Évekkel ezelőtt volt, sajnos őszintén szólva nem igazán tudom felidézni a rendszert. Ha olyan füllel hallgattam, hogy oké, nézzük meg milyen szándákkal, mire készült ez a hangsugárzó, kifogástalan volt. Minden hibát, minden részletet, minden réteget feltárt. Ahogy a tulajdonosa fogalmazott, "állandóan pitbull" üzemmódban volt, ennél fogva az, hogy bele relaxálsz a zenébe nem tudott megtörténni. Valószínűleg ezt pedigréjénél fogva egyáltalán nem is lenne szabad felemlegetni, hisz meglehetősen 2 különböző póluson taláható ez a 2 igencsak különböző igény/elvárás, de attól még így éreztem. Arra amire készült kifogástalan volt és azt is szokták mondani, hogy ne a hír hozóját lőjék le, viszont vannak olyan percek, órák, amikor nem zenei élve boncolást akarok, hanem kikapcsolni, feltöltődni.Vinkler írta: ↑2024.03.18., hétf. 08:34Mi volt a kifogásod? Mi volt a rendszer?
A másik a 3D-s, nyomatékos hang hiánya. A 3D-s hangot úgy értem, hogy van egy tapintható térbeli, fizikai jelenléte a hangszereknek, zenének. Azt hiszem ezt sem kellene felemlegetni, mert egy 234 mm-es hangszórótól egy viszonylag pici kabinetben nem lehet ezt elvárni, illetve ezzel az igénnyel megint visszakanyarodtunk a mire is készült témaköréhez. Szóval maradjunk annyiban, hogy a valóság és a valószínűleg nem reális elvárások nem alkottak közös halmaz. Még metszet szinten sem.
Ezzel együtt elismerem az 50-es tulajdonságait, csak nem nekem készült.