Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo hangsugárzók
Jamo hangsugárzók
Azzal az erősítővel sehogy. Ha vennél hozzá külön végfokot, akkor megoldható lenne, de szerintem felesleges ezen a szinten bikábelezéssel/erősítéssel foglalkozni.
Köszi a választ!
Akkor nem foglalkozom vele tovább!
Üdv.:alexa
Jamo hangsugárzók
Azzal az erősítővel sehogy. Ha vennél hozzá külön végfokot, akkor megoldható lenne, de szerintem felesleges ezen a szinten bikábelezéssel/erősítéssel foglalkozni.
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Adott egy Jamo s606 hangfalpár,hozzá egy H/K Avr255 HM erősítő!
Hogyan oldható meg a bikábelezése vagy bierősítése? Mit hová kössek?
Van-e értelme?
Nem nagyon értek hozzá,ezért kérném segítségeteket!
Üdv.:alexa
UI.:érthető leírást várnék tőletek
Jamo hangsugárzók
felszámolva
Jamo hangsugárzók
Hello mindenki!
Tervben van egy jamo s606-os szett beszerzése, amit egy denon avr 1907-es erőlködővel hajtanék.
Szerintetek jó párosítás lenne?
Jamo hangsugárzók
Üdv!
Most gondolkodok egy mélyláda vásárláson, és ki is néztem párat. A jamo 300 és az 550 ami először felkeltette az érdeklődésemet. (Bár nem tudom hogy paszíroznak ki ugyanolyan átmérőjő hangszóróból majdnem 2x annyit)... Árban szinte ez a legolcsóbb a hasonló kategóriájú ládákhoz képest.
Valamint a Polk Audio PSW-125 és a Velodyne CHT-8R amit nézegettem. Kinek mi a véleménye ezekről? Olyan 100.000-et szánnék rá max., de ettől persze lehet olcsóbb is:D:D:D
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Annex (vagy bárki akinek van infója), mit tudsz mondani az S606 és az S506 külömbségéről? Miben más az 506? Ha többet hallgatok zenét, mint mozit, akkor melyiket javasolnád? (természetesen bemegyek majd hozzátok meghallgatni, mielőtt megveszem)
Illetve még egy kérdés: ezekhez a Jamokhoz Te milyen erősítőt javasolnál? Az én tippem jelenleg (mivel többet zenélek) a Cambridge Audio 540R v3. Van erről tapasztalatod, hogy jól szólnak-e együtt?
Üdv!
A különbség, hogy a 606-os szett frontsugárzójának oldalán található egy mély sugárzó, ami az 506-on nincs. Nekem az 506-os hangja jobban teszik, nincs olyan tolakodó mélye,mint a 606-nak.
Köszi!
Középtartománya erősebb esetleg?
Vszínű én nem értek eléggé a hangtechnikához, de nekem nehéz elhinni, hogy rendes telt közepet adnak 127mm átmérőjű hangszórók.
Ezt a tévhitemet (ha az) javítsátok ki !
Tudtommal. a középsugárzóik sem egyformák. Amúgy, az S606-os mélyeit nem mondanám tolakodónak. Az S718-é inkább az. Tény, hogy kell nekik tér.
Igen a közép is más, a súlya is és a hangzásvilága is.
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 93
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Annex (vagy bárki akinek van infója), mit tudsz mondani az S606 és az S506 külömbségéről? Miben más az 506? Ha többet hallgatok zenét, mint mozit, akkor melyiket javasolnád? (természetesen bemegyek majd hozzátok meghallgatni, mielőtt megveszem)
Illetve még egy kérdés: ezekhez a Jamokhoz Te milyen erősítőt javasolnál? Az én tippem jelenleg (mivel többet zenélek) a Cambridge Audio 540R v3. Van erről tapasztalatod, hogy jól szólnak-e együtt?
Üdv!
A különbség, hogy a 606-os szett frontsugárzójának oldalán található egy mély sugárzó, ami az 506-on nincs. Nekem az 506-os hangja jobban teszik, nincs olyan tolakodó mélye,mint a 606-nak.
Köszi!
Vszínű én nem értek eléggé a hangtechnikához, de nekem nehéz elhinni, hogy rendes telt közepet adnak 127mm átmérőjű hangszórók.
Tudtommal. a középsugárzóik sem egyformák. Amúgy, az S606-os mélyeit nem mondanám tolakodónak. Az S718-é inkább az. Tény, hogy kell nekik tér.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Üdv!
Köszi!
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Üdv!
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Üdv!
Jamo hangsugárzók
szia nem ismerem de ezt találtam: http://hardverapro.hu/apro/jamo_alto_ce ... _1-50.html
Ezt én is ismerem,de azért köszi,a neten minden fellelhetőt néztem már.
Jamo hangsugárzók
szia nem ismerem de ezt találtam: http://hardverapro.hu/apro/jamo_alto_ce ... _1-50.html
felszámolva
Jamo hangsugárzók
Üdv.Ismeri valaki a jamo alto centersugárzóját?Mit lehet tudni róla összeségében?Milyen értéket kjépvisel használtan?
Jamo hangsugárzók
Várom kíváncsian!
Én is Én is
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!Úgynézki a hétvégén egy kicsit én is Jamo tulajdonos leszek egy E7 sub személyében! Kiváncsi vagyok mit tud!Ha már kellőképp kiismertem akkor írok róla pár sort persze ha valakit érdekel
- christuner
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Jamo hangsugárzók
Hát először Yamaha-440 hajtotta utána Denon-3805 most külföldi munka miatt pihen de váltani fogok az Onkyo-906 ra vagy a 3007-re.Tapasztalat a Denonal igazi hifis hangja volt hatalmas tere és tartalék energiája.Kell neki az erőmű,hogy megtudja mutatni magát.
Kipróbáltam a E770esem egy Sony 530 Esprit erősítővel és egy házi készítésű erősítővel. Meglepődtem a különbségen, mert azt hittem, hogy az Esprit osztály az már valami jófajta dolog, de messze nem hozta a várakozásaimat. Magasa volt bőven, de a mély alig jött ki belőle, persze dübögött, de olyan összeszedetlen volt az egész. És nem is az volt hogy nekem nem tetszik, mert hármunk is egyetértett benne, hanem elmaradt a házi erősítőtől. Azt hiszem a Sonyról leteszek, még ha űber osztályú és még ha jó áron is van, pedig passzolt volna a CD játszóhoz.
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Csak egy kis info. Egy S606 HCS 5.0 szettet árulok, sötét alma színben. A hangfalaknál meg tudjátok nézni a hírdetésemet.
Üdv,
Doki
POLK AUDIO MONITOR 50, 30 CS1, JAMO SUB 650, ONKYO TX-SR504E, LG DVX382H, PS3
- christuner
Jamo hangsugárzók
Hát igen nem az de azért szeretnék ilyet mert mind házimozi és zene terén jólegyen ,nelegyen hiányérzet.
Jó árban van, de most erősítőre keresek, meg ahogy írtam már így is sok a környezetemnek a basszus. Meg még hdtv-m sincs Azért kösz.
Jamo hangsugárzók
Hát igen nem az de azért szeretnék ilyet mert mind házimozi és zene terén jólegyen
,nelegyen hiányérzet.
felszámolva
- christuner
Jamo hangsugárzók
Hát először Yamaha-440 hajtotta utána Denon-3805 most külföldi munka miatt pihen de váltani fogok az Onkyo-906 ra vagy a 3007-re.Tapasztalat a Denonal igazi hifis hangja volt hatalmas tere és tartalék energiája.Kell neki az erőmű,hogy megtudja mutatni magát.
Ezek gondolom nem filléres cuccok. egyelőre az erősítőt sztereó rendszerben gondolom. Aztán lehet, hogy házimozi lesz.
Jamo hangsugárzók
hátha a denon erőmű volt akkor majd meglátod a 906 vagy 3007 mit fog művelni.
Az erőműt én is az Onkyora értem.
felszámolva
Jamo hangsugárzók
hátha a denon erőmű volt akkor majd meglátod a 906 vagy 3007 mit fog művelni.
Jamo hangsugárzók
felszámolva