Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Hátha tudtok válaszolni, miért lehet hogy a sub leírásában azt írja, ha egy preout kimenet van az erősítőn ne oda kössem a subot, hanem vegyem le a frontról a jelet a hangszóró kábelen keresztül.
De ha két pre kimenetem van akkor nyomassam az egyikről nyugodtan.. H/K235-ön ugye csak egy van, most akkor hülyék ezek, vagy inkább hülyék ezek?
Jól rákötöttem az egy darab pre sub kimenetre és törpéletesen müködik!
Ki érti ezt? Szerintetek?
Tv : LG 42PC1RR Tv 2 : LG 32LH5000 Erőlködő : H/K AVR-235 Erőlködő 2 : Cambridge Audio Azur 540A Dvd 1: H/K DVD23 Dvd 2: Pioneer DV-490 Dvd 3: Cambridge Audio DVD99
Front : Yamaha NS-777 Surround : Yamaha NS-555 Center : Yamaha NS-444C
Surround Back : Yamaha NS-333 Sub: Yamaha YST-SW515
Kábelek : Monster Cable HotWires 2, Hama Pro Class Hcl Premium
Mélysugárzók
Bkori: azokhoz a frontokhoz kapcsolt már ki azt a fránya subot. Ha bulizol, majd visszakötöd.
Nem értek veled egyet, messze nem tudja azokat a mélyeket a front, hiába egy böszme jószág.
Kell az a sub nagyon, a frekijét 50-60-ra állítva szépen eldörmög "láthatatlanul"a háttérben, de ha kikapcsolom egyből észreveszem a hiányát.
Mozihoz meg elengedhetetlen a földrengés zajok imitálásához.
Remélem mihamarabb tesztelhetem, hogy tényleg falat lehet-e bontani vele
Tv : LG 42PC1RR Tv 2 : LG 32LH5000 Erőlködő : H/K AVR-235 Erőlködő 2 : Cambridge Audio Azur 540A Dvd 1: H/K DVD23 Dvd 2: Pioneer DV-490 Dvd 3: Cambridge Audio DVD99
Mélysugárzók
Azért kérdeztem, mert mint írta, azonos emberkénél próbálkoztunk. Aztán ha nem szólt nekem a srác, hogy van fekete (már két hete kérdezgetem), kinyírom és már csak azért se tőle veszem meg
írtam neked privátba. megkaptad?
Én sajna nem kaptam tőled privit Pedig mástól igen, de tőled nem
Mélysugárzók
Azért kérdeztem, mert mint írta, azonos emberkénél próbálkoztunk. Aztán ha nem szólt nekem a srác, hogy van fekete (már két hete kérdezgetem), kinyírom és már csak azért se tőle veszem meg
írtam neked privátba. megkaptad?
Mélysugárzók
Tul?
Mélysugárzók
Bkori: azokhoz a frontokhoz kapcsolt már ki azt a fránya subot. Ha bulizol, majd visszakötöd.
Tul?
Mélysugárzók
en ugy gondolom hogy itt meg van MShttp://www.hifibarlang.hu/index.nfo?tPath=...prk=37648062258
es azt hiszem itt is
http://www.netdepo.hu/product_info.php? ... 213a22255a
67.000Ft
es jo szool
Köszi, ezeknek mindenképp utánajárok, elgondolkodom rajta
Mondjuk még megvárom a tapasztalatokat a yamaháról is
Mélysugárzók
Megvan a Yamaha YST-SW515
A többi Yamaha mintájára ez is pont nulla hangerővel szólt az első öt percben, egy óra múlva már kezdtem megnyugodni, hogy csak fog ez csinálni valamit
Egyenlőre, mivel bejáratás lenne éppen, max fél hangerő volt amit egy óra járatás után megkockáztattam pár pillanatig, mozihoz elég kiválló a produkció így első hallásra.
Többen fikázták, hogy ennyi pénzért nem fog többet adni ez a mély, mint az NS-777esek 2*2db 20 cm-es membránja, ennél komolyabb cucc kell.
Elég hülyeség volt ilyet állítani, teszt cd-t a bejáratás után majd probálom, mennyire is mély az a mély, de már láttalanba sokkal-sokkal mélyebbre lemegy.
Zenéhez az én frontjaim már így is bőven elég mélyet adnak, majd hogy nem fölösleges is a subwoofer, mozinál viszont komoly minőségi változás.
Hangjáról egyenlőre többet nem tudok mondani, egy hét legalább a bejáratás.
Annyit még, hogy kicsit nagyobbnak gondoltam a cuccot méretileg, de a technikai megoldása figyelemreméltó és elég jópofa.
Jól felfordítottam(MM-ben ezt valahogy biztosan nem dijjazták volna), a tölcsér az alján a sub membránja elött kreatív nagyon!
Hol vetted és mennyiért?
Mélysugárzók
Megvan a Yamaha YST-SW515
A többi Yamaha mintájára ez is pont nulla hangerővel szólt az első öt percben, egy óra múlva már kezdtem megnyugodni, hogy csak fog ez csinálni valamit
Egyenlőre, mivel bejáratás lenne éppen, max fél hangerő volt amit egy óra járatás után megkockáztattam pár pillanatig, mozihoz elég kiválló a produkció így első hallásra.
Többen fikázták, hogy ennyi pénzért nem fog többet adni ez a mély, mint az NS-777esek 2*2db 20 cm-es membránja, ennél komolyabb cucc kell.
Elég hülyeség volt ilyet állítani, teszt cd-t a bejáratás után majd probálom, mennyire is mély az a mély, de már láttalanba sokkal-sokkal mélyebbre lemegy.
Zenéhez az én frontjaim már így is bőven elég mélyet adnak, majd hogy nem fölösleges is a subwoofer, mozinál viszont komoly minőségi változás.
Hangjáról egyenlőre többet nem tudok mondani, egy hét legalább a bejáratás.
Annyit még, hogy kicsit nagyobbnak gondoltam a cuccot méretileg, de a technikai megoldása figyelemreméltó és elég jópofa.
Jól felfordítottam(MM-ben ezt valahogy biztosan nem dijjazták volna), a tölcsér az alján a sub membránja elött kreatív nagyon!
Mélysugárzók
Ha mindenáron Yamahát akarsz nézd meg az AV-PLANETBE,ugy tudom ott még van,én aradok az MS-907-nél az bevált.Sok sikert!
Nem arról van szó, hogy mindenáron yamahát akarok, hanem hogy újonnan ennyi pénzért talán ez a legjobb választás annak, aki teljesítményt, bontást is szeretne, kicsit keményebb zenékkel is dúsítva a házimozit. Én is szívesen vennék ms-t, de sajnos már szinte nem kapni sehol. Van apróneten most 50-ért, valami esztétikai hibával, de ha meg már az használtan alig kevesebb, mint újonnan az 515, ráadásul a kölcsín sem hibátlan, akkor marad a yamaha. Úgy imádom kibontani az új dolgokat , már csak ez is nyom a latba
De ha valaki ad el nekem szép, hibátlan fekete 907-et, azonnal fizetem is
en ugy gondolom hogy itt meg van MS
http://www.hifibarlang.hu/index.nfo?tPa ... 7648062258
es azt hiszem itt is
http://www.netdepo.hu/product_info.php? ... 213a22255a
67.000Ft
es jo szool
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
Mélysugárzók
szerintem azonos a forrásunk
Akkor én is azért várok...de legalább ennyivel közelebb kerültem a dologhoz, így már tudom miért nem szólt, hogy mehetek érte.
Cseresznyét köszönöm én sem kértem
Mélysugárzók
Sziasztok!
Van-e valakinek tapasztalata a Wharfedale SW 250-es mélysugárzóról?
Köszi!
Mélysugárzók
Nem kisebb ez mint a yamaha? Mindjárt utanánanézek. A yamahát 56.000-ért tudnám megvenni, ami 10.000ft megtakarítást jelent. Hm-hm..
A yamahát 56.000-ért tudnám megvenni, ami 10.000ft megtakarítást jelent. Hm-hm..
Tul!
Hol ennyi ez a mély? Azóta sem jutottam hozzá a megrendelt 515-höz, lehet másik forrást kell keresnem.
Jöhet magánba is: bkori kukac burnout.hu
Köszönettel
Rendben, elküldöm priviben, de csak ha megígéred, hogy nem viszed el előlem
Van most raktáron egy cseresznye színű. Nekem fekete kellene, de nem tudja a srác mikor megy áruért, nekem meg csak a 17. jó, azon az egy napon leszek Pesten. Ha addig nem jön meg a fekete, el kell vinnem a cseresznyét. Érted? Felhívom és megkérdem tőle, hogy áll az árubeszerzéssel. Egyébként a hónap közepén megy, 15-20 között, de ha pechem van, 20-adikán megy, s akkor nem tudom elhozni. Neked meg gondolom pesti ember lévén belefér az a két nap.
Mélysugárzók
Ha mindenáron Yamahát akarsz nézd meg az AV-PLANETBE,ugy tudom ott még van,én aradok az MS-907-nél az bevált.Sok sikert!
Nem arról van szó, hogy mindenáron yamahát akarok, hanem hogy újonnan ennyi pénzért talán ez a legjobb választás annak, aki teljesítményt, bontást is szeretne, kicsit keményebb zenékkel is dúsítva a házimozit. Én is szívesen vennék ms-t, de sajnos már szinte nem kapni sehol. Van apróneten most 50-ért, valami esztétikai hibával, de ha meg már az használtan alig kevesebb, mint újonnan az 515, ráadásul a kölcsín sem hibátlan, akkor marad a yamaha. Úgy imádom kibontani az új dolgokat , már csak ez is nyom a latba
De ha valaki ad el nekem szép, hibátlan fekete 907-et, azonnal fizetem is
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Nem kisebb ez mint a yamaha? Mindjárt utanánanézek. A yamahát 56.000-ért tudnám megvenni, ami 10.000ft megtakarítást jelent. Hm-hm..
A yamahát 56.000-ért tudnám megvenni, ami 10.000ft megtakarítást jelent. Hm-hm..
Tul!
Hol ennyi ez a mély? Azóta sem jutottam hozzá a megrendelt 515-höz, lehet másik forrást kell keresnem.
Jöhet magánba is: bkori kukac burnout.hu
Köszönettel
Mélysugárzók
szerintem az sok erte.nezd meg inkabbb ezt.
+10e Forint,az igaz,de....
http://www.dvdcenter.hu/forum/index.php?showtopic=7349
Mi a vélemény erről a ládáról? Megéri az 515-tel szemben?
Halihó 320-as yamahátol jobb tízezerrel az 515-ös?
Mélysugárzók
A hátulján két RCA (L-R) bemenet van az erősitőn ugye meg csak egy sub kimenet.A kérdés az volna hogy célszerü összekötni az erölködővel????
Ill ha az erősitővel vágatok frekit 80-nál akkor a Subon milyen állásba célszerü állitani a Hz szabályzót????
-nálam az ( R )-n.
-max-ra.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Mélysugárzók
Sziasztok!
Nállam van kipróbálásra ez a Yami SW160.
A hátulján két RCA (L-R) bemenet van az erősitőn ugye meg csak egy sub kimenet.
A kérdés az volna hogy célszerü összekötni az erölködővel????
Ill ha az erősitővel vágatok frekit 80-nál akkor a Subon milyen állásba célszerü állitani a Hz szabályzót????
THX
Mélysugárzók
szerintem az sok erte.nezd meg inkabbb ezt.
Mi a vélemény erről a ládáról? Megéri az 515-tel szemben?
Mélysugárzók
szerintem az sok erte.
nezd meg inkabbb ezt.
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
Mélysugárzók
Valójábban Yamaha yst-sw160 mélynyomórol van szó. Használt de tényleg jó állapotban van s 30-at mondot rá a tulaj, na most újra az volna a kérdésem hogy egy ilyen darab kb mennyit ér ma ???????
- nezd meg ebay-en mennyiert megy..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Mélysugárzók
Hahóóóóó!!!!!
30 ezret megér egy jó állapotban lévő, használt YAMAHA yst-sw305?????
Help
THX
Hello!
Bocs srácok de el lett nézve a történet .
Valójábban Yamaha yst-sw160 mélynyomórol van szó.
Használt de tényleg jó állapotban van s 30-at mondot rá a tulaj, na most újra az volna a kérdésem hogy egy ilyen darab kb mennyit ér ma ???????
A 30 -at én sokallom mert ez nem mai gyerek ha jól nézem.
HELP!!!!
THX
Mélysugárzók
http://www.mordauntshort.com/summary.php?PID=17
nekem is volt otthon ez a darab.Nem puffog.24nm szobaban siman ment.
De tettem hozza egy kis lovet es lett a 309W.Na ez meg mar boven eleg,es vegre olyan dolgot vettem amivel megleszek elegedve 1 yo darabig.
http://www.mordauntshort.com/summary.php?PID=28
Mélysugárzók
Ha jól tudom az MS 907 is kifutó termék, szóval siessetek a barlangba. Mikor én jártam ott, kb az utolsó feketét hoztam el. (Ez egy hónapja volt, persze lehet előkerült azóta pár elfekvő darab..)
Teljesítmény: nálam viszonylag nagy térben van (24m2), még így is bőven elég.