Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Polcsugárzók

rsf
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Polcsugárzók

Hozzászólás Szerző: rsf »

Az pont nem.

Én úgy vettem észre, hogy a jobb gyártók a görbe legalsó értékét adják meg, és egy 8 ohm-os hangsugárzó nem megy le 4 közelébe sehol.

rsf:
Ha nem hajtod túl, bírnia kell a 4-et is. De nem akarlak rábeszélni, csak több lehetőséged lenne kicsit.

Hirtelen ezt találtam:
Itt ugy látom, hogy a nominal alá tud menni az impedancia mélyhangoknál: url="http://en.wikipedia.org/wiki/File:Speaker_impedance.svg"]Itt egy tipikus görbe[/url]
Szóval mivel gagyi az erősítőm igy sajnos a hangfalkban nem válogathatok. A biztonság kedvéért inkább 8ohmosat veszek azzal biztosan nem lesz gond.
Ha tehetném 2ohmon stabil erősítőm lenne.
Üdv.

Vendég

Polcsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Az pont nem.

Én úgy vettem észre, hogy a jobb gyártók a görbe legalsó értékét adják meg, és egy 8 ohm-os hangsugárzó nem megy le 4 közelébe sehol.

rsf:
Ha nem hajtod túl, bírnia kell a 4-et is. De nem akarlak rábeszélni, csak több lehetőséged lenne kicsit.

Impedancia Igy jó lesz?

KMT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Polcsugárzók

Hozzászólás Szerző: KMT »

az ellenállás freki függvényében változik,

Az pont nem.

így a 8 ohmos is leeshet 4-re...

rsf:

rsf
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Polcsugárzók

A gagyi pioneer vsx-520 erősitőm a 6-16ohmot szereti, 4ohmon már instabil.
Szóval egy 8 ohmos hangfal az ideje nagyrészét 6ohm fölött fogja tölteni.
Ritkábban fog leesni az impedanciája 6ohm alá, mint egy nominal 6ohmos hangfalnak.
Tudom szarból nem lehet várat építeni, de azért muszáj valamit összehoznom.

Üdv.

Vendég

Polcsugárzók

Tényleg, ez miért kizáró ok? Manapság nem szokott gondot jelenteni. Vagy az asszony követeli a 8 ohm-ot is?

Ezt én sem értem, főleg h az ellenállás freki függvényében változik, így a 8 ohmos is leeshet 4-re...

KMT
V.I.P.
V.I.P.

Polcsugárzók

Meg a lenti JBL-ek csak 4ohmosak!!!!

Üdv.

Tényleg, ez miért kizáró ok? Manapság nem szokott gondot jelenteni. Vagy az asszony követeli a 8 ohm-ot is?

theo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 432

Polcsugárzók

Hozzászólás Szerző: theo »

Van subom de le sem merem irni, hogy KEF a márkája.(200W).
Meg vagyok elégedve vele.

Üdv.

Hmm.... azt nem is láttam.
Amúgy miért nem veszel most inkább ebből a pénzből 2db polcsugit meg egy centert és ha később lesz még rá pínz akkor megveszed a két hátteret? (tudom kibicnek semmi sem drága )

rsf
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Polcsugárzók

Most látom, hogy Rock zenére kéne akkor pedig tuti JBL a subbal mert azok a Polkok sub nélkül csak visítoznának

Van subom de le sem merem irni, hogy KEF a márkája.(200W).
Meg vagyok elégedve vele.

Üdv.

theo
V.I.P.
V.I.P.

Polcsugárzók

a szívem és az eszem engem is a kis JBL fele húzna, főleg, h idővel ott a frontokat ha akarod tudod fejleszteni...És ennyiért ajándék ez a szett

Most látom, hogy Rock zenére kéne akkor pedig tuti JBL a subbal mert azok a Polkok sub nélkül csak visítoznának

Vendég

Polcsugárzók

a szívem és az eszem engem is a kis JBL fele húzna, főleg, h idővel ott a frontokat ha akarod tudod fejleszteni...És ennyiért ajándék ez a szett

theo
V.I.P.
V.I.P.

Polcsugárzók

DE ha rock zene akkor meg sokkal inkább ez a kis JBL szett, és itt van szubod is ami leszedi a fejed És ez világos színű

http://www.streamaud...S178,%20SCS-178

Én meg akkor már inkább ezt venném nem ér az a Polk 50e ft többet mint a JBL pláne nem sub nélkül.

Sőt inkább ezt : Balboa igaz hogy használt de ez odaveri mind a kettőt.

Storno mert látom álló nem lehet.

Vendég

Polcsugárzók

Azt én nem mondtam, hogy egyformának kell lennie a frontoknak.
Csak azt, hogy nem lehet álló a frontom. A polkra a hazai inportőr adja az akciót, nem a netdepó. Szóval máshol is ennyiért van ez a szett (streamaudional,korneraudio -nál) is van),de van ahol azt irják, hogy csak márc.30-ig, szóval ezért van ez a kapkodás. Csak hirtelen a netdepó jutott most az eszembe, meg az a legrövidebb.
Üdv.

Akkor vixont a polkra a streamnél csapj le amig van, a te kritériumaidnak ez felel meg a leginkább...Ennyiért azok is megérik, nem tudtam, h igy levitték az árát...

rsf
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Polcsugárzók

De itt nem 4 egyforma frontod van ahogy te irtad!!!Ráadásul ez akciós, és a Netdepó áraiban akkor bizz ha ennyiért már ott van nálad a cucc, engem tönbbször vertek már át...

Azt én nem mondtam, hogy egyformának kell lennie a frontoknak.
Csak azt, hogy nem lehet álló a frontom. A polkra a hazai inportőr adja az akciót, nem a netdepó. Szóval máshol is ennyiért van ez a szett (streamaudional,korneraudio -nál) is van),de van ahol azt irják, hogy csak márc.30-ig, szóval ezért van ez a kapkodás. Csak hirtelen a netdepó jutott most az eszembe, meg az a legrövidebb.
Üdv.

Vendég

Polcsugárzók

Ha pedig a Polk mellett maradsz mégis, akkor itt kell megvenni...És akkor sokkal inkább ez mint a Kef...DE akkor ezekre csapj le időben, mert akciósak, és ezek nem sokáig vannak ...

http://www.streamaudio.hu/index.php?P=p ... 20+%20CS10

KMT
V.I.P.
V.I.P.

Polcsugárzók

A Keftől mindenképp sokkal jobb lenne..

Azt gondolom. De ne a KEF legyen a referencia már.

De itt nem 4 egyforma frontod van ahogy te irtad!

Mármint, ahogy te félreértetted.

Vendég

Polcsugárzók

DE ha rock zene akkor meg sokkal inkább ez a kis JBL szett, és itt van szubod is ami leszedi a fejed És ez világos színű

http://www.streamaudio.hu/index.php?P=p ... %20SCS-178

Vendég

Polcsugárzók

Told meg és inkább vedd meg ezt...

http://www.streamaudio.hu/index.php?P=p ... .1%20szett

Vendég

Polcsugárzók

Akkor ezt figyuzd: Polk
Több keret nincs rá, hidd el nekem már ez is nagy előrelépés lenne.

Üdv.

De itt nem 4 egyforma frontod van ahogy te irtad!!!Ráadásul ez akciós, és a Netdepó áraiban akkor bizz ha ennyiért már ott van nálad a cucc, engem tönbbször vertek már át...

Vendég

Polcsugárzók

Arról nem is beszélve, h a C sorozat nincs is világos szinben, a legvilágosabb a sötét cseresznye aminek az előlapja ugyan ugy fekete...

rsf
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Polcsugárzók

100 ezerből ennyi dobozt nem tudsz megvenni még a Kefből sem, főleg nem a polkból...Egy olcsóbb hangsugárzó pár 40-50 ezer ft...Ez alatt olyannyira gyengék , h nem éri meg pénz adni értük, már ha létezik ez alatt értelmes hangsugárzó...

Akkor ezt figyuzd: Polk
Több keret nincs rá, hidd el nekem már ez is nagy előrelépés lenne.

Üdv.

Vendég

Polcsugárzók

Na akkor mégegyszer:
4db polcsugárzó kell nekem(2f,2s) + 1db center ezek együttes ára lehet max.100-120eFt.
Ebből próbálom kihozni a lehető legjobbat pár héten belül, szóval nem tudok várni hónapokat, hogy hátha valakinek lesz egy eladó Swans vagy Dali szettje 100eFt-ért.
Üdv.

100 ezerből ennyi dobozt nem tudsz megvenni még a Kefből sem, főleg nem a polkból...Egy olcsóbb hangsugárzó pár 40-50 ezer ft...Ez alatt olyannyira gyengék , h nem éri meg pénz adni értük, már ha létezik ez alatt értelmes hangsugárzó...És akkor még nem is komoly cuccokról beszélek...A Kef iq10 is 80 körül van párban...Az ilyen Kef C1-et meg nem is szabad megvenni, mert ugy még egy minihifi is szól ahogy azok...

rsf
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Polcsugárzók

Na akkor mégegyszer:
4db polcsugárzó kell nekem(2f,2s) + 1db center ezek együttes ára lehet max.100-120eFt.
Ebből próbálom kihozni a lehető legjobbat pár héten belül, szóval nem tudok várni hónapokat, hogy hátha valakinek lesz egy eladó Swans vagy Dali szettje 100eFt-ért.
Üdv.

Vendég

Polcsugárzók

Nem lenne az túl nyugodt neki? SZVSZ az popra jó.

Jól meghajtva nem hinném...A Keftől mindenképp sokkal jobb lenne..

KMT
V.I.P.
V.I.P.

Polcsugárzók

Nem lenne az túl nyugodt neki? SZVSZ az popra jó.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1684

Polcsugárzók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

OK megpróbálok majd valami rendes bemutatóterembe elmenni. Nem vagyok egy vájtfülű valamint a határszélen lakok és nem a D+Ny-in szóval nem lesz egyszerű.
De azért még mindig várom a jó ajánlatokat. A kritériumok lejjebb.

Üdv.

Swans D3.1 kell neked. Ugyan polcsugárzó, de úgy meg van építve, mint egy tank. Rockzenére tökéletes lesz. Ja és 8 Ohmos. Tudtommal egy Kef monitor nem egy nagy eresztés rock zenével.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”