Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Mélysugárzók
Ez az Infinity semmivel sem jobb mint a Veló szerintem :lol!: Viszont nagyon szép
Mélysugárzók
nem jamot akartál írni? :lol!:
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Mélysugárzók
A régiek nekem sem passzoltak, nagyon gyengének találtam őket.Viszont a mostaniak már digit erősítővel rendelkeznek.
Valszeg jobbak jóval mint a korábbiak kérdés megérik e a pénzüket amennyibe kerülnek... :lol!: :lol!:
Jamo Sub 550: 97 e. Ft.
Jamo Sub 300: 70 e. Ft.
Szerintetek megéri, vagy más alternatíva. Kb. egy 100-ast tudnék kiköhögni rá. És újat néznék. Elhangzott már MJ Accoustics, Polk Audio, Velodyne.
JBL-ekről mi a véleményetek? Megéri a pénzt? Vagy felejtős?
Az ES150P még jó árban van.
Ebben a kategóriában szerintem a velo nem elég ütős, én inkább Polkaudio, Jbl, vagy Infinity subot vennék.
Naim-ZU
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Mélysugárzók
Bármelyik jobb mint a Jamok, ennyi elég? :lol!:
Ok. Köszi. :lol!:
Szerintm ez is nagyon megérné az árát:
Infinity Classia PSW8
Frequency Range 35Hz – 150Hz (±3dB)
Amplifier Power Output 150 Watts RMS
Peak Dynamic Power 300 Watts
Crossover Frequency 50Hz – 150Hz, 24dB/octave; continuously adjustable
Dimensions
(H x W x D) 438mm x 279mm x 419mm (17-1/4" x 11" x 16-1/2")
Weight 14.4kg (31.7 lb)
Naim-ZU
Mélysugárzók
Bármelyik jobb mint a Jamok, ennyi elég? :lol!:
Ok. Köszi. :lol!:
Mélysugárzók
A régiek nekem sem passzoltak, nagyon gyengének találtam őket.Viszont a mostaniak már digit erősítővel rendelkeznek.
Valszeg jobbak jóval mint a korábbiak kérdés megérik e a pénzüket amennyibe kerülnek... :lol!: :lol!:
Jamo Sub 550: 97 e. Ft.
Jamo Sub 300: 70 e. Ft.
Szerintetek megéri, vagy más alternatíva. Kb. egy 100-ast tudnék kiköhögni rá. És újat néznék. Elhangzott már MJ Accoustics, Polk Audio, Velodyne.
JBL-ekről mi a véleményetek? Megéri a pénzt? Vagy felejtős?
Az ES150P még jó árban van.
Mélysugárzók
A régiek nekem sem passzoltak, nagyon gyengének találtam őket.
Viszont a mostaniak már digit erősítővel rendelkeznek.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Mélysugárzók
A Jamo szubokról mi az általános vélemény???Egy Jamo SUB300 vagy 550 esetleg. Az adatai alapján nem rossz, de még nem halottam őket muzsikálni.
Én spec a régebbi Jamo-kat ismertem (az olcsóbb modelleket) és nem voltam elragadtatva tőlük.
De lehet hogy változott a dolog. :lol!:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Mélysugárzók
A Jamo szubokról mi az általános vélemény???
Egy Jamo SUB300 vagy 550 esetleg. Az adatai alapján nem rossz, de még nem halottam őket muzsikálni.
Mélysugárzók
Azért írtam, hogy érdemes-e 10-est venni, ha elég a 8-as. A bemutató termekben ez gondolom megoldható, hogy meghallgatod egymás után a két szubot esetleg két különböző nagyságú szobában. Igen tudom, jobb a nagyobb, de nekem árban még a 30 ezer is számít.
Pontosan ahogy mondod nekem is számít még 30E ft al többet kiadni egy szubért.
Ezért örülnék egy velo 10 nek. :lol!:
Mélysugárzók
Azért írtam, hogy érdemes-e 10-est venni, ha elég a 8-as. A bemutató termekben ez gondolom megoldható, hogy meghallgatod egymás után a két szubot esetleg két különböző nagyságú szobában. Igen tudom, jobb a nagyobb, de nekem árban még a 30 ezer is számít.
Mélysugárzók
biztos jó a 8-as is csak ha nagyobb térbe költözöm akkor meg kicsi lesz és most szeretnék olyat ami később is jó.
Persze arra ott a 12, csakhát az meg már árban kicsit sokknak találom.
Mélysugárzók
Szerintem egy 8-ast is meghallgathatnál, összehasonlítva egy 10-el, hátha elég a kisebb is.
Mélysugárzók
hát ezaz csak nincsem 10-es. :lol!:
A polkal meg mint mondtam nem tudom milyen lenne, nem sok mindenkinek van inkább mindenkinek veloja van.
Most mondtak a klipsch rw-10d re nekem egy árat: 128E ft szállítással.
Lehet el kellene ezen is gondolkodnom. :lol!:
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Mélysugárzók
A Polkaudio subok ára már felment, szerintem a többi gyártó is emelésre ksézül.
a DSW Pro 600 valóban 160 körül lett, AVX-es kedvezméynt azért tudnék intézni rá mondjuk.
Naim-ZU
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Mélysugárzók
Na ez fasza közben érdeklődtem velo cht-10 után.A világba nincs, csak a 12 es.
Na most estem gondolokódóba vegyek e 12-est vagy maradjak a klipsch rw-10 nél.
Nem tudom miért nincs, tán modelfrissítés, vagy ha érkezik már jóval drágábban jön és az is 160 körül lesz e , mert az nagy szívás lenne. :lol!: :lol!: :lol!:
ismerősnek most szereztem 12-est, de volt még 10-es is.
A 12-es volt 180,s igencsak durván jó sub az. Szerintem akkora helyre, amekkorába neked kell a 10-es jobban kifutná magát.
Naim-ZU
Mélysugárzók
Na ez fasza közben érdeklődtem velo cht-10 után.A világba nincs, csak a 12 es.
Nem tudom miért nincs, tán modelfrissítés, vagy ha érkezik már jóval drágábban jön és az is 160 körül lesz e , mert az nagy szívás lenne. :lol!: :lol!: :lol!:
Szerintem emelni fogják az árát, eddig a raktárkészletet árulhatta ki a forgalmazó.
Nem tudom mennyi az ára kint, de érdemes rákeresni, és az aktuális árfolyammal felszorozni.
Mélysugárzók
Na ez fasza közben érdeklődtem velo cht-10 után.
A világba nincs, csak a 12 es.
Mélysugárzók
Az MJ acoustic MK 55 vagy a Martin Logan 13 kiló körül vannak mégis ütősek állítólag.
A Martin Logant még nem hallottam, de a What hifi-n elég gyatra minősítést kapott.
http://whathifi.com/Review/Martin-Logan-Dynamo/
Mélysugárzók
igen de nemrég a dsw pro 600 került 130 ropiba most meg 160, vagy talán fölötte.
A polktól meg kicsit félek , nem sok mindenkinek van vagy talán nem is tudok akinek van ilyen.
Volt aki vacillált a cht-12 és a dsw pro 600 között és a velo mellett döntött.
Persze ez sem jelenti azt egyértelműen hogy a polk gyengébb lenne.
CSakhát megint a súly...
A polk 600-asa van olyan súlyban mint a velo cht-10-se.
Kicsit én erre vagyok érzékeny.
Tudom hülye dolog nem ez számít.
Az MJ acoustic MK 55 vagy a Martin Logan 13 kiló körül vannak mégis ütősek állítólag.
De ezek inkább szerintem zenére valóak, máármintha valaki akar egyűátalán a frontok mellé.
CSak valahogy én mindig arra gondolok.
Ahhoz hogy egy szub ütös legyen legyen jó nehéz, miért is???
Azért hogy ne "sétáljon" mert ugyebár valljuk meg öszintén ha nem lenne meg rendesen a súlya és nagyobb löketnél képes lenne elmozorogni, az meg már lehet nincs oly jó hatással a hangra.
A szub az csak maradjon a helyén, a méylsugárzó meg hadd dolgozzon. :lol!:
Mélysugárzók
igen, olvastam, de nekem elég a cht-10 is mivel 18nm-be elég, később meg szerintem jó lenne még 25-30nm-be is.
Ezért a két vagy esélyesem a
Klipsch RW-10D
Velo CHT-10R
A Polk DSW PRO 600 árát meg felvitték :lol!:
Polk DSW PRO 600 az 12"-os (30 cm) membránnal szerelt, míg a velo cht-10r 10"-os (25 cm)
Mélysugárzók
igen, olvastam, de nekem elég a cht-10 is mivel 18nm-be elég, később meg szerintem jó lenne még 25-30nm-be is.
Ezért a két vagy esélyesem a
Klipsch RW-10D
Velo CHT-10R
A Polk DSW PRO 600 árát meg felvitték :lol!:
Mélysugárzók
Ja igen hogy a veloról is írjak azért picit rosszat.
Ott csak egytől félek a memrán felfüggesztése habszivacs és attól tartok idővel elporlik vagy szétesik, miért is nem csinálták gumiból? :lol!: