Egyetlen egy esetben tudom elképzelni, hogy tényleg ezt tapasztalta, aki ezt bejegyezte: ha rátolta a falra. A 3-asnak ugyanis hátul van a reflex nyílása, az 5-ösnek meg elöl. Pont ezen gondolkodtam egyébként ma, hogy segítene-e az 5-ösnek egy hátsó reflexnyílás? :-) Lyukat fúrni emiatt a kísérlet miatt nem fogok rajta, de kipróbálom úgy, hogy a hátsó fal felé fordítom az elejét.Leo66 írta: ↑2024.06.06., csüt. 17:22Egy érdekes vásárló i vélemény:
"Tavaly vettem egy Zensor 3-at, legelső felismerésem a hangszóróval az volt, hogy hiányoznak a mélyek, nincs meg bennük az a tér ami kitöltené a szobát, ne értsen félre senki, imádom a zensor 3-at de több kellett ennél. Viszonylag olcsón jutottam hozzá a Zensor 5ös szériához az utóbbi hetekben, és kérem szépen velük megérkezett a tér is immár : ) a basszusokkal együtt. Nem sok, de pont annyi ami szerintem zenehallgatáshoz kell."
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Re: Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Egy érdekes vásárló i vélemény:Roni72 írta: ↑2024.06.07., pén. 07:31Ha - érthető okokból - nem tudsz tartani 2 pár dobozt, akkor inkább a 3-ast vedd. Azon jól szól a zenék 90%-a: széles színpadképe van, "eltünteti dobozt", és hogy nem lesz mélyhang hiányérzeted, azt garantálom (de ha mégis, akkor az elhelyezés vagy a szobaakusztika a problémás). Az 5-ös nem annyira "allround" hangfal, a középmagas-magas tartománya számottevően jobb, de közben meg nem megy olyan mélyre. A jófogáson hirdet a "Dali" Attila, neki van 3-asa és 5-öse is, nála össze tudod hasonlítani a kettőt.
"Tavaly vettem egy Zensor 3-at, legelső felismerésem a hangszóróval az volt, hogy hiányoznak a mélyek, nincs meg bennük az a tér ami kitöltené a szobát, ne értsen félre senki, imádom a zensor 3-at de több kellett ennél. Viszonylag olcsón jutottam hozzá a Zensor 5ös szériához az utóbbi hetekben, és kérem szépen velük megérkezett a tér is immár : ) a basszusokkal együtt. Nem sok, de pont annyi ami szerintem zenehallgatáshoz kell."
Ha - érthető okokból - nem tudsz tartani 2 pár dobozt, akkor inkább a 3-ast vedd. Azon jól szól a zenék 90%-a: széles színpadképe van, "eltünteti dobozt", és hogy nem lesz mélyhang hiányérzeted, azt garantálom (de ha mégis, akkor az elhelyezés vagy a szobaakusztika a problémás). Az 5-ös nem annyira "allround" hangfal, a középmagas-magas tartománya számottevően jobb, de közben meg nem megy olyan mélyre. A jófogáson hirdet a "Dali" Attila, neki van 3-asa és 5-öse is, nála össze tudod hasonlítani a kettőt.
Miért kellene egyetértenem veled vagy éppen mással ha én máshogyan gondolom???Roni72 írta: ↑2024.06.05., szer. 08:13Felesleges veled vitatkozni, mert kiforgatod a szavaimat, és nem vagy konstruktív.kargidje írta: ↑2024.06.05., szer. 08:021: tehát otthon a több milliós hangfal elvérzett a Dali Zensor 3 és 5 mellett, persze...![]()
2. nem mondtam, a basszusból sosem elég, de kell egy megfelelő alap, pl. rock zenéhez, mert nélküle olyan lesz a hangzás, mint a polcsugárzó+állvány látványa: megvan az alja, csak kissé filigrán, hiányos!
3. képzeld, vannak olyan hangsugárzók, amik elég sok zenei stílusra megflelnek egymagukban. ha valóban megfordult nálad k. sok hangfal, akkor tudhatnád...![]()
4. tehát veszek egy LUB-27-est + 6-7pár hangfalat + 2 erősítőt - nálam ez laza 10misiből meg is lenne használtan - és kapcsolgatom, tesztelem egymáshoz őket melyik maradjon meg... érdekes lenne.![]()
Van élet a Dalin kívül is. Szerintem!![]()
Neked a kötekedés a hobbid, és nem a zenehallgatás: úgyhogy nincs köztünk átfedés.
Nálam is megfordult már néhány hangfal + sokféle zenei stílust hallgatok, szóval nekem sem felel meg az 1-2 stílushoz passzoló hangfal, mégsincs 2-3pár hangfalam

De az, hogy a Dali Zensor 3 mindent visz a drágább hangfalak között is, nem kicsit

Felesleges veled vitatkozni, mert kiforgatod a szavaimat, és nem vagy konstruktív.kargidje írta: ↑2024.06.05., szer. 08:021: tehát otthon a több milliós hangfal elvérzett a Dali Zensor 3 és 5 mellett, persze...![]()
2. nem mondtam, a basszusból sosem elég, de kell egy megfelelő alap, pl. rock zenéhez, mert nélküle olyan lesz a hangzás, mint a polcsugárzó+állvány látványa: megvan az alja, csak kissé filigrán, hiányos!
3. képzeld, vannak olyan hangsugárzók, amik elég sok zenei stílusra megflelnek egymagukban. ha valóban megfordult nálad k. sok hangfal, akkor tudhatnád...![]()
4. tehát veszek egy LUB-27-est + 6-7pár hangfalat + 2 erősítőt - nálam ez laza 10misiből meg is lenne használtan - és kapcsolgatom, tesztelem egymáshoz őket melyik maradjon meg... érdekes lenne.![]()
Van élet a Dalin kívül is. Szerintem!![]()
Neked a kötekedés a hobbid, és nem a zenehallgatás: úgyhogy nincs köztünk átfedés.
1: tehát otthon a több milliós hangfal elvérzett a Dali Zensor 3 és 5 mellett, persze...Roni72 írta: ↑2024.06.04., kedd 19:44
Ahogy fogalmaztál, "k." sok hangfalat kipróbáltam. Drágákat is. Itthon is, nem csak demón.
Sajnos a "basszusból sose elég" szemlélet nagyon félrevisz, és az ilyennek a vége vagy egy szubláda, vagy egy Klipsch: számomra mindkettő vállalhatatlan. Na és aztán esetleg a sokadik sapkányi eltapsolt pénz után rájön a delikvens, hogy 1., alkalmatlan a szobája az igazán mély hangok reprodukciójára (erre amúgy 90% feletti az esély: én úgy terveztem a házunkat, hogy a hifi fő szempont volt), 2., a zenei (művészi) minőség és a mély basszus meglehetősen ritkán találkoznak.
Fenntartom a véleményem, hogy amit ajánlottam, az egy józan kompromisszum, amivel igen sok felesleges kör megspórolható: és ehelyett inkább lehet a "szoftverre" koncentrálni. (Mondjuk a számunkra igazán kedves felvételeket a legjobb kiadásban GYŰJTENI, és nem csak streamelni a "felhőből".)
A LUB-27 2 forrást tud kapcsolni 7 pár hangfalra: nálam ez úgy van megoldva, hogy egy audiofilek által le se sajnált Sony receiver az egyik forrás, a másik pedig egy komolyabb audiofil készülék. És ez még fokozva van azzal, hogy két alapjaiban (gyártó és chipset szinten is) különböző DAC-ról vannak az erősítők meghajtva. Aki csak nálam jár demózni, kifejezetten kérem tőle, hogy váltson forrást is, és azt is tesztelje: 5-ből talán 1, aki hall különbséget, a bebeszélés határán. (4 Ohmos hangfalat egyébként nem használok, ez fontos.) Ezt a játékot is eljátszottam már nem egy erősítővel, és azt kell mondjam, a 2. pár hangfalhoz képest egy drágább erősítő: ablakon kidobott pénz.kargidje írta: ↑2024.06.04., kedd 11:29Nálam pl. az új hangfal nem passzol az erősítőmhöz, legalábbis source direct módban vérszegény, ahogyan szól! Az előző hangfal - Elac álló - évekig ebben a módban szólt és semmi hiány nem volt, sőt ezzel az erősítővel jobban szólt az Elac, mint előtte egy Marantz PM15S1-el! Naakkor...![]()

3. képzeld, vannak olyan hangsugárzók, amik elég sok zenei stílusra megflelnek egymagukban. ha valóban megfordult nálad k. sok hangfal, akkor tudhatnád...

4. tehát veszek egy LUB-27-est + 6-7pár hangfalat + 2 erősítőt - nálam ez laza 10misiből meg is lenne használtan - és kapcsolgatom, tesztelem egymáshoz őket melyik maradjon meg... érdekes lenne.

Van élet a Dalin kívül is. Szerintem!

Volt vele egy próbálkozásom, hogy meglegyen a sorozat, de nem hallottam jónak, sajnos, így nem vettem meg (illetve helyette egy Q Acoustics 3050i lett). Az Oberon is rosszul sikerült, botrányosan csillapítatlanok a mélyei, "uborkásüveg". A Spektor 6 még ígéretes, de elég rossz körülmények között tudtam csak meghallgatni. Szóval (az ismert közmondást kicsavarva): nem minden fénylik, ami Dali ;-)
És a Dali Zensor 7 milyen lenne? A Zensor 5 vagy 3-hoz képest?
Nekem már nincsenek illúzióim semmivel kapcsolatban sem, így győzködni sem fogok senkit. Ma már simán ott tart a világ, hogy sokan valószínűleg akkor sem hinnék el, ami tapasztalatokat megosztottam, ha mindezt a saját fülükkel hallanák. (Egyébként egy A/B tesztelő szerkezet mindössze egy 4 áramkörös kapcsoló, és pár méter 2-eres kábel kérdése.) És ebben semmi túlzás nincsen, sajnos :-I Nyugodtan a fejemhez lehet vágni, hogy álomvilágban élek, mert már ezt is megkaptam. Nekem csakis az a néhány ember fontos, aki hajlandó még újragondolni a belénk kondicionált hazugságokat: mert ez a világ a hazugságokra épül, és ebben a hifi csak egy jelentéktelen szegmens.
Ahogy fogalmaztál, "k." sok hangfalat kipróbáltam. Drágákat is. Itthon is, nem csak demón.kargidje írta: ↑2024.06.04., kedd 11:29Ez akkor lenne releváns, ha k. sok hangfalat kipróbáltál volna a legolcsóbbtól a legdrágábbig és ezek a Dalik mindent is lenyomtak volna!
Azt sem hiszem, hogy a Zensor 3-asnak annyira jó lenne a basszusa, hogy megfelelő basszus alapot ad pl. pop, rock, dance zenéhez egy álló hangfallal szemben.
Sajnos a "basszusból sose elég" szemlélet nagyon félrevisz, és az ilyennek a vége vagy egy szubláda, vagy egy Klipsch: számomra mindkettő vállalhatatlan. Na és aztán esetleg a sokadik sapkányi eltapsolt pénz után rájön a delikvens, hogy 1., alkalmatlan a szobája az igazán mély hangok reprodukciójára (erre amúgy 90% feletti az esély: én úgy terveztem a házunkat, hogy a hifi fő szempont volt), 2., a zenei (művészi) minőség és a mély basszus meglehetősen ritkán találkoznak.
Fenntartom a véleményem, hogy amit ajánlottam, az egy józan kompromisszum, amivel igen sok felesleges kör megspórolható: és ehelyett inkább lehet a "szoftverre" koncentrálni. (Mondjuk a számunkra igazán kedves felvételeket a legjobb kiadásban GYŰJTENI, és nem csak streamelni a "felhőből".)
A LUB-27 2 forrást tud kapcsolni 7 pár hangfalra: nálam ez úgy van megoldva, hogy egy audiofilek által le se sajnált Sony receiver az egyik forrás, a másik pedig egy komolyabb audiofil készülék. És ez még fokozva van azzal, hogy két alapjaiban (gyártó és chipset szinten is) különböző DAC-ról vannak az erősítők meghajtva. Aki csak nálam jár demózni, kifejezetten kérem tőle, hogy váltson forrást is, és azt is tesztelje: 5-ből talán 1, aki hall különbséget, a bebeszélés határán. (4 Ohmos hangfalat egyébként nem használok, ez fontos.) Ezt a játékot is eljátszottam már nem egy erősítővel, és azt kell mondjam, a 2. pár hangfalhoz képest egy drágább erősítő: ablakon kidobott pénz.kargidje írta: ↑2024.06.04., kedd 11:29Nálam pl. az új hangfal nem passzol az erősítőmhöz, legalábbis source direct módban vérszegény, ahogyan szól! Az előző hangfal - Elac álló - évekig ebben a módban szólt és semmi hiány nem volt, sőt ezzel az erősítővel jobban szólt az Elac, mint előtte egy Marantz PM15S1-el! Naakkor...![]()
Nem tudom, milyen korosztály vagy, de én még emlékszem, amikor a rendszerváltás után a HiFi Barlangban is volt lehetőség hangfal demóra, így, hogy váltani lehetett közöttük. Ilyen ma már sehol sincs, és nem véletlenül: mert óhatatlan, hogy úgy mentél el, hogy egyik sem tetszik, illetve az egyikben kicsit ez jobb, a másikban meg az - de két párat azért mégsem fogsz venni. A kereskedő meg eladni akar, nem az igazságot az orrodra kötni.
Ez akkor lenne releváns, ha k. sok hangfalat kipróbáltál volna a legolcsóbbtól a legdrágábbig és ezek a Dalik mindent is lenyomtak volna!Roni72 írta: ↑2024.06.04., kedd 11:08
Ha figyelmesen elolvastad volna az eredeti hozzászólásomat itt: viewtopic.php?p=2871747#p2871747 akkor világos lenne, hogy kettő darab Dalim van, és négy másik típus, amik közül a Dalikat ajánlom a kérdezőnek. Azt is megtudhattad volna a hozzászólásomból, hogy nem csak a zenei stílus számít. Nyilván annyi hangfala az embernek nem lehet, mint amennyiféle felvétel: de a két Dalival, amit ajánlottam, SzVSz 90% feletti elégedettséggel lehet zenét hallgatni, és ez ki van próbálva, nem csak egy tipp a levegőből. (A kérdezőnek még képet is küldtem a rendszeremről privát üzenetben.)
Lehet még kötekedni, ha akarsz: vagy pl. hallgass inkább olyanokra, akik totál amatőröket hangfalépítésre buzdítanak itt a fórumban. (Én építettem hangfalakat, komoly tapasztalatom van ezen a területen is - sőt, még egy blogom is -: mindenkit lebeszélnék róla.)
Azt sem hiszem, hogy a Zensor 3-asnak annyira jó lenne a basszusa, hogy megfelelő basszus alapot ad pl. pop, rock, dance zenéhez egy álló hangfallal szemben.
"Hát ez a nagyon szomorú, hogy még ennyi idő után sincs kőbe vésve valahová, hogy nem erősítőhöz keresünk hangfalat, hanem szobához, elhelyezhetőséghez - és zenei műfajhoz is, természetesen."
Nálam pl. az új hangfal nem passzol az erősítőmhöz, legalábbis source direct módban vérszegény, ahogyan szól! Az előző hangfal - Elac álló - évekig ebben a módban szólt és semmi hiány nem volt, sőt ezzel az erősítővel jobban szólt az Elac, mint előtte egy Marantz PM15S1-el! Naakkor...

Ha figyelmesen elolvastad volna az eredeti hozzászólásomat itt: viewtopic.php?p=2871747#p2871747 akkor világos lenne, hogy kettő darab Dalim van, és négy másik típus, amik közül a Dalikat ajánlom a kérdezőnek. Azt is megtudhattad volna a hozzászólásomból, hogy nem csak a zenei stílus számít. Nyilván annyi hangfala az embernek nem lehet, mint amennyiféle felvétel: de a két Dalival, amit ajánlottam, SzVSz 90% feletti elégedettséggel lehet zenét hallgatni, és ez ki van próbálva, nem csak egy tipp a levegőből. (A kérdezőnek még képet is küldtem a rendszeremről privát üzenetben.)kargidje írta: ↑2024.06.04., kedd 09:48A kiemelt részek ugye csak vicc ...Roni72 írta: ↑2024.06.03., hétf. 21:28
Jó. Akkor az én konkrét javaslatom, hogy vegyél egy Dali Zensor 3-ast, ÉS egy Zensor 5-öst IS, és válts közöttük. Én sem voltam Dali fan, sőt! De a kapcsolgatás rádöbbentett, hogy a 3-ast nagyon nehéz bármelyik hangfalnak megvernie, komoly álló hangfalakat is ide értve, még viszonylag nagy hangerőn is. Az egyetlen titka, hogy semmiképp sem szabad fém állványra tenni: nekem egy másik hangdoboz tetején van, ez így bevált. (Persze ilyesmit lehet bútorlapból is készíteni: érdemes kísérletezni vele, ha van rá lehetőséged, akár hulladék anyagból ideiglenesen összemókolva.) A Zensor 5 egy teljesen más világ: átváltva erre elképesztő módon kinyílnak a magasak (állítólag azon a HiFi Show-n, úgy 5-6 éve, amin vakteszt volt, ez nyert), és bár a mélyek terén nem tud versenyezni a 3-assal, némelyik zenének kimondottan ez kell.
Mégegyszer hangsúlyozom: egyetlen hangfalpár esetén meg KELL alkudj azzal, hogy a zeneszámok egy csoportja jól szól rajta, egy másik része pedig nem. Na nekem ebből lett elegem :-I Ettől persze a legtöbb audiofil kínlódik mindenfélével: szerintem ők szenvedni szeretnek, és nem zenét hallgatni.![]()
A vége még az lesz, kell venni annyi hangfalat - lehetőleg persze Dali-t - amennyi stílusú zenét hallgat az ember, és váltogatni közöttük ...![]()
Lehet még kötekedni, ha akarsz: vagy pl. hallgass inkább olyanokra, akik totál amatőröket hangfalépítésre buzdítanak itt a fórumban. (Én építettem hangfalakat, komoly tapasztalatom van ezen a területen is - sőt, még egy blogom is -: mindenkit lebeszélnék róla.)
A kiemelt részek ugye csak vicc ...Roni72 írta: ↑2024.06.03., hétf. 21:28
Jó. Akkor az én konkrét javaslatom, hogy vegyél egy Dali Zensor 3-ast, ÉS egy Zensor 5-öst IS, és válts közöttük. Én sem voltam Dali fan, sőt! De a kapcsolgatás rádöbbentett, hogy a 3-ast nagyon nehéz bármelyik hangfalnak megvernie, komoly álló hangfalakat is ide értve, még viszonylag nagy hangerőn is. Az egyetlen titka, hogy semmiképp sem szabad fém állványra tenni: nekem egy másik hangdoboz tetején van, ez így bevált. (Persze ilyesmit lehet bútorlapból is készíteni: érdemes kísérletezni vele, ha van rá lehetőséged, akár hulladék anyagból ideiglenesen összemókolva.) A Zensor 5 egy teljesen más világ: átváltva erre elképesztő módon kinyílnak a magasak (állítólag azon a HiFi Show-n, úgy 5-6 éve, amin vakteszt volt, ez nyert), és bár a mélyek terén nem tud versenyezni a 3-assal, némelyik zenének kimondottan ez kell.
Mégegyszer hangsúlyozom: egyetlen hangfalpár esetén meg KELL alkudj azzal, hogy a zeneszámok egy csoportja jól szól rajta, egy másik része pedig nem. Na nekem ebből lett elegem :-I Ettől persze a legtöbb audiofil kínlódik mindenfélével: szerintem ők szenvedni szeretnek, és nem zenét hallgatni.

A vége még az lesz, kell venni annyi hangfalat - lehetőleg persze Dali-t - amennyi stílusú zenét hallgat az ember, és váltogatni közöttük ...

Jó. Akkor az én konkrét javaslatom, hogy vegyél egy Dali Zensor 3-ast, ÉS egy Zensor 5-öst IS, és válts közöttük. Én sem voltam Dali fan, sőt! De a kapcsolgatás rádöbbentett, hogy a 3-ast nagyon nehéz bármelyik hangfalnak megvernie, komoly álló hangfalakat is ide értve, még viszonylag nagy hangerőn is. Az egyetlen titka, hogy semmiképp sem szabad fém állványra tenni: nekem egy másik hangdoboz tetején van, ez így bevált. (Persze ilyesmit lehet bútorlapból is készíteni: érdemes kísérletezni vele, ha van rá lehetőséged, akár hulladék anyagból ideiglenesen összemókolva.) A Zensor 5 egy teljesen más világ: átváltva erre elképesztő módon kinyílnak a magasak (állítólag azon a HiFi Show-n, úgy 5-6 éve, amin vakteszt volt, ez nyert), és bár a mélyek terén nem tud versenyezni a 3-assal, némelyik zenének kimondottan ez kell.Leo66 írta: ↑2024.05.03., pén. 14:29Mivel az erősítő már megvan, ezért keresek hozzá hangfalat. Ettől nem lettem okosabb, hogy milyet válasszak? Dali hangja nekem nem jön be. Eddig az erősítőket cserélgettem és az nem jött be. Most eladtam a hangfalamat, ez az erősítő maradt. Ehhez kellene hangfal.Roni72 írta: ↑2024.04.21., vas. 08:46Hát ez a nagyon szomorú, hogy még ennyi idő után sincs kőbe vésve valahová, hogy nem erősítőhöz keresünk hangfalat, hanem szobához, elhelyezhetőséghez - és zenei műfajhoz is, természetesen. Annyit jó, ha tudsz, hogy amíg a hifinek nevezhető erősítők hangja között gyakorlatilag alig van különbség, addig a hangfalak között meglehetősen nagy a "szórás", és a hangjuk nagyon függ az elhelyezéstől, a műfajtól, az adott felvétel minőségétől, a hangerőtől - és még sok egyéb mástól is, köztük a saját hallásunktól és hangulatunktól is. Mindezt egyébként alátámasztja a fizika tudománya is: egy erősítő és egy hangsugárzó frekvenciaátvitelére rápillantva azonnal lejön, hogy melyik a "szűk keresztmetszet". Én amúgy a Dalikat ajánlom meghallgatni: nekem kettő is van. Ja, és még négy másik típus, amik között táviránytóval váltok :-) Omnitronic LUB-27 a ketyere neve, amivel ezt meg lehet tenni: nálam ez lett a vége cca. 30 évnyi keresgetésnek és csereberének.
Mégegyszer hangsúlyozom: egyetlen hangfalpár esetén meg KELL alkudj azzal, hogy a zeneszámok egy csoportja jól szól rajta, egy másik része pedig nem. Na nekem ebből lett elegem :-I Ettől persze a legtöbb audiofil kínlódik mindenfélével: szerintem ők szenvedni szeretnek, és nem zenét hallgatni.
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 860
Szerintem inkabb hasznaltan vegyel egy Dynaudio 1.3-ast es azzal elegedett leszel. kb ugyan igy jossz ki arilag. :)
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Pedig csak akkor fog kiderülni, hogy melyik jön be jobban.
Mondjuk már az is sokat tud segíteni, ha valahol meghallgatod őket.
Mondjuk már az is sokat tud segíteni, ha valahol meghallgatod őket.
Ilyen mindenre kiterjedő lehetőségem nem volt sajnos. 

Szia!after7 írta: ↑2024.05.11., szomb. 08:05Üdvözletem! Hangsugárzó vétel előtt állok és a két kiszemelt a Dynaudio Emit 20 ill. Revival Sprint 3 .Jelenleg egy Rotel Ra 1520 dolgozik és főleg jazz,blues ,rock menü.Melyiket ajánlanátok? Én hetek óta képtelen vagyok választani.Hálás vagyok minden segítségért.![]()
Meghallgattad őket a leendő helyiségben illetve elektronikával és nem tudsz köztük dönteni?
Üdvözletem! Hangsugárzó vétel előtt állok és a két kiszemelt a Dynaudio Emit 20 ill. Revival Sprint 3 .Jelenleg egy Rotel Ra 1520 dolgozik és főleg jazz,blues ,rock menü.Melyiket ajánlanátok? Én hetek óta képtelen vagyok választani.Hálás vagyok minden segítségért. 

A közelmúltban(kb. 1éve) kínáltak itt egy ilyen hangsugárzó párt, valahol a megcélzott ár körűl.
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3170
Re: D'Appolito hangfal wanted
Valami ilyesmire gondoltál? https://www.dreamaudiocomponents.hu/ter ... i-hangfal/-CB- írta: ↑2024.04.22., hétf. 12:59Az alábbi kritériumokkal keresek a címben leírt hangszóró elrendezésű hangfalakat:
-öntvénykosaras, legalább 8" mélyközepek, ha papír a membrán az külön bónusz
-selyemdóm, vagy fémoxid magasak mindenféle tölcséres megoldás nélkül
-furnérozott, legalább 1,1 méter magas, legalább netto 70 literes dobozok
-minőségi hangváltó
-basszreflex rendszer
-max 1 MFt ár.
Sok gyártmányt végignéztem, valahol mindegyik elvérzik.
Várok tippeket, hátha az orrom előtt van a megoldás. Lehet DIY doboz is, egyre inkább úgy néz ki, hogy építenem kell. Hangszóró szettre is várok ötleteket.
A közelmúltban(kb. 1éve) kínáltak itt egy ilyen hangsugárzó párt, valahol a megcélzott ár körűl.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech