Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fül és Fejhallgatók

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Lehet, hogy amateur kérdések:

Mi a különbség a nyitott és a zárt fejhallgató között? Melyik jobb? Milyen fejhallgató használatakor nem fülled be a fül? Mire kell figyelni "füles" vételekor?

Vendég

Fül és Fejhallgatók

A 26ezres Sennheiser nem az 570-es volt? Az is nagyon jo darab. Szerintem annyit erdemes aldozni ra. A 600-as tenyleg kicsit draga, de ne feledd hogy hosszutavon fejhallgato marad...

velemenybol meg csak az mervado amit itt olvashatsz

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Én 2 hónapja vettem. Megörültem az AKG rádiósának, kényelmes i volt, csak.. zúgott. És azt mondták, hogy 40e alatt ne is keressek olyan rádiósat ami nem zúg.
Na ezután 19e ért mit? Meghalgattam az akg 301-es (9e), felsőbb szériák meg már 21e voltak és nem szólt olyan jól mint a Sony, amit vettem. Persze a 29e res AKG elég jó volt, legjobban mégis a Senheiser teccet, csak az 26e lett volna, nagyon kényelmes volt... Így hát maradt a Sony, nagyon szép hangja van, pontos, de nem olyan precíz mint a német AKGnek. Mélyei jobbak nála, és jól is néz ki, kényelmes, önbeállítós. 3m kábel van hozzá és arnyozott csatl, amit a fejhallgatóból is ki lehet húzni (nem törik meg ha véletlenül megrándul). A 3xe res Sony is nagyon szépen szól nem beszélve a drágább Senheiserekről. Nekem az AKG viszont nem jött be. Az olcsó (?)- 18e -senheisereket meg gyorsan felejtsd el...

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Én is most akarok venni, csak zártat és vezetékest. Van
tapasztalatotok ilyenről, egy idő után nem kényelmetlen?
(Nekem a Silent Cinemához kellene, tehát hosszú filmek...)
Tudom, nem Sennheiser kategoria (árban sem), de milyenek
lehetnek a Technicsek? (400, 500, 800-as széria).

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Nekem Sennheiser HD600-as van, ez nyitott, vezetekes. Batran ajanlom, nagyon meg vagyok vele elegedve, pedig eleg fikazos vagyok. Bovebb infok: http://www.basys.hu/sennheiser01.htm

Vezetek nelkulit en sem javaslok, kevesebb elonye van mint hatranya...

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Vagy Beyerdinamic. Vezeték nélküli rádiós fülesekbol csak a drága digitális cuccot érdemes megvenni, az valószínuleg nem zavarérzékeny.

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Mindkettő nyerő, de Én a vezetékest preferálom.Mondjuk AKG K 501.

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Helló,

Fejhallgatókról még nem igazán esett szó....
Hifi- és házimozi hallgatásra keresnék vezeték nélküli fejhallgatót. (A szomszédok és saját nyugalmam érdekében [panel rulez]) Milyet ajánlotok? Sennheiser-ről, illetve AKG-ról hallottam egy-két jót.

Ki milyet használ és ajánl?

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”