Hangsugárzót keresnék illetve ajánlásokat kérnék mert, már ki néztem egy párat de itt vannak nálam sokkal tapasztaltabb tagok is. Szóval majd ők fel okosítanak hogy mit hogyan merre és mennyiért.
1) A szoba nagyjából 18-20 négyzetméteres.
A szoba teljes mértében be van rendezve túl sok hely ezért nincsen.
Ami a szobában jelenleg van az: franciaágy, ágy, szekrénysor, kis asztal, Pc asztal, konvektor, könyvespolc tele könyvekkel, álmennyezet.
2) Zenei stílusom szerint minden evő vagyok. Tehát az összes létező műfaj közül vannak olyanok amiket meghallgatok. A zenehallgatás nagyobb része PC-ről történne(loseless) akárcsak a filmek lejátszása is meg lemezjátszóról( Pioneer PL 200, Dual CS 741Q). Sok évig nem figyeltem oda egyáltalán a minőségre ezért jelenleg még csak YT-os MP3-ak vannak nekem csak... De ezen szeretnék változtatni és erre még csak tavaly ébredtem rá hogy ideje lenne már kicsit közelebb kerülni a valódi HI-FI közelébe. Nem is tudom miért voltam megelégedve eddig ezzel a minőséggel de legyen ez az én bajom már.
3) Jelenlegi erősítőm : Fisher CA-9060, és hangsugárzó ami van hozzá: Omni Audio Sa 12.3.
A kábelek tekintetében eddig oda se figyeltem hogy miket lehet kapni tehát a legolcsóbb kábeleket vettem meg eddig.
Viszont nem régiben érkezett az Aliról már egy kicsit minőségibb kábel. Bár lehet nem lesz ismerős de azért meg említem. ATAUDIO a neve ennek a "kábelcsodának?)-
A kábelekről pár kép:
https://postimg.cc/gallery/rDnSJ7P
Szeretnék sokáig hallgatható fárasztó hatás nélküli készüléket. Illetve ha a kettő lehet egyben akkor olyant is.
4) Hangsugárzóra ill rendszerépítésre jelenleg 300.000FT áll rendelkezésre de ha több vagy kevesebb az még vállalható De a maximum legyen 400.000FT.
Köszönöm a figyelmet és a jó tanácsokat is majd!