Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mélysugárzók

Vendég

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Szerbusztok! 
...

Nem egy felsőkategoriás láda, ilyen 40-50 ezres tétel. (tudom...
De valószínű ezért (már ha nem használtan egy újonnan 2x-er annyiba kerülő subot vettél).

A probláma pontosabban az, hogy vannak filmek amiknél a mély hangok (nem minden mély) ilyen érdekes zörgő hang formájában jelenik meg.
Ahol nem tud elég mélyre menni (ilyen hangot ad) a subod korlátozott képességei miatt.

Az a fura, hogy ezek nem is ilyen izombrutál mélyek, mert ahol tényleg valami ütősebb mélyhang van ott eléggé tolja a cuccot és semmi nem zörög.
Mivel nincs olyan komoly subod, így azt érzed h ahol nagyon "tolja a mélyet" az nem is olyan mély hang, csak a subod a freki körül tud ereszteni igazán és ezért érzed olyan nagynak. Ahol viszont igazi mélyet (nagyon mélyre kéne menni), ott meg tök halknak érzed.

Hozzáteszem nem sok ilyen film van, ahol zörög.
Nem minden filmen ereszti el magát a subos hangmérnök és nem is minden filmben robban atombomba és végül a vígjátékokba nem is fog egy Hulk ugrálni, még ha a sivatagba is játszódik.

Holnautpán angol DTS... ...Átkapcsoltam magyar DD be és ott nem volt zörgés, a szobám meg majd szétesett.
Pedig a magyar szinkronnál általában a dinamika (és a mélyek) vesznek el. DTS-nél bizonyára a hangsáv tartalmazza az hatalmas erejű nagyon mély hangokat is, míg a magyar szinkronnál ezek elvesztek, így a subod sem vérzik el.

Az a fura, hogy pár nappal később újra megnéztem a DTS hangot ennél a jelenetnél, de akkor meg jó volt.
Ha már itt tartunk, mikor vetted ezt a subot? Pár napja?

Azt viszont nem tudom h elállítás, kábel vagy egyéb lenne, mert akkor szvsz mindig csinálná a jelenséget.

Kutasi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Kutasi »

Szerbusztok!

Lenne nekem egy olyan problémám, hogy bizonyos filmek esetében érdekes zörgő hangot ad ki a mélyládám. Nekem ilyen ULTIMATE STAGE 80.1 típusú sub-om van. 100w-os, 20cm-es, lefelé sugárzó méllyel. Nem egy felsőkategoriás láda, ilyen 40-50 ezres tétel. (tudom, tudom, biztos ezért rossz, de...)
A probláma pontosabban az, hogy vannak filmek amiknél a mély hangok (nem minden mély) ilyen érdekes zörgő hang formájában jelenik meg. Az a fura, hogy ezek nem is ilyen izombrutál mélyek, mert ahol tényleg valami ütősebb mélyhang van ott eléggé tolja a cuccot és semmi nem zörög. Szóval nem tudom... Hozzáteszem nem sok ilyen film van, ahol zörög, de már egy ideje feltűnt (az elején nem annyia) ez a dolog és nem hagy nyugodni.
A múltkor is megnéztem a Holnaputánt DTS-be, ahol már az elején -amikor szétnyilik a jég- zörgött a láda, de mély hang nem nagyon jött belőle. Átkapcsoltam magyar DD be és ott nem volt zörgés, a szobám meg majd szétesett. Az a fura, hogy pár nappal később újra megnéztem a DTS hangot ennél a jelenetnél, de akkor meg jó volt.
Hasonló zörgések jönnek elő még pl a Sziget DD magyar szinkronnal, akkor, amikor a klónozott embriókat mutatja a kamara és valami mélyebb dörmögés meg a hattérben. Továbba a King Konggal is előjött ez a zörgés, de megint nem a brutálisabb hangú jelentek alatt.
De pl a Világok harcában, a Repülő tőrőkben, vagy a T3 DTS magyarba nincs ilyen problámám.
Nem tom mi lehet a gond, mert nem mindig jön elő.
Lehet, hogy rossza kábelem, vagy rosszul van elhelyezve a sub? (a tv mellett van jobbra) Eseleg az erősítőn van elállítva valami? (JVC RX-5052, 5*100w)

Ha valaki tapasztalt hasonlót, vagy tudja a megoldást (Nem veszek más subot, a panellba az is épp elég. Majd ha költözök családiházba úgyis lecserélem az egész cuccot.) akkor várom a segítséget.

Köszi!

TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate

+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Hali! 
Volt ma egy olyanom, hogy ha bizonyos hangerő főlé vittem a zenét, még nem is volt túl hangos, elkezdett egyre hangosabban dübörögni a mély, berezonálta az egész szobát. Gyorsan vissza kellett vennem a volume-ot! (Heco Superior 30a, hszóró a faltól 40cm, kb 45 fok) Mondjuk még az én fülemnek is xar ez a mély zenére... Mitől lehet? Elhelyezés? Nem olyan 1szerű arrébb rakni, ezért kérdezek inkább!

Nem akarlak elkeseríteni, de az olcsó sub-ok ilyenek. (Nekem is volt Magnat...Igyekszem elfelejteni)

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

G.I.JOE
Isten Hozott! :)

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: G.I.JOE »

Hali!

Volt ma egy olyanom, hogy ha bizonyos hangerő főlé vittem a zenét, még nem is volt túl hangos, elkezdett egyre hangosabban dübörögni a mély, berezonálta az egész szobát. Gyorsan vissza kellett vennem a volume-ot! (Heco Superior 30a, hszóró a faltól 40cm, kb 45 fok) Mondjuk még az én fülemnek is xar ez a mély zenére... Mitől lehet? Elhelyezés? Nem olyan 1szerű arrébb rakni, ezért kérdezek inkább!
Erősítő: Yamaha RXV-440RDS; kábel: NeoTech KS-1032M; front: Dali Blue 5005 Jubi; center: Dali C-1000 Jubi; rear: Dali R-1000; TV: Samsung WS32Z068P; VCR: Samsung SV-661GX; DVD - Airis L103E.

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1257

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Tul »

Kajol:Asszem én lemondok a segítségnyújtás lehetőségéről.
Amíg hülye újságokat olvasol, meg MM-be mész hallgatózni, és arra építesz, h a DLS-ről sokkal többet lehet olvasni...
Nem túl jó hozzáállás...

Miért vagy ilyen gonosz? Természetes, hogy újságokat olvas. Milyeneket olvasson? Hogy az mm-be hallgatja meg? Nohát, ő ott tudja. Szerintem egyébként is egész más az ízlésetek, s teljesen más irányból közelítitek meg a dolgot

Vendég

Mélysugárzók

Kajol:
Asszem én lemondok a segítségnyújtás lehetőségéről.
Amíg hülye újságokat olvasol, meg MM-be mész hallgatózni, és arra építesz, h a DLS-ről sokkal többet lehet olvasni...
Nem túl jó hozzáállás...

HagaNRG
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: -3

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: HagaNRG »

Hi!

Ha már passzív, autós subokról esett szó, illetve ezek tetszjéről a MM-ben, csak annyit szólnék a dologhoz,hogy én egy haverom nyomására két hete hallgattam meg Mm-ben, az autohifi részleg nyitott terében egy 30cm-es, 35 ezer Ft-s Hertz ládát és még abban a hangőárban is egséz szép mélyeket szólt. Bár autóban tökéletesen elégedett vagyok még két év használat után is az én 25-ös Audiobank-ommal (ez oylan 25 ezer lehet kb), de ehhez viszonyítva képzelem, milyet üthet ez a Hertz a csomitartó 200 literében. Persze, ugyenekkor látam olyan vásárlót is, aki optika alapján, meghallgatás nélkül (pedig én is csak felvetettem az eladónak,hogy emghallgatnám a Hertzet, tudom,h. járatva sincs,meg a tér is szr, azonan ldugta rá erősítőre) vitte a SAL plexis ládát. (pedig ettől csak 5 ezerrel lett volna drágább egy zárt DLS láda,de nyert az optika a hangzás felett.
Olyan szivesen megnézném ezeknek az embereknek a fejét, mikor otthon meghallgatják a ládájukat, bár némelyik van olyan bamba,hogy örül neki,mint állat és még akkor sem ismeri el,h. az övé szr,ha összehasonlítja egy 38 cm-es RF reflex,vagy zárt ládával.

Az a lényeg Kajol, hogy jól válassz és olyat, amivel hosszú távon elégedett leszel, mert sok tízezrest lehet veszteni,ha egyszer cserére adja valaki a fejét.

Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295

Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt

Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG

Vendég

Mélysugárzók

Most olvastam egy régebbi Tuning Stereo-ba hogy a DLS hangminőségbe nagyon sok helyen az első helyezést ért el. Meg ha arra mennék hogy jó hangminőség legyen....  
Mégegyszer megismétlem hogy szerintem olyan nagyon nagy külöbség nem lehet közöttük ,legalábbis én nem venném nagyon észre.Azt gondolom hogy aki sokat foglalkozik a hifikkel az természetessen hetelmas külömbséget érez a kettő között ,

Kedves tündérbogár kajol
Hát mi a pék füléről szól a zenehallgatás, ha nem a minőségről???

Pont azért szónokolunk, hogy ha már kiadsz egy csomó pénzt valamiért, akkor az jó legyen vagy később ne bánd meg a vásárlást
Ha az esélyét sem adod meg magadnak, hogy meghallgasd azokat amiket ajánlunk, akkor nem is fogod persze megtudni csak lehet hosszú idő után, amikor majd magad is érzed, hogy valami nem igazán jó, vagy valahol belefutsz egy másik subba amin hallható lesz a különbség.
Az aktív subokról most nem is szólnék, mert én is pont abban a bajos helyzetben vagyok, ha erősítőt kellene cserénem, akkor a nekem való sub olyan 250ezer táján kezdődne árban, hogy hozza a mostani szintjét

Kajol

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Kajol »

Hello
Voltam MM-ba és néztem egykét sub-ot. Nem volt semmi komoly cucc ,talán a kewood meg egy Rocford Fosgata PUNCH. Ez a kettő tetszett .
De nem igazán tudtam meghalgatnio ezeket se mert nem szobába, vagy zárt helyen lehetett ezeket halgatni hanem csak simán kinn voltak a sorokba téve. Szerintem ezért nem szoltak valami komolyan,elveszett az erelyük ekkora térbe, a mélynyomó rendessen mozgott ,de nem sok hangot adtak ki.
Arra gondoltam ha ott a sorok között nem szolt rendessen akkor a szobába is így vagy talán egy kicsit jobban szólhat. Ezért kéne 38cm-es,, széles peremmel ami komoly hangerőre képes. Tudom ,hogy inkább a hangminőséget helyezitek előtérbe ,de én nem halgattam még semmi komoly sub-ot amihez viszonyíthatnám ,meg szerinte olyan eszméletlen nagy külömbség nem lehet a hangminőségbe az DLS és a Hifonics között. Majd még meghalgatom a Hifonics-et valahol. Most olvastam egy régebbi Tuning Stereo-ba hogy a DLS hangminőségbe nagyon sok helyen az első helyezést ért el. Meg ha arra mennék hogy jó hangminőség legyen akkor bisztos hogy aktív méllyet vennék, mert azoknak szebb hangjuk van .

Pont teszteltem őket az enyémmel együtt aktív szubként. (természetesen az enyém nyert hangminőségre, de ennek meg a teljesítménye kevés Mégegyszer megismétlem hogy szerintem olyan nagyon nagy külöbség nem lehet közöttük ,legalábbis én nem venném nagyon észre.Azt gondolom hogy aki sokat foglalkozik a hifikkel az természetessen hetelmas külömbséget érez a kettő között ,de én nem veszek észre sokt.
Kösz ,hogy segítettetek és ,hogy hozzászoltatok.
Hello
Erősítő :denon 1306 Front :wharfedale diamon 8.4 Center :wharfedale diamon 8 centre Háttérsugárzók: wharfedale wh 20

Vendég

Mélysugárzók

HelloÉn is ezen az oldalon néztem.
Nemtudom ,hogy ez a mélysugárzó mire képes ezért inkább megkédezem tőled.
Egy 16 nm-es szóbába tényleg nagyon brutál.Mert az bisztos ,hogy egy autóba sokkal jobban szól.Elég egy szobát úgy meghajtani hogy tényleg durva legy,mert nem szeretnék csalódni,főleg a hangerőbe.Azt gondolom hogy a hangzása szép mert most olvastam

Én a mozihoz (meg azenéhez) egy 30-as Clariont használok, de azzal simán partiban van a 25-ös DLS, mármint ez az MW110, mert kipróbáltam, mivel speak-on csatis mindkettő így könnyű cserélgetni. Nagyon brutál mélyei vannak

Viszont ehhez majd 2 hónap bejáratás is kellett...

Kajol

Mélysugárzók

Hello
Én is ezen az oldalon néztem.
Nemtudom ,hogy ez a mélysugárzó mire képes ezért inkább megkédezem tőled.
Egy 16 nm-es szóbába tényleg nagyon brutál.Mert az bisztos ,hogy egy autóba sokkal jobban szól.Elég egy szobát úgy meghajtani hogy tényleg durva legy,mert nem szeretnék csalódni,főleg a hangerőbe.Azt gondolom hogy a hangzása szép mert most olvastam
Erősítő :denon 1306 Front :wharfedale diamon 8.4 Center :wharfedale diamon 8 centre Háttérsugárzók: wharfedale wh 20

Vendég

Mélysugárzók

A DLS MW 110-nek azért nagyobb híre van, sokkal több helyen meg lehet találni,csak az 10 000-el többe kerül és csak 25-ös.

10-el több??
Tán itt nézd már meg!!!
de be is emelem:

DLS MW110
Nézettségi statisztika: 29

350W RMS, 550W max. zenei teljesítmény, 87dB érzékenység, 25-2.000Hz frekvencia átvitel, 4Ohm, Magnesium széria, 25cm átmérőjű mélysugárzó.

Kloiber Audio
Telefon: 06 30 993 3040
Helység: Székesfehérvár
Frissítve: 2006-01-11 37.990 Ft

Török - Megavox csoport
Telefon: 06 20 599 9559
Helység: Budapest
Frissítve: 2006-01-11 37.990 Ft

Amúgy szerintem a hasonló árban lévő 30-asokat veri rendesen...

Kajol

Mélysugárzók

Hello
Megnéztem az Audio System X--ion 12-es et. Nemrossz, ső még tetszik is.
Az a bajj hogy nincs valami nagy híre, seholse találtam róla valami sokat.
A DLS MW 110-nek azért nagyobb híre van, sokkal több helyen meg lehet találni,csak az 10 000-el többe kerül és csak 25-ös.
Az Audio System x-ion 12-es nagyon jól néz ki, és teljesítménye is jobban tetszik,meg az a sárga szinbe azért jó mert illik a Wharfedale frontjaimhoz.
Egyszóval ez sokkal jobban tetszik csak hát semmi híre nincsen a neten,ellentétbe a DLS-el.
Még inkább várok üzeneteket, meg ugyse most akarom megvenni hanem kb egy hónap múlva. Még csak 40 000-pénzem van ami nem elég a terveimhez.
Várom a tanácsokat,kösz.
Hello

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: sajti »

Sose keverd a hangnyomásversenyt a szobai hallgatással.Tudnék olyan szubot mutatni ami lazán megnyerte a versenyt, csak hallgatni ne kelljen.
Eyg ilyen hangnyomásversenyre beneveznék én is. Mondjuk a csúcsban 6kW-os teljesítményt is elviselő mélynyomómmal...

sajti

Vendég

Mélysugárzók

Szombathelyi vagyokNagyonsok mélysugárzót ,és ládát találtam de egy csomónál dupl tekercses a hangszóró és a SAL CSAK egy csatornás.
Majd még nézek vlmit ,amúgy találtam valit,de inkább majd holnap leirom  a márkákat.
Hell

És ez miért baj?
Nem hallottál még a soros v. párhuzamos bekötésről?

Sose keverd a hangnyomásversenyt a szobai hallgatással.Tudnék olyan szubot mutatni ami lazán megnyerte a versenyt, csak hallgatni ne kelljen.

Ajánlanék én is vmit. Audiosystem X-10 vagy X-12.
30/35 L kell nekik zártban. Brutális mélyeket tudnak csinálni, és a hangjuk is jó.
Pont teszteltem őket az enyémmel együtt aktív szubként. (természetesen az enyém nyert hangminőségre, de ennek meg a teljesítménye kevés) Már zenére is majdnem korrektek, mozira viszont kitűnőek. Skipper-nek építettünk egyet X-12-ből, és a mai napig imádja, pedig jó pár szubot hallgattunk már.

Ezek szimpla tekercsesek, és a nagy SAL erősítővel biztos nem lenne rossz. Azt lehet tudni, h milyen IC van az erősítőben?

Kajol

Mélysugárzók

Szombathelyi vagyok
Nagyonsok mélysugárzót ,és ládát találtam de egy csomónál dupl tekercses a hangszóró és a SAL CSAK egy csatornás.
Majd még nézek vlmit ,amúgy találtam valit,de inkább majd holnap leirom a márkákat.
Hell

Vendég

Mélysugárzók

HelloFúúúú
Most aztán nagyot égtem .MIndeggy.
Az a DLS biztos hogy jó számomra? Én nagyon szeretem a dübörgő ,ablaktörő subwoofert. Ez a DLS is tud ilyet ?
Találtam egy képet ahol nincs rajt az elején az az izé.
Még nézegetek egypár sub-ot aztán majd még irok hogy mit találtam.
hello

Merre laksz? mert ha a közelben, szívesen meghallgattatom Veled
Én Bp agglomeráció, de naponta a nagyváros a munka miatt

Kajol

Mélysugárzók

Hello
Fúúúú
Most aztán nagyot égtem .MIndeggy.
Az a DLS biztos hogy jó számomra? Én nagyon szeretem a dübörgő ,ablaktörő subwoofert. Ez a DLS is tud ilyet ?
Találtam egy képet ahol nincs rajt az elején az az izé.
Még nézegetek egypár sub-ot aztán majd még irok hogy mit találtam.
hello

Vendég

Mélysugárzók

Egypár hangnyomásversenyt már megnyert vele ...
Jujj csak ezt NEEEEEEE (mondtad volna)

A hangnyomásverseny és a zenehallgatás subbal az olyan távol van egymástól, mint Bp Délafrikától...
A DLS kifejezetten jó zenei sub, ezzel LEHET rendesen Hifi módon zenét hallgatni, és nem hagnyomást gerjeszteni...
És meg ne haragudj, de az általad említett Hifonics-ot nemigen jegyzik az autóhifis témakörben a jó mezőnyben sem, nemhogy az elitben, ahová a DLS tartozik (az elmúlt időszakban vagy 16 első és második helyezést értek el, és nem dBdrag versenyeken ám..

Kajol

Mélysugárzók

Hello

Az M.N.C azért nem mert az 200 W-os és az alsó frekvencia 30Hz ,de viszont 2 csatornás, vagyis 2*100w. Ez szerintem kevés. Meg az árát se tudom ,de nem hinném hogy 30 -nál tőbbe kerülne.
Ja és amit én montam (HIFONICS Zeus ZX 1514) ez azért teccik (lehet hogy a tied is tud ennyit) mert unokatesómnak van egy ilyen vagy egyel kisebb és nagyon brutálissan csiripel az autójába. Egypár hangnyomásversenyt már megnyert vele ,persze nem olyan nagyon komoly versenyeket.Meg még szerintem(gondolom én) ennek a sub-nak nagy az útja (a hangsugárzóé).
Lehet hogy a tied is szól így, de inkább maradok ennél.

Hell

Vendég

Mélysugárzók

Ismét HelloVan ez a SAL sub 250 -es erősittő , amit Lacy tegnap 18:13 -kor mutatott képet.
Ez az ami tetszik és még meg is tudom venni.
Adatok: teljesítményfelvétel 360 W
            teljesítmény leadás 250W
            frekvenciaátvitel 20-50/20-160
            hangszóró inperidencia 4-8 ohm
            .
            .
            .
            ára 30 000 ft  Nekem tetszik és a teljesítménye se rossz.
Na és még néztem egy HIFONICS Zeus ZX 1514 vagy 1224.
1224-és :30 cm-es, duplatekercses, aluminium öntvénykosaras sub, (az ár a láda árát nem tartalmazza!!), 800 watt zenei, 450 watt RMS terhelhetőség, ellenállás :2*4 ohm, érzékenység: 89 dB/1 watt/1 méter, stb. 27 000 ft
1514:38 cm-es sub, 900 watt zenei, 600 watt RMS terhelhetőséggel, aluminium öntvénykosár, választható zárt vagy reflex láda (az ár a láda árát nem tartalmazza!!), ellenállás: 4 ohm, érzékenység: 91dB/1 watt/1 méter.
40 000 ft

Azt vettem észre hogy a 1224-es duplatekercses és 2*4 ohm, az erősítő pedig egycsatornás . Kettő erősittőt meg nem akarok venni. (ha ez a 2*4 ohm dolog helyes) Akkor inkább megveszem a 10 000 ft-al drágábbikat .
Ládát azt tudok csináltatni ,mert a tesóm meg apám is asztalos .
Kell még valami egyéb cucc a ládához?

Ez az egész dolog már nem is a házimoziról meg az filmekről szól hanem a hangfalépítésről meg a zenéről ,ez pedig nem i ebbe a topikba való.

hello

És a nagyobbik M.N.C. ?

Nem tudom merre laksz, de ha már hangszóró, akkor ajánlanék 1et Neked.

DLS MW110 magnézium szériás sub speckó ez 25cm, de zenére roppant jó (az autómban ilyen van )

Itt egy kép, ja és ez is 40 e.be kerül.

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: momba »

Így könnyű!
Egy jó terv!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

Kajol

Mélysugárzók

Ismét Hello
Van ez a SAL sub 250 -es erősittő , amit Lacy tegnap 18:13 -kor mutatott képet.
Ez az ami tetszik és még meg is tudom venni.
Adatok: teljesítményfelvétel 360 W
teljesítmény leadás 250W
frekvenciaátvitel 20-50/20-160
hangszóró inperidencia 4-8 ohm
.
.
.
ára 30 000 ft Nekem tetszik és a teljesítménye se rossz.
Na és még néztem egy HIFONICS Zeus ZX 1514 vagy 1224.
1224-és :30 cm-es, duplatekercses, aluminium öntvénykosaras sub, (az ár a láda árát nem tartalmazza!!), 800 watt zenei, 450 watt RMS terhelhetőség, ellenállás :2*4 ohm, érzékenység: 89 dB/1 watt/1 méter, stb. 27 000 ft
1514:38 cm-es sub, 900 watt zenei, 600 watt RMS terhelhetőséggel, aluminium öntvénykosár, választható zárt vagy reflex láda (az ár a láda árát nem tartalmazza!!), ellenállás: 4 ohm, érzékenység: 91dB/1 watt/1 méter.
40 000 ft

Azt vettem észre hogy a 1224-es duplatekercses és 2*4 ohm, az erősítő pedig egycsatornás . Kettő erősittőt meg nem akarok venni. (ha ez a 2*4 ohm dolog helyes) Akkor inkább megveszem a 10 000 ft-al drágábbikat .

Ez az egész dolog már nem is a házimoziról meg az filmekről szól hanem a hangfalépítésről meg a zenéről ,ez pedig nem i ebbe a topikba való.

hello

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: andix »

Kevés sub van 100e alatt, ami jó zenére is... az MS 907 ilyen.
Bezony, jó is ez. Addig kell megvenni, amíg kapható!!
Továbbá, ezekben a salos/monacoros beépíthető panelekbe én kevésbé bíznék meg. Ha mindenképp passzív szub, akkor inkább keresnék egy jó normál erősítőt, akár távost, hogy kényelmes legyen.
Nekem momentán a 907-ből csak a távirányító hiányzik, hogy számomra "tökéletes" legyen.

Vendég

Mélysugárzók

Kevés sub van 100e alatt, ami jó zenére is... az MS 907 ilyen.
Vagy a Ciare HS250... (kb. 75e erősítővel)

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”