Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
-
Vendég
Üdv!
Kinek mi a véleménye az Echotech márkáról?
Ezeket néztem ki:
http://sound.atctrade.com/index.php?pag ... &Itemid=53
Elég jó árban vannak.
- gyalogkakukk75
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Szia! Sajnos ha el is adom elegge nehez lenne megoldani a szallitast mert en Erdelybol vagyok Esetleg ugy hogy van buszjarat direkt Pestre tolem, tole ha el tudom kuldeni de akkor ki kell menni erte a Nepligetbe mert ott van a vegallomasa.
Az már mellékes... Képeket küldjél nekem, és árat! A többit megbeszéljük! Köszi!
Szia! Tennél fel képeket a Quadral-ról? Mennyiért adnád el? Köszi!
Szia! Sajnos ha el is adom elegge nehez lenne megoldani a szallitast mert en Erdelybol vagyok Esetleg ugy hogy van buszjarat direkt Pestre tolem, tole ha el tudom kuldeni de akkor ki kell menni erte a Nepligetbe mert ott van a vegallomasa.
- gyalogkakukk75
- Újonc fórumos

Sziasztok! Quadral Amun mk IV vs Infinity reference 60 szerintetek megeri lecserelni a quadralt az infinity-re? Egy NAD 319 melle! koszi elore is
Szia! Tennél fel képeket a Quadral-ról? Mennyiért adnád el? Köszi!
Sziasztok! Quadral Amun mk IV vs Infinity reference 60 szerintetek megeri lecserelni a quadralt az infinity-re? Egy NAD 319 melle! koszi elore is
- gyalogkakukk75
- Újonc fórumos

Sziasztok!Kb. mennyit érhet párja ezeknek a Quadral Shogun Ponologue Gold hangsugárzóknak?
Köszönöm!
Sziasztok,
Mi a véleményetek az alábbi két hangfalról?
Magnat Vector 55 vs. Tangent SR 500
Frontok lennének egy 5.0-ás rendszerben.
Egyetértek Krisok fórumtárssal, ha ebből a kettőből lehet választani, akkor mindenképp a Magnat.
Sziasztok,
Szia!
A Magnat vector egy komolyabb/minőségibb doboz mint ez az Eltax, más kategória.
No, akkor elég nagy túra Dunakeszire menni egy hallgatózásért.
Perszem ha erre jársz, szívesen látlak.
merrefelé laksz?
Nálam meg tudod hallgatni hogyan szól a F690ES vagy f670es különböző dodozokkal.
solier 009-nek szántam ezt a választ
Szia!
Köszönöm szépen a felajánlást, Debrecen környéke.
merrefelé laksz?
Nálam meg tudod hallgatni hogyan szól a F690ES vagy f670es különböző dobozokkal.
solier 009-nek szántam ezt a választ
Sziasztok,
OLED55C9PLA oled tv, Xgimi Elfin led projektor, Varamorph anamorphic lens(eladó lehet-fogalmam sincs hova tettem), Sony blu-ray player , Denon AVR-1312 , Jamo S418 , Jamo E-350 , Magnat Vector Center 13 (2db) , Wharfedale Vardus VR-SUB8 ,
Sziasztok!
Milyen hangsugárzót ajánlanátok nekem, eddig lényegében ami megvan a rendszerből erősítő: Sony Ta-F830ES igazából e köré szeretnék építkezni, cd az szóra sem érdemes folyamatban. Zenét amiket szeretek, Zorán, Republic, Havasi, komoly zene, stb. Helység amiben hallgatom körülbelül, 30-35m2
Ami idáig ami tetszett és lehetőségem volt meghalgatni, Totem, Dynaudio
melyik Totem, melyik Dyno ? (es hol, azaz leginkabb: erösitötars, szobameret) valasz jöhet privat üzenetben is
Olyan 100-150eft körül szánnék rá, de egyenlőre még azt sem tudom, hogy álló vagy monitor sugárzót lenne a jobb.
A monitor felé húzok amúgy, csak azt nem tudom elég lenne-e egy ilyen méretű szobához.
Triangle Zerius 202, ez a doboz rendelkezik az álló dobozok minden előnyével, háromutas, és nagyon egységes a megszólalása, könnyen megbirkózik vele az erősítőd, sőt, egy komolyabb erősítőnek is méltó partnere lehet a későbbiekben. Megvan benne a kellő basszus alap, a magas hangok is nagyon életszerűek, a közép sáv, a megfelelő méretű és nagyon könnyű papír membrános hangszórónak köszönhetően igazi csemege, kevés doboz képes ilyen megszólalásra, és a kinézete is olyan, hogy díszére válhat egy szép nappali szobának is. Nagyon ajánlott vétel !
Egyet hirdetnek itt a fórumon is, ha a közeledben van, próbáld ki, ezt a Triangle hangsugárzót.
Olyan 100-150eft körül szánnék rá, de egyenlőre még azt sem tudom, hogy álló vagy monitor sugárzót lenne a jobb.
A monitor felé húzok amúgy, csak azt nem tudom elég lenne-e egy ilyen méretű szobához.
Újonan ebben árkategóriában monitor dobozban Davis Acoustics Dufy 3D vagy XTZ 93.22 tudnánk ajánlani, álló dobozból Davis Acoustic Maya, bár ez utóbbi kicsit felülről kilóg az ársávból.
Újonan ebben árkategóriában monitor dobozban Davis Acoustics Dufy 3D vagy XTZ 93.22 tudnánk ajánlani, álló dobozból Davis Acoustic Maya, bár ez utóbbi kicsit felülről kilóg az ársávból.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Sziasztok!
Milyen hangsugárzót ajánlanátok nekem, eddig lényegében ami megvan a rendszerből erősítő: Sony Ta-F830ES igazából e köré szeretnék építkezni, cd az szóra sem érdemes folyamatban. Zenét amiket szeretek, Zorán, Republic, Havasi, komoly zene, stb. Helység amiben hallgatom körülbelül, 30-35m2
Attól függ mennyit szánsz hangdobozokra, a fenti zenékhez van egy jó doboz az apróhirdetések között. Celestion 5 mkII.
Sziasztok!
-
Vendég
Isten ments, hogy bántsam a "vintage" készülékeket (milyen alapon?). Én az elvakultság ellenében szándékoztam írni. Küldtem egy privát üzenetet is.
OK, sikerült is megbeszélni, mindenki megnyugvására.
Örülök, hogy volt, aki értelmes tanáccsal is szolgált az érdeklődőnek, de ezt a sok butaságot nem hagyhatom szó nélkül. Több komponens is van ma is a rendszeremben 1995 előttről, de volt már hangfalam a hetvenes, erősítőm, lemezjátszóm a nyolcvanas évekből, stb. Mindegyik megkímélt, megvigyázott darab volt, ráadásul rengeteg zenei örömet okoztak. Nagyon meg kell nézni, mit vesz az ember, de a hozzászólásodból annyira süt a keserűség és a rosszindulat, hogy muszáj megvédenem ettől egyrészt a "vintage" berendezéseket, másrészt óva intenem az érdeklődőt ettől a szélsőséges véleménytől. Szerintem inkább kimberre hallgass, Boygabi!
Isten ments, hogy bántsam a "vintage" készülékeket (milyen alapon?). Én az elvakultság ellenében szándékoztam írni. Küldtem egy privát üzenetet is.
-
Vendég
Szerintem hagyd az egészet, menj koncertekre, hangversenyre, az az igazi. Nagyszerű, élő művészeket ismerhetsz meg. Minden más csak mankó lehet a konzervzenék "imádásához" egy valósnak vélt történelem apró darabkáinak magasztalásával. Rengeteg csalódást megspórolhatsz így. Bár az is igaz lehet, ha nem hallgatsz élőzenélést (meghaltak, feloszlottak ... a művészek), mindegy, mi, hogyan szól, de legalább van egy hobbid, amivel elütöd a fölös időd, pénzed...
Vagy, ha nem teljesen ezt az utat választod:
én nem vennék olyan terméket, amihez valószínűleg nem lehet alkatrészt kapni: veszel egy "legendát", tönkremegy, egy "mester" összerakja egy utángyártott "valamivel", aztán csalódottan eladod - ha egyáltalán - , mert már talán nem is olyan, mint volt...
Örülök, hogy volt, aki értelmes tanáccsal is szolgált az érdeklődőnek, de ezt a sok butaságot nem hagyhatom szó nélkül. Több komponens is van ma is a rendszeremben 1995 előttről, de volt már hangfalam a hetvenes, erősítőm, lemezjátszóm a nyolcvanas évekből, stb. Mindegyik megkímélt, megvigyázott darab volt, ráadásul rengeteg zenei örömet okoztak. Nagyon meg kell nézni, mit vesz az ember, de a hozzászólásodból annyira süt a keserűség és a rosszindulat, hogy muszáj megvédenem ettől egyrészt a "vintage" berendezéseket, másrészt óva intenem az érdeklődőt ettől a szélsőséges véleménytől. Szerintem inkább kimberre hallgass, Boygabi!
Közeljövőben szeretnék hangsugárzót venni. De nagy dilemmám, hogy milyen régi legyen az, hol húzzam meg a határt. Most a fórumon is van itt például JBL, Royd, Epos ami tetszene, de nem tudom meg lehet e venni a sokszor 20 év fölötti dobozokat. Nem csak a membránszélre gondolok. Hangváltó alkatrészek, membrán pilléjének illetve tekercsének ragasztóanyaga azért biztosan megsínyli az éveket. Ha pedig történik vele valami akkor ezekbe nincs sokszor póthangszóró. Például egy Zsolt Stand art al valami történik akkor kuka.
A másik dolog: milyen hangsugárzót? Zenéhez kellene csak. Nem tesztfelvétel hallgatáshoz. Mindenféle zenét hallgatok. Volt egy épített állódobozom amit eladtam és most szeretnék monitort vásárolni, de nem tudom nem hiányozna e az alja a zenének. Erre szánt pénzem kb 80k.
Most egy Musical Fidelity erősítőm és egy Yamaha CD pörgetőm van amiket nem is tudok használni már egy jó fél éve hangdobozok híján.
Szerintem hagyd az egészet, menj koncertekre, hangversenyre, az az igazi. Nagyszerű, élő művészeket ismerhetsz meg. Minden más csak mankó lehet a konzervzenék "imádásához" egy valósnak vélt történelem apró darabkáinak magasztalásával. Rengeteg csalódást megspórolhatsz így. Bár az is igaz lehet, ha nem hallgatsz élőzenélést (meghaltak, feloszlottak ... a művészek), mindegy, mi, hogyan szól, de legalább van egy hobbid, amivel elütöd a fölös időd, pénzed...
Vagy, ha nem teljesen ezt az utat választod:
én nem vennék olyan terméket, amihez valószínűleg nem lehet alkatrészt kapni: veszel egy "legendát", tönkremegy, egy "mester" összerakja egy utángyártott "valamivel", aztán csalódottan eladod - ha egyáltalán - , mert már talán nem is olyan, mint volt...
Közeljövőben szeretnék hangsugárzót venni. De nagy dilemmám, hogy milyen régi legyen az, hol húzzam meg a határt. Most a fórumon is van itt például JBL, Royd, Epos ami tetszene, de nem tudom meg lehet e venni a sokszor 20 év fölötti dobozokat. Nem csak a membránszélre gondolok. Hangváltó alkatrészek, membrán pilléjének illetve tekercsének ragasztóanyaga azért biztosan megsínyli az éveket. Ha pedig történik vele valami akkor ezekbe nincs sokszor póthangszóró. Például egy Zsolt Stand art al valami történik akkor kuka.
A másik dolog: milyen hangsugárzót? Zenéhez kellene csak. Nem tesztfelvétel hallgatáshoz. Mindenféle zenét hallgatok. Volt egy épített állódobozom amit eladtam és most szeretnék monitort vásárolni, de nem tudom nem hiányozna e az alja a zenének. Erre szánt pénzem kb 80k.
Most egy Musical Fidelity erősítőm és egy Yamaha CD pörgetőm van amiket nem is tudok használni már egy jó fél éve hangdobozok híján.
Estet!Egy gyors kerdesem lenne,de keretik nem kinevetni!; ) A sok-sok fele allo hangdoboz utan atterek az allvanyos monitorokra,ki is neztem egyet..de a koltsegvetes mondhatni nagyon szuk!A kiszemeltem egy JBL LX40-es,(engem meggyozott a JBL mar joparszor) termeszetesen hasznaltan,most 30eFt-ba lenne egy par!Szerintetek?Johetnek a velemenyek,hogy ebben az arkategoriaban mi lenne a legjobb vetel!(ha olcsobb nem baj ) Ekezetekert elnezest,nincs a billemen!
Annyiért nincs nagy csoda sehol sem, nyugodtan vedd meg.
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500