Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5309

Re: Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Ez a hátsó reflex - első reflex gyakran előjön, nosza öntsünk tiszta vizet a reflexcsőbe :D
A nagy hullámhossz meg a kis hangsugárzó doboz méretek miatt miatt (majdnem) teljesen mindegy, hogy elöl, vagy hátul van a nyílás. Ami a különbség, hogy az elöl (vagy alul de elöl) levő reflexnyílás viszonya a szoba rezonanciákkal ugyanabba a síkba esik, mint a hangszórómotoré. Ha viszont hátul van a reflexnyílás, akkor a hangdoboz mélysége miatt a mélyátvitel két egymástól a hangdoboz mélységnyi (20-40cm) távolságban levő síkból jön, ami azt jelenti, hogy a szobarezonancia szempontjából legtöbbször nem lehet optimálisan elhelyezni a dobozt, mert vagy a reflexnyílás síkját kell figyelembe venni, vagy a mélyhangszóróét. Persze előfordul, hogy jól jön ki az elhelyezés, mindenesetre jóval nehezebb eltalálni, a mérés itt még többet segíthet.
Ami feltűnt a képen, a nem használt hangszórók a szóló hangszórók mögött vannak, a mély hangzást jócskán meg tudják változtatni legtöbbször rossz irányba. Kéretik onnan eltávolítani, vagy ha ez valami miatt nem lehetséges, akkor a nem használt hangdobozok mély útjának kapcsait tessék egy darabka dróttal (m i n d e g y , milyen) rövidre zárni, hogy ne rezonáljon a hangszórómotor a rendszer frekvenciáján... Ezt minden olyan hifi bemutatóteremben is meg kellene csinálni, ahol egy teremben többpár hangsugárzó is van, említettem is többször, de mindig csak legyintés volt a válasz bamba ábrázat kíséretében.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1533

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Alex_Aston írta:
2022.12.07., szer. 20:42
dbrnsk írta:
2022.12.07., szer. 20:11

A legrosszabb elhelyezések egyike... Így ne várj jó hangot...
Akkor mégis hogyan kellene egy nappaliban? Mert azt még nem hallottam, csak azt, hogy miként nem.
És a legtöbb helyen ennél általában közelebb van a falhoz, amiket látok sok helyen, meg fotókon.
Egyébként meg jó hang van így is. Vagy legalább is így sz@r malacokkal, sz@r zenékkel nekem megfelelő.
Igen, sok fotón látni vacakul elhelyezett, olykor igen drága hangsugárzókat. Dísznek való rendszereknek hívom ezeket. A falhoz közeliség nálad a kisebbik probléma, a bal hangsugárzód reflexnyílása egy U alakú térbe röfög, ami nagyon rossz hangzás szempontjából, rendesen maszatolja a hangot - ráadásul aszimmetrikusan, mert a jobb oldali hangsugárzód megint máshogy szórja a hátsó részt...

Hátsó reflexes hangsugárzókat nem szabad így elhelyezni - már ha a hang a fontos - mert sosem fog jól szólni. A Dynóknak eleve túl van tolva a reflexnyílása és ez az elhelyezés csak fokozza a bajt, pont a Dyno topikban tárgyalt anomáliákat (is) okozza. A befordítással is ezt próbáltad mérsékelni, de nem lesz jó. 2 megoldás lehetséges. Az egyik, hogy kiveszed onnan a bútort és a falra (közel) merőlegesen minimum 50 centire helyezed a hangsugárzókat. A másik, hogy első reflexes, vagy zárt hangsugárzókat veszel. Van egy harmadik is, hogy szivaccsal lezárod a reflexeket. Sajnos ezek a hangsugárzók nagyon kényesek az lehelyezésre...

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5309

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Ha tetszik, ha nem, meg kell mérni, hogy viselkedik különböző beállításokban. Ez a x;y centire húzd el a stelázsitól ajánlások nem érnek semmit sem. Ha kiderül, hol a legjobb, és pont ott nem lehet tartósan családi okokból kifolyólag, akkor az a megoldás, hogy alapesetben ott van, ahol a legkevesebbet zavar, és ha odafigyelősen szeretnél zenét hallgatni, akkor meg odateszed, ahol a legjobban szól, és a többiek addig kibírják valahogy, valahol... :D
Mindig van megoldás, türelem -tornaterem :smile29:

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3881

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

dbrnsk írta:
2022.12.07., szer. 20:11

Akkor mégis hogyan kellene egy nappaliban? Mert azt még nem hallottam, csak azt, hogy miként nem.
És a legtöbb helyen ennél általában közelebb van a falhoz, amiket látok sok helyen, meg fotókon.
Egyébként meg jó hang van így is. Vagy legalább is így sz@r malacokkal, sz@r zenékkel nekem megfelelő.
Csak a Marantz! :-D

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1533

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Alex_Aston írta:
2022.12.06., kedd 06:44
-KP- írta:
2022.12.05., hétf. 11:52

Kíváncsi lennék főleg az RT60-as mérésre.
És itt van, amire eredetileg gondoltam kép.
Lehet, hogy nem másfél méterre a faltól van, de azért nem is beszorítva szerintem.

20221205_201540.jpg

20221205_201455.jpg

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1754

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

Aszpirin írta:
2022.12.07., szer. 17:02
Alexnek mindig az tetszik a legjobban, ami éppen van. És ez így jó :napsut:
A dyno-k vándorósak... Várjuk ki a végét :D

Más:
Megvettem a pc hangkeltőt. Logitech Z407 lett. Jópofa a tekergetős madzag nélküli távirányítója. A gyerek meg nagyon örült, szóval jó.

Amúgy nem. Borzalmas. Kategóriájában talán kinéz valahogy, de megfogva...vesz az ember 42 ezerért -ami szerintem azért már sok pénz- egy halom műanyagot, de csak óvatos halom, mert súlya alig, visít az anyagspórolástól az egész. És hát a hangja... elolvastam millió kommentet, hogy milyen jó. Persze... "Nekik". Dübörög a basszus utánzat a reflexporotot susogtatva, ha letekered akkor picit jobb, de beesik a felsőbasszus a váltásig, a közepe harmatos, a magasat pedig vágja.... Persze, nem hasonlíthatom sokszorosa drága holmihoz, de hasonlíthatom korábbi 2.1 pc hangszóróhoz (jbl sonnet), ami sokkal jobb, de méginkább hasonlítani érdemes egy belépő studio monitorhoz, nem győzzük páran eleget mondani a jbl lsr305-öt, ami bár 2x annyiba kerül de a minősége sokszorosa minden szempontból. Szóval csak azt akartam kihozni, hogy ha valakiben ilyesmi igény merül fel... és elfér (nálunk nem fért), és esetleg érti, hogy nem attól "szól jól" mert dübörög... akkor inkább egy studio monitor :)
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6352

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

trane írta:
2022.12.05., hétf. 12:33
-KP- írta:
2022.12.05., hétf. 12:20
Írta hogy készítettek mérést, és beírtam, hogy kíváncsi lennék rá. Talán bűn?
számomra semmiképp' :ohnoohnoohno: - a korábbi beírásaidból ami lejött, arra reagáltam leborulok.gif . vagyis tökmindegy, hogy te mit látsz a mérésekből, ha az Alex-nek tetszik :kiss:
Alexnek mindig az tetszik a legjobban, ami éppen van. És ez így jó :napsut:
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

-KP- írta:

És itt van, amire eredetileg gondoltam kép.
Lehet, hogy nem másfél méterre a faltól van, de azért nem is beszorítva szerintem.

20221205_201540.jpg
20221205_201540.jpg (2.36 MiB) Megtekintve 2774 alkalommal
20221205_201455.jpg
20221205_201455.jpg (2.24 MiB) Megtekintve 2774 alkalommal

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 634

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Bocsánatot kérek az OFF-okért. (Ha ez a tetves TLS kézfogás a mittomén milyen webhellyel is úgy akarja ... )

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Egyébként nekem eddig - és most meg lehet kövezni - eddigi legjobb CD hangom egy PJ-féle (Ethosz?) CD-játszó volt. (De lehet, hogy külön futómű és DAC volt, már nem emlékszem.) Úgy a tetején kellett betenni a CD-t és semmi fiók meg mittomén mi, csak úgy prosztó módon odaraktad azt kész. :D Anno kb. ha jól emlékszem 200eFT-ot mondott érte a tulaj, hogy annyiért vette. Ahhoz képest jobban tetszett mint a (...) ami milliók

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

trane írta:
2022.12.05., hétf. 16:42
Snipi írta:
2022.12.05., hétf. 15:15
Bocsánat, én nem az írtam, hogy a "legjobb", hanem hogy a "legjobb hangú" és abból is csak az egyik. Hallottam én "legjobb"-at is. (Több 10 milláért) Ku... sz@rul szólt. :D
rendben, akkor hangozzon így :rolleyes: : "node azt nem írta, mennyi van a "Világ legjobb hangú CD-játszói" halmazban ;) :smile29: :smile53: " - nem mintha bámin is változtatna :noproblemo:
Valójában? Nem tudom. De mind jól szól, ha már megfelelő mennyiségű szeszes italt fogyasztottam. :D

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

trane írta:
2022.12.05., hétf. 14:04
vidor2009 írta:
2022.12.05., hétf. 13:56
Azért ezt Te sem gondolod komolyan!Talán azért az árért,amennyiért manapság megszerezhető,nem rossz,de hogy a legjobb lenne? :fekverohog:
node azt nem írta, mennyi van a "Világ legjobb CD-játszói" halmazban ;) :smile29: :smile53:
Bocsánat, én nem az írtam, hogy a "legjobb", hanem hogy a "legjobb hangú" és abból is csak az egyik. Hallottam én "legjobb"-at is. (Több 10 milláért) Ku... sz@rul szólt. :D

vidor2009
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Hozzászólás Szerző: vidor2009 »

Snipi írta:
2022.12.02., pén. 09:44
Alex_Aston írta:
2022.12.02., pén. 09:16
Tegnap tartottunk pár forumtárssal egy közös hallgatózást nálam.
Abban nem volt vélemény különbség, hogy jobb a Dyno, mint az Quadral volt.
Leginkább a kellemesebb magas tartományt jegyezte meg mindenki, illetve a neutrális hangképet.
Azt mondták, hogy a hangfal most már rendben van, jöhet a többi cucc cseréje :D
CD-t eddig nem is hallottam, amióta megvan. Most be lett kapcsolva, és valóban, a Dynoval jobban hallani a különbséget a CD-17MKIII javára a Limetreevel szemben, pedig a Malac sima gyári, PC kábelen van táplálva, míg a strreamer TMP tápot, meg rendes tápkabelt is kapott. Még is kellemesebb volt a pörgető hangja.
Ezért nem jó a túl jó doboz a lánc végén, mert oda a nyugalom... :smile51: :smile29:

Aztán csak a poén kedvéért a jó öreg Mission 783-ast is bekötöttük. Ezután értetlen fejcsóválás jött, hogy miért voltam olyan süket, mert ezt a hangot anno kár volt az Orkan 9-re cserélni, annyira kellemes még most is. Mondtam erre, hogy akkor képzeljétek el, milyen lehetett a többi versenyző (Focal Aria, 702S2, MA Silver, stb.) :smile29:
Nem véletlen gondolkodtam el picit, hogy maradjon a Mission, mert bőven együtt lehet élni vele a hangja még mindig, ennyi pénzért pedig sőt.
De azért a Countour 20 helyre tette az erőviszonyokat újbóli bekötés után.

Jó kis móka volt tegnap is.
Ne keseredj el. A Marantz CD-17 MKIII (de csak az MKIII !) szerintem az egyik legjobb hangú CD játékos a világon. Nem csoda, hogy előbb-utóbb ez meg is mutatkozott.

Ha több CD-t hallgatnék (nem 3 évente egyszer) nekem is olyan lenne, de így hogy 99%-ban LP-zek "kár belém". :D
Azért ezt Te sem gondolod komolyan!Talán azért az árért,amennyiért manapság megszerezhető,nem rossz,de hogy a legjobb lenne? :fekverohog:

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2774

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Alex_Aston írta:

CD-t eddig nem is hallottam, amióta megvan. Most be lett kapcsolva, és valóban, a Dynoval jobban hallani a különbséget a CD-17MKIII javára a Limetreevel szemben, pedig a Malac sima gyári, PC kábelen van táplálva, míg a strreamer TMP tápot, meg rendes tápkabelt is kapott. Még is kellemesebb volt a pörgető hangja
én szépen mondtam,még a Quadral-al is,hogy jobb a CD hang mint a citromfával,legyen az a Brahem "Thimar",vagy 16 Horsepower "Hoarse"-en... :D
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

-KP- írta:
Alex_Aston írta:
2022.12.05., hétf. 09:51

Majd teszek fel később friss képet ezekről.
Én a szobáról gondoltam a képeket, de ez mondjuk itt van előre (előtte-utána zengés) :D

Annyi változás történt a mérés óta, hogy kb. 15cm-el előrébb kerültek a dobozok.

RT u.jpg
RT u.jpg (101.62 KiB) Megtekintve 2017 alkalommal
RT e.jpg
RT e.jpg (103.73 KiB) Megtekintve 2017 alkalommal
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Alex_Aston 2022.12.05., hétf. 12:54-kor.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Hozzászólás Szerző: -KP- »

trane írta:
2022.12.05., hétf. 12:03
-KP- írta:
Alex_Aston írta:

csak egy naiv kérdés: nem az a lényeg, hogy Alex-nek tetszik, amit hall :quetionmark: :rolleyes: gondolkodik.gif
Írta hogy készítettek mérést, és beírtam, hogy kíváncsi lennék rá. Talán bűn?

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Alex_Aston írta:

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

-KP- írta:
2022.12.05., hétf. 08:33

Többi cucc cseréje?

Én őszintén szólva értetlenül állok az egész előtt. Láttam képet a szobádról. Hangsugárzók beszorítva a sarokba. A hangsugárzók között közvetlen egy szekrénysor,ami a szobát teljes hosszban kitölti, éppenhogy annyi hely marad, hogy a fal és a szekrények közé egy nem túl széles doboz elférjen. A hangsugárzók mellett közvetlen egy üvegajtós elem mindkét oldalt. Egy vékony szőnyeget leszámítva, emlékeim szerint minden falfelületed csupasz. El nem tudom képzelni, hogy ott bármi megmutassa a valós tudását és akár csak megközelítőleg kifussa magát. Nem tartom kizártnak, ha akusztikai kezeléssel kezdesz, még a mai napig a Mission-t hallgatod. Annak ellenére, hogy az akusztikai elemek sem olcsóak, egy jelentős pénzösszeg is a zsebedben maradt volna. Azt se csodálom, hogy az az Orkan doboz nem tudta kifutni magát. Ezzel nem a Dynorol írtakat akarom megkérdőjelezni, mielőtt bárki félreérti.
Hali!

Ennyire azért talán nem rossz a helyzet... ;)
A zeneszoba topikba írtam erről anno.
Csak az egyik irányból van sarok, bal oldalt. De ott is 30-40 a radiátor. Hátsó faltól a dobozok hátulja 50-60cm-re van. Jobbra nyitott, mert ott az étkező asztal van.
A nappali bútor marad, az nem bóti' (nem volt rendes mélységű sehol), hanem saját kútfőből találtuk ki feleségemmel, és asztalos készítette a tavalyi költözéskor. Nem fogjuk kidobni :D
Ezt most már én is látom, hogy egy 20-30cm-el lehetett volna keskenyebb is, de ez van.
A szőnyeg nem vékony, viszont elég nagy, teljes szélességű, egyik hangsugárzótól a másikig ér, és került alá 2cm vastag gumi granulátum a hang miatt. A hangfalak mögé került felső basszus akusztikus panel.
A hallgatói pozíció mögött van 4db akusztikus panel.
Hallgatói pozíció vonalában jobb és bal oldalt van egy-egy könyves polc.
Be lett mérve, ezek elég sokat segítettek a utózengésen, és már a normál mértékben van.
Mennyezeten lehetne még javítani, de ott meg küzdök a feleségemmel :rolleyes:

A szoba 32Hz kiemelés miatt volt a Quadral cseréje, nem a hangminőség javítás volt a cél. Ebbe jobban illik a Dyno, mert az elkezd esni 40Hz környékén, míg át Orkan csak 30Hz után tette ezt.
Missionok cseréje meg a régi lakásban volt. Költözés után tavaly nyáron kezdődtek az anomáliák. Ha nem próbálom korábban a Dynokat, lehet most újra a Missionok szólnának nálam egyébként. Mert azért ez a Contour 20 jobb. Kisebb Dyno persze nem jöhetett volna szoba, a Special Fortyt nem tenném be a Missionok helyett sem.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Alex_Aston írta:
Leginkább a kellemesebb magas tartományt jegyezte meg mindenki, illetve a neutrális hangképet.
CD-t eddig nem is hallottam, amióta megvan. Most be lett kapcsolva, és valóban, a Dynoval jobban hallani a különbséget a CD-17MKIII javára a Limetreevel szemben, pedig a Malac sima gyári, PC kábelen van táplálva, míg a strreamer TMP tápot, meg rendes tápkabelt is kapott. Még is kellemesebb volt a pörgető hangja.
Ezért nem jó a túl jó doboz a lánc végén, mert oda a nyugalom... :smile51: :smile29:

Aztán csak a poén kedvéért a jó öreg Mission 783-ast is bekötöttük. Ezután értetlen fejcsóválás jött, hogy miért voltam olyan süket
Többi cucc cseréje?

Én őszintén szólva értetlenül állok az egész előtt. Láttam képet a szobádról. Hangsugárzók beszorítva a sarokba. A hangsugárzók között közvetlen egy szekrénysor,ami a szobát teljes hosszban kitölti, éppenhogy annyi hely marad, hogy a fal és a szekrények közé egy nem túl széles doboz elférjen. A hangsugárzók mellett közvetlen egy üvegajtós elem mindkét oldalt. Egy vékony szőnyeget leszámítva, emlékeim szerint minden falfelületed csupasz. El nem tudom képzelni, hogy ott bármi megmutassa a valós tudását és akár csak megközelítőleg kifussa magát. Nem tartom kizártnak, ha akusztikai kezeléssel kezdesz, még a mai napig a Mission-t hallgatod. Annak ellenére, hogy az akusztikai elemek sem olcsóak, egy jelentős pénzösszeg is a zsebedben maradt volna. Azt se csodálom, hogy az az Orkan doboz nem tudta kifutni magát. Ezzel nem a Dynorol írtakat akarom megkérdőjelezni, mielőtt bárki félreérti.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Alex_Aston írta:

Aztán csak a poén kedvéért a jó öreg Mission 783-ast is bekötöttük. Ezután értetlen fejcsóválás jött, hogy miért voltam olyan süket, mert ezt a hangot anno kár volt az Orkan 9-re cserélni, annyira kellemes még most is. Mondtam erre, hogy akkor képzeljétek el, milyen lehetett a többi versenyző (Focal Aria, 702S2, MA Silver, stb.) :smile29:
Nem véletlen gondolkodtam el picit, hogy maradjon a Mission, mert bőven együtt lehet élni vele a hangja még mindig, ennyi pénzért pedig sőt.

Ne keseredj el. A Marantz CD-17 MKIII (de csak az MKIII !) szerintem az egyik legjobb hangú CD játékos a világon. Nem csoda, hogy előbb-utóbb ez meg is mutatkozott.

Ha több CD-t hallgatnék (nem 3 évente egyszer) nekem is olyan lenne, de így hogy 99%-ban LP-zek "kár belém". :D

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1056

Hozzászólás Szerző: BLX »

tamagaba írta:
2022.12.01., csüt. 11:09
ZolaBA írta:
2022.12.01., csüt. 10:27
Segítsetek. Vennék egy "pc" hangsugárzót. De milyet? Az a baj, hogy ezeknek 90%-a több sebből is vérzik, amire nincs szükségem - ezért saját tapasztalaton alapuló ajánlásokban bíznék.

Elvárások:
- jó hang zenére
- 2.1 felépítés, nagyon kicsi (~10cm) szatelitekkel. A minta/kedvenc amit az irodában használok: JBL Sonnet https://www.amazon.com/Sonnet-M310J-Com ... op?ie=UTF8 - viszont ezt már nem árulják és utódja sincs - ha csak nem veszem ide a HK Soundstic-eket, aminek viszont sajnos 27cm magas szatelitjei vannak, a Sonnet-nek csak 10cm-es
- line-in kéne, bluetooth előny, Wifi+Spotify Connect: álomszerű
- ár ideális esetben 50e alatt, 50-100 között már vakaródzós, de ha csak 100+ van értelmes, akkor inkább átépítem a házat és beteszem a JBL LSR305-öt :D

köszi!
THX-es Logitech-et próbálj ki valahol. 50 körül vannak
Nekem volt egy sima, meglepően jó hangja volt
Nekem is volt többféle 2.1-es Logitech és meglepően jók. Régebben ki lehetett próbálni a Media Marktokban.

pl.: https://www.logitech.com/hu-hu/products ... 01054.html
https://www.logitech.com/hu-hu/products ... 00403.html

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 661
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

ZolaBA írta:
2022.12.01., csüt. 10:27
Segítsetek. Vennék egy "pc" hangsugárzót. De milyet? Az a baj, hogy ezeknek 90%-a több sebből is vérzik, amire nincs szükségem - ezért saját tapasztalaton alapuló ajánlásokban bíznék.

Elvárások:
- jó hang zenére
- 2.1 felépítés, nagyon kicsi (~10cm) szatelitekkel. A minta/kedvenc amit az irodában használok: JBL Sonnet https://www.amazon.com/Sonnet-M310J-Com ... op?ie=UTF8 - viszont ezt már nem árulják és utódja sincs - ha csak nem veszem ide a HK Soundstic-eket, aminek viszont sajnos 27cm magas szatelitjei vannak, a Sonnet-nek csak 10cm-es
- ár ideális esetben 50e alatt, 50-100 között már vakaródzós, de ha csak 100+ van értelmes, akkor inkább átépítem a házat és beteszem a JBL LSR305-öt :D

köszi!
THX-es Logitech-et próbálj ki valahol. 50 körül vannak
Nekem volt egy sima, meglepően jó hangja volt
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1754

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

Elvárások:
- jó hang zenére

köszi!
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Nahát, erről még nem is hallottam. Új 770-es, retro köntösben.
Szép is, Mission is. Mi baj lehet...? Gyönyörű. És azt írják jó a hangja is.

https://www.lowbeats.de/kompaktbox-miss ... r-neuzeit/

770-Walnut-Standard-12.jpg
770-Walnut-Standard-12.jpg (277.54 KiB) Megtekintve 1684 alkalommal

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”