Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Hi!
MM-ben Jamo S40 aktív sub, 33 ezer.
Ez mennyire éri meg az árát?
Hasonló árú subok között(pl. Yamahák) hogy áll?
Köszi!
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Mélysugárzók
( nem vágom, ezt hogy kötném be az erősítő ---> hangfal rendszerbe )
Ez már legyen a Te problémád!
Hallgatni ne hallgassam helyetted?
Komolyra fordítva: minek neked zenéhez a sub?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Mélysugárzók
sal subot tudnék talán jó áron szerezni, az jó? vagy valami yamaha?? .....
annyira nem értek hozzá.... : (
Bocs, de ebben nem tudok segíteni.
Nincs jó tippem.
Én biztos nem vennék alsókategóriás subot. Hidd el semmire sem jó.
Vedd meg ezt!
http://www.dvdcenter.hu/forum/index.php?showtopic=7209
Ez jó?
vagy ez is semmiresemnemsenem ??
( nem vágom, ezt hogy kötném be az erősítő ---> hangfal rendszerbe )
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
Mélysugárzók
találtam itthon egy 20*10 centis szilikon lapot, egyelőre bedobtam sub alá, így nem csúszkál, de majd ha találok valami korrekt "lábat", akkor lecserélem
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
Mélysugárzók
Nincs jó tippem.
Vedd meg ezt!
http://www.dvdcenter.hu/forum/index.php?showtopic=7209
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Mélysugárzók
- vegy kis ontapado gumibakokat.. - konhastudiokban az ajtokra ragasztanak, hgy tompabban csapodjon.., vagy muszerdobozok ala szoktak arulni ilyet.
Egy ídő után elcsúszik a ragasztónál.
Én a centernél használtam hasonlót, oda jó volt.
Mélysugárzók
Nincs jó tippem.
Mélysugárzók
sub alá mit lehet tenni, hogy ne másszon el? (parkettán van, a B&W ASW-600 alja meg tök sima)
- vegy kis ontapado gumibakokat..
- konhastudiokban az ajtokra ragasztanak, hgy tompabban csapodjon.., vagy muszerdobozok ala szoktak arulni ilyet.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Mélysugárzók
Na pont zenére nehéz jó subot találni, ennyi pénzért még mozira is felejtős.
Szerintem tegyél le róla.
Építs vagy építtess valakivel egyet, jobban jársz.
Pont hogy eggyiket se tudok ezért kérdem. Építeni béna vagyok nem is tudok, építettni meg mit és hogy? sehogy se értek hozzá......
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
Mélysugárzók
legolcsóbb szub mennyi?? nem kell óriási teljesítmény, csak hogy érezzem és legolcsóbb!!! klipsch rb-25-höz kéne!
pl: Yamaha YST-SW030, 26e . De ez nem így működik.
najo ha lenne rá mondjuk 40-45-50em, van egy 495r-es denon-om lesz ugye a klipsch rb-25, akkor milyen sub kéne nekem?
csak és kizárólag zene, bakelitről - zenélgetek- . Szóval minimal- techno- electro- electroclash- tribal house- tribal techno - minimal house ilyesmiket játszok!! ez nem egyenlő az erős spigi féle undormánnyal még mielött valaki.....
Na pont zenére nehéz jó subot találni, ennyi pénzért még mozira is felejtős.
Szerintem tegyél le róla.
Építs vagy építtess valakivel egyet, jobban jársz.
Mélysugárzók
legolcsóbb szub mennyi?? nem kell óriási teljesítmény, csak hogy érezzem és legolcsóbb!!! klipsch rb-25-höz kéne!
najo ha lenne rá mondjuk 40-45-50em, van egy 495r-es denon-om lesz ugye a klipsch rb-25, akkor milyen sub kéne nekem?
csak és kizárólag zene, bakelitről - zenélgetek- . Szóval minimal- techno- electro- electroclash- tribal house- tribal techno - minimal house ilyesmiket játszok!! ez nem egyenlő az erős spigi féle undormánnyal még mielött valaki.....
Mélysugárzók
A 703-as mekkora szobában "kevés" neked a zenéhez?
Kb. 55 nm. Egyébként nem lenne kevés, de 40 Hz alatt sokat besegít a szub Azért a frontok is rendesen meglobogtatják a gatyaszáramat
Én inkább úgy tenném fel a kérdést,hogy milyen zene az ami miatt meg kell támogatni egy hansugárzót 40Hz alatt.
Mélysugárzók
Mélysugárzók
sub alá mit lehet tenni, hogy ne másszon el?
Inkább a tetejére. Vagy 20kg-ot rá.
Mélysugárzók
legolcsóbb szub mennyi?? nem kell óriási teljesítmény, csak hogy érezzem és legolcsóbb!!!
klipsch rb-25-höz kéne!
Mélysugárzók
sub alá mit lehet tenni, hogy ne másszon el?
(parkettán van, a B&W ASW-600 alja meg tök sima)
(korábban kérdeztem mit lehet tenni, hogy alattam lévők kevésbé hallják, teszteltem már, annyira nem hallani ott... )
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
Mélysugárzók
mivel csak hátulra a két háttérsugárzó közé tudom tenni; ugye ilyenkor kell a fázist 180 fokba állítani?)?
Az nem biztos, mert nálam a front mellett van egyvonalban a sub és a 180 lett a jó beállítás. Ja és az erősítőn normál állásban van a fázis.
Mélysugárzók
Kb. 55 nm. Egyébként nem lenne kevés, de 40 Hz alatt sokat besegít a szub Azért a frontok is rendesen meglobogtatják a gatyaszáramat
Mélysugárzók
Persze, de kinek van itt jó állódoboza?
Mélysugárzók
De akárhány rendszert eddig hallottam, mindenhol zavart a sub.Egy jó állódoboz elég mélyet kell tudjon adni zenében.
Persze, de kinek van itt jó állódoboza? Sajnos nincs otthon egy pár Nautilusom, ahhoz lehet hogy nem kellene külön sub Szvsz egy szépen szóló, akár szubszónikus tartományban dolgozó szub sokat dob a jelenlétérzeten.
Mélysugárzók
Robotk@: DTS audioCD. Van egy csomó ilyenem. Most kapcsoljam ki és az LFE-t keverjem vissza a frontokra? Sztereónál én sem használom, pfúj. Nem rossz az, egyáltalán, csak ha zenét hallgatok az nálam szinte 90%-ban csak háttérzene, elég halk háttérzene, amit még kellemesebbé szoktam tenni, h úgy 80hz alatti hangokat lekeverek a semmibe, tehát azok nem kerülnek megszólalásra..
Mélysugárzók
Na épp itt az ideje a kölcsönös hallgatózásnak úgy látom...
OFFTOPIC:
Mélysugárzók
Azt még tényleg nem hallottam.
De akárhány rendszert eddig hallottam, mindenhol zavart a sub.
Egy jó állódoboz elég mélyet kell tudjon adni zenében.
Nálam a múltkor a barátom azt kérdezte meg, hogy miért megy a sub zenehallgatásnál.
Mondtam Neki, hogy nem megy az!
Na épp itt az ideje a kölcsönös hallgatózásnak úgy látom...
Mélysugárzók
És az enyémet még nem is hallottad..
Amúgy pont a multkorjában felénk dolgoztunk pár napig, így az embereim hozzám jöttek reggelente, és meg is hallgattattam velük az uppgrade-t a hangfalon. De a sub hangerőszabályzó úgy maradt félállásban, fel sem tűnt nekik, hogy a sub is szól
Azt még tényleg nem hallottam.
De akárhány rendszert eddig hallottam, mindenhol zavart a sub.
Egy jó állódoboz elég mélyet kell tudjon adni zenében.
Nálam a múltkor a barátom azt kérdezte meg, hogy miért megy a sub zenehallgatásnál.
Mondtam Neki, hogy nem megy az!
Mélysugárzók
OFFTOPIC:
Zenéhez sub?
Miért, hol van az megírva, hogy nem lehet? Én zenéhez is használom, 40 Hz vágással. Klasszikus zenénél kifejezetten hasznos tud lenni
Sehol.
Csak én még nem hallottam olyan rendszert ahol igazán beleilleszkedett volna a zenei hangképbe a sub.
Attól még a Tied lehet ilyen, de akár a Newmané is.
És az enyémet még nem is hallottad..
Amúgy pont a multkorjában felénk dolgoztunk pár napig, így az embereim hozzám jöttek reggelente, és meg is hallgattattam velük az uppgrade-t a hangfalon. De a sub hangerőszabályzó úgy maradt félállásban, fel sem tűnt nekik, hogy a sub is szól