Használtam a Minstrelt Etalon Supramplival, ami kapott egy gyári upgrade-et idő közben, szerintem igen jól működtek együtt.Indy írta: ↑2023.09.06., szer. 14:09:) Sajnos most nem aktuális, de szerintem megfelelő erősítő nélkül nincs is Royd magic. Legutóbb a Myryad nem volt megfelelő a Sorcererhez (ez volt eddig az utolsó Royd dobozom). Te mivel is hajtod a Minstreleket?![]()
Leginkább a kb. 14-15m2-es dolgozó szobát szereti a Minstrel. Nagyon jól működik ebben a sok bútorral, könyvvel, stb-vel csillapított szobában. Dögös, van kellő mély, jó a tere, megfelelő, de nem végtelen hangnyomással. Szóval a szoba ebben a szerencsés helyzetben sokat hozzátesz. És egy kis érdekesség, legalábbis számomra:
Van egy Kiss Barna féle Twin Line végfokom (talán a legkisebb teljesítményű, 2x100W?), még nagyon régről, szinte újonnan került hozzám. Ez egy stúdió/PA végfok, amit a 90-es évek elején a tőlünk nyugatabbra lévő piacokra is szállítottak, illetve az MTV-be, stúdiókba és néhány színházba. Mivel kb. 20+ évet kiszolgált, minden hiba nélkül, ezért kapott egy második hifis életet is: 2018-ban Bese Attila felújította és optimalizálta otthoni zenehallgatásra. Az utóbbi pár évben főleg ezzel a piaci értékén "olcsó" erősítővel hallgattam és meg voltam elégedve. Voltak azóta "drágább-jobb" erősítők is a háznál, de ebben a környezetben így optimálisnak éreztem. Jól megmozgatja a Minstrel nehéz, de kicsi mélyközepét.
Természetesen egyszer szeretnék egy combosabb Exposure erősítőt, integráltat vagy elő-végfokot is kipróbálni.