs visszaút

Mélysugárzók
Miért, olyan nehéz?
Mélysugárzók
Subról van szó természetesen...
Vágom! :taps:
-
Vendég
Mélysugárzók
Reméljük, mihamarab kész lesz a cucc, majd írunk akkor tesztet is, és képek is lesznek fenn.
Ha már teszt... régen volt mélynyomó teszt. Az idén már nem is lesz?
Subról van szó természetesen...
Mélysugárzók
Reméljük, mihamarab kész lesz a cucc, majd írunk akkor tesztet is, és képek is lesznek fenn.
-
Vendég
Mélysugárzók
- Megyer
- Nincs visszaút

Mélysugárzók
Mélysugárzók
Most látom csak, Léva kartársnak már megint gyors a nyelve :taps: Reméljük, mihamarab kész lesz a cucc, majd írunk akkor tesztet is, és képek is lesznek fenn.
Mélysugárzók
Most látom csak, Léva kartársnak már megint gyors a nyelve :taps:
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
-
Vendég
Mélysugárzók
Lehet majd képeket is látni a készülés folyamatáról?
Skipper-t kérd meg a meglévő dolgokat fotózza le.
Remélem már csak az üres dobozt fotózzuk, aztán amikor egyben van már.
Az erősítő nem kerül bele a ládába.
Mélysugárzók
Ha vkit érdekel, egy Audio System X-12-es hangszóróból készül Skipper-nek mélyláda.35 L-es zárt dobozban 49 Hz-en lesz a rezonanciapontja.
Árban az Klipsch RW-8-as alatt marad. (csak a viszonyítás miatt)
Lehet majd képeket is látni a készülés folyamatáról?
-
Vendég
Mélysugárzók
Ha vkit érdekel, egy Audio System X-12-es hangszóróból készül Skipper-nek mélyláda.
35 L-es zárt dobozban 49 Hz-en lesz a rezonanciapontja.
Árban az Klipsch RW-8-as alatt marad. (csak a viszonyítás miatt)
Mélysugárzók
..Szoval, azert ne nezzuk egymast hulyenek ...
- amen!
T A M I . H U
Mélysugárzók
- ajanlom vedd elo az erositod gepkonyvet es olvasgasd el, emrt szerintem kicsit kevered a dolgokat, es/vagy rosszul hasznalod az eszkozok konfiguracioit
Igen dicseretes ez a "kritikus" hang, de hidd el, hogy az utobbi tiz evben meglehetosen sokat forgattam az erosito leirasat, es bizton allithatom, hogy a subwoofer nem konfiguralhato. A bekotesi rajzon meg egyertelmuen latszik, hogy hova kell kotni az esetleges subwoofert. Mellesleg az emlitett lejatszoban is csak annyira, hogy van vagy nincs.
Szoval, azert ne nezzuk egymast hulyenek ...
Mélysugárzók
Milyen mélynyomót vettél ??
Heco Argon Reference hangfalakat vettem, amiben van beepitett aktiv melysugarzo.
Amugy lehet, hogy rajottem a megoldasra:
ez a subwoofer egyreszt erositi a front-ra jovo jel basszusait - ennek merteket szabalyozza a Low Bass Control,
masreszt van egy szokasos LFE bemenete (RCA) amit az erosito subwoofer kimenetere kell kotni. Ehhez tartozik az LFE Level. Ennek a mukodese eddig azert nem igazan volt feltuno, mert az erositom - ami meglehetosen regi - eleg verszegeny jelet ad ki a sub kimeneten. Ha az LFE-re a lejatszo direkt 5.1-es kimeneterol viszem a sub-ot, akkor mar egeszen mas a helyzet.
- ajanlom vedd elo az erositod gepkonyvet es olvasgasd el, emrt szerintem kicsit kevered a dolgokat, es/vagy rosszul hasznalod az eszkozok konfiguracioit
Nekem is kezd gyanússá válni . . . :taps:
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Mélysugárzók
Heco Argon Reference hangfalakat vettem, amiben van beepitett aktiv melysugarzo.
ez a subwoofer egyreszt erositi a front-ra jovo jel basszusait - ennek merteket szabalyozza a Low Bass Control,
masreszt van egy szokasos LFE bemenete (RCA) amit az erosito subwoofer kimenetere kell kotni. Ehhez tartozik az LFE Level. Ennek a mukodese eddig azert nem igazan volt feltuno, mert az erositom - ami meglehetosen regi - eleg verszegeny jelet ad ki a sub kimeneten. Ha az LFE-re a lejatszo direkt 5.1-es kimeneterol viszem a sub-ot, akkor mar egeszen mas a helyzet.
T A M I . H U
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Az ujonnan beszerzett subwooferemen van ket "csavarantyu":
1. egy LFE Level - ez egy hangeroszabalyzonak tunik (min-tol megy max-ig)
A leiras sajnos nem foglalkozik vele.
2. es egy Low Bass Control - ez -3dB-tol +3dB-ig csavarhato.
a leiras annyit mond rola, hogy
The Low Bass can be reduced or increased by 3dB using the Low Bass Control, thus enabling you to adjust the low bass to your room's accoustics.
Szoval, hogyan kell ezeket hasznalni?
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Mélysugárzók
Az ujonnan beszerzett subwooferemen van ket "csavarantyu":
1. egy LFE Level - ez egy hangeroszabalyzonak tunik (min-tol megy max-ig)
A leiras sajnos nem foglalkozik vele.
2. es egy Low Bass Control - ez -3dB-tol +3dB-ig csavarhato.
a leiras annyit mond rola, hogy
The Low Bass can be reduced or increased by 3dB using the Low Bass Control, thus enabling you to adjust the low bass to your room's accoustics.
Szoval, hogyan kell ezeket hasznalni?
Mélysugárzók
Na így má én is értem !
Sajti a csöves "buliból" lesz valami ?
Ott álnak halomra az E80CC-k !
Hűűűűű basszus! Szóljál, mert elfelejtem! Mindjárt fölhívom a srácot a kimenők miatt!
sajti
Many THX ! :taps:
Mélysugárzók
24dB/nyolcad elhajlás120Hz felett- vegul mi ez a "6dB/nyolcad elhajlás"?
Ez az, hogy hozzá nem értő balfasz fordította angolból a használatit.
Helyesen:
24dB/oktáv vágás 120Hz felett
6dB/oktáv vágás 100Hz-nél
Sajti
Na így má én is értem ! :taps:
Hűűűűű basszus! Szóljál, mert elfelejtem! Mindjárt fölhívom a srácot a kimenők miatt!
sajti
Mélysugárzók
24dB/nyolcad elhajlás120Hz felett- vegul mi ez a "6dB/nyolcad elhajlás"?
Ez az, hogy hozzá nem értő balfasz fordította angolból a használatit.
Helyesen:
24dB/oktáv vágás 120Hz felett
6dB/oktáv vágás 100Hz-nél
Sajti
Na így má én is értem ! :taps: