Bizony jó doboz. Nekem nincs ilyen rálátásom kategóriákra, de azt éreztem, hogy mindent tud amire szükségem van. Mindenesetre az a hang indított el a -reményeim szerinti - végállomás dobozaim felé felé.asebestyen írta: ↑2021.05.29., szomb. 09:40A Panther volt még egy marha jó doboz. Az is egy kategóriája etalonja volt számomra.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
SOL Kolibri fan club
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4947
Re: SOL Kolibri fan club
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7495
A Panther volt még egy marha jó doboz. Az is egy kategóriája etalonja volt számomra.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
igen, azóta is a Kolibrik a fö hangsugárzóim ....igaz: 2 napja kaptam kölcsön Kougart ...az sem gyenge, söt !!Denonavr írta: ↑2021.03.24., szer. 14:15Jó ideje nem vagyok aktív a fórumon, még most látom, hogy mi a helyzet valójában :(
Az én Kolibri dobozaim ugye avl2 kollégához kerültek (remélem azóta is megelégedéssel használja :) ), és az András által modifikált Denon dobozok jöttek a helyükre, amiket többen is hallottak Andrásnál. Fontolgatom mostanában a komplett hifi felszámolását, de ahogy látom így elég esélytelen lesz értelmes áron megválni ezektől, mindenféle mérés és vélemény, amik meg lettek osztva elvesztek, lehet inkább megtartom.
remélem ha vissza kell adnom és újra a Kolibrik lesznek, nem fog sokáig hiányozni
kinek van Kougarja ?
- Denonavr
- Fórumlakó
- Értékelés: 277
Jó ideje nem vagyok aktív a fórumon, még most látom, hogy mi a helyzet valójában :(
Az én Kolibri dobozaim ugye avl2 kollégához kerültek (remélem azóta is megelégedéssel használja :) ), és az András által modifikált Denon dobozok jöttek a helyükre, amiket többen is hallottak Andrásnál. Fontolgatom mostanában a komplett hifi felszámolását, de ahogy látom így elég esélytelen lesz értelmes áron megválni ezektől, mindenféle mérés és vélemény, amik meg lettek osztva elvesztek, lehet inkább megtartom.
Dunaudio Sing4you, TMP Classic, Allo digione signature, Heed Dactilus,
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1014
PM ment a részletekkel kapcsolatban.

- asebestyen
- V.I.P.
Hogy áll a projekt, Kolléga?
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- pärt
- Hazajáró lélek
Igen, már szinte egyértelmű volt, hogy mit is árul.
Tény, hogy egy idő után András kikötötte, hogy nem kínlódik tovább a projekt dobozkészítős részével. Valószínűleg javarészt az ilyen tapasztalatok miatt engedte el végleg a dolgot. Kétlem, hogy őszinte volt a mosolya, mikor meglátta ezeket a dobozokat.
Ez a (fél)manufakturális készítés hátulütője, amikor nem lehet legyárttatni egy nagyobb szériát, az asztalosnak meg érthetően púp a hátán egy-egy alkalomszerűen beeső megrendelés.

Tény, hogy egy idő után András kikötötte, hogy nem kínlódik tovább a projekt dobozkészítős részével. Valószínűleg javarészt az ilyen tapasztalatok miatt engedte el végleg a dolgot. Kétlem, hogy őszinte volt a mosolya, mikor meglátta ezeket a dobozokat.
Ez a (fél)manufakturális készítés hátulütője, amikor nem lehet legyárttatni egy nagyobb szériát, az asztalosnak meg érthetően púp a hátán egy-egy alkalomszerűen beeső megrendelés.
Mondjuk első perctől azt írta, hogy a "gyári" adatoknak megfelelő méretekkel, újonnan vett hangszórókkal. Szóval gyakorlatilag körülírta, hogy nem eredeti.
Ákos, köszönöm, hogy tisztáztad vele
Ákos, köszönöm, hogy tisztáztad vele

- asebestyen
- V.I.P.
Bevallom, bennem fel sem merült, de ránagyítva a képre nagy monitoron, igazad van.pärt írta: ↑2021.02.07., vas. 16:18Hááát... A hirdetésbe nem akarok szemetelni (bár lehet, hogy érdemes lenne tisztázni), de biztos, hogy ez eredeti? A doboz egy úgy-ahogy összerakott nyers darab, szemmel láthatóan ecsettel lemázolva.asebestyen írta: ↑2021.02.06., szomb. 23:13Információim szerint szekacs kollégának van 1 pár eladó Kolibrije, ha érdekel valakit...![]()
Nem valószínű, hogy András akár a legnagyobb asztalos-ínség idején kiröpített volna egy ilyet
.
Screenshot_20210207-162008.png

Nem valószínű, hogy András akár a legnagyobb asztalos-ínség idején kiröpített volna egy ilyet
.
- pärt
- Hazajáró lélek
Hááát... A hirdetésbe nem akarok szemetelni (bár lehet, hogy érdemes lenne tisztázni), de biztos, hogy ez eredeti? A doboz egy úgy-ahogy összerakott nyers darab, szemmel láthatóan ecsettel lemázolva.asebestyen írta: ↑2021.02.06., szomb. 23:13Információim szerint szekacs kollégának van 1 pár eladó Kolibrije, ha érdekel valakit...![]()

- prehistoric
- Nincs visszaút
- Értékelés: 118
Elnézést, hogy belevau, de hukkle butaságot beszél.
Az első pár az enyém az elkészülte óta. Hátul nem volt rosszul megfúrva. Ezt "onnét" tudom, hogy sosem volt hukkle-nál.
Az első pár az enyém az elkészülte óta. Hátul nem volt rosszul megfúrva. Ezt "onnét" tudom, hogy sosem volt hukkle-nál.
hukkle írta: ↑2021.01.14., csüt. 20:49NEm az első. Az első hátul volt rosszul megfúrva, volt nálam onnét tudom.
Ennek a a szépséghibája a mélyközép melletti lepercenés, azért tudom, mert Ő tőlem vette.
Most értesültem András apátiájáról. Minden zsenit összetör a világ.![]()
- asebestyen
- V.I.P.
Információim szerint szekacs kollégának van 1 pár eladó Kolibrije, ha érdekel valakit... 

- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1673
- BLX
- Törzsvendég
Kolibri doboz kivitelezéséhez keresek asztalost, aki a dobozokat rajz alapján eltudná készíteni. Remélem valaki tud majd segíteni. Ha ismertek valakit, akit érdemes lenne ezzel megkeresnem, kérlek küldjetek PM-et. Előre is köszönöm! 

- asebestyen
- V.I.P.
A 2 mélyközép BLX kollégának félretéve. Úgy érzem, jó helyre kerülnek.asebestyen írta: ↑2021.01.15., pén. 13:44Azt mondta, jelzi, ha elindul... Tényleg kiestem a pixisből végleg...![]()
Van 2 mélyközepem továbbra is átadó, ha valaki építene/építtetne. Úgy értem, ingyen elvihető.

- BLX
- Törzsvendég
Hol található ez a blog?feket663 írta: ↑2021.01.15., pén. 12:50András elvileg minden dobozméretet és a keresztváltó adatait is közzétette a blogjában.asebestyen írta: ↑2020.12.03., csüt. 22:45Tisztelt Fórumtársak!
András saját döntése nyomán ugye már nem a fórumunk tagja. Nekem jutott a postás szerepe, megígértem neki, hogy beírom ide, mit szeretne:
1. Azt szeretné tudatni a fórumközösséggel, hogy soha többet nem készít semmilyen SOL hangsugárzót semmilyen formában/módon, így Kolibrit sem, a vándort sem.
2. Szeretné, ha az AVX-ről minden lenyomata eltűnne. Ide tartozik ez a topic is.
Én a magam részéről nagyon sajnáltam, hogy a dolog így alakult. Jelen pillanatban már teljes közönnyel konstatálom a történéseket. Részemről bármi törölhető, beleértve az én hozzászólásaimat is a Kolibrivel kapcsolatban, nem állok virtuálisan sem a teljes topic törlésének útjába, ha úgy alakul. Talán mondanom sem kell, a Kolibrikről a véleményem változatlan. Egyéb tekintetben a véleményem megtartom magamnak, kérlek ezzel kapcsolatban privátban se írjon, keressen senki.
Továbbá szeretnék elnézést kérni azoktól, akiknek a vándor Kolibrit "beígértem". Sorry. Az általam megvásárolt mélyközép hangszórók ingyen elvihetőek, ha valakinek tartalékba kéne vagy úgy gondolja, Ő rá tudja venni Andrást.
Jó zenehallgatást kívánok mindenkinek!
ákos
Van 2 mélyközepem továbbra is átadó, ha valaki építene/építtetne. Úgy értem, ingyen elvihető.
- asebestyen
- V.I.P.
Azt mondta, jelzi, ha elindul... Tényleg kiestem a pixisből végleg...

András elvileg minden dobozméretet és a keresztváltó adatait is közzétette a blogjában.asebestyen írta: ↑2020.12.03., csüt. 22:45Tisztelt Fórumtársak!
András saját döntése nyomán ugye már nem a fórumunk tagja. Nekem jutott a postás szerepe, megígértem neki, hogy beírom ide, mit szeretne:
1. Azt szeretné tudatni a fórumközösséggel, hogy soha többet nem készít semmilyen SOL hangsugárzót semmilyen formában/módon, így Kolibrit sem, a vándort sem.
2. Szeretné, ha az AVX-ről minden lenyomata eltűnne. Ide tartozik ez a topic is.
Én a magam részéről nagyon sajnáltam, hogy a dolog így alakult. Jelen pillanatban már teljes közönnyel konstatálom a történéseket. Részemről bármi törölhető, beleértve az én hozzászólásaimat is a Kolibrivel kapcsolatban, nem állok virtuálisan sem a teljes topic törlésének útjába, ha úgy alakul. Talán mondanom sem kell, a Kolibrikről a véleményem változatlan. Egyéb tekintetben a véleményem megtartom magamnak, kérlek ezzel kapcsolatban privátban se írjon, keressen senki.
Továbbá szeretnék elnézést kérni azoktól, akiknek a vándor Kolibrit "beígértem". Sorry. Az általam megvásárolt mélyközép hangszórók ingyen elvihetőek, ha valakinek tartalékba kéne vagy úgy gondolja, Ő rá tudja venni Andrást.
Jó zenehallgatást kívánok mindenkinek!
ákos
RPI4B-Allo BOSS V1.2, TPA3255, Canton CT1000
az enyem hatuljan nagyon nem hasonlo van, mint ezen: viewtopic.php?f=33&t=155356&p=2565026&h ... i#p2565026
enyemen lasd következö hsz.
kinek milyen (egyeb) ?
..igaz, az enyemen kek pötty sincs (sem "gyári", sem saját) ...lehet majd valamikor kiprobalom
enyemen lasd következö hsz.
kinek milyen (egyeb) ?
..igaz, az enyemen kek pötty sincs (sem "gyári", sem saját) ...lehet majd valamikor kiprobalom
- vkz
- Fórumlakó
- Értékelés: 253
Ez a fehér Kolibri az utolsók között készült.
A helyette hozzám került “Tigris-Kolibri” a csatolt képen (bár a kép nem túl jó) látható. Ez szintén az utolsók közül való (ha nem az utolsó). Hangjuk ugyanolyan
.
A képért elnézést, sokkal jobb képek is vannak róla visszapörgetve.
Van eddig “Audi”, “Black Bird”, “Tigris”, és “a fehér, aminek a fényezése nem tökéletes” amit névről ismerek. A többinek is van neve?
A helyette hozzám került “Tigris-Kolibri” a csatolt képen (bár a kép nem túl jó) látható. Ez szintén az utolsók közül való (ha nem az utolsó). Hangjuk ugyanolyan

A képért elnézést, sokkal jobb képek is vannak róla visszapörgetve.
Van eddig “Audi”, “Black Bird”, “Tigris”, és “a fehér, aminek a fényezése nem tökéletes” amit névről ismerek. A többinek is van neve?

- Csatolmányok
-
- 4D1975F6-B147-4873-A5EC-CC028FA26DA9.jpeg (1.48 MiB) Megtekintve 3999 alkalommal
- BLX
- Törzsvendég
Nagyon jók a képek az András által készített dobozokról!
Akinek még van, nyugodtan töltse fel, szerintem mások is szívesen látnák.
Bár még nem hallottam a kis dobozokat, remélem egyszer még feltámadhat a Kolibri projekt és többünkhöz eljuthat...

Akinek még van, nyugodtan töltse fel, szerintem mások is szívesen látnák.
Bár még nem hallottam a kis dobozokat, remélem egyszer még feltámadhat a Kolibri projekt és többünkhöz eljuthat...

NEm az első. Az első hátul volt rosszul megfúrva, volt nálam onnét tudom.
Ennek a a szépséghibája a mélyközép melletti lepercenés, azért tudom, mert Ő tőlem vette.
Most értesültem András apátiájáról. Minden zsenit összetör a világ.
Most értesültem András apátiájáról. Minden zsenit összetör a világ.