Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

Vasy
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Vasy »

Mindenképpen az maradjon ami neked jobban fekszik!!!
Eladni minden esetben csak buktával tudod eladni!!!

Köszi szépen! Szerintem a Heco marad, ez nekem jobban tetszik! Esetleg ha valakit érdekel, akkor van egy eladó quadral quintas 500-as szettem egy Pioneer S-W110-S subbal!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hozzászólás Szerző: Doky »

Sziasztok. Rég jártam erre, viszont most megint szükségem lenne a szakértelmetekre és a segítségetekre. Jelenleg van egy Quadral Quintas 500 hangfalszettem amit használok. Az öcsém viszont adott egy Heco Vitas settet (500-as front, 200-as back, illetve center 2). Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez jobb, mint az én quadral szettem, vagy nem? Igazából azért kérdezem, mert az egyik szettet el kéne adnom, de nem tudom, hogy melyiket lenne célszerűbb! illetve érdekelne még, szerintetek mennyit érhetnek a szettek jelenleg? Válaszotokat előre is köszönöm.Mindenképpen az maradjon ami neked jobban fekszik!!! 
Eladni minden esetben csak buktával tudod eladni!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Inkább falra rakhatót nézz!
Canton évek óta gyárt olyat!
És van másnak is.
Paradigm, dalinak is aszem, vagy egy jamo lcr thx szett!

azt elfogadtam, hogy nem lesz olyan jó mint a régebbi szettjeim (Klipsh RF-62, Swans T600, stb...), de a nappaliba kerül a mozi és nincs lehetőség azon az oldalon még polcsugárzók elhelyezésére se ezért gondoltam erre a megoldásra

JaSSeR
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Hozzászólás Szerző: JaSSeR »

azt elfogadtam, hogy nem lesz olyan jó mint a régebbi szettjeim (Klipsh RF-62, Swans T600, stb...), de a nappaliba kerül a mozi és nincs lehetőség azon az oldalon még polcsugárzók elhelyezésére se ezért gondoltam erre a megoldásra
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3158
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

van valakinek tapasztalata falba epitheto hangfalakkal kapcsolatban? lattam itthon kaphato Polkaudio, JBL, Cantom, Dali... en meg soha nem hallottam ilyeneket, de kivancsi lennek rajuk

Ha a lakberendezési elvek fontosabbak a három dimenziós sztereó szinpadképnél, akkor ok, fordított esetben ellenjavalt.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

JaSSeR
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Hozzászólás Szerző: JaSSeR »

van valakinek tapasztalata falba epitheto hangfalakkal kapcsolatban? lattam itthon kaphato Polkaudio, JBL, Cantom, Dali... en meg soha nem hallottam ilyeneket, de kivancsi lennek rajuk
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."

Vasy

Hozzászólás Szerző: Vasy »

Sziasztok. Rég jártam erre, viszont most megint szükségem lenne a szakértelmetekre és a segítségetekre. Jelenleg van egy Quadral Quintas 500 hangfalszettem amit használok. Az öcsém viszont adott egy Heco Vitas settet (500-as front, 200-as back, illetve center 2). Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez jobb, mint az én quadral szettem, vagy nem? Igazából azért kérdezem, mert az egyik szettet el kéne adnom, de nem tudom, hogy melyiket lenne célszerűbb! illetve érdekelne még, szerintetek mennyit érhetnek a szettek jelenleg? Válaszotokat előre is köszönöm.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nagyon jól látod a helyzetet.
Sajnos ez a mai trend.
Gagyi doboz, gagyi külső, az elődhöz képest kisebb méretű hangszóró készlet, kisebb terhelhetőség, az ára meg majdnem magasabb.

Sajnos a legtöbb gyártó ebbe az irányba megy.
Viszont ami meglepett az ilyen dobozok közül amire nem számítottam bevallom őszintén van nálam próbára egy pár Canton Chrono 507.2 dc.
Előítéleteimet félre tettem és meglepet és ért.
A vékonyka doboz ellenére (95x17x29 a mérete) a két 16cm-es(ami inkább csak 15cm) mély középből olyan kerek egységes mély hang jött ki, hogy magam is meglepődtem.A legnagyobb meglepetés hogy nagyon nagyon mélyre is lement!
Csak sajnos mint egy dynonál ezt úgy sikerül prezentálni hogy az érzékenysége igen alacsony a régebbi modellekkel szemben.Valahol úgy a fele lehet az érzékenysége.De a hangja nagyon rendben van.Sajnos ezek a kis hangszórók nem terhelhetőek annyira így a brutális hangerő azért már nem az ő területük.
De nagyon lendületes, izgalmas hangképet nyújt.Dinamikában sincs hiány.Igaz az is hogy nem a legsemlegesebb hangú Canton .De cserébe érdekes minden téren.És nem zavaró semmi részlete.Kicsit erős a felső basszusa mintha kiemelése lenne jócskán de cserébe nem búg .
Érdekes vonal ez.
Megtartanám-e egy pár öregebb darab helyett?NEM!
De sajnos a legtöbb gyártónak lassan ilyen vagy ilyen lesz a kis álló doboza, újban gondolkodok meg ilyenek közül tudnak választani ha csak nem meg vannak áldva jó sok pénzzel.
Én a régebbi modellt tartom meg helyette.

NuScale 216 -119000 Ft

Ezt hallottam pár éve, s nagyon nem tetszett (akkor még drágább volt egyébként).
Igazán "elkent" volt hangkép, a sugárzók mintha szekrényből szóltak volna.
Az előlapot az eladó meg csak kb. fél perc alatt tudta leszedni, úgy, hogy vele együtt jött a tartó csap dobozba épített hüvelye is.

Szóval csak óvatosan...

Én inkább valami jó állapotú használt párosban gondolkodnék. Ahogy én látom, az megújuló szériák egyre drágábbak, s egyre kevesebbet nyújtanak mind hangban, mind esztétikai minőségben.

TFG
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Hozzászólás Szerző: TFG »

NuScale 216 -119000 Ft

Ezt hallottam pár éve, s nagyon nem tetszett (akkor még drágább volt egyébként).
Igazán "elkent" volt hangkép, a sugárzók mintha szekrényből szóltak volna.
Az előlapot az eladó meg csak kb. fél perc alatt tudta leszedni, úgy, hogy vele együtt jött a tartó csap dobozba épített hüvelye is.

Szóval csak óvatosan...

Én inkább valami jó állapotú használt párosban gondolkodnék. Ahogy én látom, az megújuló szériák egyre drágábbak, s egyre kevesebbet nyújtanak mind hangban, mind esztétikai minőségben.

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 459
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

Itt is van néhány jó monitor baráti áron:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ci%C3%B3k/

Swans TS 6 -99000 Ft
Swans D3.1  -99000 Ft
Nu Scale 215-99000 Ft
NuScale 216 -119000 Ft
Swans D2.1 SE+ 139000 Ft
Swans DIVA6-149000 Ft

Ha álló is szóba jöhet ajánlott ez is:
Swans T600F -129000 Ft
http://www.hificity.hu/cikk.php?ident=1454

Swans D3.1 Kalmi tuning-os van az eladó hangsugárzók között is. 120K, szerintem érdemes megfülelni.
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1199

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Urak, én is tanácsot kérni jöttem. A nyitó hozzászólás szellemében: 

- milyen szoba: kb. 25 m2-es szoba; max. közepes méretű monitorra gondoltam
- milyen muzsika: nagyrészt rock/metal, jazz, pop, többnyire hangszeres-vokális zenék, kábé nulla elektronikus muzsika
- rendszer további elemei: a hangszórók elé leginkább egy Yamaha RN500 hálózati lejátszót/erősítőt néztem ki, előtte NAS/PC lenne a forrás
- keret: ez most szűk, mindenképp max. 5 számjegyű összeg Ft-ban, de nem bánnám, ha egy titkos tippel (pl. ami lágyabb zenékhez a JPW Sonata) olcsón meg tudnám úszni. 

Pár éve volt egy pár Kef IQ30 itthon, annak csíptem a kissé magasba húzó, megfelelően feszes, gyors hangját, és gyönyörű tere volt, a női vokálok és a fúvósok szépen szóltak, viszont a vaskos dög hiányzott belőle. Amit kinéztem, és elvileg jól teljesít rock, jazz műfajokon: Monitor Audio BX2. Ez pont kimerítené a keretem, és még nem is volt lehetőségem meghallgatni, szóval nincs kőbe vésve. Köszi mindenkinek az ötletelést, javaslatokatI

Itt is van néhány jó monitor baráti áron:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ci%C3%B3k/

Swans TS 6 -99000 Ft
Swans D3.1  -99000 Ft
Nu Scale 215-99000 Ft
NuScale 216 -119000 Ft
Swans D2.1 SE+ 139000 Ft
Swans DIVA6-149000 Ft

Ha álló is szóba jöhet ajánlott ez is:
Swans T600F -129000 Ft
http://www.hificity.hu/cikk.php?ident=1454
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3158
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

- milyen muzsika: nagyrészt rock/metal, jazz, pop, többnyire hangszeres-vokális zenék, kábé nulla elektronikus muzsika
- rendszer további elemei: a hangszórók elé leginkább egy Yamaha RN500 hálózati lejátszót/erősítőt néztem ki, előtte NAS/PC lenne a forrás
- keret: ez most szűk, mindenképp max. 5 számjegyű összeg Ft-ban, de nem bánnám, ha egy titkos tippel (pl. ami lágyabb zenékhez a JPW Sonata) olcsón meg tudnám úszni. 

Pár éve volt egy pár Kef IQ30 itthon, annak csíptem a kissé magasba húzó, megfelelően feszes, gyors hangját, és gyönyörű tere volt, a női vokálok és a fúvósok szépen szóltak, viszont a vaskos dög hiányzott belőle. Amit kinéztem, és elvileg jól teljesít rock, jazz műfajokon: Monitor Audio BX2. Ez pont kimerítené a keretem, és még nem is volt lehetőségem meghallgatni, szóval nincs kőbe vésve. Köszi mindenkinek az ötletelést, javaslatokat!

100 eFt alatt normális hangú monitort nemigen fogsz találni, legfeljebb használtan. Ha hajlandó vagy egy kicsit többet áldozni rá, akkor a Q Acoustic Concept 20  139.900 Ft-ért nem rossz, inkább lágyabb hangzásvilág, vagy a Klipsch RP-150M 149.900 Ft-ért. Ez utóbbi kissé keményebb hangzású, több méllyel, és átlag feletti érzékenységgel, rock zenén lehet vele jó hangosan zúzatni. 25 m2-en basszusorgiát egyiktől sem szabad elvárni.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 309

Hozzászólás Szerző: s4tch »

Pár éve volt egy pár Kef IQ30 itthon, annak csíptem a kissé magasba húzó, megfelelően feszes, gyors hangját, és gyönyörű tere volt, a női vokálok és a fúvósok szépen szóltak, viszont a vaskos dög hiányzott belőle. Amit kinéztem, és elvileg jól teljesít rock, jazz műfajokon: Monitor Audio BX2. Ez pont kimerítené a keretem, és még nem is volt lehetőségem meghallgatni, szóval nincs kőbe vésve. Köszi mindenkinek az ötletelést, javaslatokat!

gabo01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 435

Hozzászólás Szerző: gabo01 »

Szia!

Bevallom, nagyon-nagyon régen 15-20 éve hallgattam utoljára JBL-eket, de a mai 150-200-250 ezer forintos új állódobozok nekem nagyon műanyagnak tűnnek... Bocs, az előítéletért, de ezt sugározzák... Kicsit olyan Warfedale effektus, csak más karakterrel... A régi JBL-ek nekem elsősorban azt mutatták meg, hogy a "lényeg, hogy minél hangosabban szóljunk", s mintha minden egyebet ennek vettek volna alá. De természetesen minden ilyet visszavonok, ha meghallgathatok egy olyan JBL-t, ami erre rácáfol. Tudnál konkrét típusokat írni? 
Azért kérek mindig konkrét típust, mert akkor rá lehet keresni, hogy egyáltalán mennyire fellelhetők, meg a korábbi Mission, Warfedale, Tannoy hangfalakon kívül nagyon szerény az ismeretem...

Amúgy örülök, hogy az Infinity Kappát itt is az ajánlottak közé soroljátok, lehet, hogy ebből a szériából lesz a befutó. Tetszik is, jól is szól, s azért időnként valamelyik kivitel fel-felbukkan a használtpiacon... S szerintem szeretni tudják egymást a Rotellel...

Szia!

Még egy ajánlás az Infinity-nek! Egy Kappa 8.2 biztosan megfelelne az igényeidnek! Most árulnak itt egy Renaissance 90-et jó áron! Szerintem érdemes lenne meghallgatnod hátha bejön a hangja! Kappa-t itthon is kapsz de külföldön tuti lesz! 
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

heco mennyire passzol az onkyo erősitővel ??
Sokáig volt Onkyo + Vitas szettem, nagyon elégedett voltam velük. Sokáig nem is cseréltem őket.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Bubo0530

Hozzászólás Szerző: Bubo0530 »

heco mennyire passzol az onkyo erősitővel ??

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hozzászólás Szerző: Doky »

Szia,

köszönöm az ötleteket, a számszaki részében én is hasonló eredményre jutottam, az erősítőre kb. 150-180k jutna, a dobozokra 200k körüli összeget gondoltam, a további összeg pedig maradna a kiegészítőkre.
Nekem több szempontból is optimálisnak tűnik egy ilyen integrált erősítő vásárlása, a legfontosabb érv, hogy nagyon jól tudna illeszkedni az otthoni hálózatomba. De szívesen veszek javaslatot a médialejátszó - erősítő párosra is, bár tartok attól, hogy ez kevésbé költséghatékony megoldás.

Korábban elsősorban DAP-jaim voltak (iBasso, Fiio), és fülhallgatóval ment a zenehallgatás, a házimozit pedig egy Z5500 szolgálta ki. Tehát tapasztalatom szinte semmi, és tudom, hogy igazán csak meghallgatással lehet eldönteni a tetszik-nem tetszik kérdést, épp ezért erre várom a javaslatot, hogy mit is lenne érdemes megfülelnem.

Üdv: P
Sajnos a mai csodavasak (a fogyasztói társadalom hatása) sajnos gyorsan ill könnyen meghibásodnak (a javításuk majdnem annyi mint egy új)!Ez nem biztos, de sokkal találkoztam!
Én ezért nem preferálom a kompakt dolgokat (főleg ha csak úgy használható)!

Keress a közeledben eladó használt dobozokat, ha lehet hallgasd meg őket!
Így lesz egy kis fogalmad hogy mi az ami kell, mi az ami biztos nem!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Bubo0530

most már csak erősitőt kell vennem
esetleg valaki tudajánlani vamit használtan max 75000 ft ért
szinte csak a pioneer 922 találtam ami meg felelne mindennek
azis csak alkuval férne bele

Bubo0530

Meg vettem a Heco music style 500 -t 95 be plussz hanggfalkábel:D
a legjobb hogy rá 2 órára meg elvitték az erősitőm

Bubo0530

a heco meg volt . elég szimpatikus csak egy 100aska
van még rá 4 év gari .meghát az uj ára 170 .

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3526

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Addig jó,amíg ezt nem tudod előre,mert így ez nem fog motoszkálni a fejedben.
Csak a hangokra figyelj és amelyik tetszik, vedd meg. (ha csak ez a két kiszemelt van)
Ha még tutibbra mész (és ugyanott füleled a hangsugárzókat),akkor kérd meg a tulajt,hogy ne is mondja meg melyik van éppen bedugva.

Jó hallgatózást

Bubo0530

Sziasztok. ugy nézki meg tudok fülelni két hangfal párost a nap folyamán:D
Heco music style 500 100pénz

Wharfedale 9.6  50pénz

Melyiket kéne elvileg jobbnak hallanom a félig süket fülemmel
Előre is köszönöm a segitséget :

SimonMágus

Hozzászólás Szerző: SimonMágus »

Szia!

24 nm-re azért jó lehet egy sub is!
A rendszerre szant összeget úgy szoktak elosztani általaban hogy kb. 30-40% az elektronika, 30-40% a dobozok, 20-30% a kábelek (talan állvány, konzol)...

Jók ezek az egybe/minden benne erősitők tök jó dolgok, de nekem egy erősítő a hangot "varázsolja", media lejátszo meg a forrás legyen!

Eddig miket hallottál?
Mi tetszett, mi nem tetszett?

Szia,

köszönöm az ötleteket, a számszaki részében én is hasonló eredményre jutottam, az erősítőre kb. 150-180k jutna, a dobozokra 200k körüli összeget gondoltam, a további összeg pedig maradna a kiegészítőkre.
Nekem több szempontból is optimálisnak tűnik egy ilyen integrált erősítő vásárlása, a legfontosabb érv, hogy nagyon jól tudna illeszkedni az otthoni hálózatomba. De szívesen veszek javaslatot a médialejátszó - erősítő párosra is, bár tartok attól, hogy ez kevésbé költséghatékony megoldás.

Korábban elsősorban DAP-jaim voltak (iBasso, Fiio), és fülhallgatóval ment a zenehallgatás, a házimozit pedig egy Z5500 szolgálta ki. Tehát tapasztalatom szinte semmi, és tudom, hogy igazán csak meghallgatással lehet eldönteni a tetszik-nem tetszik kérdést, épp ezért erre várom a javaslatot, hogy mit is lenne érdemes megfülelnem.

Üdv: P

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1047

Hozzászólás Szerző: komarfamily »

Szia!

Köszi az ajánlatot, igaz egyelőre csak fotókon láttam ezt a párost, de alapvetően elég szimpatikus, ha lehet itt olyat írni, "valami ilyesmit" képzeltem el.
Egy bajom van, hogy fogalmam sincs, hol lehet kapni? Használtban egyáltalán nem találtam, s szerintem itthon nem nagyon fogok találni (mondjuk akár csak meghallgatásra)... vagy mégis?   
A másik: azzal az árral, amit írtál, nagyon szép is lenne ez a hangfal, de én egyelőre külföldi (igaz régebbi) rewiev-kban 3500 dollár és szintén 3500 angol fontos árakat találtam... Ami eleve ellenmondás, de sajnos ez még dollárban is duplája annak, ami nekem beleférne a keretbe. Ezért lenne jó nyilván a használt, de az meg egy darab sincs... :(

A másik, az Elac: tudnál írni konkrét állótípusokat? Mert egyelőre ebből találtam egy pici monitort, illetve egy nagyon kis véznának tűnő álló párost. Sosem hallottam még Elacot, de ezek, amiket én találtam ránézésre sem igen képesek szerintem hozni a testes, bő mélyeket, pláne nem Rotel erősítővel. Belőlük is inkább csak az akusztikus zene finom precizitását nézem ki...

Nekem volt egy par elado SF egy centerrel de mar elkelt Angliaban 800 font korul...de neha felbukkan erdemes varni es keresgelni
Nekem van egy elado elac is 207.2 de mivel a budzsed nagyobb ezert valami ujabbat neznek a helyedben. Hidd el meg fogsz lepodni ELAC Bs403 vagy elac 247

itt egy link http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1758587
Ne kapkodd el es hallgass meg sokat mert neked kell eldonteni es csak a sajat fuledre hallgass. Meg hasonlo arkategoriaban is elofordul, hogy valami nagyon tetszik es valami nagyon nem ezert fontos a meghallgatas. Ha elsore tetszik valami az meg nem jelenti azt, hogy hosszu tavon is jo lesz de legalabb kapsz egy kozelito eredmenyt arrol, hogy az a karakter egyaltalan tetszik-e...

Jo szivvel ajanlom a JAMO concert 11-t is

udv
Laci

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 691

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Szia!

Bevallom, nagyon-nagyon régen 15-20 éve hallgattam utoljára JBL-eket, de a mai 150-200-250 ezer forintos új állódobozok nekem nagyon műanyagnak tűnnek... Bocs, az előítéletért, de ezt sugározzák... Kicsit olyan Warfedale effektus, csak más karakterrel... A régi JBL-ek nekem elsősorban azt mutatták meg, hogy a "lényeg, hogy minél hangosabban szóljunk", s mintha minden egyebet ennek vettek volna alá. De természetesen minden ilyet visszavonok, ha meghallgathatok egy olyan JBL-t, ami erre rácáfol. Tudnál konkrét típusokat írni? 
Azért kérek mindig konkrét típust, mert akkor rá lehet keresni, hogy egyáltalán mennyire fellelhetők, meg a korábbi Mission, Warfedale, Tannoy hangfalakon kívül nagyon szerény az ismeretem...

Amúgy örülök, hogy az Infinity Kappát itt is az ajánlottak közé soroljátok, lehet, hogy ebből a szériából lesz a befutó. Tetszik is, jól is szól, s azért időnként valamelyik kivitel fel-felbukkan a használtpiacon... S szerintem szeretni tudják egymást a Rotellel...

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... llapotban/
Hallgasd meg, hátha bejön a hangja.

(Én egy évig keresgéltem megfelelő hangfalat, amíg rátaláltam a THIEL CS6-ra.)
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”