Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fül és Fejhallgatók

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Na itt kicsit álljunk meg... Ne hasonlítsuk a 10 ezres füleseket a 50-80 ezres kathoz. Attól az AT is másként fog muzsikálni

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: venomer »

OK Tigris,de ha a főoldalról (ami reklám),a lap jobb alsó részére klikkelve,az AKG 530 ltd-re jutsz!

igen, szemeztem én is ezzel a jószággal, 3 gond van vele:

- nem fér bele a keretbe:(
- nem tudom mennyire konvergál a komolyabb AKG-khoz (s ezáltal mennyire jó vagy nemjó elektronikus zenére(mélyhiány) (amúgy épp ugyanannyi jazzt meg bluest is hallgatok))
- azt mondotta 530-at és 530LTD-t megtapasztalt személy hogy az LTD bezony dobozosabb hanggal büszkélkedhet a sima társához képest.

nem tudom számodra mennyire jelenik ez meg.
amúgy nem véletlen szemeztem vele, szimpatikus volt nagyon de sok:( (ettől függetlenül érdekel a tapasztalatod) és köszi a tippet!

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Akkora mély kiemelés nincs ott ami rátelepedne a teljes hangképre, milyen zenéket hallgatnál vele? És miről is?

Vendég

Fül és Fejhallgatók

ok megvan...Ez is jó, de én az ára miatt nem ajánlottam...

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

A Senik mélye simulékonyabb valamivel, de azok nem zártak.Szóval igazán el kellene döntened fontos -e a zárt füles? Ha nem fontos akkor van Seniből is kellemes darab, bár lehet kicsit több...
ez a simulékonyság jobbságot vagy ízlés dolgát jelenti?

hát, több nemjut, zárt meg mint kifejtettem szükséges:( épp ezért került képbe a fejes hallgató. egyébként nem tette volna.

persze, kategóriájához képest várom el a dolgokat. szóóval akkor nincs veszélyes hordóhang. okké.

"Sőt ebben a katban ha naturális lenne bármelyik is, akkor annak a hangzása unalmas, fakó , dinamikátlan maszlag lenne."

ezt tökletesen el tudom képzelni, igen. egyébként amire gondoltam az az, hogy hangsúlyozzák a mélytartományt és nehogy véletlenul az ilyen sony meg kitudja miféle X-bass kategória legyen, amikor a mély olyan szinten beleszól a hangképbe, hogy se magas, se közép, sőt még egy 128bkit/s mp3-ban is tisztábban szólna a cucc mint egy ilyennel (x-bass rémség). de ha nyomas sincs ennek az elképzelésnek ebben az AT-ban akkor téllegmegkellvennem.

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: turizoli »

OK Tigris,de ha a főoldalról (ami reklám),a lap jobb alsó részére klikkelve,
az AKG 530 ltd-re jutsz!

Vendég

Fül és Fejhallgatók

szép kamerák és fényképezők, de tuti nem szólnak olyan jól

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: turizoli »

Venomer és ehhez mit szólnál:

http://www.digitall.hu/index.php?conect ... view=43607

Kicsit több mint 10e.Ft de ez most ezért az AKG -ért jó ár!
Nekem nagyon bevált.

Vendég

Fül és Fejhallgatók

nincs nincs, de azért hallgasd meg őket és utána döntsd el mit szeretnél...

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

A Senik mélye simulékonyabb valamivel, de azok nem zártak.Szóval igazán el kellene döntened fontos -e a zárt füles? Ha nem fontos akkor van Seniből is kellemes darab, bár lehet kicsit több...
ez a simulékonyság jobbságot vagy ízlés dolgát jelenti?

hát, több nemjut, zárt meg mint kifejtettem szükséges:( épp ezért került képbe a fejes hallgató. egyébként nem tette volna.

persze, kategóriájához képest várom el a dolgokat. szóóval akkor nincs veszélyes hordóhang. okké.

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Figyelj sok ettől drágább termékre is ezt írják rá...Az, h a kereskedő mi a francot biggyeszt oda az engem nemigen szokott érdekelni. Ez olyan mint a tesztek, arra sem lehet alapozni.

Valóban elég dinamikus kis füles, de mint írtam is ebben az árkategóriában egyik fülestől sem szabad 100%-ban tökéletes hangot várni minden téren. Sőt ebben a katban ha naturális lenne bármelyik is, akkor annak a hangzása unalmas, fakó , dinamikátlan maszlag lenne. Ezek még nem egy HD650-es minőség...De ugye itt 10 ezer ft-ról beszélünk. Nekem a kis AT bejött, az árát bőven kiszólja, nem hiszem, h ennyiért bármit a szemére lehetne vetni.

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

na de nem rinyálok. ami érdekel hogy mi a helyzet ezzel a 'hordó hang' effektussal? amik hát zártakon elég szépen tudnak jelentkezni (ilyet már én is hallottam). mire emlékszel, ennél mennyire volt jelen ez?

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

JA de visszatérve a kábelre, a Seninek is van sok ami kétoldalas, még a drágábbak közt is akad pár....Mellesleg nem fontos az, h zárt legyen, az enyém is nyitott és teljesen élvezhető otthoni környezetben, nem igen zavar a külső zaj, még ha magasabb is...Gondolom nem építkezésen fogod használni Jut eszembe a Seniből szinte mind nyitott...
építkezés? arról csak álmodozom. sokkal 'jobb': teljesen random, kisméretű korcstól származó hang, kiszámíthatatlan, kivédhetetlen. ráadásul a szomszéd udvar és az enyém együtt pont egy tölcsért képez, minek a fókuszpontja az ablakimra esik! (az üveg egyébként is erősít). mit mondjak... pont ez az a frekvencia amit nehéz kiszűrni, a füldugók sem teszik. teljesen legalábbis. magasakat, mélyeket kiszűrik de ezt az közép + középmagas éles idétlen hangot, na ezt nem.

szóval _ezért_ olyan fontos a zártság... egyetlen lehetőségem azthiszem.

mindenhol aztmondják hogy a komolyabb hallgatók fél vagy teljesen nyitottak. dehát ez van.

mondjuk engem zavarna a kábel azthiszem. sosem volt még egyoldalas vezetésű fülesem. (sőt komolyabb még nem is volt.) valahogy a szememben kicsit komolytalanabbá teszi ez. nade ezt már csak zárójelben.

ha valóban jó a hang, ennyi pénzért, akkor ez lesz.

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

enél az AT-nél mindenol azt a PR-t nyomatják hogy rámentek a magas és mélytartományokra. ez rendben is van, de nem megy ez a zeneiség és/vagy részletgazdagság rovására? nagyon örülök hogy van egy konkrét tapasztalat is. igy, ezzel kiegészülve már szinte biztos befutó lesz az AT srác. köszi!

Vendég

Fül és Fejhallgatók

JA de visszatérve a kábelre, a Seninek is van sok ami kétoldalas, még a drágábbak közt is akad pár....Mellesleg nem fontos az, h zárt legyen, az enyém is nyitott és teljesen élvezhető otthoni környezetben, nem igen zavar a külső zaj, még ha magasabb is...Gondolom nem építkezésen fogod használni Jut eszembe a Seniből szinte mind nyitott...

Vendég

Fül és Fejhallgatók

A Seninek valóban van előnye, a kábelvezetés és annak cseréje is lehetséges. Ha neked ez fontos akkor válassz a Senik közül, de sztem az AT szebb hangú mint pld. a Seni hd 435 ami ráadásul nyitott is...A zártaknak valóban annyi előnye van , h csendesebb, nincs olyan beszűrődés mint a nyitott darabok esetéében.

Vendég

Fül és Fejhallgatók

á nem, most maradok az újnál. csak hallottam hogy a sennek ár/érték aránya a legjobb. persze ezt kicsit elfogultak, beyert, AT-t nem vizsgáló emberkék mondták. 
AT-re ránézésből vagy tapasztalatból mondod hogy jó? kösz a tippeket egyébként.

ven

Őt speciál hallottam, és egész kellemes hangja van...Az pedig hülyeség , h ebben a katban a seni a legjobb...Annak ugyan úgy kissé mosott a hangja az alsó katokban...De ennyi pénzért ne várj high-end hangot. De az AT nagyon jó sztem az árához képest...

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

á nemigaz hogy mindig van valami, ez az AT is.. miért nemlehet 1oldalú kábelvezetés? összes többin úgy van. nemis értem.

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

ja igen, őt már láttam.

" ütős mélyek és tiszta magasok" ez kicsit elriaszt. gagyihifis ajánlás. meghallgatni nem fogom mert nem tudom, ugye utazás kitenné az összeg felét.. futár meg csak ezer ft.

AT fan vagyok. ez a külső a felsőbb kategóriára jellemző, ami pedig nagyon szép! eddig ölég csúnyácskákat találtam eddig ilyen árakon csak. ezer köszönet.
hangjáról kéne hogy írjak meg érdeklődjek de nem teszem. nem láttam/hallottam még élő emberről aki próbálta és nyilatkozott is volna róla:)

egyszer talán akad. persze az is akkor fog felbukkanni mikor már megvettem.

láttam egy félnyitott senn-t dehát.. ugye. ismerjük a tapasztalataim. ennekellenére agyaltam rajta. már nem. ez zárt, ezt sokkal nyugodtabban teszem fel a fejemre.(semmi zavaró hang nem szúrődne be.)

persze még dilemma one. billents valamely irányba kérlek

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

á nem, most maradok az újnál. csak hallottam hogy a sennek ár/érték aránya a legjobb. persze ezt kicsit elfogultak, beyert, AT-t nem vizsgáló emberkék mondták.

AT-re ránézésből vagy tapasztalatból mondod hogy jó? kösz a tippeket egyébként.

ven

Vendég

Fül és Fejhallgatók

ez az Audio Technika egész jó...

http://www.at-hifi.hu/infusions/twb_sho ... Product=38

De ez az AKG sem rossz, ennyiért a Seni sem lesz jobb...

http://plaza.velvet.hu/product/tv-dvd-h ... ato-a.html

Hacsak nem nézel a használtak közt, de azok elég bizonytalan ...

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

áá, szűkült a keret.

tudnátok ajánlani valamit 10ezer környékén?

sennheiser, audio technika(zárt), ezeket néztem

akg-ről aztmondják ilyen szinten nemjók, beyert meg már csak a kinézete miatt sem tudnám elfogadni soha, amit ennyiért árulnak.

tipp?

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Én ezen nem sértődöm be...Nem mindenkinek tetszik még az sem ami jó...Az AKG mikik is nagyon jók. Teljesen más karakter mint a seni, meg kell hallgatni neked melyik jön be.

Én azért vettem a 490-et annó mert nem sokat használom, de ebben az árban és még sok másik fülestől is jobb volt amik drágábbak voltak. Csak épp tömegcikkek, neveket nem írok

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Ez attól is függ ki mennyire, és mire használja azt a fülest.
hosszútávon érdemes szerintem is.

hát most úgy fest a dolog hogy hangfalak és megfelelő környezet hiányában ez lenne az egyetlen és elsődleges hangsugárzó. kompromisszumok szerint élünk. ez is egy ilyen.

nade, sennheiserekből hallottam párat, nem mindet, így lehet hogy orbitális eltérések is vannak (nem 600as szintről beszélek), de amiket én hallottam.. nos egy hatalmas kérdőjel jelent meg előttem: ez most komoly? ezt legyártják? mi ez?
annyira összemosta a hangokat hogy egy életre elég volt belőle:) meg annyira semmi volt az egész, nincs jobb szó rá, hogy nemis értettem. persze 490-eshez még pont nemvolt szerencsém.

Tigris remélem nem bántódtál meg, nem neked szólt, csak eszembejutott:) mint benyomás.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”