Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fül és Fejhallgatók

lezu
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 49

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: lezu »

Sziasztok!
Ősz elejére tervezem, hogy veszek egy olyan fejhallgatót, ami jó mozihoz. Kinéztem a Sony MDR-DS6500 típust. Mi a véleményetek róla, vagy van-e más javaslat? Fontos lenne a 7.1 mivel szinte csak mozira lesz használva.
A válaszokat előre is köszönöm.
"Az élet útja mindig rögös, de, ha felérünk a csúcsra, állati szép a kilátás."

TomLeftiger
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 498

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: TomLeftiger »

Köszi a tippet srácok! 

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Sennheiser fejhallgatóhoz keresek fülpárnát. Nem tudjátok véletlenül, hol lehet ilyet beszerezni?
Cseréld ki benne a szivacsot, pár hete javítottam az öcsémét, tökéletes lett. Elmebeteg árat kérnek azért a filléres vacakért, és ha már szét van szedve, érdemes kicserélni azt a vékony szivacsot is, ami a sugárzók előtt van.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 714

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Az importőrtől, audiopartner.hu

természetesen, ha eredetit akar az ember, de egy fülpárnánál (hd 515, amit csak filmezésre használok), nem tarottam annyira fontosnak, pláne úgy, hogy legalább 4.000.- - ot spóroltam így
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

contaxg
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 204

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: contaxg »

Sennheiser fejhallgatóhoz keresek fülpárnát. Nem tudjátok véletlenül, hol lehet ilyet beszerezni?

Az importőrtől, audiopartner.hu

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fül-, és fejhallgató blog

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

én utoljára innen, korrektek, olcsók:

http://fejhallgatoszerviz.hu/fulparna/
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

TomLeftiger
Törzsvendég
Törzsvendég

Fül és Fejhallgatók

contaxg
Beköltözött
Beköltözött

Fül és Fejhallgatók

Jó pörgős topic 
Hamarosan lesz..csak hogy pörögjön a topik.

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

nempisti
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 42

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: nempisti »

Milyen kár, hogy itthon nem kapható.
Jó pörgős topic 

nempisti
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Fül és Fejhallgatók

SoundMAGIC E50S
Milyen kár, hogy itthon nem kapható.

contaxg
Beköltözött
Beköltözött

Fül és Fejhallgatók

Sziasztok!
Szeretném kikérni a nálam tapasztaltabbak véleményét fülhallgató vásárlás előtt. Olyan mikrofonos, IOS kompatibilis headset-et keresek melyek prog rock és hasonló zenéken sem véreznek el.
Kiváncsian várom a tapasztalatokat.

SoundMAGIC E50S

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

nempisti
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Fül és Fejhallgatók

Sziasztok!
Szeretném kikérni a nálam tapasztaltabbak véleményét fülhallgató vásárlás előtt. Olyan mikrofonos, IOS kompatibilis headset-et keresek melyek prog rock és hasonló zenéken sem véreznek el.
Kiváncsian várom a tapasztalatokat.

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 385

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: hukkle »

A Spotify premium volt, a forrás, de közben sokat segített, hogy a Windows oprendszer folyamatoptimalizálásait megzaboláztam. Az a személyes tapasztalatom, hogy a jitter érzékenység a magas, rövid hangok esetében a leginkább érzékelhető számomra.  Szóval javult a helyzet, (kicsit megkésve) de köszi a hozzászólást

Fizetős a Spotify? Mert ha nem, akkor az egy 96kb-es stream és ezek a hibák mindig ott lesznek... 

contaxg
Beköltözött
Beköltözött

Fül és Fejhallgatók

Yamaha HPH-PRO500

http://www.sztereomagazin.hu/tesztek-1/ ... tesen.html

Egy kicsit elkalkulálták magukat a srácok...ebben a műfajban 60-80 kötött már igen remek darabok vannak.. De ha igazán jót akarsz annyiért akkor az ATH-M70x-et vedd meg

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 110

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: GeriB »

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Egy elég jó összefoglaló a Beyer fejesekről minden verzióban...

http://www.head-fi.org/t/513393/guide-s ... odels-more

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1290

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Tul »

Nemrég vásároltam egy AKG Q701-es fejhallgatót. Korábban volt egy K272-m, amit a kezdeti csalódottság után nagyon-nagyon megszerettem. Viszont a Q701 egészen más dimenzió Mikor először meghallgattam, teljesen olyan érzés fogott el, mint mikor a Sonus faber Ex3ma-t teszteltük. Nem kezdek ömlengésbe, egyszerűen csak nagyon tetszik.

Viszont.. A rövidebbik kábele 3m-es, amivel kifejezetten veszélyes a gurulós székben zenét hallgatni. Kéne tehát egy kb. 1-1,5m-es. Nézegettem több kábelt e-bay-en, de nem merek vakon kiadni érte komolyabb összeget. Kácsánál egy Furutech-et ajánlottak, 26-27eFt körül, ha jól emlékszem. Mivel miskolci vagyok, kipróbálni nem tudom majd - ha megveszem, az marad.
Csináltam egy saját készítésű rövidebb összekötőt, amivel egészen jó tapasztalataim vannak. Sodrott, ezüstözött Habia vezetőkből kreált hármas fonat, Kácsás dugókkal. Ez kicsit modortalanabbul szól, mint a gyárija, de nem tudnám egyértelműen kijelenteni, hogy jobb-e, vagy rosszabb.. Dinamikusabb, intenzívebb, de talán kevésbé egyenletes így a hangzás. Szóval alapvetően sikeres volt a mod, de elkezdett kattogni az agyam, hogy vajon megérné-e drágább kábelbe ruházni. Na meg ami miatt tényleg szeretnék gyári kábelt, az az általam készített merevsége. Ha megkocogtatom a jack-et, rendesen hallom a kopogást a fejhallgató testében, csak úgy zeng a fülem Ez a merev kábelharisnya miatt van gondolom.

Valakinek tapasztalata ilyesmivel?

contaxg
Beköltözött
Beköltözött

Fül és Fejhallgatók

27 év után újra hazai gyártású fejhallgatónk lesz..

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

TomLeftiger
Törzsvendég
Törzsvendég

Fül és Fejhallgatók

Goldring DR 100-as fejhallgatóhoz keresek kábelt. (2,5 jack - 2,5 jack vagy 2,5 jack - 3,5 jack csatlakozókkal) Körülbelül 3-5 m-es kellene. Hol lehet ilyet beszerezni?

Házsé
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 84

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Házsé »

Visszaolvastam, meg amit találtam róla azt is elolvastam és teljesen vegyes a kép. Earformance pl csak jókat ír róla, Fapacinál viszont eléggé leszerepelt.
A fő kérdés az, hogy ennyiért, zárt, jobb fejhallgató van e, ami nekem is kényelmes. Nagyon sok pénzért, nyitottban persze hogy van jobb, de az nálam nem jön szóba. Erre tudtok valamit mondani?
Amúgy nekem elsőre tetszett, ez volt az első, amire azt mondtam, hogy megvenném.
Előre is kösz a segítséget.

Miért hagyatkoznál mások véleményére és miért nem a füledre és az ízlésedre?  
A K 550 egy remek hangú fejhallgató ezért az árért.  Kényelmes, szép és a felhasznált anyagok minőségére sem lehet panasz. 
Szerintem. 
Mondjuk az sem mindegy milyen fülesekkel hasonlítottad össze?

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Visszaolvastam, meg amit találtam róla azt is elolvastam és teljesen vegyes a kép. Earformance pl csak jókat ír róla, Fapacinál viszont eléggé leszerepelt.
A fő kérdés az, hogy ennyiért, zárt, jobb fejhallgató van e, ami nekem is kényelmes. Nagyon sok pénzért, nyitottban persze hogy van jobb, de az nálam nem jön szóba. Erre tudtok valamit mondani?
Amúgy nekem elsőre tetszett, ez volt az első, amire azt mondtam, hogy megvenném.

Nálam egy régebbi hibátlan Beyer DT770 van, nagyon szeretem. Szinte ellágyulok, mikor megindul benne a muzsika (akusztikus, jazz, Sting, Norah Jones, stb...)

És volt kb. 20eFt postával...

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

asszem gáborkánál is negatív lett.

én az 550 helyett, egy k 272 hd-t vettem "anno+, ami zárt. (10e-rel, lett volna csak több az 550).

Kobak
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 282

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Kobak »

hiába volt nyertes, győztes etc. a gyakorlati tapasztalat más mutat Visszaolvastam, meg amit találtam róla azt is elolvastam és teljesen vegyes a kép. Earformance pl csak jókat ír róla, Fapacinál viszont eléggé leszerepelt.A fő kérdés az, hogy ennyiért, zárt, jobb fejhallgató van e, ami nekem is kényelmes. Nagyon sok pénzért, nyitottban persze hogy van jobb, de az nálam nem jön szóba. Erre tudtok valamit mondani?
Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

K550-ről van pár vélemény itt a topicban.
Olvass vissza pár oldalt, vagy csak gépeld be a keresőbe.

hiába volt nyertes, győztes etc. a gyakorlati tapasztalat más mutat

Shinagawa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 359

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Shinagawa »

Sziasztok!

Még mindig nem vettem fejhallgatót, de azért próbálkozom.
Voltam meghallgatni German Maestrot, amiből a nagyobb tetszett, de annyit nem adok érte.
Volt ma viszont 10 percem, így beugrottam a fejhallgatoplazaba és végigfüleltem néhány fülest. Egy volt, ami nagyon tetszett, érdekelne is, hogy mi a véleményetek az Akg K550ről. Az ára most elég baráti, pont beleférne nekem is (39.990). Mozgatja még a fantáziámat a Contaxg által ajánlot Beyer 770is, csak nem tudom mikor jutok el hozzá.
Van esetleg tapasztalata valakinek egyikről, másikról?
Nem akarom már sokáig húzni, mert nagyon unom a benti gagyi fülest, szeretnék már valami normálisat.
Válaszokat előre is köszönöm.

K550-ről van pár vélemény itt a topicban.
Olvass vissza pár oldalt, vagy csak gépeld be a keresőbe.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”