Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
-
Vendég
Mélysugárzók
Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek Dali 5.0 (Dali Blue 5005, Dali Blue 3003, Dali Blue Center) set-hez szerintetek a Klipsh RW 10 vagy a Dali Concept Sub passzol jobban?
RW10-est nem kapsz már, mert kifutott. RW10d jön majd.
- feketelyuk
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Mélysugárzók
Sziasztok,
Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek Dali 5.0 (Dali Blue 5005, Dali Blue 3003, Dali Blue Center) set-hez szerintetek a Klipsh RW 10 vagy a Dali Concept Sub passzol jobban?
feketelyuk
Mélysugárzók
- csak ra kell keresni a ceg honlapjan
You Searched For:
* Product Type=Home
* Country=Hungary
1 Matches Found (displaying 1 to 1)
* Vito Ltd.
Terez krt. 19 F/1
Budapest, Hungary H1067
Phone: 36-30-991 5176
Fax: 36-1-4731512
vito@octogonaudio.hu
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
-
Vendég
Mélysugárzók
Polkaudio PSW-10-el szemezgetek. Tudtok helyet, ahol biztos meg lehet hallgatni hogy szól?
- a hazai forgalmazo nem jo szamodra? vagy mar tulvagy rajtuk es nincs nekik.?
Dehogynem! Melyik az?
Octogon Audio.
P.S.
Lassú vagy tami.
Vegyél példát Khaosz sub-járól. Nálad is ilyen mélyeknek kellenének lennie.
Mélysugárzók
Polkaudio PSW-10-el szemezgetek. Tudtok helyet, ahol biztos meg lehet hallgatni hogy szól?
Dehogynem! Melyik az?
Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
Mélysugárzók
T A M I . H U
Mélysugárzók
Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Mélysugárzók
Itt hirdette andix a sub-ját sztem nagyon jó áron. Nem tudom, aktuális-e még.
Köszönöm a reklámot mindenkinek! Megvan a sub még (MS907), nálam természetesen meg is lehet hallgatni!.
// Én is stereosodás miatt adom el. Kibírom a mozit mélynyomó nélkül is, úgyis az esetek többségében így nyomtam, mivel késő este nem akartam másokat felkelteni...
-
Vendég
Mélysugárzók
Visszaveszem jó?
Mondtam, h nem lesz az oda kevés. Annak a sub-nak az optimális szobamérete kb. 25nm. Igen, ha kicsit eleresztettem magam, a falak úgy mozogtak, mint a Matrix1 legvégén, amikor Smith-t kinyírja és feszít egyet, a falak meg hullámoznak. :vazeg:
Javaslom, h próbáld ki a
- Kapitány és Katona-t. Amikor a hajón mennek és a távolba látnak valamit... majd nézik távcsővel semmi. Egyszer csak egy villanás és akkor lövik ágyúval a Russel Crowe-at. Ez egy DTS lemezen is rajta. Ez akkora basz, h ahh. :kiraly:
- Kill Bill, amikor a nő fightingol egyet a kis kínai csajszival, akinek ilyen lánc-szöges-acél golyója van. Hát az még mekkora!
- Gyűrűk Ura The Two Tower (kapu nyitás).
- Hulk, Day After Tomorrow és még sokan mások.
Igen, amiért nem fájdul meg a fejed az ezért van, mert annyira puha mélyet nyom, h az nem idegesítő, hanem kellemes -vagy h mondjam-.
Nekem azért fájdult meg a fejem, mert 12nm, no és persze a beteg elvetemült agyam.
Örülök, h tetszik, még több ilyen kellemes pillanatot.
ui:
- ha a kábeled most egy budget valami, akkor javaslom a kácsa 1000Ft/m-est ("kígyőbőr"), azzal mégpuhább és kontroláltabb mélyed lesz.
- látod, látod. meg kellett volna hallgatnod a többi Klipsch-et is. Nem hoztál erősítőt. Jó tudom, nem tudál már...
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
Mélysugárzók
Hali,
Kicsit írok a Klipsch RW-10-ről. Newman kollégától vásároltam, mivel sztereósodik. Hát mit mondjak, nem gondoltam volna, sőt a haverjaim sem. Eszméletlen. 12nm-en használta Newman én meg 27nm-en családi házban. És totálisan elég. Hát komolyan 12nm ez nagyon brutál lehet.
Na szóval előszőr csak finoman adagoltam neki a Power aztán megtaláltam az ideális hangerőt. Végignéztem a filmeim azon részeit ahol gondoltam, h subb kelle. Hát döbbenet. Hogy bírtam subb nélkül mozizni . Nem tudom miért de amint az erölködőn beállítottam, hogy van subb máris másképpen szólt minden. A háttér megjelent, a centernek fénye lett. Miért van ez nem tudom,,,,
U571- amikor becsapódott a torpi, akkor a gyomromat megremegtette. Amikor a vizibombákat szórták és a háttérben robbantak olyan volt mintha a hajón lennék. Igaz itt egy kis szélzajt fedeztem fel de rendben volt.
SW-1 fogatverseny. No comment. Hangszorót néztük csak mekkorákat mozdul . A haverom meg csak karolta a széket és azt mondta: te nem vagy normális. Az összes SW nagyon jól szól.
Sziget: Ledobálják a vasúti kocsi kerekeket a kamionról és pattog az aszfalton. Nagyon jól összepasszol az Infinity-vel. Ahol a front már nem ad le szuflát ott a Klipsch kisegíti és az összhatás igen jó. Érdekes, hogy brutálkodtunk és mégsem fájdult meg a fejünk a hangerőtől.
T3- Schwarzi kijön a koporsóval a vállán és a dobtárasból rendberakja a terepet. Bárcsak több ilyen jelenet lenne,,,
Harry Potter 3 - A végén a dementorokat űzik el valami varázslattal és a lökéshullám terjed, de most már a szobában is :vazeg:
Karib tenger kalózai - A tenger és hajó hangjára voltam kíváncsi. A hajóval együtt ringattam a fejemet és amikor a hullámba ért éreztem a tenger dübörgését.
Back to the future - Amikora Delorean lejön a teherkocsiról és megbőgeti a doki.
Indiana Jones - Dr. Jones olyat üt hogy a fal kiszakad.
Zenei DVD-t is kiprbáltam és sokat segített az élményen.
Összeségében szuper kis láda ez, főleg ennyiért. Jó hogy eladtad Newman, megértem, hogy szterósodsz, de én erről nem hiszem, hogy manapság lemondok. :kiraly: Hangképet meg mért rakja így rendbe azt nem tudom. Persze a hangerő nem minden, de halkan mozizva is pont annyi mélyet tesz oda amenniy kell. Nagyobb subb nem kell, de kisebb már túl kicsi lenne. Előszőr féltem, hogy kevés lesz a 25cm-es hangszoró.
A következő teszt meg a számítógépes játékok terén lesz. Egy kis FPS, vagy Silent hunter-3. Kiváncsi vagyok, hogy milyen hangja van mikor a torpedóim becsapódnak valami jópofa tankerba
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Mélysugárzók
Valószinü hogy az MS-t választom. Visszanéztem rengeteg topikot és mindenhol csak dicsérik. Remélem meg van még és meg tudom halgatni.
Nem akarom nagyon elkapkodni ,mert nem szeretnék mégegyszer venni, csak azért mert nem gondoltam át. DE ahogy itt elnézem mindenki dicséri.
Erősítő :denon 1306 Front :wharfedale diamon 8.4 Center :wharfedale diamon 8 centre Háttérsugárzók: wharfedale wh 20
Mélysugárzók
Vedd meg a MS-t.
Nekem volt otthon probara 2napra,mielott megvettem a MS309-et,es merem mondani hogy amit en halgattam,az egy Sting unplugged dolog volt es annal a 907-es mintha szebben,lagyabban szolt volna.Szerintem ez azert van mert a 309-be mar digitalis erosito van.Nekem a 907-nel a zene jobban bejott.Mozinal is jo volt,de en a szoba merete vegett.ami kb 20m2,a 309 mellet dontottem.
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Mélysugárzók
Irtam neki üzenetet de elvileg nincs itthon szeptemberig.Amúgy MS 907-est 60 ért árulja kábelell együtt. 80000 ft ért lehet megvenni az üzletekbe.
Szerintetek megéri ?
POLK, HECO, MS ??????
907-es 60-ért kábellel, megéri. Ha ez nem jön össze, akkor Polk PSW10, és ha ez se jön be, akkor nézz Heco-t. Én legalábbis így tenném.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Mélysugárzók
Irtam neki üzenetet de elvileg nincs itthon szeptemberig.
Amúgy MS 907-est 60 ért árulja kábelell együtt. 80000 ft ért lehet megvenni az üzletekbe.
Szerintetek megéri ?
POLK, HECO, MS ??????
Erősítő :denon 1306 Front :wharfedale diamon 8.4 Center :wharfedale diamon 8 centre Háttérsugárzók: wharfedale wh 20
Mélysugárzók
HelloSegítséget szeretnék tőletek kérni mélynyomó ügyben.
Én maximum 50 esetleg 60 -at szánok rá.
Itt hirdette andix a sub-ját sztem nagyon jó áron.
Nem tudom, aktuális-e még.
- D-O-M-I
- Törzsvendég

Mélysugárzók
Az MS is tetszik ,de azok drágák,70-80 alatt nem lehet kapni.
Pioneer SW-160 ezt nézegettem meg még volt egy Polkaudio PSW 10 , de erről nem hallotam semmitse jóformán, nemhinném hogy nagyon jó márka lenne, ja meg ez csak 50/100w os ami szetm kevés.
Esetleg még clarus callisto II, de ez meg csak 20cm es.
Ezért a Polkos leszólásért még a fejedet vehetik
Na de viccet félretéve: A Polk Audio nagyonis jó márka. Itt a hnagfal részlegen belül van is külön topikja, és úgy emlékszem, van is ember, akinek PSW10-ese van. Én azt is be merném vállalni. Az Octogon Audio-nál meg is hallgatható.
Én továbbra is azt mondom, hogy Pioneer-al nem kísérleteznék.
És a wattokat pedig ne nagyon nézegesd, mert túl sokat nem árulnak el. De ha mindenképp wattokból akarsz tájékozódni, akkor azt nézd, hogy mekkora az áramfelvétele, és mennyit ad le. Nagyon hamar rá fogsz jönni, hogy a 100-150 wattot (állítólag) leadó mélyládás olyan 60-70 wattot vesznek ki a hálózatból.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Mélysugárzók
Az bisztos hogy meg kell halgatni, csak hol?Fogalmam sincs hogy a közelben hol van olyan bolt ahol tényleg nagy választék van. Mindegy .
Azért kösz hogy segítettetek. Ha veszek valamit akkor majd bisztos hogy leirom a véleményemet.
Most nézem az adataidat, hiszen te itt laksz nem messze Szombathelytől
Itt van Media Markt, igaz olyan sokféle hangfal nincs, de kiinduló pontnak nem rossz, szerintem
Wharfedale az pl. van, aszzem 2 fajta is.
Hát idáig csak be tudsz jönni, nem ???
Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2
Mélysugárzók
Az bisztos hogy meg kell halgatni, csak hol?
Fogalmam sincs hogy a közelben hol van olyan bolt ahol tényleg nagy választék van. Mindegy .
Azért kösz hogy segítettetek. Ha veszek valamit akkor majd bisztos hogy leirom a véleményemet.
Helló!
Nekem Clarus Callisto ii van, és hidd el az a 20 cm is rettenetesen jó hangot tud adni, főleg ha veszel hozzá egy jó tápkábelt. 30 m2-ig nagyon jól működik. Érdemes meghallgatnod, mert ilyen árban sztem nincs jobb.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Mélysugárzók
Helló!
Nekem Clarus Callisto ii van, és hidd el az a 20 cm is rettenetesen jó hangot tud adni, főleg ha veszel hozzá egy jó tápkábelt. 30 m2-ig nagyon jól működik. Érdemes meghallgatnod, mert ilyen árban sztem nincs jobb.
Naim-ZU
Mélysugárzók
Esetleg itt is körülnézhetsz, de ne a leírtak alapján döntsd, hanem hallgasd meg, szerintem
http://www.suranyihifi.hu/product_cat.php?id=59
Home cinema:
Mélysugárzók
Találtam egy heco-t. HECO Vitas Sub 30A
220 Watt zenei / 110 Watt RMS teljesítmény;
21-200Hz frekvenciaátviteli tartomány;
360x485x460 mm méret (szélesség x magasság x mélység);
300 mm átmérőjű celulóz membrán.
51000 ft. AHOZ KÉPEST AMIT TUD, SZERINTEM NAGYON OLCSÓ.
BISZTOS HOGY JÓL BIRJA EZ ??
Előre is kösz a választ.
Mélysugárzók
Az MS is tetszik ,de azok drágák,70-80 alatt nem lehet kapni.
Pioneer SW-160 ezt nézegettem meg még volt egy Polkaudio PSW 10 , de erről nem hallotam semmitse jóformán, nemhinném hogy nagyon jó márka lenne, ja meg ez csak 50/100w os ami szetm kevés.
Esetleg még clarus callisto II, de ez meg csak 20cm es.
- D-O-M-I
- Törzsvendég

Mélysugárzók
Yamaha-t,Heco-t és pioneer nézegettem.
Mozizásra és néha zenére akarom használni.
Jó lenne ha tudnátok segíteni minnél elöbb.
Kösz.
Egy vélemény ebben az árfekvésben:
Yamaha - t nem ajánlom, a többit nem ismerem; de valaki írta, hogy MS sub van 49900 Ft - ért, de nem tudom hol, talán netdepo ???
Na azt megveheted
ui.: jamo-t semmiképpen ne vegyél
Az MS 907W volt a fórumfavorit, de azt úgy tudom már nem kapható, meg mintha több is lett volna az.
Yamaha-kat filmre, nem rossz választás. De megnézheted még a Wharfedale egyes modelljeit is. Én Pioneer-al nem kísérleteznék.
Ja, és egy Heco szub volt a Westend MM-ban a CD pult alá téve, kb. 4 éven át az nyomta a mélyeket, eszetlen hangerőn, és bírta folyamatosan. Azt nem tudom mennyire szólt jól, vagy sem, mert ugye nagy légtér, és ott nem a szépenszólás volt a lényeg, hanem hogy döngjön mindenfelé.
Mélysugárzók
Kösz.
Egy vélemény ebben az árfekvésben:
Yamaha - t nem ajánlom, a többit nem ismerem; de valaki írta, hogy MS sub van 49900 Ft - ért, de nem tudom hol, talán netdepo ???
Na azt megveheted
ui.: jamo-t semmiképpen ne vegyél
Home cinema:
Mélysugárzók
Hello
Segítséget szeretnék tőletek kérni mélynyomó ügyben.
Kösz.