Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio hangsugárzók
Dynaudio hangsugárzók
Ami a hozzászólásod végét illeti... Ha fontos a zene, vagyis inkább ha fontosabb a zene mint a mozi, akkor eszedbe se jusson AV erősítpt venni, mert ahhoz nagyon sok pénz kell kiadni, hogy megfelelő sztereó hangot csalj ki belőle.
ezt már mondtuk.....av erölködő, 1mille fölött bármit tud....
csak az picit húzós!!!!!
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
- Khaosz
- V.I.P.
- Értékelés: 23
Dynaudio hangsugárzók
Ej :taps:
amit kinéztem mert nagyon tettszett volna (neten) 4 milka :taps:
De a legkisebb kategóriából is 600 ropi ami tetszen
Nem is hallgatom meg mert ha nagyon bejönne csak a szívemet fáldítanám :taps:
Azért 4 milkáért vagy 600 ropiért csak jók ... :kiraly:
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
- Khaosz
- V.I.P.
- Értékelés: 23
Dynaudio hangsugárzók
HI,
van valami árlistád a hangfalakról. Nem csak erre az egyre gondolok hanem a többi kategoriáról..
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Dynaudio hangsugárzók
Amin még filózom, hogy annyira nem is muszáj nekem házimozi 20 tucat hangfallal, hanem elég lesz egy ilyen egy jó sztereó erősítővel meg egy jó dekóderes dvd-vel(denon2900, vincent sdv3 stb.) Úgy 3-4 évig az albiban a diáktársaim mellett úgyse nagyon lesz helyen mozirendszert kiépíteni. Végezetül annyit mondanék még, hogy mindenki menjen el az Akusztikába aki ráér, nem gyenge 2 órát foglalkoztak, csak velem.
Elkőször is gratulálok a lennedő hangfalaidhoz! Én ugyan eddig csak mv3 Dynoit hallgattam, de abszolút meggyőző volt a produktum. Ha nem lennék JMLab megszállot és ha nem ilyen kategóriájú dobozaim lennék forntként, elképzelhető, hogy elcsábulnék.. de így is azt mondom, nem bánod meg a választásod.
Ami a hozzászólásod végét illeti... Ha fontos a zene, vagyis inkább ha fontosabb a zene mint a mozi, akkor eszedbe se jusson AV erősítpt venni, mert ahhoz nagyon sok pénz kell kiadni, hogy megfelelő sztereó hangot csalj ki belőle.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
Dynaudio hangsugárzók
Mostanság egy kis szünet után ismét nekiálltam hangfalakat nézni. Úgy gondoltam, hogy mégegyszer nem veszek belépő szettet. Így kipróbáltam a BW 600-as szériát. Hát nem tudom, maradjunk annyiban, hogy nem győzött meg. pedig onkyo 800-szériás erősítő hajtotta meg. asszem 801. Aztán egyszercsak miután elindultam felfedező útra az albim körül kb. 15 perc gyaloglás után a dob utcánál kötöttem ki. na oda mindjárt be is fordultam, ahol szembe találtam magam az akusztikával. Pedig esküszöm nem volt úticél. Beszélgettünk egy csomót, aztán megbeszéltünk egy demó időpontot. A célszemélyem az Audience 42 volt.
Bevallom tartottam tőle, mert egy kis falatka kis doboz és igencsak féltem tőle, hogy kevés lesz nekem. Méretei: 170 x 282 x 246. 15-ös mélyközéppel. Meghallgattam. Konklúzió: épphogy nem elég. Mégpedig állódobozokhoz mérve.Emelett piszokmód terhelhető és minden műfaj tetszik neki. És még jól is néz ki. Ez elég szemtelen egy dolog egy ekkora doboztól. Ekkor már "rosszat" sejtve mondtam az eladó srácnak, hogy próbáljuk ki az 52-est. Őneki 17es mélyközepe van. Méretei neki se nagyok. 204 x 330 x 256mm. Kipróbáltam. Ledöbbentem. Rockzenét még nem hallottam ilyen meggyőzőnek. Nemcsak hogy elég volt a mélye, hanem szépen le is ment. Gyári adatok szerint -+3db 52hz-nél, de ennél fülre is azt mondom hogy lejjebb megy. Meghallgattam még a Phonar P20-at. Az is nagyon jó, de mélyekben nem tudta felülmúlni az 52-est. Igazán semmiben sem. Elég közel vannak egymáshoz, de az A52 egy picivel szerintem jobb mindenben. Asszem én ezekután megtaláltam leendő dobozaim.
Amin még filózom, hogy annyira nem is muszáj nekem házimozi 20 tucat hangfallal, hanem elég lesz egy ilyen egy jó sztereó erősítővel meg egy jó dekóderes dvd-vel(denon2900, vincent sdv3 stb.) Úgy 3-4 évig az albiban a diáktársaim mellett úgyse nagyon lesz helyen mozirendszert kiépíteni. Végezetül annyit mondanék még, hogy mindenki menjen el az Akusztikába aki ráér, nem gyenge 2 órát foglalkoztak, csak velem.
Üdv.:
KP