Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ProEra Audio

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

ProEra Audio

Hozzászólás Szerző: AVX »

Jó hírekkel tudom kezdeni az évet.
Új beszállítókkal, kedvezőbb hangszóró árakkal

Milyen gyártmány?

Atoll
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

ProEra Audio

Hozzászólás Szerző: Atoll »

Köszönjük a híreket!

A Sonique milyen membránú hangsugárzókat tartalmaz?

Bognár Károly
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

ProEra Audio

Hozzászólás Szerző: Bognár Károly »

Üdv Mindenkinek!

Jó hírekkel tudom kezdeni az évet.
Új beszállítókkal, kedvezőbb hangszóró árakkal és gyártás racionalizálás után kissé jobb asztalos munkadíjakkal számolhatunk, így a hangfalak árait csökkenteni tudjuk.
Így tehát áraink:

Tiny 295eFt/pár
Grave 735eFt/pár
Sonique 980eFt/pár

A Sonique még részt vesz egy összehasonlító tesztelésen, jövő héttől a Feriéknél Vámház körúton meghallgatható.

Bognár Károly
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

ProEra Audio

Sziasztok! 
Én is hallottam már Proera dobozt, bár már nem pontosan melyeket, de a felső kategóriás sorozatból voltak, az biztos.

Nagyon szépen szóltak, de nem egészen az én pénztárcámhoz mértek, sajnos. Ilyen dobozt azonban szerintem csak annak érdemes vennie, aki legalább 10-15 évre tervez, mert eladni nem tudom mennyire jól lehet, főleg most hogy látom, hogy milyen nehéz szinte bármilyen drágább hangfalat eladni.

Üdv

Peti

Nem csak,hogy drágább hangfalat,szinte semmit nem lehet eladni,vagy nagyon nehéz...
Közvetlen a gyártótól vásárolva,még van lehetőséged egyéni ízlés szerint ,személyre szabnod a hangfaladat...
Másodkézből,egy induló manufaktúra,bármilyen jó minőségű,kitűnően szóló termékét eladni nem nagyon lehet.
(Legalábbis,tetemes anyagi veszteség nélkül.)
Esetleg,ha az ember följebb lép és beszámítja a gyártó cég a korábban vásárolt készüléket,hangfalat,akkor talán fájdalommentesebb a váltás.

Igazad van, de az eddigi hangfalaimat nem nagyon akarják eladni... :lol!:
Ráadásul a továbbfejlesztés megoldható.
Többen indultak Assir, Grave v. Largo modellel "sima" hasáb dobozzal, és később fejlesztettek az íves dobozra és az abba való váltóra. Így lépésenként is működik a dolog. Ráadásul a 2.doboz az igényeknek megfelelően a szobához lett hangolva.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7642

ProEra Audio

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Sziasztok! 
Én is hallottam már Proera dobozt, bár már nem pontosan melyeket, de a felső kategóriás sorozatból voltak, az biztos.

Nagyon szépen szóltak, de nem egészen az én pénztárcámhoz mértek, sajnos. Ilyen dobozt azonban szerintem csak annak érdemes vennie, aki legalább 10-15 évre tervez, mert eladni nem tudom mennyire jól lehet, főleg most hogy látom, hogy milyen nehéz szinte bármilyen drágább hangfalat eladni.

Üdv

Peti

Nem csak,hogy drágább hangfalat,szinte semmit nem lehet eladni,vagy nagyon nehéz...
Közvetlen a gyártótól vásárolva,még van lehetőséged egyéni ízlés szerint ,személyre szabnod a hangfaladat...
Másodkézből,egy induló manufaktúra,bármilyen jó minőségű,kitűnően szóló termékét eladni nem nagyon lehet.
(Legalábbis,tetemes anyagi veszteség nélkül.)
Esetleg,ha az ember följebb lép és beszámítja a gyártó cég a korábban vásárolt készüléket,hangfalat,akkor talán fájdalommentesebb a váltás.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

ProEra Audio

Hozzászólás Szerző: Mathias »

Elkészült a Hi-Fi Show-on bemutatott nagy hangfalunk (Sonique).
Mennyibe kerül?

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút

ProEra Audio

Hozzászólás Szerző: folkmusic »

Sziasztok!

Üdv

Peti

Swans D1080 MKII (aktív monitor)
Windows Vista PC + Soundblaster Connect külső USB-hangkártya

Bognár Károly
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

ProEra Audio

Elkészült a Hi-Fi Show-on bemutatott nagy hangfalunk (Sonique). A Vámház köruti bemutatóteremben meghallgatható. Bodor Feri új erősítőjével hajtjuk. Érdemes meghallgatni...

Bognár Károly
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

ProEra Audio

Érdeklődnék, hogy a Tiny hangsugárzóhoz az állvány milyen módon kapcsolódik? Csavaros rögzítés vagy csak simán rá kell helyezni?Mennyibe kerül? / állvány /
Méretei?

parkettán az állvány Spike tüskéken áll. Padlószőnyegen, kőpadlon nem teszteltük
eleget. A hangfalhoz 2cm átmérőjű kétoldalas ragasztó rögzíti. Az állvány kaviccsal feltölthető, fafurnérozott, választott színre pácolt, lakkozott
Az ára 48000Ft

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 613

ProEra Audio

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Érdeklődnék, hogy a Tiny hangsugárzóhoz az állvány milyen módon kapcsolódik? Csavaros rögzítés vagy csak simán rá kell helyezni?
Mennyibe kerül? / állvány /
Méretei?
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

Bognár Károly
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

ProEra Audio

Tervezem,hogy elnézek hozzátok az otthoni bemutatótermetekbe...Nem lakom messze tőletek(csak)40Km. :lol!:
Azért nyugodt,jól installált körülmények között az igazi a meghallgatás!

Egyeztessünk, várlak.

Bognár Károly
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

ProEra Audio

Szia nagyon sajnálom, hogy a nagyobb dobozokat nem lehetett meghallgatni :lol!: Amit hallottam az viszont nagyon jó volt.
Csináltál már B200 hsz el dobozt?

Nem, nem is tervezem.

memme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 59

ProEra Audio

Hozzászólás Szerző: memme »

Csak a sajátommal szeretném összehasonlítani, mert az is Visaton hangszorokból van csak nem a szövet dom közép van benne hanem a titán dom közép

czipaocsi

ProEra Audio

Hozzászólás Szerző: czipaocsi »

én már hallottam azokat a nagyobb dobozokat is. Nagyon rendben van a hangjuk :lol!:

memme
V.I.P.
V.I.P.

ProEra Audio

Szia nagyon sajnálom, hogy a nagyobb dobozokat nem lehetett meghallgatni :lol!:
Amit hallottam az viszont nagyon jó volt.
Csináltál már B200 hsz el dobozt?

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

ProEra Audio

Hozzászólás Szerző: Doky »

A vételár letétele ellenében lehetőség van az otthoni tesztre is. A szállítás a vevő feladata (nem szokták visszahozni :lol!: ). Beszéljük meg!
Ezt jó tudni. :lol!:

De most nem álok csere előtt (az anyagi okok, és mert meg vagyok elégedve a kis Charon-al (persze az árához képest)).
És a 400 km is vissza tert a dologtól egy kicsit.

Kicsit offolok is...
Volt jó pár hasonló hang amit hallottam nálatok és itthon is.
Sokkal jobban tolmácsolta a zenét a Tiny mint a Charon itthon (de más az elektronika is), de volt elég sok hasonlóság.
De ez biztos a gyenge hallásom műve.

És még egyszer gratulálok a dobozokhoz és a demóhoz. :lol!: :kiraly:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ProEra Audio

Tervezem,hogy elnézek hozzátok az otthoni bemutatótermetekbe...
Nem lakom messze tőletek(csak)40Km. :lol!:
Azért nyugodt,jól installált körülmények között az igazi a meghallgatás!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Bognár Károly
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

ProEra Audio

Nos én is gratuláltam személyesen is de nem hiszem hogy a tömegből kilógtam volna.  
A lényeg hogy nagyon tetszett a zene.
Mint ahogy már leírtam másik totyikban: Itt volt a legjobb a zene, a hang.
Mi kb. majdnem 1 órát voltunk nálatok, már kicsit égő volt hogy foglaljuk mások elől a helyet (mondjuk fél 5 körül ültünk be, és akkor már nem volt akkora tumultus).
Tehát le a kalappal, Nagyon tetszett, köszönjük. :lol!: :lol!: :kiraly:

Nagyon bejött a Tiny hangja, csak nem tudom hogy muzsikálhat egy gyengébb elektronikával (amiből nem nehéz találni, figyelembe véve a Bodor elektronikák minőségét)?

És remélem minél többen megismerik a termékeket mert nagyon ütőképesnek ítéltem meg (persze én csak egy kis amatőr műkedvelő vagyok).
Tehát előre. :lol!:

A Tiny közepesen nehezen hajtható hangfal, általában jól megszólal, de nyilván jobb erősítő, jobb hang...
A vételár letétele ellenében lehetőség van az otthoni tesztre is. A szállítás a vevő feladata (nem szokták visszahozni ). Beszéljük meg!

Bognár Károly
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

ProEra Audio

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, jó volt személyesen is megismerkedni Veletek.
Nagyon fontosak nekünk a Ti visszajelzéseitek (támogató elvárásaitok), mert ez sarkall minket a következő ötleteink megvalósítására!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

ProEra Audio

Hozzászólás Szerző: Doky »

Nos én is gratuláltam személyesen is de nem hiszem hogy a tömegből kilógtam volna.

A lényeg hogy nagyon tetszett a zene.
Mint ahogy már leírtam másik totyikban: Itt volt a legjobb a zene, a hang.
Mi kb. majdnem 1 órát voltunk nálatok, már kicsit égő volt hogy foglaljuk mások elől a helyet (mondjuk fél 5 körül ültünk be, és akkor már nem volt akkora tumultus).
Tehát le a kalappal, Nagyon tetszett, köszönjük. :lol!: :lol!: :kiraly:

Nagyon bejött a Tiny hangja, csak nem tudom hogy muzsikálhat egy gyengébb elektronikával (amiből nem nehéz találni, figyelembe véve a Bodor elektronikák minőségét)?

És remélem minél többen megismerik a termékeket mert nagyon ütőképesnek ítéltem meg (persze én csak egy kis amatőr műkedvelő vagyok).
Tehát előre. :lol!:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

cfm76
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

ProEra Audio

Hozzászólás Szerző: cfm76 »

Sziasztok !
Voltam a ki állításon ,nagyon jó hangú rendszert raktatok össze Bodor Ferivel.
Gratula csak igy tovább.

Vendég

ProEra Audio

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Károly igaz személyesen megtettem, de Gratula így neten keresztül is, nagyon tetszett amit hallottunk... :lol!:

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ProEra Audio

Nagyon szépek a dobozok!
Jól éreztem magam nálatok. :lol!:

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ProEra Audio

Nagyon szépek a dobozok!
Jól éreztem magam nálatok. :lol!:

memme
V.I.P.
V.I.P.

ProEra Audio

Kiváncsi vagyok milyen hangja van a doboznak Vasárnap megyek :lol!:

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”