Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Triangle
Triangle
Nagyon boldog vagyok,hogy ilyen remek monitorok szolgáltatják nálam a zenét
Jó választás volt.
Be mered írni,hogy mennyiért vetted?
Itthon is voltak nagy akciók.
40-50%-os kedvezményekről tudok.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Gratulálok szigony Remélem egyszer nálam is lesz ilyen
Sok kellemes zenehallgatást!
Köszönöm.Bízom benne,hogy egyszer neked is összejön a Duetto.
Ha esetleg Angliában jársz akkor nálam meghallgathatod.
Egy hét távlatából annyi már bizonyosan elmondható,hogy hangszerhangjai nagyon finomak,levegősek ami gyors és transzparens megszólalással párosul.
Az analitika egészen hihetetlen.Olyan apró részleteket nüanszokat tud megjeleníteni.Amiről eddig nem is tudtam,hogy ott vannak a lemezen.
Mindeközben az alsó regisztereket is kellő súllyal ábrázolja.
Triangle
Köszönöm.Bízom benne,hogy egyszer neked is összejön a Duetto.
Ha esetleg Angliában jársz akkor nálam meghallgathatod.
Egy hét távlatából annyi már bizonyosan elmondható,hogy hangszerhangjai nagyon finomak,levegősek ami gyors és transzparens megszólalással párosul.
Az analitika egészen hihetetlen.Olyan apró részleteket nüanszokat tud megjeleníteni.Amiről eddig nem is tudtam,hogy ott vannak a lemezen.
Mindeközben az alsó regisztereket is kellő súllyal ábrázolja.
Gratulálok hozzá szigony!
Ez már a felső ház rendesen!
Na ha minden igaz jövő héten nálam is kopogtat a gall mikulás!
Köszönöm.Igen ez már valóban egy igazán komoly monitor.Nekem ez már a karácsony 2 ajándék.
Ha nem titok neked mit hoz a "gall mikulás"?
Marad a Unison Research csöves a Triangle-hez?
Triangle
Köszönöm.Igen ez már valóban egy igazán komoly monitor.Nekem ez már a karácsony 2 ajándék.
Ha nem titok neked mit hoz a "gall mikulás"?
Marad a Unison Research csöves a Triangle-hez?
Triangle
képek.3
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Triangle
És mi lesz (van) a Charioval? Nem sikerült hangszórót szerezni hozzá? Ezek szerint mégis csak lesz Triangle dobozod? Amikor kérdeztem erről, még nem tudtad, vagy csak nem akartad elmondani?
Tudod a sztorit a medvének bőrivel.)
Chario már egy hónapja kész van.
Triangle
Elvileg ez az.
Igazad van.
Elég jó árat kaptam a forgalmazótól.
Telefonon jót dumáltunk,majd utána se kép se hang,eltünt a fickó.
Webáruház:
Triangle
Tényleg nagyon jól néz ki.
Én is szemezgettem a "legnagyobb" monitorral.
Elvileg ez az.
Triangle
képek.3
Tényleg nagyon jól néz ki.
Én is szemezgettem a "legnagyobb" monitorral.
Webáruház:
Triangle
Már várjuk! Gratula!!!
Az ígért képek.Így náhány nap után elmondható,hogy egészen kivételes hangja van.
Annak akit érdekel bővebben a jövő héten írok róla.
Triangle
Már várjuk! Gratula!!!
Az ígért képek.Így náhány nap után elmondható,hogy egészen kivételes hangja van.
Annak akit érdekel bővebben a jövő héten írok róla.
- vm69
- V.I.P.
- Értékelés: 113
Triangle
Fotózok.A héten jönnek a képek is.
Már várjuk! Gratula!!!
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
Triangle
Azt gondolom, hogy egy ilyen hobbinál többet ér egy beszélgetés, mint egy mail egy csomó árral. Mihez, hová, stb. Persze, van egy keret, de lehet, hogy alternatívát tud egy 2 perces beszélgetés alapján mondani neked. Főleg, ha abban sem vagy biztos, mit keresel...
Tudok forgalmazóról, aki pont ezért nem teszi fel az árait. Ilyen termékeket nem számok alapján kellene venni, bár ha megengedheti magának a vevő, hogy addig cserélgeti a tapogatózva vett termékeket, amíg meg nem találja az igazit, hát legyen.
Nem ciki kérdezni, érdeklődni. A normális forgalmazó ismeri a termékeit, tud ajánlani neked valami jót.
Triangle
Egyenlőre nem a TS400-as állvánnyal lesz.(550GBP lett volna).Éppen most érkezett meg az állványa.Atacama HMS 2.1(170GBP)Most erre volt keret.
Az egyiket már össze is dobtam és ráraktam a Duetto-t.Optikailag rendben van.szvsz.Hangja meg este kiderül.
Hát gratulálok, irigy vagyok
A régivel mi a terved? Gondolom, ez kicsit jobban fog szólni, egyszer én is kipróbálnék ilyet itthon is.
Azt a töltőanyagot nem ismerem, a homokról több helyen is olvastam, hogy vigyázni kell vele. Van olyan, hogy mozdonyhomok, az a legjobb bele, mások szerint a márványpor még jobb. Töltés előtt legalább 2 óra sütőben, hogy tényleg jól kiszáradjon, mert tönkreteszi belül az állványt úgy, hogy észre sem veszed. Azt is írják, hogy nem biztos, hogy tele kell tölteni, próbálni érdemes a mértéket. Tapasztalatom nincs erről, ezek az olvasmányaimban vannak, pl. innen is.
Sok sikert hozzá, és várjuk az élménybeszámolót.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
ilyesmi állványa lesz?
Egyenlőre nem a TS400-as állvánnyal lesz.(550GBP lett volna).Éppen most érkezett meg az állványa.Atacama HMS 2.1(170GBP)Most erre volt keret.
Az egyiket már össze is dobtam és ráraktam a Duetto-t.Optikailag rendben van.szvsz.Hangja meg este kiderül.
A gyári oldalon találtam egy Atabites SMD-Z 7.5Hd elnevezésű cuccot amivel fel lehet tölteni az állvány lábait.
Ebből érdemes pár kg-al feltölteni?Ezzel a leírás szerint 84kg-os ra "hízlalható" az állvány.+ 16kg a Duetto.Így már elég stabil lenne.
Vagy száraz homok is megteszi?
Feltöltés teljesen vagy csak félig,háromnegyedig?
Érdemes a hangfal lenyomatával megegyező formájú alakot pl valamilyen fából vagy egyéb más anyagból kivágni és arra rátenni a dobozokat?
Blutack jó a doboz és az állvény közé?
Triangle
ilyesmi állványa lesz?
A gyári oldalon találtam egy Atabites SMD-Z 7.5Hd elnevezésű cuccot amivel fel lehet tölteni az állvány lábait.
Ebből érdemes pár kg-al feltölteni?Ezzel a leírás szerint 84kg-os ra "hízlalható" az állvány.+ 16kg a Duetto.Így már elég stabil lenne.
Vagy száraz homok is megteszi?
Feltöltés teljesen vagy csak félig,háromnegyedig?
Érdemes a hangfal lenyomatával megegyező formájú alakot pl valamilyen fából vagy egyéb más anyagból kivágni és arra rátenni a dobozokat?
Blutack jó a doboz és az állvény közé?
Triangle
Gondolom a hivatalos magyar forgalmazóról van szó.
Nos árlista egyrészt az euró miatt nincs fent, másrészt a high end forgalmazóknál szinte mindenhol érdeklődik az ember, vegye már a fáradtságot hogy legalább egy emailt ír.
Nagyon könnyen törtök pálcát egy forgalmazó felett, bár azt elárulom nektek hogy egyik forgalmazó sem károsul abból hogy a fórumokon lehúzogatják őket az unatkozó emberek.
Érdekes hogy a MM honlapján sincsenek árak, pedig nem is high end szakbolt:D
Tigris ha jól tudom te vásároltál is náluk....no comment.
Ami a legfontosabb felsőbb körökben úriember pénzről nem tárgyal csak utólag, ez a világon mindenhol így van ha fejre álltok akkor is.
Én több mint egy hónapja várok tőlük egy dobozomra, mégsem állok az ajtóban verni a tamtamot.
Euro miatt nincs fent az árlista ne már . Akkor irja ki hogy 280-al számol és kész .
Egyébként én vettem a fáradságot és irtam nekik erre válaszoltak ,hogy irjamle mit akarok mert a siltech lista 30 oldal .
Mivel nem tudom hogy milyen árkategoriában mozognak ezen termékek ezért balgaság lett volna bármi nemű levélváltásba belemenni . Egyszerübb lett volna küldeni egy árlistát.
Felsőbb körökben úriember nem tárgyal pénzről - na ez is jó én nem fosom a pénzt és nem is apuci pumpál hanem megdolgozok érte , ígyhát azért elöször szeretném tudni az árakat mivel vannak más márkák is és más forgalmazok is !
Egyébként hangfalat szeretnék venni max. 350 ig monitort. És hálozati kábel érdekelt volna . De ha látom az árlistát akkor mást is vehet az ember . Ennyi erővel akkor meg lehet csinálni regisztrációsra az oldalt és utána küldeni árlistát ,vagy az elérhetőbb termékek mellé ki is lehet írni , a drágábakra meg a telefonon érdeklődjön (nem túl szimpatikus kiirást) is lehetne alkalmazni . Ja és nem unatkozom csak keresem a számomra megfelelő hanfalat . Akár márka vagy ár alapján . De van más is ahogy irtam Usher , B&W ,stb de a triangle-re is kiváncsi lettem volna .....
Házimozi:Epson EH-TW 3200. Erősítő :onkyo TX-SR 707 , front: JamoC805, Center: Jamo D7, Sub : Jamo D6 , Hátér :Jamo D6, Supra hangfalkábel , Furutech xv1.3 10m Hdmi, Nordost wyrewizard 1m Hdmi, Inakustik Hdmi,
Média lejátszó: Dune smart D1
Tv Panasonic TX-P50GT60E
Munkahely : Rotal RA06, Hangfal B&W 602s3 Fapaci kábel
Kábel:Neotech KHS-188,
Tápkábel ?
Triangle
Az szintén zavaró, h bármire megyek az oldalukon bedob a gyártói oldalra...Ezért senki sem fogja a weboldaluk látogatni, a gyártók oldalát a guglin is megtalálom.
Így van . Jól látod
Szándék az meglenne bennünk, de így sokra nem megyünk .Pedig ők is csak jól járnának egy elégedett fórumos véleményével .
Házimozi:Epson EH-TW 3200. Erősítő :onkyo TX-SR 707 , front: JamoC805, Center: Jamo D7, Sub : Jamo D6 , Hátér :Jamo D6, Supra hangfalkábel , Furutech xv1.3 10m Hdmi, Nordost wyrewizard 1m Hdmi, Inakustik Hdmi,
Média lejátszó: Dune smart D1
Tv Panasonic TX-P50GT60E
Munkahely : Rotal RA06, Hangfal B&W 602s3 Fapaci kábel
Kábel:Neotech KHS-188,
Tápkábel ?
Triangle
Igen vásároltam 1x, és meg is kavarták a vásárlásom rendesen. Szóval tényleg no comment. Egyébként ahogy láthatod érdeklődtek és az emailre kapták ezt a választ. Nálam pld arra nem voltak képesek, h elpostázzák a terméket, nekem kellett felmennem Pestre érte, nem kis benzinpénz volt. A futár nekik sokkal olcsóbb lett volna. És a végén még majdnem át is lettem vágva. Szóval azért ne kezd el sajnálni őket.
Nem fogom, nagyfiúk ők.
Triangle
Igen vásároltam 1x, és meg is kavarták a vásárlásom rendesen. Szóval tényleg no comment.
Triangle
Nos árlista egyrészt az euró miatt nincs fent, másrészt a high end forgalmazóknál szinte mindenhol érdeklődik az ember, vegye már a fáradtságot hogy legalább egy emailt ír.
Nagyon könnyen törtök pálcát egy forgalmazó felett, bár azt elárulom nektek hogy egyik forgalmazó sem károsul abból hogy a fórumokon lehúzogatják őket az unatkozó emberek.
Ami a legfontosabb felsőbb körökben úriember pénzről nem tárgyal csak utólag, ez a világon mindenhol így van ha fejre álltok akkor is.
Én több mint egy hónapja várok tőlük egy dobozomra, mégsem állok az ajtóban verni a tamtamot.
Igen vásároltam 1x, és meg is kavarták a vásárlásom rendesen. Szóval tényleg no comment. Egyébként ahogy láthatod érdeklődtek és az emailre kapták ezt a választ. Nálam pld arra nem voltak képesek, h elpostázzák a terméket, nekem kellett felmennem Pestre érte, nem kis benzinpénz volt. A futár nekik sokkal olcsóbb lett volna. És a végén még majdnem át is lettem vágva. Szóval azért ne kezd el sajnálni őket.
Triangle