Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fül és Fejhallgatók
Fül és Fejhallgatók
Üdv. és BÚÉK. mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha valaki felismeri a típust a képről.
Köszönöm.
-
Vendég
Fül és Fejhallgatók
Az én két karácsonyi szerzeményem ott virít az aláírásom legalján. Mit mondjak: a PX-100 II-ből a fene se nézné ki az általa produkált hangot, különösen azt a basszustartományt, melyre több kritika is panaszkodik, de rendes forrásról (Windowsos Nokia Flac playere SD-kártyáról) táplálva utcán nagyon jól jön.
A másik BBC specifikációs füles pedig angol úriember: árad belőle a nyugodt erő, hihetetlen kiegyenlített a hangképe, és szuper kényelmes viselet; már csak meg kellene találni hozzá az erősítőt, ami kihozza belőle a dögöt.
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1157
Fül és Fejhallgatók
Szia Ricsi!
Persze. Ott a Mediában a 'teszt napon' utolsó darab, 25e. A legkedvezőbb áron pár nappal ezelőtti ajánlatok alapján az árgép/árukereső szerint 30.500.- Tudom, hogy vicc, Sony..., de ez tényleg egy jól sikerült darab. Hi-Res Audio plecsnis. A normális hangon túl kényelmes is, igényes, finom kidolgozású, cserélhető a kábele (kétféle jár mellé fülestartó szütyőkével )
Szia Szabolcs! Köszi az infót, én szeretem a Sony-t! vannak azért még most is jó dolgai, nem csak 25-évvel ezelőtt.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Fül és Fejhallgatók
@audioline
Gratulálok a SONY-hoz!
Sajnos csak most olvastam a posztodat. Létezik egy fules ami olyan ellenáló mint egy darab vas és nagyon komoly hangminoséget képsvisel. German Maestro 8.35D!
A világ legrondább fejhallgatója, de minden másban kitunik csoport társaitól. Létezik belole tobb verzió. Kevés pénzért okos telefonhoz az egyik legjobb választás. Jó magam is végig hallgattam a saját telómmal a megfizetheto ill. olcsó kategóriát. Nagyon kevés fejhallgató tetszett be kell valljam. A legtobb fules csak komoly amplifikációval mutatja meg tudását.
Köszi szépen!
Igen, már eldőlt. Asszonykám boldog vele. Amúgy a 'legrondább' nem biztos, hogy bejött volna neki. Tudod, nők... Ez a Sony nagyon szép az árához képesti tűrhető hang mellett.
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY
Fül és Fejhallgatók
Meg lehet kérdezni, hogy az említett füles-t hol vetted, illetve mennyiért? (MDR-10RC) köszi.
Szia Ricsi!
Persze. Ott a Mediában a 'teszt napon' utolsó darab, 25e. A legkedvezőbb áron pár nappal ezelőtti ajánlatok alapján az árgép/árukereső szerint 30.500.- Tudom, hogy vicc, Sony..., de ez tényleg egy jól sikerült darab. Hi-Res Audio plecsnis. A normális hangon túl kényelmes is, igényes, finom kidolgozású, cserélhető a kábele (kétféle jár mellé fülestartó szütyőkével )
-
alfaati
Fül és Fejhallgatók
@audioline
Gratulálok a SONY-hoz!
Sajnos csak most olvastam a posztodat. Létezik egy fules ami olyan ellenáló mint egy darab vas és nagyon komoly hangminoséget képsvisel. German Maestro 8.35D!
A világ legrondább fejhallgatója, de minden másban kitunik csoport társaitól. Létezik belole tobb verzió. Kevés pénzért okos telefonhoz az egyik legjobb választás. Jó magam is végig hallgattam a saját telómmal a megfizetheto ill. olcsó kategóriát. Nagyon kevés fejhallgató tetszett be kell valljam. A legtobb fules csak komoly amplifikációval mutatja meg tudását.
- 4you
- V.I.P.

Fül és Fejhallgatók
Üdv. minden olvasónak!
SONY
A cím talán meglepő, nekem is az volna, ha kimarad egy hét az életemből. Nem, nem reklám a cél, csupán egy tapasztalat megosztása fejhallgató témában.
Kedvesem az elmúlt években rendre módra kivégzett egy-egy Sennheiser fül(nem fej)hallgatót. A kábel valahol megtört előbb utóbb... Ő is szereti a zenét hál Istennek, viszont többnyire utazás közben élvezi a csodás szerzeményeket. Ezért valami olyan megoldást kerestünk, ami időtállóbb lesz (talán) és ami a hangzás élményét még fokozhatja adott összegért. Először vezeték nélkülit szerettünk volna, de erről hamar letettünk, főleg a hangminőség előtérbe helyezése okán. 30k körül nézelődtünk, amiből érzékelhető, nem a "high" kategóriáról szól a történet. Viszont tanulság azért lesz... Sok sok óra olvasgatás, netes böngészés, mindenféle "hű meg haaaa" leírás után sem lettem sokkal okosabb. Fogtuk magunkat, bementünk egy Media Markt-ba, magunkkal vittük asszony pajti Samsung R1 korábbi csúcs mp4 playerét, mondván én nem veszek semmit látatlanban és főleg hallatlanban nem. A Pólus "giga markt" kb. 50 féle fülest tett a pultra kilógó madzagjaival 4e-200e forint kategóriában. Nem szégyenlősködve elkezdődött a több órás hallgatózás. Döbbenet élmények. Amit jónak gondoltunk volna, pl. egy-egy Sennheiser / AKG / Denon modell...hát sajnos csalódnunk kellett. Persze valahol mindig is tudtam, hogy a "nagyok" nem a belépő szinten domborítanak... A lényeg, hogy nagyon ajánlott a személyes próba. És most jöhet a megbotránkozás. SONY!!! Az említett ár szegmensben találtunk egy olyan modellt, amitől leesett az állunk. MDR-10RC
Az utolsót hoztuk el akciósan! Ennél a fülesnél éreztük, hogy kezd minden a helyére kerülni. Nem ken, nem emel ki, van viszonylag feszes mély is, és az énekhang is élő...szóval vicces, de ez van. A merkettingből valamit tényleg érezni... http://www.sony.co.uk/electronics/headb ... s/mdr-10rc
A másik élményem. SONY-ék a High End világában. Próbánk végén sort kerítettünk az MDR-Z7 megfülelésére. 200e pénzt kértek érte.
Elképesztő hang! Nem tudtunk belekötni. Szerintünk nincs szégyelni valója a nagy patinás márkák között sem.
Élményeim - amik természetesen szubjektívek - csak azért tettem közzé, hátha segít azoknak, akik mobil fülelésre keresnek olcsóbb, de minőségi alternatívát, és azért, hogy érzékeltessem, az előítéleteket legyűrve hasznos dolog kipróbálni minél több terméket, hogy megtaláljuk a tárcánkhoz mérten a számunkra igazit. E mellett lehet szidni a nagyokat - adnak is rá okot - viszont találni köztük hozzáértő mérnökök keze művét is, csak ki kell tudni halászni a rengetegből.
Meg lehet kérdezni, hogy az említett füles-t hol vetted, illetve mennyiért? (MDR-10RC) köszi.
Rendszer:
Sziasztok. Egy AKG Q701 füles vásárlásá gondolkozom, de nem rendelkezem külön fejhallgató erősítővel, csak egy NAD 3020-val hajtanám. Arra lennék kiváncsi, hogy mennyire igényelné a füles a fejhallgató erőlködőt, illetve, jelenleg egy Sennheiser HD555-esem van. A kis NAD-om mellett van értelme váltani, lenne lényegi különbség?
Had javasoljak inkább 702-t, ez jelentősen olcsóbb, amit én hallottam kiegyenlítettebb és ezért hallgathatóbb, teltebb mélye van, a 701-nek alig vagy egyáltalán nincs mélye. Azért olcsóbb mert Kínában készül, de mára már mindent meg tudnak ott is csinálni kiváló minőségben.
A dedikált fejhallgató erősítők nagyon kevés kivétellel jobbak, azok arra vannak kihegyezve, a többi erősítőnek ez mellék szolgáltatása. De előbb hallgassál meg néhány erősítőt, pl a Fejhallgató plázában.
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok. Egy AKG Q701 füles vásárlásá gondolkozom, de nem rendelkezem külön fejhallgató erősítővel, csak egy NAD 3020-val hajtanám. Arra lennék kiváncsi, hogy mennyire igényelné a füles a fejhallgató erőlködőt, illetve, jelenleg egy Sennheiser HD555-esem van. A kis NAD-om mellett van értelme váltani, lenne lényegi különbség?
Had javasoljak inkább 702-t, ez jelentősen olcsóbb, amit én hallottam kiegyenlítettebb és ezért hallgathatóbb, teltebb mélye van, a 701-nek alig vagy egyáltalán nincs mélye. Azért olcsóbb mert Kínában készül, de mára már mindent meg tudnak ott is csinálni kiváló minőségben.
A dedikált fejhallgató erősítők nagyon kevés kivétellel jobbak, azok arra vannak kihegyezve, a többi erősítőnek ez mellék szolgáltatása. De előbb hallgassál meg néhány erősítőt, pl a Fejhallgató plázában.
Fül és Fejhallgatók
Fül és Fejhallgatók
Üdv. minden olvasónak!
SONY
A cím talán meglepő, nekem is az volna, ha kimarad egy hét az életemből. Nem, nem reklám a cél, csupán egy tapasztalat megosztása fejhallgató témában.
Kedvesem az elmúlt években rendre módra kivégzett egy-egy Sennheiser fül(nem fej)hallgatót. A kábel valahol megtört előbb utóbb... Ő is szereti a zenét hál Istennek, viszont többnyire utazás közben élvezi a csodás szerzeményeket. Ezért valami olyan megoldást kerestünk, ami időtállóbb lesz (talán) és ami a hangzás élményét még fokozhatja adott összegért. Először vezeték nélkülit szerettünk volna, de erről hamar letettünk, főleg a hangminőség előtérbe helyezése okán. 30k körül nézelődtünk, amiből érzékelhető, nem a "high" kategóriáról szól a történet. Viszont tanulság azért lesz... Sok sok óra olvasgatás, netes böngészés, mindenféle "hű meg haaaa" leírás után sem lettem sokkal okosabb. Fogtuk magunkat, bementünk egy Media Markt-ba, magunkkal vittük asszony pajti Samsung R1 korábbi csúcs mp4 playerét, mondván én nem veszek semmit látatlanban és főleg hallatlanban nem. A Pólus "giga markt" kb. 50 féle fülest tett a pultra kilógó madzagjaival 4e-200e forint kategóriában. Nem szégyenlősködve elkezdődött a több órás hallgatózás. Döbbenet élmények. Amit jónak gondoltunk volna, pl. egy-egy Sennheiser / AKG / Denon modell...hát sajnos csalódnunk kellett. Persze valahol mindig is tudtam, hogy a "nagyok" nem a belépő szinten domborítanak... A lényeg, hogy nagyon ajánlott a személyes próba. És most jöhet a megbotránkozás. SONY!!! Az említett ár szegmensben találtunk egy olyan modellt, amitől leesett az állunk. MDR-10RC
Az utolsót hoztuk el akciósan! Ennél a fülesnél éreztük, hogy kezd minden a helyére kerülni. Nem ken, nem emel ki, van viszonylag feszes mély is, és az énekhang is élő...szóval vicces, de ez van. A merkettingből valamit tényleg érezni...http://www.sony.co.uk/electronics/headb ... s/mdr-10rc
A másik élményem. SONY-ék a High End világában. Próbánk végén sort kerítettünk az MDR-Z7 megfülelésére. 200e pénzt kértek érte.
Elképesztő hang! Nem tudtunk belekötni. Szerintünk nincs szégyelni valója a nagy patinás márkák között sem.
Élményeim - amik természetesen szubjektívek - csak azért tettem közzé, hátha segít azoknak, akik mobil fülelésre keresnek olcsóbb, de minőségi alternatívát, és azért, hogy érzékeltessem, az előítéleteket legyűrve hasznos dolog kipróbálni minél több terméket, hogy megtaláljuk a tárcánkhoz mérten a számunkra igazit. E mellett lehet szidni a nagyokat - adnak is rá okot - viszont találni köztük hozzáértő mérnökök keze művét is, csak ki kell tudni halászni a rengetegből.
- 4you
- V.I.P.

Fül és Fejhallgatók
Tesztre fel! jó neked!☺
Rendszer:
Fül és Fejhallgatók
Szerintem semmivel. Csere.
Én Sennheiser fülessel jártam pont ugyan így. Egyszerűen szétfoszlik, a műanyag "leépíti" önmagát.
Nem tudom, hogy ez EU-s környezetkímélő szabvány-, új piac teremtése-, vagy csak egyszerűen a sz@r minőség miatt van, de meglehetősen bosszantó.
Hasonló jelenséggel találkoztam anno a Fiat Tempra (autó) műszerfalán: mintha 1mm vastag kátránnyal kenték volna be. Amihez ért, ragadt.
Köszönöm!
- elektrorudi
- Fórumlakó

- Értékelés: 150
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani mivel lehet-ajánlatos tisztítani az alábbi képen szereplő fülpárna fajtát, (talált kép nem saját) hogy ne fesledjen fel a tisztítás után, ha már a szimpla nemhasználattól ragacsos.
Szerintem semmivel. Csere.
Én Sennheiser fülessel jártam pont ugyan így. Egyszerűen szétfoszlik, a műanyag "leépíti" önmagát.
Nem tudom, hogy ez EU-s környezetkímélő szabvány-, új piac teremtése-, vagy csak egyszerűen a sz@r minőség miatt van, de meglehetősen bosszantó.
Hasonló jelenséggel találkoztam anno a Fiat Tempra (autó) műszerfalán: mintha 1mm vastag kátránnyal kenték volna be. Amihez ért, ragadt.
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani mivel lehet-ajánlatos tisztítani az alábbi képen szereplő fülpárna fajtát, (talált kép nem saját) hogy ne fesledjen fel a tisztítás után, ha már a szimpla nemhasználattól ragacsos.
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok audeeze el8 - hoz keresek asztali fejes erösitöt a hordozhatokhoz volt ajánlott de a legerösebben is kivérzik (hdp-r10) amivel megvillantotta a tudását az a Wadia di122 volt csak hát az ára esetleg tudnátok e ajánlani hasonlót elérhető áron előre is köszi
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Ez a NAD model 12 ismerős valakinek? Neten nem sok mindent lehet róla találni. Elég sok kellemes percet szerzett már egy Xonar STX-el párosítva.
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!Ha nincs szüksémeg sokponteggyes fejhallgatóra játékra van értelme egy sima vezetékes stereo fejhallgatót vennem?Egyáltalán mi a különbség egy sima stereo, és egy gamernek nevezett stereo füles között?
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Milyen véleményetek van a Sennheiser HD 449 fejhallgatóról?
Tapasztalata van valakinek?
Esetleg valami (zárt) alternatíva hasonló árban?
Köszönöm!
nem tudom erdekelne-e Sennheiser HD-250 lin. ll (hasznaltan, müszakilag kifogastalanul). ha igen (tajekozodj elötte, hogy tenyleg erdekel-e, mennyit adnal erte, ....) irj pü-et.
Fül és Fejhallgatók
Biztosan jo lesz. Azert igy osszehasonlitva pl. Coltrane-nel a zart nagyon tolakodo volt szemben az akg-vel. Amugy en komolyzenehez vettem a felig nyitottat, tehat ha olyat nem hallgatsz, akkor az sh jo valasztas.
Fül és Fejhallgatók
Szia
Nekem fontos lenne, hogy zárt legyen. Mivel "csak" hm erősítővel lenne hajtva, (korábbi tanácsok miatt) árban nem szánnék rá sokkal többet.
A zenék pedig vegyesek, jazz, rock...
Én használtan vettem kb. egy-másfél éve Beyer DT770 pro 250ohm fejest 20-ért. Olyan, mint ha új lenne, iszonyat kellemes hangja van...
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Fül és Fejhallgatók
Szia
Nekem 428as van,vot, nem rossz, de az akg-m azert lényegesenjobb, pont azért talán, mert nem zárt. Nem rossz persze. Milyen zenéhez használnád?
Szia
Nekem fontos lenne, hogy zárt legyen. Mivel "csak" hm erősítővel lenne hajtva, (korábbi tanácsok miatt) árban nem szánnék rá sokkal többet.
A zenék pedig vegyesek, jazz, rock...
Fül és Fejhallgatók
Szia
Nekem 428as van,vot, nem rossz, de az akg-m azert lényegesenjobb, pont azért talán, mert nem zárt. Nem rossz persze. Milyen zenéhez használnád?
Fül és Fejhallgatók
Bluetooth fülest keresek az asszonynak mp3 mobil lejátszóhoz - minden évben kinyír egy Sennheiser vezetékes 'füldugót', a kábel megtörik, női kéz, női táska stb. már kicsit unom - van tapasztalata valakinek, milyet lenne érdemes venni földhöz ragadt áron? Egyáltalán érdemes...? Fogalmam sincs, mennyire kiforrott ez a vonal.
Kérdezni is tudni kell!
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Milyen véleményetek van a Sennheiser HD 449 fejhallgatóról?
Tapasztalata van valakinek?
Esetleg valami (zárt) alternatíva hasonló árban?
Köszönöm!
Fül és Fejhallgatók
Koszonom a valaszt!
Akkor ugy fogadom el ahogy gyarilag be van love, es nem kiserletezem.
A gyári kialakítás nem szentírás, ha találsz rá módot, hogy neked jobban tetszően szóljon, akkor használd úgy.